שאלון.

../images/Emo42.gif

שם:רותם האם את קרויה על שם מישהו?
את/ה מבקשת משאלות מכוכבים?
איזה אצבע היא החביבה עלייך?
מתי בכית לאחרונה?אממ.....די מזמן את/ה אוהב/ת את כתב היד שלך?כן
מה ארוחת הצהריים החביבה עלייך?פסטה
הרגלים רעים:כסיסה מה הדיסק הכי מביך על מדף הדיסקים שלך?דיסק צרוב עם מלא שירים של בריטני,כלכך אהבתי ת'טיפשה הזאת פעם
אם היית מישהו אחר, האם היית חברה של עצמך?לא יודעת האם את/ה Dare-devil? לוקח/ת סיכונים בקלות?ממ לא האם גילית סודות שנשבעת לא לגלות?לא המראה החיצוני קובע?לא האם אי פעם השתמשת במילה לא מתאימה ונשמעת ממש טיפשית?
אולי את מאמינה שיש דלי זהב בקצה כל קשת?חחחחחחחחחחחחחח לא לדגים יש רגשות?ברור! לכל חייה יש רגשות
את טרנדית?אממ בערך איך את משחררת כעסים?תלוי מה הבית השני שלך?המחשב
? את בוטחת באחרים בקלות?בערך מה היה הצעצוע החביב עלייך כילדה?הדובי שלי
אהאהאהאהאהאהאה איזה כיתה בבית הספר היא לגמרי מיותרת?י"ב יש לך יומן?לא את משתמשת הרבה בסרקזם?מה?
מה את מחפשת בבחור?הרבה מה שמות החיבה שלך?רותמי,רותמית,רותמוש,רותמם,רות(
אל תקראו לי ככה) האם אי פעם תקפצי קפיצת באנג'י?לא את מתירה את השרוכים לפני שאת מורידה נעליים? חח לא
את חושבת שאת חזקה?לא!!! מה טעם הגלידה החביב עלייך?וניל ועוגיות
מה הצבע החביב עלייך?כחול בהיר וסגול בהיר(כחול בהיר זה לא תכלת אל תטעו) מה המאכל שאת הכי פחות אוהבת?
אני לא הכי פחות אוהבת אני פשוט שונאת-כבד איכ איכ איכ זה עושה לי רע לשמוע על זה כמה שיני בינה יש לך?לא יודעת אני לא סופרת את מאוהבת במישהו?לא לכמה אנשים יש "קראש" עלייך כרגע?לא יודעת למי את הכי מתגעגעת עכשיו? איזה צבע המכנסיים שאת לובשת עכשיו?שחור מה את שומעת עכשיו?אני לא שומעת כלום
מה שתי הספרות האחרונות במספר הטלפון שלך?לא מעניינכם
מה הדבר האחרון שאכלת?אמ..עוגייה
אם היית צבע פנדה, איזה צבע היית?כחול
איך מזג האוויר עכשיו?חם..נדמה לי
לא יודעת אני עם מזגן
מי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי שאמרה לי יומולדת שמח
הדבר הראשון שאת מבחינה בו בבן המין השני:לא יודעת מה שלומך?מעולה משקה אהוב:סיידר תפוחים
@!%)!^@!&@!((@&*@(!!@ משקה אלכוהולי אהוב:א.אני בת 13 ב.וגם שאני אהיה בת 30 אני עדיין אשנא אלכוהול ספורט אהוב:מי אוהב ספורט
טוב נו כדורעף צבע שיער:חום צבע עיניים:חום
משקפיים, עדשות?משקפיים שאני מנסה להפחית בללבוש אותם חודש אהוב:יולי,היום,יומולדת
מאכל אהוב:פסטה הסרט האחרון שראית:מר וגברת סמית..בכלל לא סרט משו
מדגסקר היה יותר יפה
את ביישנית מדי מכדי להציע למישהו לצאת?כן סרט מפחיד, או סוף טוב?שונאת סרטים מפחידים קיץ או חורף?קיץץץ
בריכה
נשיקות או חיבוקים?שניהם
מערכת יחסים או סטוץ?מערכת יחסים איזה ספרים את קוראת?נונגה נונגה והארי פוטר 4 אל תצחקו עליי חח הייתי בפיגור ורק עכשיו נזכרו להשאיל לי את הרביעי משחק קופסא אהוב:
פאזלים
? הדבר האחרון שראית בטלוויזיה:ארתור ריח אהוב::| הדבר הראשון שאת/ה חושבת עליו בבוקר:זה משתנה
אושר.. האם את אושר מפורום סקעת
? כי אני רותמם מפורום סקעת

למעלה