שאלון

TuTyBoP15

New member
שאלון../images/Emo210.gif

תענו על שאלון קצרצר
מי השחקן שאתם הכי אוהבים
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים
הזמר הפייבוריט שלך
הזמרת הפייבוריטית שלך
הלהקה הפייבוריטית שלך
איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם
איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם
מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך
הדוגמן הפייבוריט שלך
דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה

TuTyBoP15

New member
עונה נה נה נה נה../images/Emo210.gif

מי השחקן שאתם הכי אוהבים
בראד פיט מי השחקנית שאתם הכי אוהבים
אממ.. ברברה מורי המקסיקנית חח הזמר הפייבוריט שלך
אממ.. יש כל מיני.. ריקי מרטין.. אנריקה איגלסיאס..הראל מויאל הזמרת הפייבוריטית שלך
שירי מיימון.. כריס אגילרה..קיילי מינוג..בריטני ספירס ועוד המון שלא עולים לי לראש הלהקה הפייבוריטית שלך
אוונסנס איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם
אילנה אביטל.. איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם
אילנה אביטל
מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך
אילנה אביטל
לא סתםם חחחחח אממ.. בר רפאלי מהממת ואממ.. לא יודעת חח הדוגמן הפייבוריט שלך
דודי בלסר.. איתן אורבך.. עידו לב דיגמן
דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה
אממ.. לא עולה לי לראש.. אבל לא חסר חחח

../images/Emo204.gif

מי השחקן שאתם הכי אוהבים- בראד פיט!
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים- קייט הדסון הזו... הזמר הפייבוריט שלך- לא יודעת, משתנה. הזמרת הפייבוריטית שלך- בריטני כמובן! @%*& הלהקה הפייבוריטית שלך- בלאק אייד פיז. איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם- מהעולם? לא צריך להגזים... אבל את רוני דואני! איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם- אין אחד/ת כזה/ו... מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך- שירלי בוגנים! הדוגמן הפייבוריט שלך- לא יודעת... דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה- נעמי קמפבל! מה יפה בה???

TuTyBoP15

New member
חחח צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo210.gif

גמני לא מבינה מה יפה בנעמי קמפבל.. היא מוזרה כזו חחחחח בראד

twins together

New member
אמממ... ->

מי השחקן שאתם הכי אוהבים? ->אין ספציפית שחקקן.. לרוב שחקניות נראה לי דניאל רדקליף או איך שלא אומרים אותו [זה ששחק בהארי פוטר את הארי] מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? ->יש מלאאא: מרי קייט אולסן, אשלי אולסן, הילארי דאף הזמר הפייבוריט שלך? ->זמר? אה? אין...
הזמרת הפייבוריטית שלך? ->גם מלא..חח אני מעדיפה בנות..חח: אבריל לאבין, מדונה, קלי קלארסון, מריה קארי, סקיי סוויטנם ועוד מליון...! הלהקה הפייבוריטית שלך? ->ישנות אבל אהובות -) ספיס גירלס, אקווה, ביטלס איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם? ->מאיה בומבילה
איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם? ->יש מלאא... כל מי שלא יודע לשחק..חח מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך? -> לא'דעת.. אין לי שמות עכשיו.. הדוגמן הפייבוריט שלך? -> לא'דעת.. אין לי שמות עכשיו.. דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה? -> לא'דעת.. אין לי שמות עכשיו..

LindZiv Cohan

New member
אני..

מי השחקן שאתם הכי אוהבים? ווילמר ולדראמה מי השחקנית שאתם הכי אוהבים? לינדזי לוהאן ואמילי ואנקאמפ הזמר הפייבוריט שלך? פייר מסימפל פלאן הזמרת הפייבוריטית שלך? לינדזי לוהאן
הלהקה הפייבוריטית שלך? סימפל פלאן איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם? לאדעת איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם? לאדעת מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך? חעחע אלי לוהאן
הדוגמן הפייבוריט שלך? קודי לוהאן
נו מאיפה לי.. דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה? לאדעת...

actress

New member
עונה

מי השחקן שאתם הכי אוהבים אמממ... משתנה מי השחקנית שאתם הכי אוהבים אחחח ידוע כבר מה דעתי
חנה לסלאו הזמר הפייבוריט שלך אממ... הזמרת הפייבוריטית שלך החתימה שלי הלהקה הפייבוריטית שלך איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם לא יודעת איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם מירי בוהדנה מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך ---- הדוגמן הפייבוריט שלך ----- דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה מירי בוהדנה

עונה

מי השחקן שאתם הכי אוהבים=> ג'ורג' קלוני וג'וני דפ
מי השחקנית שאתם הכי אוהבים=> ג'וליה רוברטס
הזמר הפייבוריט שלך=> אין=\
הזמרת הפייבוריטית שלך=> קלי קלרקסון!!
הלהקה הפייבוריטית שלך=>גם אין חחח
איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם=> מאריה קארי:-\
איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם=> יעל בר זוהר
מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך=> ג'יזל חח לא זוכרת את השם משפחה
הדוגמן הפייבוריט שלך
דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה=> נעמי קמפבל

../images/Emo152.gif

מי השחקן שאתם הכי אוהבים:ליאנרדו דיקפריו,ג'וני דפ ואלייז'ה ווד. מי השחקנית שאתם הכי אוהבים:אלייזה דוקשו,ניקול קידמן. הזמר הפייבוריט שלך:רוב תומאס,ניק קרטר. הזמרת הפייבוריטית שלך:כריסטינה אגילרה!!!1
הלהקה הפייבוריטית שלך:בקסטריט בויז,לינקין פארק,בון ג'ובי,אירוסמית',גרין דיי,ניקלבאק,הים,יו2,גאנס אנד רוזס. איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם:כל זמרי/זמרות הפופ הישראלי!והילרי דאף. איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם:וויל סמית' ואנג'לינה ג'ולי.
מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך:למה צריך להיות?
טוב נו,טיירה בנקס. הדוגמן הפייבוריט שלך:אוו ווהההה|מאוהב+דודי בלסר|מאוהב+ דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה:רוני דואני,אגם רודברג,מלי לוי וכל הפוסטמות האלו.

M i k e s F a n

New member
תורי...../images/Emo151.gif

מי השחקן שאתם הכי אוהבים=> ג'וני דפ, קיאנו ריבס מי השחקנית שאתם הכי אוהבים=> ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי הזמר הפייבוריט שלך=> מייק ברנט הזמרת הפייבוריטית שלך=> אין.. הלהקה הפייבוריטית שלך=>אין.. איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם=> קורין אלאל ואבי ביטר איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם=> לא עולה לי לראש כרגע.. מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך=> בר רפאלי הדוגמן הפייבוריט שלך=> יהודה לוי דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה=> אלו מה"דוגמניות"..

עונה../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

מי השחקן שאתם הכי אוהבים: קיאנו ריבס הוא שחקן מוכשר מאוד מי השחקנית שאתם הכי אוהבים: אנג'לינה ג'ולי גררר הזמר הפייבוריט שלך: עברי לידר הזמרת הפייבוריטית שלך: פינק ווונזל סלומון היא הגיעה מקום שלישי בעונה הרביעית של אמריקן איידול הלהקה הפייבוריטית שלך: אבבא איזה זמר/ת מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם: זמרי דיכאון איזה שחקן/ית מיותר/ת לדעתך והיית מעיפ/ה אותו/ה מהעולם: את היענטו הגדולה מורן אטיאס מי הדוגמנית הפייבויריטית שלך: היידי קלום הדוגמן הפייבוריט שלך: .... לא מתמצא דוגמן או דוגמנית שהייתם מעיפים מהמסלול חזרה הביתה : את שלי גפני

למעלה