שאלון..
(לא אני כתבתי..)

שאלון..../images/Emo199.gif (לא אני כתבתי..)

מה נשמע? מה קואה? מה חדש? שמתם לב שלא שאלתי את שמכם ואת גילכם? למה כן? למה לא? איך זה יכול להיות? תה או קפה? במבה או ביסלי? אדום או ורוד? שחור או כחול? תכלת או כחול? ים או חוף? שמש או רוח? גשם או רעמים? רעמים או ברקים? אחלה או בחלה? טוב או טוף? שיעמום או שיגעון? לישון או לקום? אוהב אותי או לא אוהב אותי? קר או חם? שיר או קליפ? רדיו או מערכת? כובע או צעיף? יש לכם בגרויות השנה? כמה? יש לכם מבחנים השבוע? כמה? למה לא? נכון זה כיף כשאין מבחנים? באיזו מגמה אתם? באיזו מגמה הייתם? באיזו מגמה אתם אוצים להיות? שמתם לב שאני כותבת א' במקום ר'? אתם יודעים למה? נכון שזה חמוד? אתם בטוחים שאתם לא אוצים לשנות את התשובה להודעה הקודמת? אתם מבינים שאני לא יכולה לענות על השאלון הזה? אתם יודעים למה? איך ידעתם? אתם אוצים חבר טלפוני? או אולי 50 50? או את עזרת הקהל? מאיזו תוכנית לקחתי את ההשראה הזו? אהבתם את העונה הראשונה של "השגריר"? מי לדעתכם היה צאיך לנצח? מיהם שלושת הפיינליסטים שעלו לגמר? מה הדבר שאתם הכי זוכרים אצל כל אחד מהם? מי היו המנחים של התוכנית? אתם חושבים שהעונה השניה תהיה מוצלחת? למה כן? למה לא? כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? איזה? כמה מפתחות יש לכם בצרור? של מה? גם לכם יש בובה על התיק? של מה? למה אין? יש לכם קלמר? באיזה צבע? מה יש בתוכו? אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? למה אני כותבת על בי"ס? אתם בטוחים שזו התשובה? איך השאלון שלי עד עכשיו? אתם בטוחים? זה סופי? מה הפרי האהוב עליכם? מה הפרי הפחות אהוב עליכם? מה הירק האהוב עליכם? מה הירק הפחות אהוב עליכם? אתם אוהבים סלט? איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? מה אתם מכניסים לסלט שלכם? אתם אוהבים סלט עם גבינה צפתית או בולגרית? בא לכם עכשיו סלט? מה אכלתפ היום בבוקר? ומה בצהריים? ומה אתם מתכננים לאכול בערב? יש לכם בלוג? ביקרתם כבר בבלוג שלי? נכון שזה מעצבן כשבאצמע שאלון אומרים משהו? ואתם לא אוצים שאני אכתוב משהו? אתם אוצים שאני אק אשאל שאלות? וזה יהיה בסדר אם אני אגיד משהו וזה יהיה חלק משאלה? אתם הולכים להיכנס לבללוגי שלי עכשיו, נכון? זו הייתה שאלה? האם כל משפט שמסתיים בסימן שאלה הוא שאלה? האם יש באפשרותכם להציג טענה מוכיחה? איך אני בתור אחת שכותבת שאלות ולא משפטים? אתם בטוחים שלא תתחרטו על התשובה הזו אח"כ? אתם אוצים שאני אסיים את השאלון הזה כבר? ללחוץ על "שלח"? אתם בטוחים? זה סופי? אתם מודעים לעובדה שאח"כ לא תהיה דרך חזרה? אפשר לכתוב אק עוד שאלה אחת? אתם באמת חושבים שאני שואלת אתכם אם לכתוב עוד אחת או לא? אתם יודעים שכל השאלון נכתב בנימה הומוריסטית, נכון? נהנתם מהשאלון שלי? נכון שאני חמודה? אתם לא אוצים לשנות את התשובה לשאלה הקודמת? אתם בטוחים? זה סופי? אולי חבר טלפוני? אתם אוצים שאני אאחל לכם המשך יום נעים? או אולי "ערב מהנה"? או אולי "ערב נהדר"? הבנתם שאני בעצם שואלת אתכם מה לכתוב? אתם יודעים ממה זה נובע? נהנתם?

עונה...../images/Emo220.gif

מה נשמע? סבבה מה קואה? אחלה מה חדש? כלום שמתם לב שלא שאלתי את שמכם ואת גילכם? עכשיו שאתה אומר.. למה כן? לא למה לא? כן איך זה יכול להיות? איך באמת? תה או קפה? קפה! במבה או ביסלי? במבה אדום או ורוד? אדום! שחור או כחול? שניהם תכלת או כחול? תכלת ים או חוף? ים.. שמש או רוח? שמש גשם או רעמים? גשם רעמים או ברקים? לא זוכרת.. אחלה או בחלה? החיבור מושלם. טוב או טוף? טוב שיעמום או שיגעון? שיגעון לישון או לקום? לישון אוהב אותי או לא אוהב אותי? תלוי בפרח
קר או חם? קר שיר או קליפ? שיר רדיו או מערכת? מערכת כובע או צעיף? צעיף יש לכם בגרויות השנה? לא כמה? ..... יש לכם מבחנים השבוע? יאה כמה? לא יודעת למה לא? למה כן? נכון זה כיף כשאין מבחנים? לא יודעת באיזו מגמה אתם? לכו באיזו מגמה הייתם? להזדיין באיזו מגמה אתם אוצים להיות? מאיפה אני יודעת?! שמתם לב שאני כותבת א' במקום ר'? אולי.. אתם יודעים למה? לא.. נכון שזה חמוד? נאיי אתם בטוחים שאתם לא אוצים לשנות את התשובה להודעה הקודמת? לא אתם מבינים שאני לא יכולה לענות על השאלון הזה? מה אתם יודעים למה? את איך ידעתם? רוצה? אתם אוצים חבר טלפוני? ושוב.. או אולי 50 50? מה או את עזרת הקהל? את מאיזו תוכנית לקחתי את ההשראה הזו? רוצה?! אהבתם את העונה הראשונה של "השגריר"? לא מי לדעתכם היה צאיך לנצח? לא יודעת מיהם שלושת הפיינליסטים שעלו לגמר? לא זוכרת מה הדבר שאתם הכי זוכרים אצל כל אחד מהם? את הסיפור של הכושית מי היו המנחים של התוכנית? לא זורכת אתם חושבים שהעונה השניה תהיה מוצלחת? לא למה כן? לא למה לא? כן כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? 1 איזה? חמסה כמה מפתחות יש לכם בצרור? 1 של מה? הבית! גם לכם יש בובה על התיק? לא של מה? אין לי למה אין? אל תשגעו אותי יש לכם קלמר? הרבה באיזה צבע? כחול תכלת סגול מה יש בתוכו? בערך.. כלום אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? שורות למה אני כותבת על בי"ס? כי את טיפשה? אתם בטוחים שזו התשובה? דפנטלי. איך השאלון שלי עד עכשיו? די חרא.. אתם בטוחים? לא. זה סופי? לא. מה הפרי האהוב עליכם? תות ובננה? מה הפרי הפחות אהוב עליכם? לא יודעת מה הירק האהוב עליכם? מלפפון נראה לי מה הירק הפחות אהוב עליכם? לא יודעת אתם אוהבים סלט? כה איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? דק דק מה אתם מכניסים לסלט שלכם? עגבניה ומלפפון אתם אוהבים סלט עם גבינה צפתית או בולגרית? צפתית בא לכם עכשיו סלט? לא מה אכלתפ היום בבוקר? כיפלי ומה בצהריים? פתיתים? ומה אתם מתכננים לאכול בערב? חביתה יש לכם בלוג? כה ביקרתם כבר בבלוג שלי? לא נכון שזה מעצבן כשבאצמע שאלון אומרים משהו? כןןן! ואתם לא אוצים שאני אכתוב משהו? לא אתם אוצים שאני אק אשאל שאלות? כן וזה יהיה בסדר אם אני אגיד משהו וזה יהיה חלק משאלה? אולי אתם הולכים להיכנס לבללוגי שלי עכשיו, נכון? לא זו הייתה שאלה? כן האם כל משפט שמסתיים בסימן שאלה הוא שאלה? כן האם יש באפשרותכם להציג טענה מוכיחה? כן איך אני בתור אחת שכותבת שאלות ולא משפטים? חרא אתם בטוחים שלא תתחרטו על התשובה הזו אח"כ? יאפ אתם אוצים שאני אסיים את השאלון הזה כבר? לא ללחוץ על "שלח"? לא אתם בטוחים? כן זה סופי?כן אתם מודעים לעובדה שאח"כ לא תהיה דרך חזרה? כן אפשר לכתוב אק עוד שאלה אחת? כן אתם באמת חושבים שאני שואלת אתכם אם לכתוב עוד אחת או לא? כן אתם יודעים שכל השאלון נכתב בנימה הומוריסטית, נכון? כן נהנתם מהשאלון שלי? בערך נכון שאני חמודה? אולי אתם לא אוצים לשנות את התשובה לשאלה הקודמת? לא אתם בטוחים? כן זה סופי? כן אולי חבר טלפוני? זה בסדר נסתדר בלי אתם אוצים שאני אאחל לכם המשך יום נעים? לא או אולי "ערב מהנה"? לא או אולי "ערב נהדר"? לא הבנתם שאני בעצם שואלת אתכם מה לכתוב? לא אתם יודעים ממה זה נובע? לא נהנתם? לא

סתאםם.. זה השאלון הנורמלי חח:

מה עשית היום? מה המבחן האחרון שלמדת אליו? מה הציון האחרון שקיבלת? מתי התעוררת היום? מה מתוכנן למחר? מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? מתכוון לעשות אותו? מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? שלחת SMS? התכתבת? שלחת אימייל? התקלחת? עשית אפצ'י? בכית? צחקת מעומקי נשמתך? ראית TV? דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? התנשקת? האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? שתית וודקה עם מיץ תפוחים? עשית סיאנס? פגשת סלב? לבשת בגדים של אמא/אבא? עישנת? עישנת נרגילה? לקחת סמים? היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? נרדמת בשיעור? קיבלת פחות מ20 במבחן? ניגנת בתופים? ובגיטרה חשמלית? ובאבוב? מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? ובת? יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אתה אוהב את הכיתה שלך? יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? ולמחשב? ולשיעורים+לימודים? מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון?

עונה..

מה עשית היום? עבודה בערבית מה המבחן האחרון שלמדת אליו? למדתי? אה חשבון מה הציון האחרון שקיבלת? 76 מתי התעוררת היום? 11 או 10 מה מתוכנן למחר? ביצ'פר מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? משהו. כן. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לראות חברים.. מתכוון לעשות אותו? רואה מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? הרבה שעות.. שלחת SMS? הרבה ימים חח התכתבת? כמה שעות שלחת אימייל? הרבהה זמן התקלחת? צהריים עשית אפצ'י? אתמול? בכית? היום.. צחקת מעומקי נשמתך? לא זוכרת ראית TV? עכשיו דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? לא התנשקת? לא האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? אולי שתית וודקה עם מיץ תפוחים? וודקה עם מיץ מפוזים.. אבל הייתם קרובים.. עשית סיאנס? לא פגשת סלב? מלא לבשת בגדים של אמא/אבא? אמא.. מלא עישנת? לא עישנת נרגילה? לא לקחת סמים?לא היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה?לא נרדמת בשיעור? כן קיבלת פחות מ20 במבחן? 7
ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית?לא ובאבוב? מה?! מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? תומר..? ובת? אנסטסיה או גל או שיר.. יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? רמת גן.. אתה אוהב את הכיתה שלך? הייתי מעדיפה לעבור יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? ברור אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? ביבי? למה?מאיפה לי? יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל? כן. טליט. כמה שנים טובות.. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא! כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? 3-4 ולמחשב? הרבה.. ולשיעורים+לימודים? 6 שעות של הביצ'פר.. אבל אחרי הצהריים כלום.. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? לראות חברים..=]

adii1201

New member
עכשיו זה ../images/Emo26.gif

מה עשית היום? למדתי
מה המבחן האחרון שלמדת אליו? ספרות אבל תשאלו אותי מאוחר יותר זה יהיה לשון מה הציון האחרון שקיבלת? אנגלית מתי התעוררת היום? ב-7:20 מה מתוכנן למחר? לימודים וסדנה על מין ומיניות
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? כן, זו הייתה סוכרייה על מקל אבל המסטיק היה דוחה.. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לאכול ולישון מתכוון לעשות אותו? לאכול כן לישון לא מתי בפעם האחרונה.. דיברת בפלאפון? מקודם שלחת SMS?לא התכתבת?כן שלחת אימייל?לא התקלחת?בערב עשית אפצ'י?לא בכית?לא צחקת מעומקי נשמתך?לא ראית TV?לא דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן?לא התנשקת?לא האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי?אולי... שתית וודקה עם מיץ תפוחים? לא אוהבת אלכוהול עשית סיאנס?לא פגשת סלב?לא לבשת בגדים של אמא/אבא?לעעעעע עישנת?חס וגראס עישנת נרגילה?כמו הקודמת לקחת סמים?אמממממ נקסטטטטטטט
היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? חיובי בהחלט נרדמת בשיעור?לא קיבלת פחות מ20 במבחן?לא נראה לי ניגנת בתופים? לא ובגיטרה חשמלית? לא, הלוואי שביום מן הימים זה יהיה כן
ובאבוב? באבוב?! ממש לא מי הבן אדם (בן) שהיית רוצה לדבר איתו עכשיו? אפשר לדלג בבקשע? יופי תודע ובת? אין לי חשק עז לדבר עם מישי כרגע... יש לך חברים מערים אחרות? מאיפה? אם חבריי לפורום נחשבים חברים שלי אז תשאלו אותם
אתה אוהב את הכיתה שלך? שונאת אותה, חוץ מאת החברות שלי יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה ביום יום? לא, הייתי משנה את המקום שאני נמצאת בו וככה לא הייתי צריכה להיות בחברה הזו... אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה ליום אחד איזה שר היית בחור להיות? למה? לא הייתי בוחרת אני ופוליטיקה לא הולך ביחד יש לך פלאפון? איזה? מאיזה גיל?כן סמסונג 620 שבקרוב יהיה בפח! ומגיל 13 נראה לי... האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה בפלאפון? לא כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלוויזיה? שעתיים גג ולמחשב?הרבה... ולשיעורים+לימודים? כמה שצריך... מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון? מקווה שלאכול

רוני1002

New member
My Answers:

מה עשית היום? עניתי לשאלונים בפורום אנסטסיה... מה המבחן האחרון שלמדת אליו? זה היה מזמן כי סיימתי בית ספר. מה הציון האחרון שקיבלת? באמת נראה לך שאני זוכרת??? מתי התעוררת היום? שמונה וחצי. מה מתוכנן למחר? טוב, מחר זה בעצם היום כי זה אחרי שתים עשרה בלילה עכשיו... מה הדבר האחרון שאכלת? צ'יפס. היה טעים? כן. מה הדבר שאתה הכי רוצה לעשות עכשיו? לישון? מתכוון לעשות אותו? כן, אחרי שאני אסיים את השאלון... מתי בפעם האחרונה... דיברת בטלפון? לפני כמה שעות עם צביקה. שלחת sms? בצהריים לדיקלה, חברה שלי. התכתבת? באינטרנט? התכתבתי עם איזה מישהו שבא לפורום רוני והתחיל לקלל אותה. שלחת אי- מייל? אתמול בערב שלחתי הרבה אי מיילים. אני בן אדם מציף באי מייל. התקלחת? היום בבוקר. עשית אפצ'י? ניסיתי לעשות בערב, אבל לא יצא לי... בכית? היום כשדיברתי עם אחותי בטלפון. צחקת עד עומקי נשמתך? ביום שבת בערב. ראית tv? היום בבוקר כשהיה את הקליפ של מלאני בvh1. דיברת עם מישהו שלא דיברת איתו הרבה זמן? כן, עם גליה, חברה שלי. לא דיברתי איתה כמה ימים. אנחנו בדרך כלל מדברות כל יום אז בשבילנו זה נחשב ל"הרבה זמן". האם אי פעם... אכלת אוכל תאילנדי? לא. שתית וודקה עם מיץ תפוחים? שתיתי מיץ תפוחים, אבל לא עם וודקה... עשית סיאנס? כשהייתי בנוער לנוער אז עבדו עלינו ועשו לנו כאילו שעושים לנו סיאנב כשהיה ברור לנו מההתחלה שזה בכלל לא סיאנס... אז זה לא נחשב אז לא. פגשת סלב? ראיתי את דודו טופז בקניון עזריאלי. לא דיברתי איתו או משהו. פגשתי את רוני סופרסטאר 3 פעמים. פעם אחת ביום כיפור לפני שנתיים במקרה ברחוב בראשון. בשתי הפעמים האחרות זה היה בחתימות על החלק הראשון של הדיסק החדש שלה. פעם אחת בבת ים ובפעם השניה בראשון. לבשת בגדים של אמא/אבא? של אמא. עישנת? נייט. עישנת נרגילה? נייט. לקחת סמים? נייט חראשו. היית עם אנשים כי לא הייתה ברירה? מלא פעמים. טוב, נו, כמעט כל יום. נרדמת בשיעור. No. קיבלת פחות מ-20 במבחן? כן, במבחן בהיסטוריה בכיתה י"א שלא הקשבתי בשיעורים ולא למדתי למבחן בכלל. ניגנת בתופים? לא למרות שזה נשמע מגניב לאללה. ובגיטרה חשמלית? לא. גם זה נשמע כיף. באבוב? גם לא. מי הבן אדם שהכי היית רוצה לדבר איתו עכשיו? אחרי היום המעצבן שהיה לי: עם פסיכיאטר בביה"ח אברבאנל לא פחות... ובת? רוני. הייתי אומרת לה שהכתבה ב-7 לילות שהייתה עליה שבוע שעבר הולכת לשחק לרעתה ושהיא עשתה טעות שהיא ירדה על נינט, על שרית חדד ועל שחקנית מ"השמיניה". יש לך חברים מערים אחרות? כה. מאיפה? תל אביב, רמת השרון, בת ים, חולון ואשקלון. אתה אוהב את הכיתה שלך? את הכיתה שהייתה לי בתיכון? הבנות היו חמודות. הבנים ארסים יותר מידי. יש דברים שהיית משנה בחברה שאתה נמצא בה יום יום? הייתי משנה דברים כדי שאנסטסיה תבוא לארץ... אם היו נותנים לך להיות שר בממשלה איזה שר היית בוחר להיות? עכשיו ברצינות: שרת החינוך. למה? בגלל המצב של החינוך בארץ... יש לך פלאפון? כן. איזה? סלכלום. מאיזה גיל: נדמה לי כיתה י'. האם אתה חושב שזה נחוץ שלילדים בכיתה ג' למשל יהיה פלאפון? לא. כמה שעות ביום אתה מקדיש לטלויזיה? שעתיים פחות או יותר. ולמחשב? הרבה... יותר מידי... לשיעורים + לימודים: 0. מה אתה הולך לעשות אחרי שתסיים את השאלון: לישון...

adii1201

New member
יאללה אני עונה גם על זה וגם על הבא

אחריו
מה נשמע? חביב מה קואה? קואה מה חדש? כלום שמתם לב שלא שאלתי את שמכם ואת גילכם? כן למה כן? לא יודעת למה לא? כי לא בא לך? איך זה יכול להיות? יכול... הכל קורה תה או קפה? קפה תה זה דוחה!!! במבה או ביסלי?במבה
אדום או ורוד? אדום שחור או כחול? כחול תכלת או כחול? כחול ים או חוף? חוף שמש או רוח? שמש, רוח מנפחת ת'שיער גשם או רעמים? גשם רעמים או ברקים? ברקים אחלה או בחלה? אחלה בחלה טוב או טוף?טוף שיעמום או שיגעון?שיגעוןןןןןןןןןןן יאללה מסיבה!!!! לישון או לקום?לישון כאילו דההההההה אוהב אותי או לא אוהב אותי? לא מכירה אותך קר או חם? חמים שיר או קליפ? קליפ, אבל לא תמיד... במקרה של אנסטסיה, שניהם
רדיו או מערכת? מערכת כובע או צעיף? צעיף יש לכם בגרויות השנה? לעעעעעעעעעעעע כמה? הרבה... אין לי כוח אשכרה לחשב לכם... יש לכם מבחנים השבוע? כן בלשון עוד יומיים וכנראה תאוריה ביום חמישי כמה? אמרתי למעלה... למה לא? מה למה לא?! נכון זה כיף כשאין מבחנים? לא, כי יש מבחנים... אבל כשאין מבחנים זה סבבה אבל זה אף פעם לא קורה
באיזו מגמה אתם? 2- ערבית ומחשבת ישראל באיזו מגמה הייתם? השנה? במחשבים ועברתי לערבית... בשנה שעברה בפסיכולוגיה ומחשבים באיזו מגמה אתם אוצים להיות? מחשבים ופסיכולוגיה שמתם לב שאני כותבת א' במקום ר'? כן SO? אתם יודעים למה? לא, ולא אכפת לי נכון שזה חמוד? ממש לא אתם בטוחים שאתם לא אוצים לשנות את התשובה להודעה הקודמת? כן 100% אתם מבינים שאני לא יכולה לענות על השאלון הזה? לא ממש מעניין אותי אתם יודעים למה? לא אמרתי זה לא ממש מעניין אותי! איך ידעתם?
אתם אוצים חבר טלפוני? לא תודע או אולי 50 50?
או את עזרת הקהל?
מאיזו תוכנית לקחתי את ההשראה הזו? המיליונר, איך ניחשתי?! דייי אני כזו חכמה
אהבתם את העונה הראשונה של "השגריר"? לא ראיתי ולא מתכננת לראות גם את השנייה מי לדעתכם היה צאיך לנצח? אפחד זה לא מעניין מיהם שלושת הפיינליסטים שעלו לגמר? מעניין לי ת'זין (ואני בת לצורך העניין) מה הדבר שאתם הכי זוכרים אצל כל אחד מהם? כלום
מי היו המנחים של התוכנית? הסבא והסבתא שלך! אתם חושבים שהעונה השניה תהיה מוצלחת? לא מעניין אותי!!!! למה כן?ככה למה לא?ככה כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? הרבה
אני אוספתתתתתתתת איזה? אוקע זה יהיה ארוך: יש לי של קקאדו (הציפור הזו), ג'ינס, אופניים, אישה סינית, אישה עם טבעות בצוואר, את האות O, אופנוע, פיל חמוד, לב ויש עוד שהם לא במחזיק
כמה מפתחות יש לכם בצרור? 2 של מה? של הבית- דלת פנימית וחיצונית, להגיד לכם איפה אני גרה גם?! גם לכם יש בובה על התיק? הייתה
זה סיפור עצוב... היא נפלה לי מהתיק ביום גשום וסוער
של מה? הייתה של פרה משוויץ למה אין? כי היא נפלה!!!! אולי דיי להזכיר לי את זה?! יש לכם קלמר? לעעעעעעעעעע באיזה צבע? סגול
מה יש בתוכו? הרבה מאוד עטים אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? שורות, מסודר יותר למה אני כותבת על בי"ס? לא יודעת אתם בטוחים שזו התשובה? כן איך השאלון שלי עד עכשיו? מקסים אתם בטוחים?כן זה סופי?אכן מה הפרי האהוב עליכם? תותים
מה הפרי הפחות אהוב עליכם? אין פחות אהוב עלי... תותים הכי אהוב אז אולי כל השאר פחות אהוב
מה הירק האהוב עליכם? אני אוכלת רק מלפפון וגזר ככה ש... מה הירק הפחות אהוב עליכם? כל הירקות חוץ ממלפפון וגזר אתם אוהבים סלט? לא אמרתי שאני לא אוכלת ירקות חוץ ממלפפון וגזר! איך אתם אוהבים אותו? דק? או חתיכות גדולות? תקראו בשאלה הקודמת
מה אתם מכניסים לסלט שלכם? כלום כי אני לא מכינה אותו! אתם אוהבים סלט עם גבינה צפתית או בולגרית? לא אני אוהבת רק ת'גבינה
בא לכם עכשיו סלט? ממש לא בא לי אוכל אבל
מה אכלתפ היום בבוקר? אוכל... סנדוויץ... ומה בצהריים? עוד לא אכלתי צהריים ואני גוועת!!!
ומה אתם מתכננים לאכול בערב? עד הערב אלוהים גדול יש לכם בלוג? לא ביקרתם כבר בבלוג שלי? לא, מי את בכלל? נכון שזה מעצבן כשבאצמע שאלון אומרים משהו? נכון ואתם לא אוצים שאני אכתוב משהו? נכון אתם אוצים שאני אק אשאל שאלות? לא אני רוצה שתפסיקי לכתוב בכלל!
וזה יהיה בסדר אם אני אגיד משהו וזה יהיה חלק משאלה?לא אתם הולכים להיכנס לבללוגי שלי עכשיו, נכון?לא זו הייתה שאלה?כן האם כל משפט שמסתיים בסימן שאלה הוא שאלה? לא האם יש באפשרותכם להציג טענה מוכיחה? כן אבל לא עכשיו
איך אני בתור אחת שכותבת שאלות ולא משפטים?מקסימה ממש אתם בטוחים שלא תתחרטו על התשובה הזו אח"כ?כן אתם אוצים שאני אסיים את השאלון הזה כבר?בהחלט!
ללחוץ על "שלח"?כןןןןןןןןןןן אתם בטוחים?כן זה סופי?כן דיי כבר אתם מודעים לעובדה שאח"כ לא תהיה דרך חזרה? כן SO? אפשר לכתוב אק עוד שאלה אחת?נו? אתם באמת חושבים שאני שואלת אתכם אם לכתוב עוד אחת או לא? לא אבל אז מה
אתם יודעים שכל השאלון נכתב בנימה הומוריסטית, נכון? לעעעעע נהנתם מהשאלון שלי?ממש לא נכון שאני חמודה?לא אתם לא אוצים לשנות את התשובה לשאלה הקודמת?לא אתם בטוחים?כן זה סופי?כן אולי חבר טלפוני?די אתם אוצים שאני אאחל לכם המשך יום נעים?כן בבקשע או אולי "ערב מהנה"?לא עכשיון צהריים או אולי "ערב נהדר"?שוב פעם, צהריים הבנתם שאני בעצם שואלת אתכם מה לכתוב?כן אתם יודעים ממה זה נובע?לא ולא אכפת לי נהנתם?מאוד

רוני1002

New member
גם אני עונה:

מה נשמע? בשעה כזאת עייפה, אך מרוצה... איזה משפט מפגר. מה קורה? הכל כרגיל. מה כבר יכול להיות? מה חדש? רוני הוציאה את החלק השני של הדיסק השני שלה ואני בטוחה שזה משהו שיעניין פה אחד אחד... חחחחחחחח NOT. שמתם לב שלא שאלתי את שמכם ואת גילכם? אה, אה. למה כן? כי את כבר יודעת את השמות ואת הגילאים של כולנו. למה לא? כדי להיות מקוריים ולעשות שאלון מיוחד... איך זה יכול להיות? קורה... תה או קפה? תה. לא שותה קפה. במבה או ביסלי? ביסלי. אדום או ורוד? אדום. אני שונאת ורוד. שחור או כחול? כחול. כחול או תכלת? כחול. ים או חוף? חוף. שמש או רוח? שמש. גשם או רעמים? רעמים. רעמים או ברקים? ברקים. אחלה או בחלה? אחלה. טוב או טוף? טוב. שיעמום או שיגעון? ברור ששיגעון. לישון או לקום? לישון. אוהב אותי או לא אוהב אותי? אוהב אותי, דה. קר או חם? חם. שיר או קליפ? כאיקרון שיר, אבל אני אוהבת את הקליפים של אנסטסיה ושל מלאני. רדיו או מערכת? מערכת. כובע או צעיף? לא זה ולא זה. יש לכם בגרויות השנה? לא. כמה? ס. יש לכם מבחנים השבוע? לא. כמה? 0. למה לא? כי סיימתי בית ספר. נכון שזה כיף כשאין מבחנים? בהחלט. באיזה מגמה אתם? מלאני סי-אנסטסיה... באיזה מגמה הייתם? ספרות- גיאוגרפיה. באיזה מגמה הייתם רוצים להיות? לא בגיאוגרפיה כי זה משעמם. שמתם לב שאני כותבת א' במקום ר'? כן, הרי את כיתה א' עברתי בהצלחה... אתם יודעים למה? כדי להוסיף עוד שאלה בשאלון... נכון שזה חמוד? NOT. אתם בטוחים שאתם לא רוצים לשנות את התשובה לשאלה הקודמת? Yeah. אתם מבינים שאני לא יכולה לענות על השאלון הזה? ברור כי אין לך כוח. שום דבר אישי למי שכתב אותו. אתם יודעים למה? כי זה שאלון מבאס וארוך... איך ידעתם? כי זה Not That Kind. אתם רוצים חבר טלפוני? חחחח או אולי 50 50? בשביל מה בדיוק? או אולי את עזרת הקהל? כן, כדי שאני אגיד להם Welcome To My Truth. מאיזו תוכנית לקחתי את ההשראה הזאת? ארץ נהדרת... סתם, מי רוצה להיות מיליונר? אהבתם את העונה הראשונה של "השגריר"? לא ראיתי את התוכנית. מי לדעתכם היה צריך לנצח? אנסטסיה... אם היא הייתה משתתפת בכלל... מי הם שלושת הפיינליסטים שעלו לגמר? אחד שקראו לו איתן אורבך. האחרים לא זוכרת. מה הדבר שאתם הכי הרבה זוכרים מכל אחד ואחד מהם? שאחד מהם ראיינו ב"גיא פינס". הוא עלה לגמר, אבל לא זכה. אני לא זוכרת את השם שלו. מי היו המנחים של התוכנית? אנסטסיה וארוס רמזוטי... סתם, לא יודעת. אתם חושבים שהעונה השניה תהיה מוצלחת? כן, אבל לא כמו הראשונה. הרבה פעמים עונה שניה של סדרה פחות טובה מהראשונה כמו בדוגמניות ובכוכב נולד. למה כן? כי יש לה רייטינג גבוה. למה לא? כי לאנשים יימאס לראות את זה. הם ימצו את העניין אחרי העונה הראשונה לדעתי. כמה מחזיקי מפתחות יש לכם? 1. איזה? משהו שאחי הביא לי מחו"ל שהשם שלי כתוב עליו. כמה מפתחות יש לכם בצרור? הרבה... יותר מידי. הגיע זמן להעיף כמה. של מה? תצחקו אם אני אגיד לכם שיש לי 2 מפתחות בצרור שאין לי מושג של מה הם??? גם לכם יש בובה על התיק? לא. של מה? אין לי. למה לא? כי לא בא לי. יש לכם קלמר? מה זה? חחחח באיזה צבע? כחול של Lee Cooper... מה יש בתוכו? לא יודעת. מה שמים בדרך כלל? סתם: מחק, מחדד, עיפרון שפיצים של 0.5, שפיצים של 0.5 (ניחשתם נכון: כדי להתאים אותם לעיפרון שפיצים של 0.5), 3 עטים כחולים, 5 עטים צבעוניים: כחול, שחור, אדום, ירוק וסגול. אתם אוהבים לכתוב במשובץ או בשורות? אם זה בעברית אז בשורות. אם זה בחשבון אז במשובץ. למה אני כותבת על ביה"ס? למה באמת לכתוב על המוסד החסר משמעות הזה באמת??? אתם בטוחים שזאת התשובה? Totaly. איך השאלון שלי עד עכשיו? Sick and Tired. אתם בטוחים? sure. זה סופי? דה. מה הפרי האהוב עליכם? אננס. מה הירק האהוב עליכם? עגבניה. מה הירק הפחות אהוב עליכם? בצל. מה הפרי הפחות אהוב עליכם? שזיף. אתם אוהבים סלט? כן. איך אתם אוהבים אותו: דק או חתיכות גדולות? חתיכות גדולות. מה אתם מכניסים לסלט שלכם? עגבניה, מלפפון ופלפל אדום. אתם אוהבים סלט עם גבינה צרפתית או בולגרית? אני מעדיפה את הסלט בלי גבינה. בא לכם עכשיו לאכול סלט? לא, אני לא רעבה עכשיו. מה אכלתם היום בבוקר? קורנפלקס (תלמה למעוניינים לדעת...) עם חלב וניל (של תנובה...) בצהריים? איטריות ושניצל תירס. מה אתם מתכננים לאכול בערב? כבר אכלתי ארוחת ערב. אכלתי צ'יפס. יש לכם בלוג? לא. ביקרתם כבר בבלוג שלי? איך אני אבקר אם אני לא יודעת את הכתובת שלו? נכון שזה מעצבן כשבאמצע השאלון אומרים משהו? את אמרת... אתם לא רוצים שאני אכתוב משהו? כבר כתבת מספיק, כפרה. אתם רוצים שאני רק אשאל שאלות? גם בתחום הזה מיצית את עצמך... וזה יהיה בסדר אם אני אגיד משהו וזה יהיה חלק משאלה? לא כי זה יצור Pieces Of A Dream. אתם הולכים להיכנס לבלוג שלי עכשיו, נכון? לא אני הולכת לישון אחרי השאלון. זו הייתה שאלה? כה. האם כל משפט שמסתיים בסימן שאלה או שאלה? ככה אומרים... האם יש באפשרותכם להציג טענה מוכיחה? לא, וגם אם הייתה לי אפשרות אין לי כוח עכשיו כי אני עייפה... איך אני בתור אחת שכותבת שאלות ולא משפטים? You Paid Your Dues... אתם בטוחים שלא תתחרטו על התשובה הזאת אחר- כך? אולי כן, One Day In My Life... אתם רוצים שאני אסיים את השאלון הזה כבר? את באמת רוצה לדעת? ללחות על שלח? או send אם זה באנגלית... אתם בטוחים? סי. זה סופי? Finally. אתם מודעים לעובדה שאחר כך לא תהיה דרך חזרה? נכון Everything Burns... אפשר לכתוב רק עוד שאלה אחת? כתבת יותר משאלה אחת, כתבת עוד כמה שאלות... אתם באמת חושבים שאני שואלת אותכם אם לכתוב עוד אחת או לא? Why'd You Lie To Me?... אתם יודעים שכל השאלון נכתב בנימה הומוריסטית, נכון? ל-א. מה באמת? נהניתם מהשאלון שלי? מכל רגע... נכון שאני חמודה? כפרעלייך... אתם לא רוצים לשנות את התשובה לשאלה הקודמת? אולי די. אתם בטוחים? right. זה סופי? פינאלי. אולי חבר טלפוני? יש מכבי, יש חברים. (לא יודעת מאיפה זה הוקרץ...) אתם רוצים שאני אאחל לכם המשך יום נעים? יום זה כבר לא יהיה. עכשיו לילה. או אולי "ערב מהנה"? גם הערב כבר היה... או אולי "ערב נהדר"? מה ההבדל? הבנתם שאני בעצם שואלת אותכם מה לכתוב? אני נמנעת מלהגיב. אתם יודעים ממה זה נובע? אני נראית לך כמו פסיכולוג? נהניתם? כשזה נגמר במיוחד... לסיום אני אכתוב: Cowboys and Kisses.

למעלה