שאלון

Stootz

New member
שאלון../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים --התחלה-- שם: גיל: --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? איזה מישחקים יש לכם במחשב? יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? אים כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? איפה עומד המחשב? החדר מסודר? תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? תמונות שלכם תלויות בחדר? תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? לומדים טוב? אוהבים ללמוד? רוצים שביתהה? מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אוהבים מתמטיקה? ואנגלית?!?!?! לובשים מדים של בית ספר? מצפצפים על המורים? לועסים מסטיק בזמן השיעור? סופרים את השניות על לסוף היום?! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? זורקים מסטיק לכביש? זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? יורקים על המידרכה? שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? עוזרים לילדה קטנה במצוקה? עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10:

inbals93

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם:ענבל גיל:14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין?כמה קבצי שירים איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?של לירז
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?שניהם איזה מישחקים יש לכם במחשב?סימס, פיפא2007 (
אח שלי התקין כדי שוהא יוכל לשחק עם חבר שלו מהמחשב שלי נגד המחשב שלו
) יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?כן --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?כן אם כן, איזה?!לירז, אוונסנס.. איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה?רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה?סוללות וכל מיני דברים למחשב איפה עומד המחשב?בחדר שלי החדר מסודר?לא..ממש לא!
תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?סווצ'ר אפור מפוקס תמונות שלכם תלויות בחדר?לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!אין לי כוח
--בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?חטיבה לומדים טוב?ממ...כן אוהבים ללמוד?תלוי מה.. רוצים שביתהה?כן! מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה?חברים.. אוהבים מתמטיקה?לא ואנגלית?!?!?!אאא...לא ממש.. לובשים מדים של בית ספר?תלבושת אחידה..סתם חולצה עם סמל
מצפצפים על המורים?לפעמים לועסים מסטיק בזמן השיעור?מדי פעם סופרים את השניות על לסוף היום?!כן!!!!! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?לא זורקים מסטיק לכביש?לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה?לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?לא יצא לי אבל..אני אשמח.. עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8

Stootz

New member
עונה לעצמי../images/Emo210.gif../images/Emo185.gif

--התחלה-- שם: סתיו גיל: 14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? משו שקוראים לו adjust איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של ים וחוף עם אבנים..יפה כזה:] יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? כן, גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב? סימס2 וג'אז הארנב
אהה ואייסי טאוור
יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? גם וגם --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? היה אים כן, איזה?! של אווריל לאבין
איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? ראש1 וlabello (הרבהP:) וכאלה איפה עומד המחשב? על השולחן בחדר החדר מסודר? כרגע די תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?חולצה אדומה עם פו הדוב
תמונות שלכם תלויות בחדר? לא, אני לא עד כדי כך נרקיסיסטית תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! אין לי כוח להסתכל --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבת ביניים לומדים טוב? כן נראלי אוהבים ללמוד? לא=\ רוצים שביתהה? כןןן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? כלוםXD אוהבים מתמטיקה? כשאני מצליחה אז כן ואנגלית?!?!?! כןןן
לובשים מדים של בית ספר? כן אבל סתם כזה חולצת בצפר עם הסמל מצפצפים על המורים? חח לא ממש לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן סופרים את השניות על לסוף היום?! כןן! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? הא?חח אנחנו כבר לא בדיוק בתקופת "סיפור הפרברים" שהיו את האלה שדיברו מוזרXD זורקים מסטיק לכביש? רק כשאני באוטו ואין לי איפה לתקוע אותוP: זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? איכ לאXD שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? חחח לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? חח חס וחלילה עוזרים לילדה קטנה במצוקה? כן עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10

עונה...

שם: עדי גיל: 13 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? שירים איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של לירז ומיכלי שליייי יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? שנייההםםםם איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? פיינטשופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כן אים כן, איזה?! של ברוכה הבאה איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? של שנייהם ניפתחת ושל אחי לבד תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? עיפרונות איפה עומד המחשב?בחדר שלי החדר מסודר? לא חחחח
תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? ג'ניסים תמונות שלכם תלויות בחדר? לא יש לי אבל פינת סגידה של לירז תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! מלאה חחחח --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון לומדים טוב? בסדר אוהבים ללמוד? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצים שביתהה? כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברייםםםם מתה עליהם כפרעלייההםםם אוהבים מתמטיקה? כן ואנגלית?!?!?! לא!!!!!!!ועוד מחר יש לי לובשים מדים של בית ספר? לצערי הרב מצפצפים על המורים? ברור לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן רק שהמורה לערבית כול הזמן טופסת אותי סופרים את השניות על לסוף היום?! כן אני עושה דף עם שניות --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? קצת זורקים מסטיק לכביש? לא למידרכה זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? איפה שיוצא יורקים על המידרכה? לא איכסס!! שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? עם אני אל הרגלים של חברה שלי יחיחיחיחיחחי
רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? למה לא?!?!?! עוזרים לילדה קטנה במצוקה? לא עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? לא --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9!!!

המהממת6

New member
עונה

שם: ג'ניפר גיל:13 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? לירז כמובן או פלור מפלוריסיינטה יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? אייסיקיו איזה מישחקים יש לכם במחשב? סוליטר לבבות ועוד שלא זוכרת תשם שלהם יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? כלום --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא אים כן, איזה? אין איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? ספרים איפה עומד המחשב? בחדר המשחקים של אחותי הקטנה החדר מסודר? קצת לא ממש מסודר אני חושבת תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? ג'ינס או חולצת בצפר תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! ברור שכן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבת ביניים לומדים טוב?לא כולכך אוהבים ללמוד? לא רוצים שביתהה? כן מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה חברים אוהבים מתמטיקה? לא יש לי מורה מפלצת ואנגלית?!?!?!כן זה די כיף לובשים מדים של בית ספר? חולצה עם סמל הבצפר מצפצפים על המורים?כן לועסים מסטיק בזמן השיעור?לא איכס אני לא אוהבת ממש מסטיק סופרים את השניות על לסוף היום?! כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לא זורקים מסטיק לכביש? לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה?אם יש הזדמנות לעזור אז עוזרים עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? יש מקרים שלא --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10 חחחח אני אוהבת שאלונים

nuna19

New member
שאלון חמוד!

התחלה-- שם:נועה גיל:19.5 --במחשב שלכם.. תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? תמונות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה?של בנדוד שלי! חמוד... יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר איזה מישחקים יש לכם במחשב?אין לי מושג. יש לכם פיינטשופ או פוטושופ?אף אחד מהם וחבל שכך... --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר?לא. איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? ספפה. אני לא יודעת אם אפשר לקרוא לה זוגית... תפתחו את המגירה הקרובה אליכם,מה יש בה?ניילונים (לקלסרים) איפה עומד המחשב?בצד שמאל (זה מעניין מישהו?) החדר מסודר? כרגע ממש לא! תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט?יש בלאגן. כלום לא בולט. תמונות שלכם תלויות בחדר?אחת. אבל היא לא ממש תלויה. היא עומדת בספרייה שלי. תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?!די... --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי?בכלום. סיימתי. לומדים טוב?השתדלתי אוהבים ללמוד?מאוד. רוצים שביתהה?(אני אדבר בשם חברים שלי:לא בזמן בגרויות!) מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אוהבים מתמטיקה?לחלוטין לא! ואנגלית?!?!?!מאוד. לובשים מדים של בית ספר?עד לפני שנתיים לא היו. מצפצפים על המורים?תלוי על מי. יש מורים שאני עד היום לא שמה עליהם. לועסים מסטיק בזמן השיעור?לא. היה לי גשר אז לא יכולתי... סופרים את השניות על לסוף היום?!היו פעמים שכן. --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב?שזה אומר מה? זורקים מסטיק לכביש?כן... זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו?לא. מה הרעיון? אם כבר ליד הפח אז דווקא לזרוק ליד?! יורקים על המידרכה?לא. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים?חחחחח... לא. אבל לחברה שלי זה קרה פעם ומישהו זרק לה 5 ש"ח. (סיפור אמיתי!) רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?!לא כי זה ייקרע. מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם?לא. עוזרים לילדה קטנה במצוקה?משתדלת... עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה?כן אני מגה חננה בדברים האלה. --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9

עופרי ג

New member
שיעמום קל באוויר...

.. אז החלטתי לענות על השאלון
--התחלה-- שם: עופרי גיל: 17 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? "תקיית השיתוף שלי" של המסנג'ר איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של הדשא יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? שניהם... אבל האייסיי הרבה פחות פעיל איזה מישחקים יש לכם במחשב? רק מה שיש במחשב עצמו, קלפים או משהו כזה יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? נופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא =S אים כן, איזה?! - איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? מחברות איפה עומד המחשב? מול העיניים שלי ברגע זה ממש
החדר מסודר? חלקית :$ תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? ערימת הגופיות הגדולה בכל הצבעים ! תמונות שלכם תלויות בחדר? כבר לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא =S יש גבול! --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון לומדים טוב? יאפ אוהבים ללמוד? מתמודדת , רק עוד שנה :) רוצים שביתהה? זה כבר מתחיל לעלות לי על העצבים קצת השביתות , אבל - מי יכול להגיד לא לשביתה?
מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? החברים, מן הסתם אוהבים מתמטיקה? יאפ
ואנגלית?!?!?! כן, למה לא .. לובשים מדים של בית ספר? חולצת בית ספר מצפצפים על המורים? =S לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? מדי פעם סופרים את השניות על לסוף היום?! אעאעאעאע ברור! --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לא זה מכוער זורקים מסטיק לכביש? למדרכה, זה משנה?
זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? אם אני כבר ליד הפח אז בתוכו יורקים על המידרכה? לא =S, זה מגעיל שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? כן, בזמני הפנוי אני יורדת למטה לשכב על ספסלים! תחביב שלי! רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! ממש לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? מה זה השאלות האלה? :S עוזרים לילדה קטנה במצוקה? בשמחה :) עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן, בדרך כלל אני אוהבת לחיות וקצת פחות להידרס --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8 ושלוש רבעים
סתם- היה נחמד! תודה

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifעונה../images/Emo3.gif

--התחלה-- שם: סתיו גיל: 14 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? אין לי כוח איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? רקע של לירז יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב? איסי טוור יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? לא ולא --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כן אים כן, איזה?! של לירז, של השמיניה איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? זוגית, אבל רק שלי תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? זה בחדר ואני בסלון, אין לי כוח איפה עומד המחשב? בסלון החדר מסודר? כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? הכל תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה לומדים טוב? כן אוהבים ללמוד? לא רוצים שביתהה? ברור מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? האוכל
וחברים אוהבים מתמטיקה? לא ואנגלית?!?!?! לא!!! לובשים מדים של בית ספר? כן מצפצפים על המורים? לא לועסים מסטיק בזמן השיעור? לעיתים רחוקות סופרים את השניות על לסוף היום?! כן --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? לא יודעת זורקים מסטיק לכביש? לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אולי עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 8 הודגש באמצעות מדגישומטיק

עונה ../images/Emo179.gif

--התחלה--
שם: רותם
--במחשב שלכם..--
תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? אהה.... תוכנת דיוידי אחרי שניכנסים לעוד תיקייה
איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של ירח והר, זה אחד הרקעים שהמחשב נותן
יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? מסינג'ר
איזה מישחקים יש לכם במחשב? אייסי טאוור
יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? היה לי פיינטשופ ונימחק לי ועכשיו יש לי פוטושופ
--בבית--
יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא על הדלת- על הקירות
אים כן, איזה?! של לירז
איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? רגילה
תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? ספרי לימוד
איפה עומד המחשב? על הספרייה
החדר מסודר? כן
תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצות בית הספר ומכנסי בד
תמונות שלכם תלויות בחדר? לא
תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא
--בבית ספר--
לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? אהה....זה קצת קשה להגיב, באיזור שלנו אין חתיבות ביניים. בית ספר יסודי זה מ-א' עד ח' ואני בח' ובשנה הבאה אני ב-ט' שזה תיכון, תיכון זה מ-ט' עד י"ב
לומדים טוב? כן
אוהבים ללמוד? כן
רוצים שביתהה? לא
מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? לימודים וחברים, קפיטריה אין לי בבית הספר, אבל בשנה הבאה בתיכון יהיה
אוהבים מתמטיקה? כן
ואנגלית?!?!?! אהה....לא ממש, אני לא ממש אוהבת את המורה
לובשים מדים של בית ספר? יש לנו רק חולצות עם סמל קטן בצד שכתוב א.ד. גורדון ומאחורה בגדול כתוב: גורדון בית הספר שלי
מצפצפים על המורים? לא
לועסים מסטיק בזמן השיעור? לא
סופרים את השניות על לסוף היום?! לא, כיף לי בבית הספר
--ברחוב--
מדברים בשפת רחוב? לא, אני לא ממש יודעת מה זה שפת רחוב! מה כאילו קללות ודברים בסגנון כי אם כן אז בחיים לא! אני לא מקללת!
זורקים מסטיק לכביש? לא
זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא
יורקים על המידרכה? לא
שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא
רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא
מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא
עוזרים לילדה קטנה במצוקה? אה....לא ממש ראיתי ילדה במצוקה- אבל ניראה לי שהייתי שואלת מה קרה
עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן- כפי שהמשפט הולך: "עדיף לעבד רגע בחיים, מאשר לעבד את החיים ברגע"
--לסיום--
דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10, שאלון נחמד

micaly2

New member
עונה =]

שם: מיכל גיל: עוד בערך 21 יום יש לי יום הולדת 13 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? יש את המוזיקה שלי אבל יש שם רק איזה שני שירים והם גם לא שירים זה רק מנגינות איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? של עדידוש יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? איסיקיו איזה מישחקים יש לכם במחשב? אין חוץ מהרגילים שיש לכולם יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? אין לי מושג מה זה פיינטשופ ואין לי פוטושופ --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? אני הולכת לטלות אים כן, איזה?! יהיה לי של לירז ולואיסנה והמורדים איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? אממ היא נפתחת לשניים תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? כל מיני דברים אין לי כוח לפרט איפה עומד המחשב? על שולחן בחדר שלי החדר מסודר? כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? מה שאני רואה מול העניים שלי הכי בולט לי תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבת בניים לומדים טוב? מה זאת אומרת? אוהבים ללמוד? לא רק לעיתים רחוקות רוצים שביתהה? מאוד מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? כלום לא כייף אוהבים מתמטיקה? לא ואנגלית?!?!?! לא לובשים מדים של בית ספר? רק חולצת בית ספר מצפצפים על המורים? לא כל כך לועסים מסטיק בזמן השיעור? רק שממש בלי סופרים את השניות על לסוף היום?! לפעמים --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? מה זאת אומרת? זורקים מסטיק לכביש? לא זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא יורקים על המידרכה? לא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לא עוזרים לילדה קטנה במצוקה? תלוי מה המצב אבל זה אף פעם לא קורה לי אז כשזה יקרה אני יענה על השאלה הזאתי עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 10 היה ממש נחמד

יול 17

New member
עונה ..

[: עניתי בפורום יהודה , העתקה
--במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? תמונה איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? סתם תמונה יפה. יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? אייסי איזה מישחקים יש לכם במחשב? סימס 2 יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? היה --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? כן .. אים כן, איזה?! כל מיני . איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? זוגית . תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? מטען לפלא' איפה עומד המחשב? מולי .. החדר מסודר? כן .. תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצה צהובה כזאת חח תמונות שלכם תלויות בחדר?היו תלויות . תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! לא, עשיתי היום שואב הלוו --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? תיכון , נשארו בגרויות . לומדים טוב? משתדלת .. אוהבים ללמוד? לאא=\ רוצים שביתהה? מספיק היה , הרס לנו הכל . אז לא . מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? חברים אוהבים מתמטיקה?אהבתי פעם , עכשיו כבר לא. ואנגלית?!?!?! כןן[: לובשים מדים של בית ספר? לבשתי , לא היתה ברירה . מצפצפים על המורים? אכן כןן:] לועסים מסטיק בזמן השיעור? כן .. סופרים את השניות על לסוף היום?! תמיד זה ככה לא ? --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? חחח לא יודעת . זורקים מסטיק לכביש? לא. זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? תלוי . יורקים על המידרכה? לא. שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? בבצפר זה היה ככה.. כולנו היינו ישנים על הספסלים חח רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! לא .. חחח מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? לאחיות שלי חח עוזרים לילדה קטנה במצוקה? זה סיפור.. ואי, זה קרה לי לפני שנתיים בערך ..הלכתי ללוות את חברה שלי עם אחותי , החברה ובת דודה שלי וראינו ילדה בערך בת 4 [קוראים לה אלינור] שהלכה לבד עם בגדים קצרים , והיה ערב קריר .. שאלנו אותה לאן היא הולכת והיא נאבדה .. לקחנו אותה איתנו וחזרנו לשכונה שבה אנחנו גרות . התקשרנו למשטרה והודענו .. אחרי שעתייים בערך הם באו וכבר התחברנו לילדה ,הבאנו לה חולצה שלא יהיה לה קר והיא כבר התחילה לשחק איתנו , לקחו אותה .. ראינו אותה לפני בערך חצי שנה עם אמא שלה באיזה הפנינג פה בעיר , ובדיוק הייתי עם אותן הבנות שהינו אז , היא זיהתה אותנו , ושמנו לב שאמא שלה לא בסדר .. הבנו למה זה קרה אז , ההורים לא בסדר אבל לא התחרטנו , זה עשה לנו טוב בלב . [קצת חפרתי ]. עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? כן . --לסיום-- דרגו את השאלון מ-1 עד 10: 9 :]

לולי 180

New member
עונה...

ואיי, אני מרגישה כ"כ לא קשורה לכאן, אני נכנסת פעם ב ... ורק עונה על שאלונים כל הזמן. חח חפיף --התחלה-- שם: לירוז גיל: 15 --במחשב שלכם..-- תפתחו את המיסמכים שלי במחשב שלכם..מה יש בתיקייה הראשונה מימין? icq lite איזה תמונה יש לכם בשולחן העבודה? אולסטר יש לכם אייסיקיו או מסנג'ר? גם וגם איזה מישחקים יש לכם במחשב? סימס...חחח יש לכם פיינטשופ או פוטושופ? היה את שתיהם אבל מחקתי..יש לי רק פוטופילטר --בבית-- יש לכם פוסטרים על הדלת של החדר? לא אם כן, איזה?! איזה מיטה יש בחדר,זוגית או קומתיים או רגילה? מיטה וחצי תפתחו את המגירה הקרובה אליכים,מה יש בה? סתם אוסף כזה איפה עומד המחשב? על ספריה החדר מסודר? כרגע כן תפתחו את הארון , מה הבגד הכי בולט? חולצה חומה תמונות שלכם תלויות בחדר? לא תסתכלו רגע מתחת למיטה..יש אבק?! חח אין לי כוח אבל בטוח שכן --בבית ספר-- לומדים ב-חטיבת ביניים , תיכון או יסודי? חטיבה....עולה לתיכון . לומדים טוב? כן אוהבים ללמוד? לא ממש רוצים שביתהה? כן
מה הכי כיף בבי"ס-חברים,לימודים או האוכל בקפיטריה? אמממ הכל חוץ מלימודים XD אוהבים מתמטיקה? אהבתי, עכשיו כבר לא ... ואנגלית?!?!?! לא אוהבת ולא שונאת לובשים מדים של בית ספר? לא מדים , תלבושת אחידה.. חחחח זה חובה אצלנו מצפצפים על המורים? תלוי איזה לועסים מסטיק בזמן השיעור? בדרך כלל
סופרים את השניות על לסוף היום?! לפעמיםXD --ברחוב-- מדברים בשפת רחוב? נראה לי זורקים מסטיק לכביש? כן חחחחח זורקים נייר ליד הפח ולא בתוכו? לא! יורקים על המידרכה? לאלאלא שוכבים על הספסל כשאתם עייפים? לא! רואים תמונה יפה על הלוח המודעות אז לוקחים אותה?! חחח כן מרביצים למישהו רק כי הוא עיצבן אתכם? כן קרה לי הרבה פעמים
עוזרים לילדה קטנה במצוקה? ת'אמת שכן! עוברים את הכביש רק אחרי שהיסתכלתם ימינה ושמאלה? חח כן

למעלה