עונה בכייף:
1.אם היתה לך אפשרות לחזור בזמן ולפגוש את עצמך.מה היית אומר לעצמך?שאלה מסובכת!אבל אני בטח הייתי מנסה להנחות את עצמי(כלאמר,את דרור של העבר).הייתי מנסה באיזו שהיא דרך למנוע מאותו דרור להיות הסמרטוט והשעיר לעזאזאל של כולם,והייתי מנסה איך שהו לחזק אותו. עכשיו,אם בשאלתך התכוונת לכך שאני לא יוכל לשנות את העבר,אלא פשוט רק להגיד לדרור הזה משהו,אז מן הסתם הייתי מדבר איתו על המצב שלי היום.הייתי אומר לו משהו כמו "תראה איפה אני היום בגללך". 2.אם היתה לך אפשרות להעניק חיים למפורסם אחד שנפטר,מי זה היה?וואלה,ממש אין לי מושג.לא יוצא לי לחשוב על זה בכלל. 3.אם היה לך את הכוח לשנות דברים בכח המחשבה(הכל!)מה הדבר הראשון שהיית עושה איתו?הייתי פשוט משנה במכה אחת את כל מה שאני רוצה,בי בעולם ובאנשים האחרים.פשוט את כל מה שאני חולם לשנות בו זמנית. 4.אם יכולת לשנות את הגורל לבנאדם אחד.את הגורל של מי היית משנה?אם זה כולל אותי,אז את שלי(ויסלחו לי כל השאר!).אבל אם מדובר רק באנשים אחרים,אז יש כמה שהייתי נורא רוצה לשנות להם.היה לי מאוד קשה לבחור באחד.יש לי 2-3 חברים שנורא סובלים מבעיות דיי דומות לשלי ונורא(!!) כואב לי עליהם,אז נראה לי שהייתי רוצה לשנות את הגורל שלהם.אבל אני מדבר פה רק על האנשים שאני מכיר כמובן.יש הרבה אנשים אחרים שאינני מכיר שגם סובלים מדיכאון או ממחלות אחרות פיזיות קשות,שגם להם הייתי רוצה לשנות גורל. 5.אם היתה לך אפשרות לתקשר עם המתים,את מי היית מעלה ראשון?ממש קשה לי לבחור.אין כמעט אדם שנפטר כבר ושממש הכרתי.אבל בטח הייתי בוחר לתקשר עם אדם כלשהו שהתאבד בגלל דיכאון.עם כזה אדם היה לי מאוד מעניין לתקשר.היו לי הרבה שאלות אליו ודברים לדבר עליהם איתו. 6.אם היית מגלה שיש עולמות מקבילים לכדור הארץ,היית מגלה זאת לעולם,או שומר זאת לעצמך(משיקולים שאינם אגואיסטיים כמובן)?הייתי שומר זאת לעצמי.למה לעורר כזאת מהומה בעולם? 7.אם היית יכול עכשיו לשנות את צבע שערך,לאיזה צבע היית משנה אותו?משאיר אותו באותו צבע.דווקא את מבנה השיער הייתי משנה. 8.אם היתה לך אפשרות לנהל איזה פורום בתפוז,איזה פורום היית בוחר?בכל הפורומים שבהם אני כותב ומתעניין.