שאלון!!

שרית777

New member
שאלון!! ../images/Emo24.gif

יאללה שאלון להעביר בקטנה את הזמן =] 1. איפה את/ה גר/ה? 2. האם טסת פעם!? לאן? 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? 5. את/ה עובד/ת ? במה? 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? 9. אוהב/ת את נינט? 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? 11. על מאיה דגן? 12. שרית חדד?
13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? 16. מ-1 עד 10 איך החופש? 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 18.יש לך חבר/ה? 19. כמה זמן!? 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! =\ אני מקווה שהשאלון הזה נחמד לכם!! .. רציתי סתם להעביר את הזמן תעשו הרבה שאלונים זה דווקא נחמד!! אוהבת את כולם!!! שבוע טוב לכולם!

עונההההההה ראשוןןןןןןן..../images/Emo3.gif

1. איפה את/ה גר/ה?
אשדוד 2. האם טסת פעם!? לאן?
עדין לא אבל בקרוב ב"ה 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
בגדים הופעות בעיקר 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
כןן ערבים 5. את/ה עובד/ת ? במה?
כרגע לא אבל היתי..במספרה 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
ראש-עיניים 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
כן 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
אמממ..אממממ.. 9. אוהב/ת את נינט?
לא ממש 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
11. על מאיה דגן?
כןן חולה על השטויות שלה 12. שרית חדד?
MISS MUSIC 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?
לא 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
צביעות 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
סיפור ארוך.. 16. מ-1 עד 10 איך החופש? 9 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 9 18.יש לך חבר/ה?
כרגע לא...אני פנוי להצעות 19. כמה זמן!?
20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!
רישיון תודה אחלה של שאלון

עונה

1. איפה את/ה גר/ה?ירושלים 2. האם טסת פעם!? לאן?לא 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? להסתובב עם החברה ובגדים . יש מישו שאת/ה שונא/ת ? 5. את/ה עובד/ת ? במה? לא ולא 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? כל הגוף 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?לא . איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?קצרים 9. אוהב/ת את נינט?כע אבל את החדש לא הכי 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?הדיסק הראשון יפה השני חוץ מבלעדייך הכל בעעעעעעעעע . על מאיה דגן?מצחיקה רצח ומדהימה שרית חדד? אין מה לתאר זה שלמות פשוט מלכה!!!!! . כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?מעכשיו .מה הכי מפריע לך בבן אדם?קנאות קמצנות ואני הכי שונא שקרנים 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?אמא שלי שומעת הרבה אז התמכרתי לטירוף שנקרא שרית חדד מ-1 עד 10 איך החופש?6 .מ-1 עד 10 איך השאלון? 10 וחצי 18.יש לך חבר/ה? 19לא 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!וואלה לא תודה על השאלון המגניב והמהנה

liron162

New member
עונה..

1. איפה את/ה גר/ה? בקיבוץ ברור חיל 2. האם טסת פעם!? לאן? כן..טסתי פעם אחת לצרפת 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? בגדים 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? לא 5. את/ה עובד/ת ? במה? לא עובדת 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? שיער..שעל הראש 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? כן.. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? כוכב נולד 9. אוהב/ת את נינט?כן..היא בסדר אין לי בעיה איתה 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? היא לא יודעת לשיר.. 11. על מאיה דגן? אחלה! מצחיקה! 12. שרית חדד? מ-ל-כ-ההההה!!!! 13. כשתיהיו גדולי או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים?! אממ..לא.. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? אמממ..לא יודעת 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? אממ..זה היה מזמן ..נראה לי מאז ששמעתי ת'שיר סינדרלה.. 16. מ-1 עד 10 איך החופש? 7 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 10 18.יש לך חבר/ה? לא 19. כמה זמן!? 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! לא.. תודה על השאלוןןןןן!!!

עוווווווווווווווונה../images/Emo27.gif

1. איפה את/ה גר/ה?
רמלה 2. האם טסת פעם!? לאן?
לא 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
בגדים 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
כן חחח 5. את/ה עובד/ת ? במה?
לא 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
הבריאות 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
לא 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
הכל , מה שבה. 9. אוהב/ת את נינט?
לא אוהב 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
לא חושב עליה חחחחחחח
11. על מאיה דגן?
מי זאת? 12. שרית חדד?
נו באמת מלכה כאילו דההההההההההההההההההההההההההההה 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?
כן בכיף... 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
חוצפה 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
או או זה סיפור. 16. מ-1 עד 10 איך החופש?
1 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?
8 18.יש לך חבר/ה?
כן 19. כמה זמן!?
מה אכפת לך. 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!
כן.

Music4Life

New member
עדיין ערה - ועווונה כעת../images/Emo70.gif

1. איפה את/ה גר/ה?
בצפון תל אביב 2. האם טסת פעם!? לאן?
בטח, מלא מלא פעמים ולהמון מקומות (אין כוח לפרט) 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
אוכל...
4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
כן.....מאיה בוסקילה, נסראללה ...
5. את/ה עובד/ת ? במה?
כמזכירה ובקרוב מלצרית 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
לשמור על כושר 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
לא ... 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
יש המון..: ד"ר פיל, מכושפות, טאצ' עליז לסטרייט שיעיז, האלופה, צעירים חסרי מנוח וכו'... 9. אוהב/ת את נינט?
לא ממש... 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
פפפפחחח שהיא מזעזעת, ותת רמה של בנאדם (ספק אם היא אנושית בכלל...)
11. על מאיה דגן?
לא מכירה אותה 12. שרית חדד?
שריתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
בארור שאני אוהבת אותה - אני מטורפת עליה...נשמונת קטנה
13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?
לא ! טוב לי איך שאני .... 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
שונאת שטלתנות, שקרנים, צביעות וכו'.... 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
לפני 3 שנים, זה פשוט קרה לאט לאט... 16. מ-1 עד 10 איך החופש?
לי אין חופש 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?
10 - אהבתי
18.יש לך חבר/ה?
לא 19. כמה זמן!? ------ 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!
הממ לא... מותק, תודה על השאלון...היה מאד נחמד...ועכשיו אני מתה מעייפות, אז אעוף למקלחת ולישוןןןןן
לילה טוב!!!!

עונה..../images/Emo13.gif

. איפה את/ה גר/ה? ת"א 2. האם טסת פעם!? לאן? לא.. 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? מה שמתחשק... 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? המון! 5. את/ה עובד/ת ? במה? לא.. 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? הכל .. 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? כן.. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? ת'אמת לא מסתכל הרבה בטלויזיה... 9. אוהב/ת את נינט? היא חמווודה..! 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? מה לי ולה?? 11. על מאיה דגן? קורעתתתתת 12. שרית חדד? מוכשרת ומצחיקה. 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? גם כן וגם לא. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? התנהגות 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? דרך רונן רוקח! 16. מ-1 עד 10 איך החופש? וואלה נחמדד.. 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 10 18.יש לך חבר/ה? לא.. 19. כמה זמן!? :) 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! אבא חסך לי ז"ל..

התשובות שלי

1. איפה את/ה גר/ה? גבעת עדה 2. האם טסת פעם!? לאן? כן, לספרד, צרפת, קפריסין ובקרוב בעז"ה גם ליוון 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? בגדים, מסיבות, הופעות ובעיקר דלק!! 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? לא 5. את/ה עובד/ת ? במה? כן, מדריכת קרב מגע 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? אוו שאלה קשה.. הכל חשוב!! 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? לא 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? ארץ נהדרת 9. אוהב/ת את נינט? מממ..אין לי בעיה איתה, אחלה זמרת 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? לא חשוב.. 11. על מאיה דגן? גם לא חשוב 12. שרית חדד? נ-ש-מ-ה 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? ממממ אולי 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? אני צריכה לחשוב על זה 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? הייתי בכתה ד', הכל התחיל בתקליט "חוק החיים" 16. מ-1 עד 10 איך החופש? 11 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?10 18.יש לך חבר/ה? יש סיבוך...נדבר על זה שוב בקרוב 19. כמה זמן!? כנ"ל 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!אני חושבת שתמיד כדאי לחסוך גם אם אין משהו מיוחד אבל במקרה שלי אני חוסכת לטיסה

MISS MUSIC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לולי../images/Emo24.gif

קרעת אותי מצחוק.. איזה תשובות שתהיי לי בריאה... חעעעעעעעעעעע מתה עלייך יא קטנטנה

eynav br

New member
עונה

1. איפה את/ה גר/ה? בבית
2. האם טסת פעם!? לאן?כן, לטורכיה, אנגליה וברזיל 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?אני לא יודעת לענות על השאלה הזאת, לא כרגע.. 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?כן 5. את/ה עובד/ת ? במה?לא ואני דווקא רוצה לעבוד בלי שום קשר לכסף. 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?יש מצב.. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? השיר שלנו 9. אוהב/ת את נינט?כן היא חמודה 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? אמ...לא משהו מיוחד אבל ממש לא אוהבת אותה. 11. על מאיה דגן?מצחיקה 12. שרית חדד? אוהבת אותה
13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?לא יודעת אבל לא ניראה ל בטח לא בנושא של שחקנים, דוגמנים וזמרים... 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?אופי
15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?אני לא ממש זוכרת, אני רק זוכרת שתמיד אהבתי אותה...חח 16. מ-1 עד 10 איך החופש?10
ואני לא בחופש גדול לצערי רק 3 שבועות וחוזרים ללמוד. 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?נחמד 5 18.יש לך חבר/ה?לא 19. כמה זמן!? 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! כשיהיה לי את האפשרות אז כןןן

אוקיי.... עונה גם...

1. איפה את/ה גר/ה?
בית שמש 2. האם טסת פעם!? לאן?
לא...
3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
בגדים 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
ערבים 5. את/ה עובד/ת ? במה?
לא... עוד שניה שירות לאומי 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
הכל, מזתומרת? 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
לא... 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
כוכב נולד, נו איך לא? זה מוזיקה... 9. אוהב/ת את נינט?
כן, אינלי בעיהאיתה, זמרת טובה. 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
בומבילה??? אממ.... נעבור לשאלה הבאה כי היא פשוט בהמה! 11. על מאיה דגן?
שו??? 12. שרית חדד?
אחלההה זמרת שבעוללללםםם!!!! אין עליה! אין! תותחית! 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?
לא. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
שהוא קנאי או שאין לו תאקט 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
הייתי בכיתה ד' והיא שרה בטלוויזיה את "הכל סגור הכל מובן", וזהו, נדלקתי וידעתי שהיא תהיה זמרת ענקייייתתתת וזה באמת ככה! 16. מ-1 עד 10 איך החופש?
10 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?
10 18.יש לך חבר/ה?
עכשיו לא. 19. כמה זמן!?
המון... 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!
אממ... לא למשו מיוחד אבל טוב שיהיה. חיימטובים לכולם!!!

התשובות שלי../images/Emo41.gif

1. איפה את/ה גר/ה?קריית אתא. 2. האם טסת פעם!? לאן? עוד לא. 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?על בגדים,אוכל,נסיעות,הופעות של שרית..
4. יש מישו שאת/ה שונא/ת? אממ לא. 5. את/ה עובד/ת ? במה? כן,דיילת מכירות.
6. מה הכי חשוב לך בגוף!? נראה לי שהכל. 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? כן. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? זהות בדוייההה
. 9. אוהב/ת את נינט? קצת....
10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? לא חושבת. 11. על מאיה דגן? מצחיקה בטירוף
12. שרית חדד? מדהימה
14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? יהיר,ומציק. 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? ראיתי אותה בהופעה. 16. מ-1 עד 10 איך החופש? התחיל 10 עכשו מתקרב ל5 חחחחחח,בגלל המצב אצליינו והקטיושות. 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 10. 18.יש לך חבר/ה? לא. 19. כמה זמן!? כנ"ל. 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! כן כן. אחלה שאלון.

עונה...נה...נה..נה ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif

1. איפה את/ה גר/ה? כרמיאל סיטי =] חור בצפון :p 2. האם טסת פעם!? לאן?לא טסתי.. 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?בגדים , נסיעות , שטויות , והופעות :) 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? אסור לשנוא :) 5. את/ה עובד/ת ? במה? יאפ , דיילת מכירות =] 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?הכל.. 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?כן .. עם הרבה:p 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?ברור שהשיר שלנווווווווווו 9. אוהב/ת את נינט? אחלה זמרת , אחלה קול 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? עדיף שאני לא יגיב :p 11. על מאיה דגן? מצחיקההההההה 12. שרית חדד? אין עליה !!! 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? אממ..לא.. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?נודניק.. 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? שמעתי שיר שלה ונידלקתי כמו כולם :) 16. מ-1 עד 10 איך החופש? היה 1 ירד ל 0 בגלל שאני באזור של הקטיושות בעעעעעעעעעעע 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? אחלה שאלון 10 :) 18.יש לך חבר/ה?לא אין לי.. 19. כמה זמן!? אמרתי שאין :) 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! ברור .. כמו כולם :)

Morosh16

New member
עונההה!

1. איפה את/ה גר/ה? ירושלים 2. האם טסת פעם!? לאן? שמי הארץ נחשב? חחח 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)? בגדים 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ? לא 5. את/ה עובד/ת ? במה? בייביסיטר נחשב? חחח 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? ידיים 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? אממ..כן אפשר לאמר.. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת? האלוווווופה 9. אוהב/ת את נינט? יס 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה? סתם פאקצה מכוערת 11. על מאיה דגן? מצחיקה 12. שרית חדד? מ ל כ ה 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? כן כן.. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם? שמשקרים 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד? דרך הודיהה חח 16. מ-1 עד 10 איך החופש? 8 17.מ-1 עד 10 איך השאלון? 10 18.יש לך חבר/ה? לא 19. כמה זמן!? ^^ 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! כן :][:

nirit24

New member
גם אניייי....

1-פ"ת 2-כןן כןן לפולין חחחח.. והפלגתי לקפריסין... 3-מה אם לא בגדיםם נעליים וכ'ו.... 4-ממש לא... 5-כן 6-דיילת מכירותתתתת אנשים משגעים ממש ת'שכל שזה לא יאמןןןןן חחחח 7-לא.... 8-אין ממש אבל כרגע מועדון לילה המיההה דגןן הזאת פשוט קרועהה.... 9-כןן למה לא??? 10-זמרת מעולה... 11-תותחית שאין מה לדבר.... 12-וואיי איזו שאלה אין עליה היא הכי מכולםם וזה ברור?? לא??? 13-כןן מי יתן ושאני יגשים את חלומיייי ...להיות זמרת.... 14-אמממ אין לי שמץץ צריכה לחשובב.. 15-אממממ בתקליט חוק החיים... 16- בנתיים 10 והלוואי שימשיךך... 17-מצוייןןן 10 ומרתק חחחח 18-כן 19- 3 שנים ומשהו.... 20-אממ לא כי אני בזבזניתת.. ואולי עכשיו שאני עובדת אני יחסוךךך אם אני יצליח חח... שאלון ממש כיפי ועשיתי אותו בלחץ כי מיהרתי הייתי צריכה ללכת ויששש הצלחתי לענות על כל התשבותתתת בזמןן לפני שבאו לקחת אותי חחחח שיהיה לכם יום טוףף חולה מלא מלא על כולםם בה ביי

עונההההה....

1. איפה את/ה גר/ה?קיבוץ שעלבים 2. האם טסת פעם!? לאן?כן, במסוק, סתם ליד הקיבוץ שלי... 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?נעלים, בגדים,יציאות סתם.. כל מיני... 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?כן! את כ-ל! הערבים!!!!!! 5. את/ה עובד/ת ? במה?כן אני עובדת. 6. מה הכי חשוב לך בגוף!? 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים? כן.. 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?יאיר לפיד אחחחח 9. אוהב/ת את נינט?כן 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?לא יודעת בדיוק 11. על מאיה דגן?חחח מגניבהההההה 12. שרית חדד? ואוווווווווו מלכההההההההההההההההההה 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!? לא נראה לי... 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?אמ.. 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?שמעתי ראיון שלה ברדיו... 16. מ-1 עד 10 איך החופש?7 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?10 18.יש לך חבר/ה?לא 19. כמה זמן!? 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!חוסכת--כן.

עונהההה...

1. איפה את/ה גר/ה?
ירושלים 2. האם טסת פעם!? לאן?
לא טסטתי אף פעם..אבל הפלגתי זה נחשב?! 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
בגדים,הופעות,מסיבות וכו' 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
לא.. 5. את/ה עובד/ת ? במה?
לא עובדת..אבל רוצה 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
אמממ הכול... 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
כן 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
טלנובלה נחשב? אם כן על החיים ועל המוות 9. אוהב/ת את נינט?
לא ממש.. 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
אין שכל אין דאגות 11. על מאיה דגן?
קורעת מצחוק.. 12. שרית חדד?
מ=ל=א=כ=י=ת
פשוט נשמה טהורה
ואם נמשיך לא נסיים.. 13. כשתיהיו גדולים או כבר עכשיו אתם רוצים להיות מפורסמים!?
לא חשבתי על זה.. 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
צביעות..אנשים שקרנים..וואי להרוג אותם
15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
קראתי ראיון שלה לא זוכרת באיזה עיתון..לפני כמה שנים טובות 16. מ-1 עד 10 איך החופש?
וואלה 10 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?
10 18.יש לך חבר/ה?
לא 19. כמה זמן!?
*** 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?!
כןן..בערך..

אני עונההההה

1. איפה את/ה גר/ה?
אשדוד 2. האם טסת פעם!? לאן?
לא טסתי 3. על מה את/ה מבזבז/ת את הכסף הכי הרבה (בגדים, טיולים, מסיבות, אוכל , וכו'..)?
בגדים ויציאות 4. יש מישו שאת/ה שונא/ת ?
לא 5. את/ה עובד/ת ? במה?
כן,באולם 6. מה הכי חשוב לך בגוף!?
הכל 7. רבתם פעם עם מישו ועד עכשיו אתם לא מדברים?
לא 8. איזה תוכנית טלוויזיה את/ה הכי אוהב/ת?
השיר שלנו 9. אוהב/ת את נינט?
היא בסדר.. 10. מה את/ה חושב/ת על מאיה בוסקילה?
האיקון הזה אומר הכללל
11. על מאיה דגן?
מאיה מצחיקה אותי עד דמעות...מוכשרת מאוד!!!! 12. שרית חדד?
מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!הזמרת הכי מוכשרתתת!!!!!!!! שריתתת אני אוהבת אותךךךךךךך
אולי... 14.מה הכי מפריע לך בבן אדם?
אנשים שקרנים 15. איך התחלת לאהוב את שרית חדד?
שמעתי את הדיסק "כמו סינדרלה" אצל סבתא שלי ומאז אני מאוהבתתתתת!!!!
16. מ-1 עד 10 איך החופש?6 נחמד אבל אני מתחילה להשתעמם (מודההה..) 17.מ-1 עד 10 איך השאלון?10 אני נהנת 18.יש לך חבר/ה?לא 19. כמה זמן!? אמרתי אין...לא מספיק אני בבאסה בגלל זה אתם עוד חופרים?! אתם יכולים להיות ארכיאולוגים!!! 20. את/ה חוסך/ת כסף למשו מיוחד?! כן...רישיוןןןןןןןןןן!

למעלה