עונה../images/Emo187.gif
ותאלצו לסלוח לי שאני לא קוראת תשובות של אחרים (שבינתיים יש שתיים מהן)
מה הייתם עושים אם... הייתם הולכים ברחוב ופתאום רואים אדם ערום הולך מולכם? הייתי מסיטה את המבט והולכת הצידה. :X
אותו דבר כמו בשאלה הקודמת רק שהאדם גם צועק משהו בשפה זרה? אותו הדבר. P:
הייתם רואים מישהו מחליק על קליפת בננה? אמ, אני לא חושבת שהייתי צוחקת. אם זה מישהו שאני מכירה בטח הייתי עוזרת לו. וקצת צוחקת.
וחוץ מזה, בחיים לא מחליקים על קליפות של בננה... :S
מישהו היה זורק עליכם שקית מים ? הייתי צורחת כמו מטורפת ומנסה להרביץ למי שעשה את זה
מישהו היה מציע לך שקית צ'יפס באמצע הרחוב סתם ככה? מסרבת בנימוס
היית מגלה <אחרי שנתיים יחד> שחברך/חברתך הם בעצם קרובי משפחה שלך? אוי, לעזאזל :|
היית יודע שנשאר לך בדיוק 10 דקות לחיות? מפסיקה לענות על השאלון הזה ><
היית בטעות מגלה איך לרפא סרטן? מאמתת את הדבר בתור התחלה, ואז פונה למשרד לפטנטים או למשרד הבריאות או כל דבר אחר ומתעשרת
היית מגלה שיש לך תאום שגר בזימבבואה, גוסס מאיזה מחלה שאין לה מרפא, ואין לו גרוש? תאום (או תאומה, לא משנה) שמעולם לא ידעתי על קיומו ופתאום צץ בשביל שאתן לו כסף? אם יש לי הרבה כסף, אני אעזור בלי קשר למי הוא, אבל אחרת... למה שאעזור *דווקא* לו? אין לו קשר אליי יותר מכל אדם אקראי אחר בזימבבואה, לא גדלנו יחד
היית ממש שונא את השאלון הזה? רוטנת על השאלות והיו רואים את זה בתשובות שלי. בסוף הייתי כותבת כמה שאני שונאת את השאלון הזה. P:
הייתה נשפכת לכם כוס גדולה של קולה לתוך המחשב? צווחת הרבה מאוד
הייתם מקבלים נכשל בבגרות באנגלית? חה, קטעים שזה לא יקרה =]
הייתם מקבלים 8000000000 שקל לקניות? באיזה חנות הייתם בוחרים? חנות דיסקים משובחת, קודם כל.
לא היו חוקים במדינת ישראל והיה אפשר לעשות מה שבראש שלך? :S
לא היו הורים כל אחד אדם לעצמו? ודאי הייתי מתה... אבל בעצם, אם ככה הייתי גדלה הייתי רגילה לזה
הייתם אוהבים מישהו והייתם מגלים שהוא דלוק על אמא שלכם? פאק, חולני!!!
היה לכם חבר/ה שאתם ממש אוהבים אבל כל החברים שנאו אותו/ה? מה אכפת לי אם האחרים שונאים אותו או אותה?
לא היה מחשב? לא היה מעולם, לא הומצא, או סתם נעלם פתאום? אם זו האפשרות הראשונה - מן הסתם לא הייתי יודעת את זה, ואם השניה הייתי מתאבדת. -_-" (נו, זה החיים שלי
)
לא הייתה טלוויזיה? כמו השאלה למעלה. אז הטלויזיה זה לא החיים שלי, אבל יש מלא דברים נחמדים בטלויזיה שאני לא רוצה להפסיד. =( אבל בעצם, הייתי מבקשת משירש לצרוב לי גם את עונה 7 של מכושפות ומשיגה איכשהו את שמונה, ובעיקרון מורידה פרקים של דברים שאני רוצה לראות. P:
הייתם מתים? -______________________-"
היה נכנס גנב הביתה? אוי, פאק :X אם הוא לא חמוש (שזה המקרה לרוב), מחכה שאבא שלי יהרוג אותו במכות ובינתיים מסתגרת בחדרי הנעול :}
המורה שלכם החליטה להעניש אתכם על משהו שהחבר הכי טוב עשה? הייתי אומרת שזו לא אני, אין סיבה שאענש בגלל מישהו אחר. (למרות שכבר היו מקרים בעבר בהם לקחתי על עצמי אשמה מלאה כשלא כך היה הדבר)
הייתם בני 18? אז כבר היה לי סיידליפ חמוד, ועוד כל מיני דברים, וווולא הייתי בבי"ס, ו..נו מה? עוד גיל. :|
ראיתם מישהו גונב מחנות? אין לי מושג...
המורה הייתה מתעלפת באמצע השיעור? כלום Oo בלעכ. אני לא *באמת* יכולה לענות על השאלות כמו שצריך, הרי לעולם אי אפשר לדעת מה יקרה במצב מסוים. =\ (ואל תגידו לי שיש מצבים שכן, היה לי שיעור על זה בקורס של פסיכו' חברתית
קוראים לזה הטיות תפיסתיות)