שאלון

Cut Up Angel

New member
../images/Emo27.gif

אמרת פעם למורה שהיא זונה?לא בפרצוף
קפצת בנג'י?לא...
יש לך פלאפון?כן.. היית בחו"ל אם כן, איפה?ברוסיה..
את/ה אוהב/ת כדורגל אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת?
את/ה אוהב/ת כדורסל אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
טבעת פעם?כימעט
היית פעם בכפר ערבי?כן... אכלת פעם גו'ק?לא..
ניסית סמים?לא... את/ה מעשן/ת?לא.. את/ה שותה?לפעמים..
היית פעם בדימונה?כנראה.. שיחקת כדורגל?כן שיחקת כדורסל?כן נסעת פעם על אופנוע?לא קרתה לך תאונה?כן עצר אותך שוטר?כן את/ה אוהב חיות?מאוד..
את/ה רואה טלנובלות?לא..יאק
יש לך חבר/ה?אולי בקרוב+

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני ../images/Emo9.gif

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה- לא אבל אמרתי למורה שהיא גרועה :X קפצת בנג'י- הלוואי יש לך פלאפון- כה היית בחו"לאם כן, איפה- כה, אנגליה
, אוטריה, צ'כיה, טורקיה. את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת- לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת- כה, מכבי תל אביב טבעת פעם- כמעט היית פעם בכפר ערבי- כה אכלת פעם גו'ק- לא איכ :X ניסית סמים- לא את/ה מעשן/ת- חס וחלילה את/ה שותה- כה, מים וקולה וכל אלה :X היית פעם בדימונה- כה שיחקת כדורגל- כה שיחקת כדורסל- כה נסעת פעם על אופנוע- לא קרתה לך תאונה- לא עצר אותך שוטר- לא את/ה אוהב חיות- כה את/ה רואה טלנובלות- לא יש לך חבר/ה- לא :X

Danielle b3

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo26.gifעונה../images/Emo36.gif../images/Emo9.gif

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה
לא
קפצת בנג'י
לא
יש לך פלאפון
כן
היית בחו"ל
איפה
כן, במלא מקומות
את אוהבת כדורגל
ככה ככה אם כן,איזו קבוצה את אוהדת
הפועל ת"א
את אוהבת כדורסל
כן אם כן,איזו קבוצה את אוהדת
מכבי ת"א
טבעת פעם
לא
חס וחלילה
היית פעם בכפר ערבי
כן
אכלת פעם גו'ק
לא
ניסית סמים
לא
את מעשנת
לא
את שותה
לא
היית פעם בדימונה
לא שזכור לי...
שיחקת כדורגל
כן
שיחקת כדורסל
בטח שכן
נסעת פעם על אופנוע
בערך...
קרתה לך תאונה
לא
עצר אותך שוטר
לא
את אוהבת חיות
כן
את רואה טלנובלות
כן
יש לך חבר
לא

סקאי לענות זה שאלונה../images/Emo70.gif../images/Emo109.gif

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה
ממש למורה? כנראה שלא. למרות שיש סיכוי שפעם מורה הייתה לידי כשאמרתי עליה משהו לא יפה. אבל לא ממש אכפת לי כבר. [לסיים י"ב זה כיף!] קפצת בנג'י
אההה... לא... [אז מה אם אני ממש פחדנית
] יש לך פלאפון
כן... היית בחו"ל
אם כן, איפה
אהה.. סיני פעם אחת בחיי, לפני שנה, נחשב? את/ה אוהב/ת כדורגל
אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
לא ממש... את/ה אוהב/ת כדורסל
אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת
לא ממש... טבעת פעם
לא. אבל פעמיים כן. אחת בים בגיל 5-6 בערך, זה היה ממש מפחיד! ופעם אחת בבריכה, בגיל 10 בערך, כשעשיתי גלגול בפנים, ותוך כדי צלילה נפלו לי המשקפיים (ויש לי עיניים רגישות יחסית) ופשוט לא יכולתי לראות כלום, אז איכשהו ניסיתי לצאת לאויר ובמקום זה רק שחיתי עמוק יותר, כי לא ראיתי לאן אני שוחה... היית פעם בכפר ערבי
אההה. נראה לי שבאחד מסיורי השל"ח מתישהו. אבל לא בטוח. אבל הייתי מלא פעמים בכפרים דרוזיים
אכלת פעם גו'ק
בטח! taste's like chicken
סתם.. ממש לא! ניסית סמים
לא. את/ה מעשן/ת
לא. את/ה שותה
מאופן ראנדומלי כשיש משהו טעים בסביבה. לא משתכרת. היית פעם בדימונה
כן! מלא פעמים... עצרנו בדרך לאילת וחזרה..
שיחקת כדורגל
לא נראה לי... שיחקת כדורסל
בשיעור ספורט, משהו די עלוב.. נחשב? נסעת פעם על אופנוע
במתחם של מכוניות מתנגשות, אי שם בגיל 8-9. זה פיתח אצלי חיבה עזה לאופנועים, במיוחד כי זה היה הכלי היחיד [מול שאר המכוניות במתחם ההוא] שידעתי באופן אינטואיטיבי לחלוטין איך לתפעל. [פשוט לא הבנתי מה עושים עם המכוניות, על האופנוע התיישבתי ונסעתי בכיף.] זה כנראה מה שפיתח אצלי חיבה עזה לאופנועים בימינו... אבל על אמיתי- לצערי עדיין לא.
קרתה לך תאונה
בערך...
עצר אותך שוטר
אותי אישית? לא.. את/ה אוהב חיות
כן!!
את/ה רואה טלנובלות
לא! יש לך חבר/ה
לא..
מיצי ומיאו שאלון חביב ביותר

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונהההההההה

האם
אמרת פעם למורה שהיא זונה? רק מאחורי הגב חחח קפצת בנג'י? נופ יש לך פלאפון? ברור, איך אפשר בלי? יש לי 2 היית בחו"לאם כן, איפה? כן, הייתי בטורקיה ובספרד את/ה אוהב/ת כדורגל אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? |הדגדש|כן, אני אוהדת את מ.ס אשדוד את/ה אוהב/ת כדורסל אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא טבעת פעם? לא היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? לא ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? כן את/ה שותה? לפעמים היית פעם בדימונה? ברור.... העיר הזאת חשובה לי מאוד. כל משפחתי באה משם שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? לא קרתה לך תאונה? לא עצר אותך שוטר? כן, לבדיקה שיגרתית את/ה אוהב חיות? תלוי איזו חיה את/ה רואה טלנובלות? כן, רק שבזמן האחרון אין לי ממש זמן לזה יש לך חבר/ה? לא

Invisible Eden

New member
:p

האם- אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא אמרתי לה.. אמרתי לעצמי. קפצת בנג'י? אעאע יש לך פלאפון? אהא היית בחו"ל? לא אוהב/ת כדורגל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? אממ... לא אוהבת ולא אוהדת את/ה אוהב/ת כדורסל? אם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? אני אוהבת אבל לא אוהדת
טבעת פעם? לא חושבת היית פעם בכפר ערבי? אהא אכלת פעם גו'ק? לא ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? לא את/ה שותה?מים וכאלה היית פעם בדימונה? יכול להיות שיחקת כדורגל? אהא שיחקת כדורסל? אהא נסעת פעם על אופנוע? אהא קרתה לך תאונה? גם אם כן- משהו קטן עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? אהא את/ה רואה טלנובלות? איכ. יש לך חבר/ה? אהא

leeseg

New member
התשובות שלי

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה- לא.. קפצת בנג'י-לא יש לך פלאפון-לא היית בחו"לאם כן, איפה- כן בארצות הברית את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת-לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת- מכבי תל אביב טבעת פעם- כן היית פעם בכפר ערבי- כן... בג'נין לפני שהתחילה האינתיפאדה אכלת פעם גו'ק- לא... איכס מי המציא את השאלה הזו?! ניסית סמים- לא את/ה מעשן/ת- לא את/ה שותה- לא היית פעם בדימונה- לא שיחקת כדורגל- לא שיחקת כדורסל- לא נסעת פעם על אופנוע0- יס!!! וה כיף לא נורמלי... הלוואי שהייתי נוהגת על אופנוע קרתה לך תאונה- כן עצר אותך שוטר- אותי, לא, אבל את אמא שלי כן... סתם לבדוק רישיונות את/ה אוהב חיות- כן את/ה רואה טלנובלות- כן יש לך חבר/ה- לא... ולא יהיה בזמן הקרוב

noooga

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo71.gif

האם-- אמרת פעם למורה שהיא זונה? לא קפצת בנג'י? לא יש לך פלאפון? כן היית בחו"לאם כן, איפה? כן... הונג קונג, סין, צרפת, אוסטרליה, אמריקה, מקסיקו, צ'כיה ועוד.. את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת? מכבי ת"א טבעת פעם? כמעט.. היית פעם בכפר ערבי? כן אכלת פעם גו'ק? נמלה נחשב? ניסית סמים? לא את/ה מעשן/ת? לא את/ה שותה? לא היית פעם בדימונה? לא שיחקת כדורגל? כן שיחקת כדורסל? כן נסעת פעם על אופנוע? לא קרתה לך תאונה? כן עצר אותך שוטר? לא את/ה אוהב חיות? בערך.. את/ה רואה טלנובלות? לא יש לך חבר/ה? לא

Light18m

New member
תשובות

האם אמרת פעם למורה שהיא זונה לא קפצת בנג'י כן, זה אחד הדברים יש לך פלאפון כן היית בחו"לאם כן, איפה שוויץ, צרפת, ירדן וקפריסין את/ה אוהב/ת כדורגלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא את/ה אוהב/ת כדורסלאם כן,איזו קבוצה את/ה אוהד/ת לא טבעת פעם לא היית פעם בכפר ערבי במארבים, יותר מידי פעמים אכלת פעם גו'ק לא ניסית סמים לא את/ה מעשן/ת לא! את/ה שותה לא היית פעם בדימונה חחח במקרה שיחקת כדורגל כן שיחקת כדורסל כן נסעת פעם על אופנוע לא קרתה לך תאונה כן עצר אותך שוטר לא את/ה אוהב חיות כן את/ה רואה טלנובלות לא יש לך חבר/ה לא *כל הזכויות שמורות לי

למעלה