שאלון!

GrowingMadness

New member
שאלון! ../images/Emo252.gif

להפגת השיעמום וסתם כי יש כמה חדשות בפורום. וגם כי מזמן לא היה שאלון כזה.
כוווווווולן לשתף פעולה. אל תייבשו.
(סורי שזה ככה מלא בזכר\נקבה ושלא סגור למי זה נכתב, העתקתי את זה מאיפשהוא
) שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: משקל: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע: ביצפר: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תעשי סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: סמים: מפלרטט: צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: אוהב להצטלם?: אוהב לקחת תמונות של אחרים?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מישהי שיחקה בך?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: קעקוע?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקסית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה הממוצע שלך? מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהי צעירה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: . מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: תכונה טובה: תכונה רעה: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? חג? שם לבן? שם לבת? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב?

disarray

New member
עונה=)

שם: ירדן תאריך לידה: 8.8 מזל: אריה מין: מממ אני אתן לכן לנחש
גובה: 1.69 צבע עיניים: חום דבש מידת נעליים: 39 משקל: תהרגו אותי אין לי שמץ מיקום: מרכז איפה נולדת: בארץ נכשלת במקצוע: נופ..אבל במבחנים כן ביצפר: מזכיר נשכחות..לפני שנתיים כמעט מאוהב: אכן אכן
חבר/חברה: חבר אם כן, שם: נופ
כמה זמן אתם ביחד: 7 חודשים מחר
מה את לובשת עכשיו: גינס וגופיה תעשי סקס לפני החתונה: אמממממ
התאהבת פעם במורה?: לא..כולן היו בנות חחח מעשנת?:לא שותה?: חחח..הייתן צריכות לשאול אותי את זה אתמול
סמים: חס ושלום מפלרטט: כזאת אני..זה טמוע בי
צבע אהוב: לבן וירוק חיות אהובות:כלבלבלבלבלבלבים סימני לידה: היה בעורף אבל נעלם כבר הכית מישהו?: אולי את אחותי כשהייתי קטנה חח
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: באינטרנט הרבה?: חצי כוח ביישן?: לא ממש מתקלח?: חחח זה חיוני שונא ביצפר?: לא היה לי את זה שנתיים אז.. יש לך חיים?:מקווה עד כמה אתה בוטח באנשים?:מאוד..אני נורא תמימה בקטע הזה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראלי תעשה צניחה חופשית?: כןןןןןןןן אוהב לרקוד?: יאפ היית בחו"ל?: בהחלט סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?: איטליהההההה אתה מפונק?: לא ממש..לפעמים עם החבר רק שתייה מועדפת?: מים!! שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?:לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים פירסינגים?: אין..אפילו לא באוזניים אוהב להצטלם?: כן כן אוהב לקחת תמונות של אחרים?: מזתומרת? אתה שזופה?: לבנה כמו הקיר מתעצבן בקלות?: יותר מידי =/ התחלת שמועה על מישהו?:לא נראי יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: אח ואחות תחתונים?: קיימים בארון כמה.. מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?:בוכה,מוזיקה,סדרה טובה, רצה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: בהחלט קעקוע?: הלוואי אבל מפחדת..מחטין וזה מה היית רוצה?: את החייל לידי ועכשיו!! מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקסית שלך?: סקסי בטירוף אבל לא כמו הנוכחי!!! אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?:חורף הנדס דאון!!:p אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?:חתיכי מה הממוצע שלך? בלימודים? יבש 93 מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?:מושלם הרגע ייבשתי אותו תוכל להיות צמחוני?: אכן איך את נראית?: לא יודעת אחלה כזאת.. תצא עם מישהי צעירה יותר?:אולי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כבר יצאתי היו לך הפרעות אכילה?: לא..אבל היו תקופות שלא אכלתי כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:לא יודעת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: בזמן האחרון- יותר מידי=/ אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת חחחח באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אני מפריעה? רומנטי?הכי בעולםםם מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני שנים אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא בטן מחשוף?: אכן..(לא שיש יותר מידי מה לחשוף) החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?:כרגע שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה של הארון גדולה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת זהב למזל מסבתא איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:וואי מזמןןןן עם מה אתה ישן?:לבד=( האם הפיצו עלייך שמועה?: לא יודעת במה אתה נוהג?: אוטו של אבא..ג'יפ=) אתה ילדה של אבא או אמא?: .אבוששש מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ולי מבחן שנכשלתי או משו כזה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חח נראלי שכן אבל לא ערום מלא(או ערום בכלל..להשאיר משו לדמיון חח) מה עשית היום? צבא ורצתי עוד קצת עלי: תכונה טובה: מצחיקה תכונה רעה: עקשנית אתה מאמין בגורל?:מאוד קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?קוקו וצחצוח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שמה טיימר בטלויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? חיילוס אם היית חייה איזה חייה היית?אריה איזה שפות אתה מדבר? אנגלית עברית טיפה ספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? יאפ מה היום הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה מה הדבר הכי חשוב לך? לדעת מה אני רוצה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? החבר,היום שעומד לבוא ממה אתה הכי פוחד?למות? לא יודעת חושך נראלי המקום האהוב לחופשה?איטליההה,או צפון..רמה"ג המקום המושלם! טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב?שוקולד מכונית? ג'יפ בלבד שיעור אהוב? אין חג? אין שם לבן? ארז שם לבת?רומי תוכנית אהובה בטלויזיה? איך פגשתי את אמא מילה אהובה? אהבה דיסק אהוב? שומעת ביו-טיוב

עונהנהנה ../images/Emo41.gif

שם: נשמר חסוי, כלכך שונאת את השם שלי, הוא מוזר,מכוער ומזעזע תאריך לידה: 12.9.92 מזל: בתולה מין:נקבה גובה:167 צבע עיניים:חום
מידת נעליים:37-38 משקל: 51 מיקום: ת"א
איפה נולדת: רוסיה נכשלת במקצוע: אהמ כן, אנגלית (לא בבגרות כמובן, במכל מיני מבחנים מעפנים שהיו פעם בבצפר) ביצפר: ערוני ט מאוהב: בחייל שלי.. ♥ חבר/חברה: החייל נו, אם אני בפורום הזה אז מן הסתם יש לי חבר.. אם כן, שם: שי כמה זמן אתם ביחד: אוטוטו שלוש שנים מה את לובשת עכשיו: גינס וגופיה ירוקה תעשי סקס לפני החתונה: אני מאוד בעד לשמור עד החתונה. התאהבת פעם במורה?: לא, אומיגד מעשנת?: לא, זה הדבר הכי גועלי שבחורה יכולה לעשות לעצה שותה?: מידי פעם כשיוצאים, בכמות מאוד מבוקרת ע"מ לשמור על הכבוד שלי ולא לעשות שטויות סמים: חלילה מפלרטט: משתדלת שלא.. יוצא לפעמים צבע אהוב: שחור, לבן חיות אהובות:חתולים וארנבים.. וצינצילות ♥ סימני לידה: בגב הכית מישהו?: אהמ כן, כשהייתי קטנה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: החייל ♥ באינטרנט הרבה?: כן, כמו כל הילדים בדור של ימנו ביישן?: כן, מאוד מתקלח?: ברור אלא מה? שונא ביצפר?: שנאתי, עכשיו אין יותר
יש לך חיים?: אכן, למרות שאם אני כאן עונה על השאלון, יש בשאלה הזו ספק.. D: עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמעט בכלל לא, ע"מ לא להפגע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כן אוהב לרקוד?:אוהבת אבל מתביישת היית בחו"ל?:כן, נולדתי בחול חח סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: מאוד שתייה מועדפת?: קולה קרה, פאנטה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקוופרש יש לך פלאפון?: חחח כן. אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת, אבל הרבה בחורות פותחות עליי עניים.. אז יש מצב מה אתה לובש הכי הרבה?: סקיני צמודים צמודים וגופיות פירסינגים?: אין, רק באוזניים אוהב להצטלם?: מאוד
אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא D: אתה שזופה?: כן, ודיי התחלתי לאהוב את הקטע של להיות בהירה.. ועכשיו אני קצת מגעילה את עצמי מתעצבן בקלות?: כןןןןן התחלת שמועה על מישהו?: לא שזכור לי יש לך קו טלפון משלך?: מזתומרת? יש לי מספר פאלפון אישי, הטלפון של הבית הוא של כל בני הבית.. יש לך בריכה פרטית?: ברור מה, בחלומות.. אחים ואחיות?: בת יחידה
תחתונים?: בשפע.. :) חחחחחחחחחח מישהי שיחקה בך?: לא מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: אין איך אתה מוציא כעס?: צורחת ברחת פעם מהבית? לא, אבל היה הרבה תכנונים חח חולמ בהקיץ?: אהמ, אני בקושי חולמת קעקוע?: אין, זה גם גויים השם ירחם מה היית רוצה?: כמה מיליונים טובים בחשבון הבנק
מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקסית שלך?: האקס הכוונה? כי אני עדין לא לסבית, אהמ אשכנזוז כזה, שטני עניים כחולות.. אתה חצוף?: לעיתים כן קיץ או חורף?: כלכך חורררררררף ! אתה נהנה להתלכך?: תלוי במה
איך הפופיק שלך?: חמודי מה הממוצע שלך? 91 מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: פן קצת הרוס.. נראת כמו מכשפה בערך תוכל להיות צמחוני?: הכי לא, בשר זה טעם החיים איך את נראית?: אם אני אעיד על עצמי אני אצא סנובית
שאחרים יגידו..
תצא עם מישהי צעירה יותר?: תלוי בכמה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, גג עד 5 שנים היו לך הפרעות אכילה?: כן, בערך.. ולא כי אני גמרתי לזה.. פשוט הייתי חולה חודש וחצי ולא אכלתי כלום כלום כלום כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה לטלפון, לא עושה משחקים ישר עונה שחית פעם בעירום?: באמבטיה בבית נחשב? D: מתי?: לעולם למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: באמצע כזה, אני די רגישה האמת אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אוזן? כי תמיד יש את השניה לשמוע ממנה
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "היי מה קורה?".. "טוב בסדר.. יאלה בי" רומנטי? משתדלת.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?:כשהיה לי קלקול קיבה, לפני ארבעה חודשים בערך.. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?: לפעמים, לא משו רציני החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן וקצת שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: באלגן היסטרי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין, חוט אדום מירושלים עד יד ימין.. איך אתה מרגיש עכשיו?: מצויין תודה ששאלתם D: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: וואו. לא זוכרת, אני לא טיפוס של מסיבות עם מה אתה ישן?: עם כרית, מחבקת אותה חזק חזק האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי במה אתה נוהג?: לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: . ילדה של עצמי:) מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מתי פעם אחרונה הייתי בבצפר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לדגמן? אהמ, תלוי מי יראה את התמונות האלה מה עשית היום? ישבתי בחוץ עם חברים, והייתי אצל חברה. אפיתי עוגה, עשיתי קצת כביסה.. השתעממתי.. עוד קצת עלי: מיוחדת, אתם עוד תתמכרו
תכונה טובה:חייכנית תכונה רעה:חסרת סבלנות אתה מאמין בגורל?: לא כלכך קור או חום? קור. לישון או לקום? לישווווווווון
חוף או הרים? אהמ גם וגם.. קרמבו או שוקו? קרמבו ושוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? דופקת בעיטה למחשב שידלק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מכבה את האור? D: את מי היית לוקח לאי בודד?אהוב ליבי ♥ אם היית חייה איזה חייה היית? חתולת בית, נעימה ויפה.. מפונקת ומתפנקת..
איזה שפות אתה מדבר? עיברית ורוסית.. טיפה טיפה אנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יום אחד שבו לקחו אותי לבית חולים, ועוד איזה יום נורא שעבר עליי כשהיה לי קלקול קיבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? נשמע מטופש, חצי גמר גביע הטוטו, שמכבי חיפה לקחה את ביתר.. שנחשבה פעם לקבוצה אחת הטובות שבליגה.. הרגשתי אושר עילאי.. משהו מטורף.. עוצמה כזאת.. אני בעצמי חושבת שזה מגוכך.. אבל לא ידעתי איך להוציא מעצמי את כל האמוציות.. מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?הלוואי שאני ירדם מהר ממה אתה הכי פוחד? רופאים המקום האהוב לחופשה? מקום שקט כולשהו, שאפשר לטייל בו, לא אכפת לי איפה, רק תנו לי להיות איתו לבד.. ♥♥ טעם גלידה אהוב? ריבת חלב ממתק אהוב? כשהייתי ילדה, היה כאלו ג'לי עם קוביות אלוורה במין קופסאות פלסטיק קטנטנות, זה היה להיט
מכונית? - שיעור אהוב? שטני ארוך חלק ומדורג.. מושלם . חג? פסח שם לבן? דניאל שם לבת?אוולין, הילה.. ועוד כמה, אין לי כח לחשוב על זה עכשיו תוכנית אהובה בטלויזיה?- מילה אהובה? מאמייייי דיסק אהוב? - הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

:)

שם: אפרת תאריך לידה: 27.9.93 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.66 מידת נעליים: 39 מיקום: אשדוד ביצפר: מקיף ז' הקריה מאוהב: מאוד חבר/חברה: חבר אם כן, שם: יוני כמה זמן אתם ביחד: עוד חודש שנתיים מה את לובשת עכשיו: שורט וגופיה (?) תעשי סקס לפני החתונה: כן, לא חושבת שזה משנה :) התאהבת פעם במורה?: לא.. מעשנת?:לא שותה?: לפעמים עם חברים.. סמים: ממש לא מפלרטט: אין לי עם מי חוץ מעם החייל שלי :) צבע אהוב: סגול חיות אהובות: כלב,חתול עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ברור שעם יוני, וגם עם החברות הקרובות באינטרנט הרבה?: כשיש זמן כן ביישן?: לפעמים מתקלח?: ב-ר-ו-ר שונא ביצפר?: מי אוהב? עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני בוטחת במי שאפשר לבטוח בו יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא שידוע לי.. תעשה צניחה חופשית?: אם יזרום לי אז כן :) אוהב לרקוד?: כן, מגיל 8 הייתי רוקדת בסטודיו אבל הפסקתי לפני שנתיים בגלל הלימודים. היית בחו"ל?: כן, כמעט בכל אירופה סילקו אותך מביצפר?: ממש לא השעו אותך?: פעם אחת שהברזתי משעה ראשונה בבוקר אז המחנכת השעתה אותי היית רוצה לגור במקום אחר?: תלוי.. אבל ברור שאשאר תמיד בישראל! אתה מפונק?: לא אבל אני מאוד אוהבת שמפנקים אותי שתייה מועדפת?: קולה,פאנטה שותה מים?: כן לפעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אני חושבת שכן חוץ מהחוסר הביטחון שלי. מה אתה לובש הכי הרבה?: הג'ינס האהוב עליי פירסינגים?: לא.. רק עגיל אחד בכל אוזן אוהב להצטלם?: כן למה לא? :) אתה שזופה?: רק בקיץ חח מתעצבן בקלות?: תלוי ממי ומה הסיטואציה אבל בדרך כלל יש לי סבלנות יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות אחת בת 22 תחתונים?: רגילים, חוטיני/תחרה מסתדר עם אמאבא?: בכללי כן, אבל תמיד יש ויכוחים. מסתדר עם האחים?: בזמן האחרון אני ואחותי התקרבנו וזה ממש משמח אותי :) איך אתה מוציא כעס?: ספורט (ריצות,אירובי) ברחת פעם מהבית? לא קעקוע?: לא, וגם לא יהיה מה הפרחים המועדפים עליך?: כלנית קיץ או חורף?: חורףףף אתה נהנה להתלכך?: לא ממש חח איך הפופיק שלך?: רגיל (?) מה מספר המזל שלך?: 27 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב וחלק אחרי המקלחת חח תוכל להיות צמחוני?: לא תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חח מה זאת השאלה הזאת? מתי שאני שומעת אני עונה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא במראה, אבא באופי בוכה הרבה?: לא, אבל אני כן בוכה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב יאללה ביי" רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת! אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן אבל לא בצורה מוגזמת החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני שבועיים עם מה אתה ישן?: לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: כן אתה ילדה של אבא או אמא?: . אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: אניי לא זוכרת אבל זה כן קרה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חד משמעית- לא מה עשית היום? קמתי, הלכתי לביצפר אחרי זה הלכתי לאירובי, למדתי למבחן בביולוגיה ויצאתי עם חברות :) עוד קצת עלי: תכונה טובה: כנה תכונה רעה: עקשנית מידיי אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שינים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מורידה עדשות את מי היית לוקח לאי בודד? את החייל שלי איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית וקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן חח מה היום הכי טוב בחיים שלך? היום שהכרתי את יוני מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה,החבר והחברות! על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על החבר שלי המקום האהוב לחופשה? איטליה! טעם גלידה אהוב? שוקולד קינדר ממתק אהוב? קליק שחור לבן מכונית? מאיפה אני יודעת?? שיעור אהוב? ביולוגיה/כימיה מעבדות! חג? פסח שם לבן? איתי שם לבת? טליה מילה אהובה? אהבה

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifיאי! שאלון על הבוקר :)

בדיוק חזרתי מהחבר ^^ הוא יצא לבסיס חח שם: שחר. תאריך לידה: 22.3.92 מזל: טלה. מין: נקבה. גובה: 1.72 צבע עיניים: ירוק כהה. מידת נעליים: 40. משקל: 69.. ולחשוב שלפני חודשיים הייתי 64! החגים האלה.. מיקום: ראש העין. איפה נולדת: כפרסבא. נכשלת במקצוע: נכשלתי לפחות פעם אחת בכל מקצוע.. אבל! העיקר שבסוף עברתי את כל הבגרויות :) ביצפר: נגמרררררררר! מאוהב: לגמרי
חבר/חברה: יש ^^ אם כן, שם: אור
כמה זמן אתם ביחד: שבוע וחצי חח זה טריטרי! מה את לובשת עכשיו: ג'ינס אפור וחולצה לבנה של הסוף שנה של השכבה. תעשי סקס לפני החתונה: אהממממ.. ^^ התאהבת פעם במורה?: לא. מעשנת?: לא. שותה?: יותר מידי חח סמים: לא לא ולא! מפלרטט: תמיד חח צבע אהוב: סגול. חיות אהובות: לאדעת. סימני לידה: ?? הכית מישהו?: חחח כן. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אור ניראה לי חח באינטרנט הרבה?: כן. ביישן?: קצת. מתקלח?: כן. שונא ביצפר?: עבר.. נגמר. כבר אין מה לשנוא חח יש לך חיים?: כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מידי :\ יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא ניראה לי. תעשה צניחה חופשית?: לא. אוהב לרקוד?: במסיבות חח היית בחו"ל?: יאפ. סילקו אותך מביצפר?: לא. השעו אותך?: פעם אחת בכיתה ד'. היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים.. ואולי אני סתם רוצה מקום לעצמי חח אתה מפונק?: כן.. שתייה מועדפת?: וודקה רדבול! חחחחחחח סתם נו. מים :) שותה מים?: כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט משהו.. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: יש מצב חח מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופייה. פירסינגים?: נזם והרחבה. אוהב להצטלם?: כן. אוהב לקחת תמונות של אחרים?: כן. אתה שזופה?: לא. מתעצבן בקלות?: כן. התחלת שמועה על מישהו?: אולי חח יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: שני אחים ואחות. תחתונים?: הא?! חחחחחחחח מישהי שיחקה בך?: כן :\ אני שונאת אותו! מסתדר עם אמאבא?: יאפ. מסתדר עם האחים?: בטח. איך אתה מוציא כעס?: אופה חח ברחת פעם מהבית? כן. חולמ בהקיץ?: כן. קעקוע?: 4 חחח מה היית רוצה?: עוד קעקוע XD מה הפרחים המועדפים עליך?: שום פרח... איך נראית האקסית שלך?: האקס יענו? הממ.. קצת יותר גבוה ממני, ראש עגלגל עם משקפיים.. אתה חצוף?: כן. קיץ או חורף?: חורףףףף! אתה נהנה להתלכך?: תלוי ממה ;) איך הפופיק שלך?: חמוד?? חחחחחחח מה הממוצע שלך? ממוצע של מה?! מה מספר המזל שלך?: לא יודעת.. איך השיער שלך נראה עכשיו?: על הפנים.. תקעתי הכל בקוקו. תוכל להיות צמחוני?: כן. איך את נראית?: טוב. חחחחחח תצא עם מישהי צעירה יותר?: תלוי כמה צעיר ממני.. אם זה אותו שנתון אז סבבה. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בהחלט! חבר שלי גדול ממני בשנתיים וחצי ;) היו לך הפרעות אכילה?: אני חושבת שעדיין יש.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ישר עונה.. בשביל מה לחכות. שחית פעם בעירום?: לא זוכרת.. מתי?: ... למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא במראה, אבא בהתנהגות. בוכה הרבה?: כן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ציצים!!! חחחחחחחח סתם... לא יודעת. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מנשמע? רומנטי? יאפ. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: ביום רביעי אחרי מסיבה XD אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אהמ.. מחשופים ^^ מחשוף?: יאפ. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?: פרחים. איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה צעיר. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון.. איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולהההההההה D: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי. עם מה אתה ישן?: תחתונים וגופייה.. האם הפיצו עלייך שמועה?: פעם. במה אתה נוהג?: פונטיאק ;) אתה ילדה של אבא או אמא?: וואלה לא יודעת.. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מתי בפעם אחרונה היה לי בכלל ביתספר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב ;) מה עשית היום? התעוררתי בבוקר במיטה של חבר שלי
ואז נסעתי הביתה :( עוד קצת עלי: תכונה טובה: חברותית. תכונה רעה: חופרת!! אתה מאמין בגורל?: כן. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פייסבוק! חחחחחחחחחחח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? פייסבוק XD את מי היית לוקח לאי בודד? אור :) אם היית חייה איזה חייה היית? כלבה ;) איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. יודעת להבין קצת ספרדית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? כן. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום בו אני והאקס נפרדנו... מה היום הכי טוב בחיים שלך? וואלה לא יודעת.. מה הדבר הכי חשוב לך? צומי ^^ על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? "המממ.. מה יהיה מחר?" ממה אתה הכי פוחד? מוות. תאונות דרכים. המקום האהוב לחופשה? לונדון
טעם גלידה אהוב? פיסטוק. ממתק אהוב? תפוצ'יפס חריף. מכונית? הג'יפ של אבא ;) שיעור אהוב? נמנמ... חג? פורים. חנוכה. שם לבן? יונתן.. שם לבת? סאמר (SUMMER) תוכנית אהובה בטלויזיה? 90210. גוסיפ גירל. גריק. עקרות בית נואשות. מילה אהובה? סקס! חחחחחח סתם נו. לא יודעת. דיסק אהוב? יותר מידי ;)

יאאאאאאלה שאלון ../images/Emo6.gif

שם: דניאל תאריך לידה: 19.7.95 (כן כן קטנה עם חבר חייל)
מזל: סרטן מין: נקבה
גובה: 1.52 גמדה
צבע עיניים: חום-דבש מידת נעליים: 38 משקל: 49
מיקום: צפון-כרמיאל איפה נולדת: בבית חולים נכשלת במקצוע: אנגלית , מתמטיקה
ביצפר: אורט כרמים - של סנובים
מאוהב: בחייל הכי חתיך בצה"ל
חבר/חברה: יש אם כן, שם: ספיר
כמה זמן אתם ביחד: בדיוק היום 3 חודשים מה את לובשת עכשיו: מכנס קצר כתום וחולצת בצפר לבנה תעשי סקס לפני החתונה: כנראה שכן
התאהבת פעם במורה?: נדלקתי
מעשנת?: לא שותה?: לא סמים: כל שעה מזריקה
מפלרטט: תמיייייד צבע אהוב: כחול-תכלת
חיות אהובות:
סימני לידה: כתם לידה בבטן קטן כזה הכית מישהו?: אחותי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר
באינטרנט הרבה?: בתקופה הזו קצת פחות - תוקפת לחץ מטורף בלימודים ביישן?: טיפה
מתקלח?: פעמייים ביום שונא ביצפר?: אכן כן
יש לך חיים?: אני חושבת ,אחרת לא הייתי כאן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי צריך לבטוח יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראלי תעשה צניחה חופשית?: לפני החתונה
אוהב לרקוד?:
היית בחו"ל?: פעמיים בשנה עד לפני שסבא שלי נפטר
סילקו אותך מביצפר?:
השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?: כן , בקריות-חיפה , רוב המשפחה שם וגם המרחקים ביני לבין החבר התקרבו אתה מפונק?: לפעמים
שתייה מועדפת?: קולה|
שותה מים?:
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: פלאוריד יש לך פלאפון?: עם מסך מגע
אתה מודל לחיקוי?: כן מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים וחולצות טריקו צמודות פירסינגים?:
אוהב להצטלם?:
בטחחח אוהב לקחת תמונות של אחרים?: בעיקר של החבר ושלי אתה שזופה?: לבנה לגמרי
מתעצבן בקלות?: מרוקאית או לא ?
התחלת שמועה על מישהו?:
יש לך קו טלפון משלך?:
יש לך בריכה פרטית?:
אחים ואחיות?: אחות אחת - בת 12
תחתונים?:
לבדוק עכשיו ? מישהי שיחקה בך?: לא אבל מישהו כן
מסתדר עם אמאבא?: מאז שאני עם החבר , התחלנו להסתדר ממש טוב
מסתדר עם האחים?: תלוי באיזה מצב איך אתה מוציא כעס?: לשמוע מוזיקה , לחפור לחבר בSMS למרות שהוא לא עונה
ברחת פעם מהבית? בדיוק לשעה , והבנתי שאין כמו בבית
חולמ בהקיץ?: ברור , אחרת איך נתקדם ? קעקוע?:
מה היית רוצה?: להיות עם החבר , להצליח בלימודים , ולהתגייס כבר
מה הפרחים המועדפים עליך?:
איך נראית האקסית שלך?: האקס- שמן מכוער , הומו עם ח'צקונים , ואין לי מושג מה עשיתי איתו 4 חודשים
אתה חצוף?: תלוי למי קיץ או חורף?: חורף- עם החבר מתחת לפוך ושוקו חם אתה נהנה להתלכך?:
איך הפופיק שלך?: נקי
מה הממוצע שלך? בלימודים ? 93 מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף אבל נראלי מבולגן
תוכל להיות צמחוני?: ללללא
איך את נראית?: מעולה
מאושרת וטיפה מבואסת על איזה קטע מסריח של חברה תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כרגע יוצאת
הוא גדול מימני ב3.5 שנים היו לך הפרעות אכילה?: כן לפני שנתיים , שאמא שלי ניכנסה לשיתוק על כסא גלגלים אבל עכשיו הכל בסדר
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אם החבר מתקשר לא מחכה אפילו
שחית פעם בעירום?:
מתי?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא
בוכה הרבה?: בזמן האחרון כן , אבל דיי נגמר הטירונות של החבר והתחיל סדיר אז הכל בסדר עכשיו
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: השומן שיש לי במקומות שעושים אותי שמנה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: 'אני אוהבת אותך חיים שלי'
רומנטי? ברווווור
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שבוע שעבר , אחרי ריב מכאיב במיוחד עם החבר שכמעט הגיע לפרידה .. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: גוף
מחשוף?: תמייייייד אבל לא יותר מידי
החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: לא שאלתם את זה כבר?
אני צריכה לבדוק עכשיו ? איזה מראה יש לחדר שלך?: סגול בהיר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגילים שסבתא קנתה לי , שרשרת שהחבר קנה לי ליומולדת איך אתה מרגיש עכשיו?: נפלא
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שבוע שעבר בחמישי עם מה אתה ישן?: גופיה ובוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?: כן זונות
אבל היום הם מצטערים על זה במה אתה נוהג?: בימבה
אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא ברווווור
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת כבר
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ישמצב
מה עשית היום? הייתי בבצפר , עשיתי מבחן באנגלית יצא חרא
וזהו חזרתי הביתה עוד קצת עלי: רגישה רצח
חברותית ואוזן קשבת תכונה טובה: מקשיבה , תומכת תכונה רעה: רגשנות יתר אתה מאמין בגורל?: בטח
קור או חום? קור
לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? חוף
קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת הודעות ושיחות בפלאפון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מנשקת את הדובי שאהובי קנה לי
את מי היית לוקח לאי בודד? את החייל שלי
אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור
חופשיה , עפה ממקום למקום . איזה שפות אתה מדבר? טיפה ספרדית ואנגלית , ועברית בן-אדם של לילה או יום? יום
רגיש לדיגדוגים? תלוי איפה מה היום הכי גרוע בחיים שלך? שבוע שעבר , אני יכולה להגיד שהיה לי יום גרוע ביותר - בכיתי המון , התאכזבתי ,

GrowingMadness

New member
../images/Emo12.gif

מחקתי שאלות מפגרות
שם: שי. תאריך לידה: 21.7 מזל: אין. סתם סתם, סרטנית גאה. מין: לא סגורה על זה.
גובה: 165 ס"מ. צבע עיניים: חום כהה ממש. כמעט שחור. מידת נעליים: 38-39. אני ביגפוט. ): משקל: אתן ממש לא רוצות לדעת! מיקום: חור בצפון ארצנו הקטנטונת. איפה נולדת: חיפה. נכשלת במקצוע: ברור. ביצפר: מה איתו? מאוהב: באאארור.
חבר/חברה: יש לי את החבר הכי מושלם בעולם.
אם כן, שם: ליאור. כמה זמן אתם ביחד: שנתיים ו3 חודשים. מה את לובשת עכשיו: מכנסים קצרות וטי-שירט של החבר. תעשי סקס לפני החתונה: חחח אבוד קצת הייתי אומרת.
התאהבת פעם במורה?: לא.
מעשנת?: כן. מסתבר שאני המעשנת היחידה בפורום.
שותה?: תלוי עם מי, מתי, איפה... אבל בעיקרון אני אוהבת לשתות. סמים:
. מה גם שאני בצבא.. צבע אהוב: ירוק. חיות אהובות: סוסים נראה לי. סימני לידה: אין. הכית מישהו?: ברור, יש לי 3 אחים קטנים. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר ועם אמאבא. באינטרנט הרבה?: אממ כן. ביישן?: ממש לא. מתקלח?: פעם בחודש ככה.
שונא ביצפר?: שנאתי מאווווד. עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה. הרבה מידי. עד שהם נותנים לי סיבה לא לבטוח בהם יותר. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. D: תעשה צניחה חופשית?: ברור! אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן
אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: ערק. ואם לא אלכוהול אז מיץ טבעי. עדיף תפוזים שותה מים?: ברור באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: ברור אתה מודל לחיקוי?: כן, אבל לצערי לא מהסוג הטוב.. מה אתה לובש הכי הרבה?: מדים? פירסינגים?: היו >: אוהב להצטלם?: לא! אוהב לקחת תמונות של אחרים?: צילום זו האהבה השני שלי.
אתה שזופה?: קצת כזה. מתעצבן בקלות?: כן! התחלת שמועה על מישהו?: ביסודי אולי? יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 3 יותר מידי... מסתדר עם אמאבא?: כן סוגשל. מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מעשנת סיגריה ונרגעת. ברחת פעם מהבית? כן חחח חולמת בהקיץ?: כן קעקוע?: הלוואי >: מה היית רוצה?: להשתחרר? מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות, נרקיסים וסחלבים. אתה חצוף?: כול הזמן אומרים לי שכן, אבל אני ממש לא חושבת ככה. קיץ או חורף?: חורף. נולדתי בקיץ אבל אני שונאת שחם לי! איך הפופיק שלך?: פשוט חור באמצע הגוף. מה הממוצע שלך? 70 נראה לי מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: יפה D: כי עשיתי מחליק D: תוכל להיות צמחוני?: נראה לי שכן, אני יכולה להיות מה שבא לי. תלוי עד כמה אני רוצה את זה. ובנתיים אני דיי אוהבת את השניצל שלי D: איך את נראית?: גוצה כזאת. נמוכה. ממוצעת. שיער חום. עיניים חומות כהות. אומרים לי שיש לי בייבי-פייס ושיש לי לחיים, ובגלל זה כולם קוראים לי "חמודה" כל היום וזה מעצבן אותי. בכל מקרה, אני עושה הרבה הרבה רעש ומדברת מלא D: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: חבר שלי גדול ממני בשנתיים.. היו לך הפרעות אכילה?: אכילת יתר אולי. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מה אני בכיתה ט'? שחית פעם בעירום?: כן מתי?: בל"ג בעומר של כיתה יא'. נסענו מלא חברים לכנרת. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אני בדיוק שניהם. בוכה הרבה?: כן :> אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אם הייתם שואלים את חברים שלי, הם היו רוצים שאני אכרות את הפה שלי. אבל אני אלך על התשובה הנדרשת- הזרת ברגל שמאל. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אל תעוף על עצמך". רומנטי? כן
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בשבת שעברה. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: ברור, יש לי ציצי גדול ואני אוהבת להשוויץ בו :> מחשוף?: למה לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: אולי בתולות מהאוזניים. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: שאנטי כזה יפה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום. אני בפאקינג צבא, איזה תכשיטים עכשיו. איך אתה מרגיש עכשיו?: מפוצצת! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חודש?
עם מה אתה ישן?: עם פיג'מה ודובי.
האם הפיצו עלייך שמועה?: ברור. אפילו בצבא. ועוד שמועה הכי מפגרת שיש. אני כלכך שונאת את כל הפתיחת עיניים הזאת שעושים בבסיס שלי... ולמי יש כוח עכשיו להסביר לכולם. במה אתה נוהג?: סיטרואן סי 4 אדומה אתה ילדה של אבא או אמא?: גם וגם. כשצריך כסף או הסעה אני של אבא'לה, כשזה סתם בשביל לחפור למישהו אז אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: פייי.. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ברור! מה עשית היום? קמתי בבוקר, הלכתי לצבא, מלשבים חפרו לי, אני חפרתי למפקדת שלי, התחפשנתי למוות, והלכתי הביתה. עוד קצת עלי: תכונה טובה: יש לי הרבה
סתם. חח הכי טובה? אממ.. חברותית. תכונה רעה: אני קרציה. אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון! חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלוויזיה את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי D: אם היית חייה איזה חייה היית? חיפושית איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וגרמנית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? אחושילינג מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו לי הרבה ימים גרועים... מה היום הכי טוב בחיים שלך? גם D: מה הדבר הכי חשוב לך? אושר. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? בד"כ המוח שלי כבר מושבת בשעות שאני נרדמת בהן. ממה אתה הכי פוחד? לאבד מישהו אהוב. המקום האהוב לחופשה? my front yard טעם גלידה אהוב? קפוצ'ינו ממתק אהוב? טופי מכונית? לנד קרוזר שיעור אהוב? ראסטות חג? פסח שם לבן? דור שם לבת? ים תוכנית אהובה בטלויזיה? אני לא הכי רואה טלוויזיה מילה אהובה? יש כמה
דיסק אהוב? אין

Please Dont Cry

New member
אני בד"כ שונאת שאלונים P:

העפתי חלקים משעממים! שם: גל מיקום: מרכז איפה נולדת: רמת גן נכשלת במקצוע: לא D: ביצפר: כן. מאוהב: בטח חבר/חברה: חייל חתיך D: אם כן, שם: אני אשמור על הפרטיות שלו
כמה זמן אתם ביחד: שנתיים ו7 מה את לובשת עכשיו: פיג'מה כזה.. כאילו חולצה וטרנינג תעשי סקס לפני החתונה: מאוחר מדי לחשוב על זה P: התאהבת פעם במורה?: איכ מעשנת?: איכ שותה?: לא ממש סמים: נופ מפלרטט: כבר לא צריך D: צבע אהוב: ירוק ושחור חיות אהובות: סוסיםםם סימני לידה: אין הכית מישהו?: יצא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: החבר (כיף להכניס אותו בקטגוריה הזאת סופסוף!), חברה שלי באינטרנט הרבה?: לא ביישן?: קצת
מתקלח?: משתדלת שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: אם צבא נחשב חיים, אז כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: באנשים שקרובים אליי, אני סומכת עליהם בעיניים עצומות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן, ורק חבר שלי יודע אותם תעשה צניחה חופשית?: עשיתי((((((:) אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: קצת! חחח שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים! שותה מים?: לעיתים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: CREST יש לך פלאפון?: יש מישהו שאין לא? :O אתה מודל לחיקוי?: חחחחחחח לא מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים! פירסינגים?: אין אוהב להצטלם? לא אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לקחת? יענו לצלם? לא אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כןןןןןןןןן התחלת שמועה על מישהו?: חחחחח יש מצב יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כן תחתונים?: מה עם זה? מישהי שיחקה בך?: לא מישהי ולא מישהו מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: הולכת לישון
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: וואי כל הזמן!!!!!! קעקוע?: אין מה היית רוצה?: להיות מאושרת לתמיד מה הפרחים המועדפים עליך?: אממ אני מזה לא מבינה בפרחים איך נראית האקסית שלך?: מהממת, סקסית!!! סתם, לא משנה אתה חצוף?: האמת מאז שהתגייסתי נהייתי קצת. אבל משתדלת שלא קיץ או חורף?: חורףף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: פופיקי מה הממוצע שלך? בצפר? 90 ככה מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רגיל תוכל להיות צמחוני?: אני כבר איך את נראית?: רגיל תצא עם מישהי צעירה יותר?: תלוי בכמה תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: תלוי בכמה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 20! סתם, מה שיוצא אני מרוצה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אפחד בוכה הרבה?: קצת
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אף, זה בטח יהיה מצחיק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מה קורה?" רומנטי? לא ממש מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שבוע בערך אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לפעמים החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת+טבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפההה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?: נראה לי שכן, שמעתי עליה בדרך תקועה במה אתה נוהג?: אוטו אתה ילדה של אבא או אמא?: גם וגם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: וואי באמת שלא זכור לי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עשית היום? צבא עוד קצת עלי: תכונה טובה: אני משתדלת להיות נחמדה גם לאנשים מרגיזים נורא תכונה רעה: שזה בד"כ לא מצליח אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןןןןןןןןן חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מחשבת כמה זמן יש לי לישון את מי היית לוקח לאי בודד? חברים D: אם היית חייה איזה חייה היית? ציפור איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? רצח מה היום הכי גרוע בחיים שלך? וואוווווו אני מצהירה על כל יום בערך שזה היום הכי גרוע שיש P: מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש כמה שדיי ראויים לתואר מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? חו"ל! ומה שבטוח לא אילת טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב? אין ממש מכונית? אין שיעור אהוב? אנגלית? חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? האנטומיה מילה אהובה? חחחח יש המון! דיסק אהוב? אוי זה קשה היה זורם היה כיף, יאללה ביי D:

דניאל7707

New member
לפני שאני הולכת ללימודים אני עונה:)

שם: דניאל תאריך לידה: 24.2.91 מזל: דגים מין: נקבה גובה: 1.60 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36 משקל: 39 מיקום: איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע: בחיים לא נכשלתי, הייתי מהחנונים שבכיתה... ביצפר: משהו ישן ביותר עבורי, עכשיו יש אוניברסיטה:) מאוהב: בחייל היחיד והמיוחד שלי!
חבר/חברה: חייל מתוק שלי! אם כן, שם: נשמור על הפרטיות שלו. כמה זמן אתם ביחד: ממ נו זה חדש... מה את לובשת עכשיו: עדיין בפיג'מה, אבל תכיף אני אלך להתארגן ללימודים תעשי סקס לפני החתונה: ממ ניראה לי שלא ... התאהבת פעם במורה?: איכס! מעשנת?:לא! שותה?: לא! סמים: לא!!!!!!! מפלרטטת: אין צורך יש לי חבר , לא?! צבע אהוב: אפור חיות אהובות: כלבלב סימני לידה: ממ אין הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: בחבר באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: ברור אלה מה?! שונא ביצפר?: אוהבת בצפר! הלואי והיתה לי אפשרות לחזור לשם. יש לך חיים?: בערך עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקרובים שלי בוטחת מאוד יש לך סודות שאנשים לגלות?: לא תעשה צניחה חופשית?: אולי אוהב לרקוד?: מאוד היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי באיזה ישוב רגוע אתה מפונק?: מאוד שתייה מועדפת?: נסטי אפרסק שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגט יש לך פלאפון?: ברור אתה מודל לחיקוי?: ממ תלוי איפה מה אתה לובש הכי הרבה?: גינס פירסינגים?: ממ כן אוהב להצטלם?: תלוי בהרגשה באותו הרגע אוהב לקחת תמונות של אחרים?: לא אתה שזופה?: מממ כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: ממ כן ! מישהי שיחקה בך?: כן לצערי מסתדר עם אמאבא?: ממ תלוי בקריזה שלי מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בוכה ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לא קעקוע?: חושבת על זה.. למרות שאני דתיה וזה בעייתי, כניראה שזה ישאר רק בגדר מחשבה מה היית רוצה?: לסיים תלימודים להתפרנס בכבוד ובקלות! להיות נשואה באושר ואפשר גם בעושר עם הרבה בריאות ואהבה. מה הפרחים המועדפים עליך?: ממ ניראה לי ורדים, אבל כל זר יתקבל בברכה;) איך נראית האקסית שלך?: מממ חתיך, כניראה שאם לא אז הוא לא היה האקס שלי... אתה חצוף?: כן קיץ או חורף?: ממ קיץ אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: סקסי בטרוף! מה הממוצע שלך? 103 מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: ממ נקי ארוך וחלק תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: חמודה לגמרי, אבל מי אני שיעיד על עצמי?! תצא עם מישהי צעירה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן, עד 5 שנים מקסימום היו לך הפרעות אכילה?: לא, אני מתה לעלות במשקל! כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה! שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: כן, מכל שטות. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: זרת ברגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מתגעגעת! רומנטי? מאוד, ככה אני חושבת בכל אופן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שנה אולי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: קטן, ממילא אין מה ליראות. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: קטן נקי ומסודר! איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: מצוין! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמןןןן עם מה אתה ישן?: שמיכה וכרית?! האם הפיצו עלייך שמועה?: כן, לא שזה מזיז לי משהו במה אתה נוהג?: בימבה! חחחח אתה ילדה של אבא או אמא?: . של שניהם באותה המידה!:) מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה י' וזו גם היתה הפעם הראשונה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא! מה עשית היום? ממ למדתי אכלתי ישנתי מחשב ולדבר עם החייל כמובן!
עוד קצת עלי: תכונה טובה: סלחנית תכונה רעה: נפגעת בקלות אתה מאמין בגורל?:... לוקחת הכל קשה קור או חום? חום לישון או לקום? לישוןןןןן חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נוטלת ידיים מצחצחת שינים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? ממממ מתהפכת במיטה את מי היית לוקח לאי בודד? החייל אם היית חייה איזה חייה היית? משהו ביתי ועדין איזה שפות אתה מדבר? עיברית ותצחקו גם אידיש!לא אני לא אשכנזיה.. זה מבית ספר בן-אדם של לילה או יום? לילה! רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היו כמה כאלה, שחלקם בדיעבד הכי טובים מה היום הכי טוב בחיים שלך? כל מני מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות שלי ושל המשפחה האושר שלי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? החייל , ועל יום המחר... כל מה שהטריד אותי במשך היום ממה אתה הכי פוחד? להיות מוטרדת.. לאבד אנשים חשובים לי המקום האהוב לחופשה? מקום רגוע ושקט.. טעם גלידה אהוב? שמנת ממתק אהוב? שוקולד מכונית? ג'יפ שיעור אהוב? אידיש, אולי בגלל המורה... חג? סוכות שם לבן? אורי שם לבת? מאיה תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? מאמי דיסק אהוב?

maayanimi

New member
עונה!

שם: מעיין תאריך לידה: 5.9.90 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.63 צבע עיניים: חום מידת נעליים:38 משקל: 53 מיקום: ירושלים איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: לא... ביצפר: לפרט איפה למדתי כאילו?! מאוהב: אכן כן:) אם כן, שם: יאיר כמה זמן אתם ביחד: שנתיים וחצי עוד שבועיים:) מה את לובשת עכשיו:פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: כבר לא רלוונטי התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא ממש... לעיתים רחוקות וגם אז איזה יין או משהו כזה.. סמים: לא מפלרטט: לא שידוע לי צבע אהוב: ורוד חיות אהובות: כלב סימני לידה: כן- בבטן על הכתף ובצוואר הכית מישהו?: אחותי כשהיינו קטנות נחשב? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם חבר שלי וחברות שלי באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: תלוי מתקלח?: איזו מן שאלה זו?? שונא ביצפר?: ממרחק של יותר משנתיים אני דווקא מתגעגעת... יש לך חיים?: חחח עכשיו לא. אני תקועה רוב הזמן בצבא...שייגמר כבר! עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני בוטחת באנשים שהכי קרובים לי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אהההה אני צריכה לחשוב על זה בטוח יש משהו.. תעשה צניחה חופשית?: נראה לי שכן! אוהב לרקוד?: יאפ היית בחו"ל?: יאפ סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?: ממש לא (טוב נו אולי לאיזה שנה בארה"ב) אתה מפונק?: חחח מאוד שתייה מועדפת?: קולה זירו שותה מים?: רוב הזמן רק מים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט יש לך פלאפון?: ברור אתה מודל לחיקוי?:חחח לא שידוע לי מה אתה לובש הכי הרבה?: שמלות וחצאיות:) פירסינגים?: בלמעלה של האוזן נחשב פירסינג? אוהב להצטלם?: תלוי במצב רוח אוהב לקחת תמונות של אחרים?:לא ממש אתה שזופה?: לא ממש (רק שיזוף צבאי:/) מתעצבן בקלות?: לפעמים התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:אח ואחות גדולים מסתדר עם אמאבא?:יאפ מסתדר עם האחים?: בד"כ ברחת פעם מהבית? לא קעקוע?:לא איך נראית האקסית שלך?: האמת שהוא די מכוער:/ אתה חצוף?: חח תלוי קיץ או חורף?:חורף איך הפופיק שלך?:בפנים? מה הממוצע שלך? בבגרויות משוכלל או רגיל? מה מספר המזל שלך?: 5 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אסוף תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: בסדר? תצא עם מישהי צעירה יותר?:לא! תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:כן תלוי רק כמה מבוגר יותר היו לך הפרעות אכילה?: הפרעה של ממש? לא. אבל ברור שיש לי אישיו עם אוכל כמו כל בחורה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שאני מגיעה לטלפון... שחית פעם בעירום?: חח כן... מתי?:סתם עם חברות למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: נראה לי אבא בוכה הרבה?: כן אני די בכיינית באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? רומנטי?כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?:חצי שנה אולי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא.. מחשוף?: אין כ"כ למה.. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?:סגול לילך! איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן ביותר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:עגילים ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לפני חודש עם מה אתה ישן?:פיג'מה/ תחתונים אם חם מידי האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שאני יודעת במה אתה נוהג?: באוטו של אמא? אתה ילדה של אבא או אמא?: .גם וגם! בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: כן עוד קצת עלי: תכונה טובה: מתחשבת תכונה רעה:פרפקציוניסטית ורגישה אתה מאמין בגורל?:אההה לא יודעת קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי ואת חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? מבחינת אופי? בטח איזה אוגר או משהו קופצני כזה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית סבירה בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאווווד מה הדבר הכי חשוב לך? בריאות של האנשים החשובים לי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על חבר שלי, על היום שעבר ממה אתה הכי פוחד?רעידות אדמה המקום האהוב לחופשה?חו"ל! (אירופה/ ארה"ב) טעם גלידה אהוב? שוקולד לבן ממתק אהוב? שוקולד חג? חג שיש בו הרבה חופש!:) שם לבן?לא חשבתי על זה.. אולי מלודי שם לבת? הראל יום טוב לכווווולן!:)

BenLeVain

New member
יוהו חדשה כאן

שם: שיר תאריך לידה: 16 ינואר 93 מזל: גדי מין: נקבה בפעם האחרונה שבדקתי גובה: מטר שישים וחמש פלוס מינוס צבע עיניים: חום מידת נעליים: 36 משקל: אני מתנדנדת על 55 מיקום: תל אביב
איפה נולדת: בארץ נכשלת במקצוע: מתמטיקה..... ביצפר: מעדיפה להשאיר לעצמי בנתיים בגלל הסטיגמות מאוהב: אפשר לומר חבר/חברה: אחרת לא הייתי כאן.. אם כן, שם: אריאל כמה זמן אתם ביחד: בצורה לא רשמית קרוב ל7 חודשים... מה את לובשת עכשיו: גופיה ג'ינס וטבע נאות תעשי סקס לפני החתונה: חחח אכן. התאהבת פעם במורה?: וואו כן... מורה זכר יש לציין מעשנת?: כן
שותה?: פה ושם עם חברים סמים: ממש לא מפלרטט: אני אדם דיי פלרטטן... לצערי זה פוגע בי צבע אהוב: ירוק
חיות אהובות: חתולים כלבים ארנבים... כל דבר שכיף ללטף סימני לידה: אין ותמיד רציתי הכית מישהו?: סטירות נדרשות פה ושם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם הבסט גיי פרינד שלי באינטרנט הרבה?: עם מי שבא ליד ביישן?: תלוי בסיטואציה מתקלח?: שלוש פעמים ביום (ישראל מתייבשת אני יודעת אני יודעת) שונא ביצפר?: חחח כשאני כבר ממש בסוף אני חושבת שלא עונים על השאלות האלה יותר יש לך חיים?: לא, לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: בכלל בכלל לא.. קשה לקנות אמון יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לכולם יש... ;) תעשה צניחה חופשית?: כן!! זה נשמע לי הדבר הכי מלא אדרנלין שיש אוהב לרקוד?: אני לא מהרוקדים... היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא יצא השעו אותך?: על כל כך הרבה דברים... היית רוצה לגור במקום אחר?: כן, אבל מסיבה אחת והיא שתמיד נורא מתוח כאן וכל פיפס מקפיץ לי את הלב אתה מפונק?: אני חושבת שמאוד שתייה מועדפת?: שוקו שוק בשקית שותה מים?: מלא ליטרים ביום באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט? יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי כל כך מה אתה לובש הכי הרבה?: טבע נאות פירסינגים?: נקייה.. וזה רק כי מחטים קצת לא נעימים לי אוהב להצטלם?: אם זה לא במודע אוהב לקחת תמונות של אחרים?: מאוד אתה שזופה?: חחחח השאלה הזאת נשאלה כמו שסבתא במבטא הרוסי מדברת אלי.. ואני לא שזופה, אף פעם. או לבן או ורוד מתעצבן בקלות?: ממש לא.. קשה לשבור אותי בקטעים האלה התחלת שמועה על מישהו?: חחח בחטיבת ביניים או משהו יש לך קו טלפון משלך?:
יש לך בריכה פרטית?:
אחים ואחיות?: שני אחים בנים תחתונים?: יש מישהי שיחקה בך?: אני יותר הטייפ המשחק מסתדר עם אמאבא?: לא להיט מסתדר עם האחים?: אכן איך אתה מוציא כעס?: אני עושה בדרך כלל דברים שמרגיעים אותי כמו לצייר וליצור ברחת פעם מהבית?
חולמ בהקיץ?: חחח לא קעקוע?:
מה היית רוצה?: שהוא יצא כבר לרגילה שלו.. אבל בנתיים הוא סוגר 21 מה הפרחים המועדפים עליך?: אממ לא יודעת? המוכרים אני מניחה. כלניות חבצלות כאלה איך נראית האקסית שלך?: לגמרי שונה מהנוכחי... נמוך שזוף עם שיער ארוך אתה חצוף?: אני אוהבת יותר לקרוא לזה להגיד מה שעולה על דעתי באותה השנייה בלי התחשבות בנורמות של החברה קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?:
איך הפופיק שלך?: פתוח מה הממוצע שלך? במה? מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מקולפלפס תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית כבר 4 שנים איך את נראית?: אני שחורדינית ממוצעת תצא עם מישהי צעירה יותר?:
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחח בדרך כלל אני מחכה לחלק מסויים בצלצול שלי שאני אוהבת שחית פעם בעירום?: כן מתי?: חחח איזה טיול בצופים בכיתה י למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מראה אמא התנהגות אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תחת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "מה את סתומה?" רומנטי? חחח וואי ממש לא... מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שבוע שעבר.. הייתי חולה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: בגבול הטעם הטוב מחשוף?: כמו שצריך החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן איזה מראה יש לחדר שלך?: מרובעת... אם השאלה הייתה מראה כמו בהשתקפות של מראה ולא מראה כמו במראה החדר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: כאבי מחזור מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חודש חודשיים... עם מה אתה ישן?: או הפוך או החבר האם הפיצו עלייך שמועה?: אם כן היא מעולם לא הגיעה לאוזניי.. במה אתה נוהג?: באוטו אתה ילדה של אבא או אמא?: . של אף אחד מהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה ו'? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בשביל הרבה פחות... מה עשית היום? כלום. באמת כלום עוד קצת עלי: אני נתפסת כבן אדם אנטיפתי וקר אבל אני לא
תכונה טובה: אני יודעת להקשיב תכונה רעה: לא אכפת לי כל כך ממה שהולך סביבי אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? הרים.. פסגות עולם קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה בבהלה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שותה מים את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה מכשילה... אם היית חייה איזה חייה היית? פיל. נשמע להיט איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית ומעט רוסית בן-אדם של לילה או יום? תלוי במצב הרוח רגיש לדיגדוגים? מאוד
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? עוד לא זכור לי אחד גרוע עד מוות... אבל אני אפילו לא באמצע החיים מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנל ^ מה הדבר הכי חשוב לך? מערכות יחסים עם אנשים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? באמת אין לי מושג... כנראה משהו משעמם ממה אתה הכי פוחד? אזעקות המקום האהוב לחופשה? אירופה הקרה
טעם גלידה אהוב? שוקולד

למעלה