שאלון :]

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה :)

מה אתם עושים עכשיו?עונה על השאלון o_O מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?את אבא שלי מפרסם איזה חברה
איזה צבע אתם הכי אוהבים?שחור 3> על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?מוזיקה מה ההורים שלכם חושבים עליכם?לאיודעץ אתם גרופים?אההא, אבל לא מטורפת |מסמיקה| מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?כל דבר, חוץ מלמכור את הגוף שלי ובתנאי שהוא לא מוגזם מנויים לעיתון כלשהו?אההא אם כן,לאיזה?ראש 1
שונאים את מעריב לנוער?נופ. שונאים את ראש1?נופ. שונאים את וואלה D:?נופ. אוהבים נקניקיות?אההא כן?אההא כן?בטח כן?ודאי כן?!ודאאאי איך קוראים לכם D:?אריאל :] יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?נופ אוהבים תוכניות סאטירה?כןכןכן
למה אתם אובססיביים?למוזיקה הייתם פעם בירושלים,בכותל?אההא ;) מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?לא היה מה עובר לכם בראש עכשיו?מתי יסתיים השאלון D: מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?וואו לאיודעת

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif יאללה לישון. |חורפ|

מה אתם עושים עכשיו? מעניין באמת. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? האוזן שלי כ'כ כואבת שאני מרגישה שאם היא תשמע רעש היא תתפוצץ. איזה צבע אתם הכי אוהבים? כתום. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? על כוסונים בבצפר? D: סתם חחח לא יודעת. מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאני ילדה טובה ושאני צרכה לשפר את הציונים? XD אתם גרופים? שזה? |בורה| מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לא יודעת. אבל אני לא אגזים. מנויים לעיתון כלשהו? כן. אם כן,לאיזה? ראש1. שונאים את מעריב לנוער? לא קראתי כמעט. שונאים את ראש1? לא. שונאים את וואלה D:? לא. אוהבים נקניקיות? לא, איכס. כן? לא. כן? NOT. כן? נייט. כן?! נו. איך קוראים לכם D:? שרית, ואני שונאת את השם הזה. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? היה לפני שהחדר השתפץ. XD אוהבים תוכניות סאטירה? כן. למה אתם אובססיביים? אני אובססיבית לגביו. וכי אני לא יכולה להפסיק. הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן. מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מיי סלפ אנד איי. וכן, אני מתעצלת לרשום באנגלית. מה עובר לכם בראש עכשיו? אני לא מרגישה טוב. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אוקיי. אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי, תודה. :)

קספר07

New member
עונה לשאלון החמודון הזה בכיף

מה אתם עושים עכשיו? יושבת מול המחשב ולועסת מסטיק מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? מיקה קרני-כל קיץ.. איזה צבע אתם הכי אוהבים? הרבה צבעים אני אוהבת אבל תכלת מאוד על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? על אורי מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאני חמודה אתם גרופים? מה זה? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? הרבה דברים מנויים לעיתון כלשהו? אם כן,לאיזה? למקור ראשון שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? כן! כן? כן? כן? כן?! לא איך קוראים לכם D:? אני מעדיפה להיקרא קספר יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבים תוכניות סאטירה? לא למה אתם אובססיביים? לפלאפון הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן, גרתי בירושלים וכמובן גם היתיי בכותל מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מה זה? מה עובר לכם בראש עכשיו? אני מנסה לחשוב מה זה ניק מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אני באמת אמורה לשתף? כי אם כן אז לא בא לי... זהו D:

קספר07

New member
שבוע טוב לוטן

קודם רציתי להגיד לך
שענית לי על השאלה שנית לשאול אותך מה פירוש השם שלך? ושלישית לענות: לא, אני לא גרופית ולא, לא היה לי ניק קודם (אם זכרוני לא בוגד בי)... שיהיה שבוע נפלא!!!
קספר.

עונה :)

מה אתם עושים עכשיו? כלום מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? תנור רועש!!!!! איזה צבע אתם הכי אוהבים? ורוד ואדום על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? עם כולם מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאני ילדה טובה אתם גרופים? לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? שום דבר מיוחד מנויים לעיתון כלשהו? כן אם כן,לאיזה? ראש 1 שונאים את מעריב לנוער? כן שונאים את ראש1? לאא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? לא!! כן? לא! כן? לא! כן? לא! כן?! לאאאא איך קוראים לכם D:? יהודית יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? הרבה אוהבים תוכניות סאטירה? מאוד למה אתם אובססיביים? כלום הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא זוכרת.. מה עובר לכם בראש עכשיו? כלום... מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? --חסוי--

ווינגז

New member
אוקיי, באמת עוד מעט

מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? לא שומעת, יפריע להורים לישון. איזה צבע אתם הכי אוהבים? כתום/אדום/כחול/שחור. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? נועה/יעל. מה ההורים שלכם חושבים עליכם? מי יודע... אתם גרופים? לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? אני לא מעריצה אף אחד. מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה? ... שונאים את מעריב לנוער? שנאה זה בזבוז אנרגיה. שונאים את ראש1? כנ"ל. שונאים את וואלה D:? --- אוהבים נקניקיות? צמחונית. כן? לא כן? לא כן? לא כן?! לא איך קוראים לכם D:? יעל יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא, יש תמונות. אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? למשקל הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא היה מה עובר לכם בראש עכשיו? אני רוצה לישון אבל לא מצליחה. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? ...

למעלה