שאלון :]

שאלון :]../images/Emo219.gif

[השאלות הן שאלות שעלו לי בראש] מה אתם עושים עכשיו? מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? איזה צבע אתם הכי אוהבים? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אתם גרופים? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? מנויים לעיתון כלשהו? אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? שונאים את ראש1? שונאים את וואלה D:? אוהבים נקניקיות? כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:? יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? אוהבים תוכניות סאטירה? למה אתם אובססיביים? הייתם פעם בירושלים,בכותל? מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? מה עובר לכם בראש עכשיו? מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? זהו D:

עונה../images/Emo219.gif

מה אתם עושים עכשיו?סתם,משוטטת ביוטיוב,כהרגלי [ואח"כ מנסה להתכונן נפשית לבחינה,אם תהיה לי למגמת דרמה D:] מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?רק בגלל שהיא מושימושימקורית-MCR-DEAD!,חע איזה צבע אתם הכי אוהבים?
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?MCR,אמטיוי [אין לי מושג למה],MCR,על החלומות ההזויים שלי בקשר לכיתה שלי XD מה ההורים שלכם חושבים עליכם?שאני מוטרפת אתם גרופים?לא נראלי [לא בגדר האוסטרלית הזו XD] מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?אני מוכנה למכור כליה במצב טוב!
[או אפנדציט,ממילא אף אחד לא צריך באמת אפנדציט,הוא סתם שם כדי שנהיה יותר כבדים] מנויים לעיתון כלשהו?לא אם כן,לאיזה?-- שונאים את מעריב לנוער?כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111.111#@%#@$%@#%@ שונאים את ראש1?לא :] שונאים את וואלה D:?כן אוהבים נקניקיות?כן כן?כן כן?כן כן?כן כן?!כן איך קוראים לכם D:?לוטן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111.11 D:: [איזה שם כוסונלולומושי,הא?] יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?לא,אבל אני שומרת אותם,כי מאז ששיפצו לי ת'בית ואת החדר אמא שלי השביעה אותי שאני אפסיק להדביק אותם. אוהבים תוכניות סאטירה?אכן למה אתם אובססיביים?לMCR,אבל בעיקר לצ'יפס XDD הייתם פעם בירושלים,בכותל?כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה?מ א מ י2,ניק של פקאצות מה עובר לכם בראש עכשיו?בא לי סרטן מחמד XDDD [אולי בגלל שאני שומעת עכשיו CANCER?
] מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?אני אשמור אותה לעצמי ^^''

אני

מה אתם עושים עכשיו?עונה על שאלון מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים?סיסטם איזה צבע אתם הכי אוהבים?ירוק על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?הממ על מוזיקה מה ההורים שלכם חושבים עליכם?לא יודעת אתם גרופים?לא מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?אני מעדיפה מעריכים P: ותלוי כמה מנויים לעיתון כלשהו?כן אם כן,לאיזה?ראש 1 שונאים את מעריב לנוער?לא ממש שונאים את ראש1?האמת שקצת P: שונאים את וואלה D:?לא אוהבים נקניקיות?לא ממש כן?לא כן?לא כן?לא כן?!לא איך קוראים לכם D:?עדי (עדיב) יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר?כן אוהבים תוכניות סאטירה?כן למה אתם אובססיביים?ליובל מנדלסון XD הייתם פעם בירושלים,בכותל?כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? המ..וי נראה לי שלא היה מה עובר לכם בראש עכשיו?אוכל...
מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?נאמ

fluppster

New member
עונה

מה אתם עושים עכשיו? אני בעבודה. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? גלגל"צ. איזה צבע אתם הכי אוהבים?
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? על החבר שלי....
מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שאני מקסימה וחכמה.
אתם גרופים? לא. מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? אין מישהו שאני יותר מדי מעריצה כיום, אז לא הרבה. מנויים לעיתון כלשהו? כן. אם כן,לאיזה? קוסמופוליטן.... שונאים את מעריב לנוער? לא, הוא לא קשור אליי, אבל בזמנו הייתי מנויה. שונאים את ראש1? גם אליו הייתי מנויה בזמנו (אחרי מעריב לנוער). שונאים את וואלה D:? לא. אוהבים נקניקיות? כן, במיוחד בפיג'מה... כן? כן. כן? כן... כן? כן! כן?! כן!!!!!!!!!!!!!!!! איך קוראים לכם D:? חן. יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא. אוהבים תוכניות סאטירה? כן. למה אתם אובססיביים? לצבע ורוד, ואם תשאלו את עמיתיי לעבודה - לסידור משמרות.
הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן. מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא היה. אני בניק הזה מאז שהגעתי לתפוז, בשנת 2001! מה עובר לכם בראש עכשיו? שזה במחשב שלידי רואה סרטים מוזרים ביו-טיוב. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? עזבו, אתם באמת לא רוצים שאני אתחיל לפרט...

דנטל

New member
מראשה

מה אתם עושים עכשיו? גולשת מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? את טרטור מפזר החום איזה צבע אתם הכי אוהבים? אדום על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? משפחת תאקט מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אבא שלי מת ואמא שלי חושבת שאני צריכה פסיכולוג אתם גרופים? כן מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? האמת, לא הרבה, כי זה ממש קל לי מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה? - שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? לא כן? לא כן? לא כן? לא כן?! לא! איך קוראים לכם D:? דנה יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבים תוכניות סאטירה? כן למה אתם אובססיביים? משפחת תאקט הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? דיטי מה עובר לכם בראש עכשיו? שיש סיכוי שלא עבר לי כלום בראש, לשם שינוי מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אני נאלצת לצנזר, יש פה קטינים

דנטל

New member
יש לי כל מיני מחשבות סוטות

ואת רובן אני משתדלת ליישם, הענין הוא שגם אם לא היו קטינים פה, זה פורום שלא מוגבל למבוגרים בלבד ואי אפשר לכתוב ממש הכל. את יכולה להבין שזה קשור לסקס ולא מסתכם דווקא בתנוחה המסיונרית
.

I am IRiTooSH

New member
אעעע. עונה../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif

מה אתם עושים עכשיו? עונים על השאלון, מתכתבים במסן. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? London Bridge - Fergie איזה צבע אתם הכי אוהבים?צהובב
על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?אממ. הרבה אנשים
מה ההורים שלכם חושבים עליכם?שאני ילדה מוכשרתX] אתם גרופים?מה זה גרופים?
*ילדה טיפשע* מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? תלוי מי.. מממ. לשלם דיי הרבה כסף? [יש לי 500$ שקיבלתי אתמול ושלשום$#@^&^%$& ] מנויים לעיתון כלשהו? ממ. מסע צעיר
חייבתחייבתחייבת לבטל#@^%# אם כן,לאיזה? ^למעלה^ שונאים את מעריב לנוער?לא.. שונאים את ראש1?לא.. שונאים את וואלה D:?לא כלכך אוהבים נקניקיות?כן כן?כן.. כן?כן.. כן?כן? כן?!כן@!%$#@& איך קוראים לכם D:? עירית יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כבר לא. אוהבים תוכניות סאטירה? יאפ. למה אתם אובססיביים? שוקולד ומסן. הייתם פעם בירושלים,בכותל? כע. מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? עדיף שלא להזכר
מה עובר לכם בראש עכשיו?שאני צכה לענות למוג במסן~! מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? עזבו...

../images/Emo110.gif

מה אתם עושים עכשיו? כותבת משהו לעצמי... מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? שלג צח בביצוע של בר בלפר. איזה צבע אתם הכי אוהבים? שחור. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? תמר ומירב. מה ההורים שלכם חושבים עליכם? אמא חושבת שאני מעשנת סמים (רציני). אתם גרופים? לא. מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? לא יודעת. מנויים לעיתון כלשהו? כן. אם כן,לאיזה? ראש1. שונאים את מעריב לנוער? כן, עיתון דפוק. שונאים את ראש1? לא. שונאים את וואלה D:? לא. אוהבים נקניקיות? צמחונית. כן? דשדכ כן? דשדכשד כן? שדכדששדכ כן?!שדכ איך קוראים לכם D:? נועה... יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא. אוהבים תוכניות סאטירה? לא. למה אתם אובססיביים? להרבה דברים. הייתם פעם בירושלים,בכותל? גרה בירושלים. מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא היה. מה עובר לכם בראש עכשיו? כואב לי הראש. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? חחחחח אני אשמור לעצמי? זהו D:

J u S t M e11

New member
עונהP:

מה אתם עושים עכשיו? עונה על השאלון ורואה טלוויזיה מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? את הטלוויזיה?XP איזה צבע אתם הכי אוהבים? את הרוב על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? הרוב מרכלת על אנשים מסויימיםXD מה ההורים שלכם חושבים עליכם? מאיפה ליXP אתם גרופים? האו? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? הממ.. אין לי מושג. משהו קיצוני אין לי ספקXP מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לא שונאים את וואלה D:? לאXD אוהבים נקניקיות? כןןD: כן? כן כן? כן כן? כן כן?! כןן איך קוראים לכם D:? אירנה^^ יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן אוהבים תוכניות סאטירה? לא ממש למה אתם אובססיביים? טום פלטון
הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? No Nick13. או שזה היה 12.. למי אכפתXD או שזה היה בכלל 1.. נוורמינדXD מה עובר לכם בראש עכשיו? המ.. כלום?^^ מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? לאנוס את טום פלטון בפינה חשוכה.......... |צוחק|

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מה אתם עושים עכשיו? מנסה לפתוח את הווינאמפ מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? רגע! פאנקייק - צעצועים איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול? על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? מייקי^^ מה ההורים שלכם חושבים עליכם? שניה אני אביא לכם ציטוט מדויקP: "שאת ילדה מקסימה, ואת הילדה הכי נדיבה בעולם. לא צריך לבקש ממך עזרה ואת כבר עוזרת" :] אתם גרופים? לא...
מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? הוא בא אלי כל יום כמעט אני לא צריכה לעשות כלום^^ מנויים לעיתון כלשהו? לא אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? כן כן? כן. כן? כן. כן? לא. כן?! אמרתי לא! איך קוראים לכם D:? סתיו יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? כן אוהבים תוכניות סאטירה? תלוי אילו למה אתם אובססיביים? אליו הייתם פעם בירושלים,בכותל? כן, כמה פעמים. מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא כדאי לכם לדעת מה עובר לכם בראש עכשיו? מחשבות עליו מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? אם הייתה כזאת, בוודאי שלא הייתי משתפתP:

hilonet14

New member
עונה

מה אתם עושים עכשיו? מתכוננים ללכת לישון מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? כלום איזה צבע אתם הכי אוהבים? את כל הצבעים על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה? לא ייודעת XD מה ההורים שלכם חושבים עליכם? בלגניסטית אתם גרופים? שזה? מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים? בינתיים כלום מנויים לעיתון כלשהו? ראש 1 אם כן,לאיזה? ^^ שונאים את מעריב לנוער? לא שונאים את ראש1? לאאא שונאים את וואלה D:? לא אוהבים נקניקיות? כן כן? לא כן? כן כן? אולי כן?! יכול להיות איך קוראים לכם D:? הילה יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבים תוכניות סאטירה? לא למה אתם אובססיביים? נמממ הייתם פעם בירושלים,בכותל? ברור מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? לא מה עובר לכם בראש עכשיו? כלום מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם? מממ

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה אתם עושים עכשיו
עונה על השאלון? מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים
כלום.. איזה צבע אתם הכי אוהבים
ירוק, צהוב-בננה, וורוד בהיר על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה
כל מיני:) אין משהו מסוים מה ההורים שלכם חושבים עליכם
מה שכל הורה חושב על הילד שלו. אתם גרופים
מזה?
מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים
לא משהו מטורף... מנויים לעיתון כלשהו
כן אם כן,לאיזה
מעריב לנוער ועיתון אחד באנגלית שונאים את מעריב לנוער
ההפך! שונאים את ראש1
לא שונאת.. אבל לא מתה על העיתון הזה, הוא לא מעניין שונאים את וואלה D:
לא אוהבים נקניקיות
כן כן כן! כן? כן? כן? כן?! איך קוראים לכם D:
נועה יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר
לא אוהבים תוכניות סאטירה
חלק.. למה אתם אובססיביים
מישהו אמר שאני אובססיבית?
הייתם פעם בירושלים,בכותל
דהה מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה
נועוש המתוקה. פלצני ביותר. מה עובר לכם בראש עכשיו
למה המדפסת עושה רעשים?! מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם
היו כל מיני מחשבות סוטות חח

אפרסק.

מה אתם עושים עכשיו?מתמרחת בקרם פנים. מה אתם שומעים עכשיו,במידה ואתם שומעים? מוזיקה קלאסית
[מהסלון
] איזה צבע אתם הכי אוהבים? נכון לעכשיו אדום נחושתי. על מי/מה אתם מדברים הכי הרבה?עצמי XD [לא, ברצינות..] מה ההורים שלכם חושבים עליכם?אמממ. שאני הדבר הכי טוב שקרה להם? אתם גרופים?לא בדיוק. בד"כ התמכרויות אובססיביות מאוד לזמן קצר. מה אתם מוכנים לעשות בשביל לפגוש מישהו שאתם מעריצים?אממ. נגיד, כדי לפגוש את דייב גאן, הייתי מוכנה לשלוף את הנעצים שתקעתי בפלא' D: מנויים לעיתון כלשהו?לא. אם כן,לאיזה? שונאים את מעריב לנוער? לא נראה לי שקראתי בו אי פעם XDD שונאים את ראש1? כנ"ל שונאים את וואלה D:? האתר זתומרת? כן. מאוד. אוהבים נקניקיות? XDD לא.
כן? כן כן?לא כן?כן כן?!לאאאאאא איך קוראים לכם D:? הדס יש לכם פוסטרים על הקירות בחדר? לא אוהבת X: רק על הלוקר. אוהבים תוכניות סאטירה? בד"כ לא. בכלל, שונאת דברים שמגדירים את עצמם כמצחיקים. זה תמיד יוצא הפוך. למה אתם אובססיביים?כרגע, דפש מוד [אעעעעע!!], תחזית אסטרולוגית, אמבטיות... הייתם פעם בירושלים,בכותל?אני גרה שם D: מה היה הניק הקודם שלכם,במידה והיה? היו לי כמה, אבל פתחתי אותם כשעוד הייתי עם הניק הזה. מה עובר לכם בראש עכשיו?מגרד לי בצוואר
[דמיינו שזה זבוב]. מה המחשבה הכי סוטה שהייתה לכם אי פעם?

למעלה