שאלון :]]

יו יו3

New member
שאלון :]]../images/Emo204.gif

נלקח מסקרים ושאלונים
מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? היית ממש שונא את השאלון הזה ? הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא היה מחשב? לא הייתה טלוויזיה? הייתם מתים? היה נכנס גנב הביתה? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתם בני 18? ראיתם מישהו גונב מחנות? המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?

יו יו3

New member
אני P:../images/Emo204.gif

הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתעלמת וממשיכה ללכת
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? נקרעת מצחוק
מישהו היה זורק עליכם שקית מים? צוחקת ולאחר מכן מרביצה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? היתי בורחת XP היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? הייתי שמחה
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? נלחצת ומתקשרת לאמאבא P: היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? הייתי אומרת לאמאבא
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? אמ, לא יודעת 0.0 היית ממש שונא את השאלון הזה? הייתי מפסיקה לענות עליו P: הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתקשרת לאמאבא
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? כלום |: הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אמ, יש המון>< לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי הולכת ללונה פארק בלי לשלם
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? אוי, זהכבר באמת קשה. כמעט כל התשובות שלי פה הן "אמאבא".
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? XDDDDDD היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? אמ, כלום? |: לא היה מחשב? ><""" זה כבר באמת קשה >.> לא הייתה טלוויזיה? אז היה מחשב
הייתם מתים? אני לא יכולה לעשות עם זה כלום ||: היה נכנס גנב הביתה? הייתי צורחת
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? ירדן המלשניתP: הייתם בני 18? אמ, יש?
ראיתם מישהו גונב מחנות? כלום|: המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? שיעור חופשיייייDDD::::

ילד רע 15

New member
אני:

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? ממשיך ללכת. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? ממשיך ללכת. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחק. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? כועס. מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? אומר: "לא,תודה". היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי בשוק. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מנצל אותם הכי טוב שאפשר. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי רושם את הרעיון על שמי ומפיץ. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מנסה להשיג את הכסף כמה שיותר מהר כדי לנסוע אליו ולמצוא לו מרפא. היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליו. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מתעצבן. הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? בוכה. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? הסופר הקרוב - לקניות. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי שומר על חוקים משלי ומציב מגבלות. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי אדם לעצמי. הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? אין הרבה ברירות. היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? אמשיך לשמור איתה על קשר, אהבה גוברת על כל מכשול בחיים. לא היה מחשב? היינו מתרגלים למשהו אחר, לא קורה כלום. אם לא היינו מכירים את זה, לא היה קשה לנו בלעדיי זה. לא הייתה טלוויזיה? כנ"ל למחשב. הייתם מתים? אז הייתי מת. היה נכנס גנב הביתה? קורא למשטרה. המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מנסה למצוא הוכחות ועומד על שלי - שלא אני עשיתי את המעשה, ואם החבר הכי טוב שעשה זאת לא מגיב ולא אומר את האמת הנכונה - פשוט לא אהיה חברו. הייתם בני 18? מרשה לעצמי קצת לשתות אלכוהול, לצאת יותר, להצביע בקלפים בבחירות, מתגייס לצבא, מוציא *עוד לפניי* רישיון - ועוד דברים המוגבלים לגיל 18 ומעלה. ראיתם מישהו גונב מחנות? מדווח. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? מביא מים, וקורא לאב- הבית .

עונה../images/Emo187.gif

ותאלצו לסלוח לי שאני לא קוראת תשובות של אחרים (שבינתיים יש שתיים מהן) מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי מסיטה את המבט והולכת הצידה. :X אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? אותו הדבר. P: הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אמ, אני לא חושבת שהייתי צוחקת. אם זה מישהו שאני מכירה בטח הייתי עוזרת לו. וקצת צוחקת.
וחוץ מזה, בחיים לא מחליקים על קליפות של בננה... :S מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי צורחת כמו מטורפת ומנסה להרביץ למי שעשה את זה מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? מסרבת בנימוס היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אוי, לעזאזל :| היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מפסיקה לענות על השאלון הזה >< היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מאמתת את הדבר בתור התחלה, ואז פונה למשרד לפטנטים או למשרד הבריאות או כל דבר אחר ומתעשרת היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? תאום (או תאומה, לא משנה) שמעולם לא ידעתי על קיומו ופתאום צץ בשביל שאתן לו כסף? אם יש לי הרבה כסף, אני אעזור בלי קשר למי הוא, אבל אחרת... למה שאעזור *דווקא* לו? אין לו קשר אליי יותר מכל אדם אקראי אחר בזימבבואה, לא גדלנו יחד היית ממש שונא את השאלון הזה? רוטנת על השאלות והיו רואים את זה בתשובות שלי. בסוף הייתי כותבת כמה שאני שונאת את השאלון הזה. P: הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? צווחת הרבה מאוד הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? חה, קטעים שזה לא יקרה =]
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? חנות דיסקים משובחת, קודם כל. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? :S לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? ודאי הייתי מתה... אבל בעצם, אם ככה הייתי גדלה הייתי רגילה לזה הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? פאק, חולני!!! היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מה אכפת לי אם האחרים שונאים אותו או אותה? לא היה מחשב? לא היה מעולם, לא הומצא, או סתם נעלם פתאום? אם זו האפשרות הראשונה - מן הסתם לא הייתי יודעת את זה, ואם השניה הייתי מתאבדת. -_-" (נו, זה החיים שלי
) לא הייתה טלוויזיה? כמו השאלה למעלה. אז הטלויזיה זה לא החיים שלי, אבל יש מלא דברים נחמדים בטלויזיה שאני לא רוצה להפסיד. =( אבל בעצם, הייתי מבקשת משירש לצרוב לי גם את עונה 7 של מכושפות ומשיגה איכשהו את שמונה, ובעיקרון מורידה פרקים של דברים שאני רוצה לראות. P: הייתם מתים? -______________________-" היה נכנס גנב הביתה? אוי, פאק :X אם הוא לא חמוש (שזה המקרה לרוב), מחכה שאבא שלי יהרוג אותו במכות ובינתיים מסתגרת בחדרי הנעול :} המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתי אומרת שזו לא אני, אין סיבה שאענש בגלל מישהו אחר. (למרות שכבר היו מקרים בעבר בהם לקחתי על עצמי אשמה מלאה כשלא כך היה הדבר) הייתם בני 18? אז כבר היה לי סיידליפ חמוד, ועוד כל מיני דברים, וווולא הייתי בבי"ס, ו..נו מה? עוד גיל. :| ראיתם מישהו גונב מחנות? אין לי מושג... המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? כלום Oo בלעכ. אני לא *באמת* יכולה לענות על השאלות כמו שצריך, הרי לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה במצב מסוים. =\ (ואל תגידו לי שיש מצבים שכן, היה לי שיעור על זה בקורס של פסיכו' חברתית
קוראים לזה הטיות תפיסתיות)

ג ב ש ו ש

New member
אניי../images/Emo88.gif

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?-אממ כלום,מההלם
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?-מסתים אותו איכשהו
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?-צוחק
ואז עוזר לו.. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?-הייתי זורק עליו ביצה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?-לא הייתי לוקח כל עוד אני לא מכיר אותו היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?-נו אז מה..כל עוד זה לא בן דוד או משהו קרוב אז בקטנה היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?-שלא נדעע
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? -מפיץ את זה עושה משהו כדי שירפאו אנשים כאילו.. היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?-הולך לעזור לו
היית ממש שונא את השאלון הזה ?-so
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?-בלעכס מתרגז
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?-אלאיסטר לא רוצה לחשוב על זה
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?-סטייל פה באשקלון..עם כל המותגים האהובים
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?-לא נשמע טוב אבל אממ הייתי עושה מה בראש שלי... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?-מעדיף לא לחשוב על זה הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?-מנפנף אותו מהבית
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?-הייתי נשאר איתו ולא איתם לא היה מחשב? מתאבד
חח סתם.. לא הייתה טלוויזיה?מתחרפןןן הייתם מתים?לא חושב על דברים כאלה היה נכנס גנב הביתה?כנ"ל המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?-לוקי את העונש. הייתם בני 18?-מספר להורים שלי כמה דברים חשובים
ראיתם מישהו גונב מחנות?-מנסה לתפוס אותו המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?-עוזר לה נראה לי זהו

בא לי../images/Emo3.gif

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? עוברת לצד השני של הרחוב
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? מתעלמת.. הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקתת
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת עליווו מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי אומרת "לא בא לי" למרות שהיה בא לי אבל זה כבר משהו אחר
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? לאדעתת
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי מנצלת אותם הכי שאפשר היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מגלה את זה לכל העולם
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? יש לי כבר אח תאום אין מצב
היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? אומרת לאבא שילי שיקח אותו לתיקון
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? הייתי עושה את הבגרות ששוב הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אההה את החנות הכי הכי הכי יקרההה
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? אזז הייתי עושה הרבה
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? הייתי מתה
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? מתבאסת רצחחחחח חח היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מתרגלים
לא היה מחשב? הייתי מושעממתתתתתתת [ועושה שיעורים
] לא הייתה טלוויזיה? הייתי מתה
הייתם מתים? הייתי פוגשת את סבתא שילי בגגן עדן היה נכנס גנב הביתה? הייתי מרביצה לו המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? לא יושבת בששקט ואומרת לו להודות
הייתם בני 18? הייתי מוציאה רשיון
ראיתם מישהו גונב מחנות? ממשיכה כאילו לא קרה כלום
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? קוראת לעזרה

עונה...

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם?הייתי בהלם... אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?חח היתי צוחק הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה?הייתי צוחק... מישהו היה זורק עליכם שקית מים ?הייתי מקלל אותו... מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ?לא יודע... היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ?הייתי עצוב... היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ?אין לי מושג.. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ?אממ היתי הולך לבתי חולים ומפיץ את זה... היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ?ההייתי מנסה לעזור לו ... היית ממש שונא את השאלון הזה ?לא הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב?הייתי מתאבד סתם... הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית?לא יודע... הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים?אין לי מושג.. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך?לא יודע... לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?אממ היתי גר לבד... הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם?הייתי מחטיף לה מכות ומעיף אותתה מהחיים שלי ... היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה?הייתי מנסה לשכנע אותם לאהוב אותההה ... לא היה מחשב?הייתי משתעמם .... לא הייתה טלוויזיה?לא יודע ... הייתם מתים?ממזהה השאלות האלה?? היה נכנס גנב הביתה?הייתי מנסה להרביץ לוו .... המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה?הייתי צועק עלייה... הייתם בני 18?לא יודעעע .... ראיתם מישהו גונב מחנות? הייתי מזמין משטרה ... . המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור?הייתי קורא למישהו...

שלי../images/Emo26.gif

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? מתענגת..חח סתם...מתעלמת.. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ?כנ"ל הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? צוחקת אני מניחה...חחח מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? זורקת לו בחזרה, ואם אין אז הייתי מרביצה לו (??) חח מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי מכניסה לו את הצ'יפס לתוך הפה שלו...
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? אעעע...אימלה..לא עלינו..חחח אני מניחה שהייתי בוכה המון. היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? מנצלת את החיים עד הרגע האחרון
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? כל מה שאפשרי לעשות כדי להציל בני אדם היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? וואוו אממ קודם כל הייתי טסה והייתי עושה את כל מה שאפשרי כדי לנציל אותו, ואז הייתי מחזירה אותו לישראל לגור איתי
היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי עונה עליוו.. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? מנקה... הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? ד-י-כ-א-ו-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן...אבל הוא היה עבור מתיישהו.. הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? כל החנויות שרק אפשרר..חח הייתי חורשת על הקניוןן...ולווא דווקא בגדים לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? הייתי עושה מה שבראש שלי..חח לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו?אני מעדיפה שאימא ואבא שלי יהיו כאן איתי.חח הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי אומרת לאבא שלי...חחחחחחח היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? לא הייתי מייחסת חשיבות לחברים. לא היה מחשב? לא היה חיים! לא הייתה טלוויזיה? הייתי במחשב...חח
הייתם מתים? אממ..טפו טפו..חח אבל אני לא יודעת מה הייתי עושה כי אני לא מכירה את העולם הבא..חחח היה נכנס גנב הביתה? מכה בו במערוך (איך שלא רשומים את זה, הדבר הזה שמגלגלים איתו את הבצק..חח) המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? ממ...הייתי אומרת שזאת לא אני עשיתי..אבל לא הייתי אומרת מי..חחח מקסימום הייתי מקבלת את העונש, לא סוף העולם
הייתם בני 18? קודם כל הייתי מ-א-ו-ש-ר-ת כי בגיל הזה מסיימים בצ'פר, אני מניחלה שהייתי הולכת לצבא, ואז למכללה או למשו שלומדים בו (?).. חח עוד לא חשבתי על זה..
ראיתם מישהו גונב מחנות? אומרת לבעל החנות. המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? בכיף שלה

netapet2

New member
עונה :)

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי מתפוצצת מצחוק...
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה ? הייתי מתפוצצת מצחוק ובורחת משם וחושבת שהוא משוגעעעעעעעע הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? הייתי מתפוצצת מצחוק מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי זורקת חזרה (ניר... 'זהר) מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? הייתי מתעלמת
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? הייתי בוכה?! (זה כמו בפלורסיינטה) היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? הייתי אומרת את מילותיי האחרונות :"לא מודה" (שיקאגו חעחעחע המבין יבין) היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? הייתי מביאה את זה לבית חולים
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? אממ.... הייתי שולחת לו כסף?! היית ממש שונא את השאלון הזה ? לא הייתי ממשיכה לענות הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? חח המחשב היה נהרס הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? לא יודעת הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? אממממממ HEANS לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? לא יודעת לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? אמממממממממ הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? הא?! היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? בעיה שלהם... לא היה מחשב? מה?! לא הייתה טלוויזיה? הא?! הייתם מתים? כלום.. היה נכנס גנב הביתה? אעאעאעאע המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתי רוצחת ת'חבר הייתם בני 18? היה כיף :) ראיתם מישהו גונב מחנות? לא יודעת המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? וופס :-O

אני

מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? צוחקת וממשיכה, לא שזה לא קרה לי. אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? צוחקת כפליים הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? מסכן.. מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? צועקת עליו אבל לוקחת בכיף מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה ? איכס. צ'יפס זה מלא שמן היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך ? מגניב :) היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות ? חבל.. היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן ? מגניב לי.. מציעה לאיזה רופא היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש ? מה אני אעשה לו.. אבל אפשר להבין אותו אם הוא ברח מהבית.. סתם סתם חח היית ממש שונא את השאלון הזה ? פשוט סוגרת. הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? אוי =\ חוטפת צעקות הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? חבל.. חחח הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? לא הייתי מקבלת סכום כזה. לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? בטח הייתי ממשיכה לישון. לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? מ. לאדעת הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? חח טוב היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? זה לא אומר שאני אשנא ואגרר אחרי כולם. לא היה מחשב? זה היה עצוב לא הייתה טלוויזיה? זה היה עוד יותר הייתם מתים? לא הייתי עושה. היה נכנס גנב הביתה? צורחת עד שהיה בורח? המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? מקווה שהוא יודה באשמה, אם לא אקבל את העונש.. הייתם בני 18? לא יודעת ראיתם מישהו גונב מחנות? ממשיכה בדרכי, לא עניין שלי המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? קוראת למישהו =]

למעלה