שאלון :]

1Shir

New member
יאללה

מה אתם עושים עכשיו? עונים לשאלון אולי? מה אתם שומעים עכשיו, במידה ואתם שומעים? סקס אנד דה סיטי בערוץ 2 איזה צבע אתם הכי אוהבים? ורוד על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? על עצמי כנראה.. מה ההורים שלכם חושבים עליכם? המון דברים אתם גרופים? לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לא הרבה, אני די עצלנית, לא מאמינה במאמצים מנויים לעיתון כלשהו? לא שונאים את מעריב לנוער? לא, למה לשנוא? שונאים את ראש1? כנ"ל אוהבים נקניקיות? כן כן? כן? כן? כן?! אם זה קשור לארץ נהדרת תעזבו אותי מהסדרה הזאת באמאשלכם, לא סובלת אותה איך קוראים לכם D:? שיר יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא.. פעם היו.. של מדונה כמה אוהבים תוכניות סאטירה? בד"כ לא. תלוי. למה אתם אובססיביים? כמעט לכל דבר.. זה משהו באופי.. הייתם פעם בירושלים, בכותל? כן זה קרה מה היה הניק הקודם שלכם, במידה והיה? לא היה, נשארתי נאמנה לזה למרות שאני לא אוהבת אותו ולא אני בחרתי אותו מה עובר לכם בראש עכשיו? התוכנית שאני מקשיבה לה מה המחשבה הכי סוטה שהיתה לכם אי פעם? שאני רוצה שאמא שלי תמות.. מצטערת, אמרת סוטה נכון

אני לא חושבת שאת צריכה להצטער

[וכן,זה היה קשור לא"נ
] גם אני רוצה שאמא שלי [טוב,בעיקר אבא שלי] תמות.

11 וחצי../images/Emo219.gif

נשמע די דפוק ונדחף,אבל באמת,אני לא בדיוק מחבבת את ההורים שלי.

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

מה אתם עושים עכשיו?בפלא מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?את חברה שלי בפלא איזה צבע אתם הכי אוהבים?ורוד ותכלת על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?הראל סקעת מה ההורים שלכם חושבים עליכם?שאני מדהימה ומדברת הרבה בפלא ויושבת כל היום על המחשב אתם גרופים?כן מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?ה-כל מנויים לעיתון כלשהו?לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער?לא שונאים את ראש1?לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?כן כן?כן כן?כן כן?כן כן?!כן איך קוראים לכם D:?שיר יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?כה אוהבים תוכניות סאטירה?לא למה אתם אובססיביים?להראל סקעת P: הייתם פעם בירושלים,בכותל?כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?-shir- מה עובר לכם בראש עכשיו?הראל מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?מממממממממ זהו D:

קאפיו

New member
עונה

מה אתם עושים עכשיו? עונים על השאלון... מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? את אחשלי עושה שיעורים איזה צבע אתם הכי אוהבים? ירוק על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? לא יודע מה ההורים שלכם חושבים עליכם? תשאלו אותם... אתם גרופים? מזתומרת? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? אנלא מעריץ אפחד מנויים לעיתון כלשהו? מעריב אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? כן שונאים את ראש1? כן שונאים את וואלה D:? כן אוהבים נקניקיות? כן כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? אחד אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? אין לי אובססיות הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן ברור מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא חשוב.. מה עובר לכם בראש עכשיו? משהו מצחיק מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? למה שאני יגיד אותה?

linoy pal

New member
עונה

מה אתם עושים עכשיו?מדברת באיסי מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?חח כרגע לא שומעת איזה צבע אתם הכי אוהבים?ורוד/כחול/שחור על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?על שתי ילדים חחח מה ההורים שלכם חושבים עליכם?מאיפה לי?מה אני נראת לכם המוח שלהם? אתם גרופים?גרופ משמע ש..? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?ה=כ=ל מנויים לעיתון כלשהו?לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער?לא שונאים את ראש1?לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?לא...יאקק כן?לאא כן?לאאא כן?לאאאא כן?!לאאאא איך קוראים לכם D:?לינוי יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?נופ אוהבים תוכניות סאטירה?יאפ למה אתם אובססיביים?מי אמר שאני אובססיביות..הא?? הייתם פעם בירושלים,בכותל?לא...]= מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?הייתי קטנה..זה היה בית בחולון מה עובר לכם בראש עכשיו?סתם מחשבה חח מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?אמ...

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

מה אתם עושים עכשיו?פה
מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?Fall Out Boy - This Aint A Scene, Its An Arms Race
איזה צבע אתם הכי אוהבים?גוונים של כחול על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?:/ מה ההורים שלכם חושבים עליכם?שאלה טובהXDD (חח סתם) אתם גרופים?לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?לא מעריצה וגם אם הייתי..לא הרבה מנויים לעיתון כלשהו?לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער?לא שונאים את ראש1?לא שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?רק על האש ובלחמנייה
כן? כן? כן? כן?!
איך קוראים לכם D:?מעיין
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?לא אוהבים תוכניות סאטירה?כן למה אתם אובססיביים?אממ
הייתם פעם בירושלים,בכותל?כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?לא היה (אבל פתחתי מאה ניקים בהתחלה עד שתפוז אישרו לי
) מה עובר לכם בראש עכשיו?משהו מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?איזה שאלה:D זהו D:

../images/Emo41.gifלכל מי שלא יודע מזה גרופים../images/Emo41.gif

אנשים שמוכנים למכור את הטחול שלהם לסוחרים באיברים בשביל לפגוש את הבנאדם שהם מעריצים,כאלה שמוכנים לעשות הכל. דוגמה לגרופית [אבל קיצונית] http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1402&msgid=89302173&FlagSybase=1 מפחיד :$ הבנתם מזה גרופים?

NoA YoSeFiAn

New member
עווונהה

מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? את השיר החדש של פרגי איזה צבע אתם הכי אוהבים? אדום על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? עליו....חסוייייי מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אני חמודהה נפלאה וכל השטויות האלה אתם גרופים? מהההההה??! מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לאכול פיצה כל השבוע חחחח מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה?---- שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? כן? כן? כן? כן?! חחחחחחחח איך קוראים לכם D:? נעה יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבים תוכניות סאטירה? מזהה?1 למה אתם אובססיביים? מזהה@? הייתם פעם בירושלים,בכותל? כה מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? ___NOA THE מה עובר לכם בראש עכשיו? אממ שאני רעבהה! מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? לא אין לי כאלה

cohenet91

New member
יאי, עונה ../images/Emo9.gif אה וסחטיין על היוזמה

מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון, מתכתבת, שומעת מוזיקה. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? dream theater- a change of seasons. איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? אני מקווה שלא על הבי"ס
מה ההורים שלכם חושבים עליכם? תלוי את מי אתם שואלים... אתם גרופים? לא. מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לא הרבה
אבל אני גם לא ממש מעריצה מישהו... מנויים לעיתון כלשהו? לא. אם כן,לאיזה? לא. (מה לא, מה?!
) שונאים את מעריב לנוער? לא, זה עיתון חביב. שונאים את ראש1? מעט. שונאים את וואלה D:? לא ממש. אוהבים נקניקיות? לא
כן? כן? כן? כן?! לא! איך קוראים לכם D:? ענת
יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא, וגם אף פעם לא היו לי O: אוהבים תוכניות סאטירה? חלק.. למה אתם אובססיביים? כל פעם למשהו אחר. הייתם פעם בירושלים,בכותל? בירושלים כן, בכותל לא :\ מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא היה. מה עובר לכם בראש עכשיו? ועידה. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? ברור
זהו D:

ester6

New member
../images/Emo186.gif

מה אתם עושים עכשיו? מדברת עם אחותי בפלאפון.. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? אני לא.. הרמקולים במחשב שלי נדפקו. איזה צבע אתם הכי אוהבים? גווני כחול
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? אחותי
מה ההורים שלכם חושבים עליכם? לא יודעת, למה את לא שואלת אותם? אתם גרופים? אה? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? זה תלוי. מנויים לעיתון כלשהו? לא. אם כן,לאיזה? -- שונאים את מעריב לנוער?
שונאים את ראש1?
שונאים את וואלה D:? לפעמים.. אוהבים נקניקיות? מאוד
כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:? אסתר. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא. אוהבים תוכניות סאטירה?כן . למה אתם אובססיביים? כל מיני.. דברים הזויים לגמרי
הייתם פעם בירושלים,בכותל? אני גרה בירושלים
מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא היה. מה עובר לכם בראש עכשיו? כואב לי הגרון.. מאוד
מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אתם לא רוצים לדעת תאמינו לי

למעלה