שאלון

2Dirrty4U

New member
שאלון../images/Emo196.gif

שם: גיל: מקום מגורים: ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך? 1. 2. 3. 4. 5. מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF] 1. 2. 3. 4. 5. רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1. 2. 3. 4. 5. איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. 2. 3. בנות: 1. 2. 3.

DirrtyGirl

New member
I don't know this picture! :O

שם: מאיה גיל: 15, עוד חודש ושבוע.
ספרי 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. אני חולה על בעלי חיים! אבל מה זה חולה
לא מסוגלת לפגוע בזבוב.. ניסיתי להיות צמחונית, אבל לא יצא. \: 2. יש לי לשון מחוברת! כן,כן..
3. אני מסוגלת להתעטש 8 התעטשויות בטבעיות
ככה זה באלי.
4. אין דבר שאני יותר אוהבת מממתקים! שוקולד,סוכריות.. תנו לי כל היום! XD לא יודעת מה עוד אני יכולה לספר
מהם טופ השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. Walk Away 2. Dreamy Eyes 3. Mercy On Me 4. I Will Be 5. What A Girl Wants 6. Loving me For Me 7. Soar 8. Dirrty 9. The Voice Within 10. Ain't No Other Man סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך: 1. Stripped!
%^#&$E@$@#%^#$^## 2. Christina Aguilera 3. Back To Basics 4. My Kind Of Christmas 5. Mi Reflejo רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1. ג'סטין טימברלייק - זה יכול להיות ממש מעניין:p 2. ביונסה - השילוב של הקולות
! 3. בריטני - שילוב מנצח של שתי נסיכות הפופ
! ילך ממש טוב לדעתי. גם ככה זה יפריח את כל השמועות על ריב ביניהן.. ויכנס לראש המצעדים! 4. רק חסר לה לעשות דואט עם טימבאלנד וזהו! זה גם יכנס לראש המצעדים עם ההפקות המעולות שלו
אז אני אומרת שגם איתו
5. בדיוק חשבתי על מישהו ושכחתי אותו. אני בטח תכף אזכר.:p איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות וואי! באמת שאין לי מושג..

עונה...

משעמם אז.. שם: אודט גיל: 16.5 מקום מגורים: מרכז ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. שאני מעריצה את סיימון ווב מלהקת בלו..חח
2.אני מתה על היפ הופ וראפ , גם ישראלי.. אני כולי קרועה על שי360 חחחח
3. אממ אני מעריצה גם את בועז מעודה,
והייתי בגמר כוכב נולד..חח
4.הייתי בהופעה של אייקון בארץ..
5.בחיים לא הייתי בחו"ל
6.אין לי שום דיסק של כריסטינה [היה לי רק את סטריפד וגם אותו גנבו לי..]
ואין לי ממש עוד..
מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך? 1.MTV 2.ערוץ 2 3.VH1 4.ערוץ 24 5.ערוץ 10 מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. Contigo En La Distacia 2.Cant Hold Us Down 3.Walk Away 4.Mother [החידוש של ג'ון לנון] 5.All Right 6.Keep On Singin My Song 7.I'm Ok 8.Hurt 9.Make Me Wanna Get Down 10.Cruz סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF] 1.Stripped 2.Me Reflejo 3.Back To Basics 4.Christina Aguilera 5.Chrismas Song [או איך שלא קוראים לאלבום המפען הזה..]
רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1.Justin[אפילו שאני לא סובלת אותו..] 2.Will.I.Am
3.Fergie 4.Akon 5. 50 Cent איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: אין לי מושג האמת..שתקרא לו/לה איך שבא לה..!

NoWords

New member
שאלון מוזר אבל בא בטוב. [חפייייירההה]

שם:
נעמה גיל:
18 מקום מגורים:
ראשון ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך:
*מגרדת את הראש* מחפשת דברים מעניינים.. המממ... 1. כמו שרובכם יודעים, הייתי בהופעה של כריסטינה בנובמבר שנה שעברה בדיוק 2. אחרי ההופעה אני וטל הלכנו לכיוון המקום שהתאחרנו בו שהיה לא רחוק ופתאום אנחנו קולטות את החניון של וומבלי עמוס אוטובוסים שחורים ענקיים שהם כמובן היו של המסע הופעות. יש לי גם תמונה של זה למעוניינים. 3. חיכינו לראות את כריסטינה יוצאת, אבל לא הצלחנו כי שתי מכוניות מרצדס או ב.מ.וו, לא זוכרת, אבל מפוארות מדהימות ולבנות חיכו לה ממש בפתח, היא עברה אותנו וניסינו לנופף שלום כמו מעפנות אבל לא ראינו באיזו מכונית היא הייתה היות והחלונות היו שחורים]: 4. מה שכן, ראינו את כל הרקדנים שלה הולכים לאוטובוסים ואני חושבת שהם היו אחרי מקלחת, וול כמובן אחרי הופעה מיוזעת ביותר:). אני חושבת ששנה שעברה שכחנו לציין את זה מרוב ההתרגשות של לספר לכם איך הייתה ההופעה עצמה וכמה כריסטינה מהממת.. אז כן, ראינו את פול וכל הרקדנים. כפרותעליהם. נגמר לי כל המקום בכרטיסזיכרון של המצלמה אז לא צילמתי אותם, הם גם לא כ-א-ל-ה מעניינים בשביל שאני אמחק תמונה של כריסטינה מההופעה עצמה.. 5. אגב, בבית שהתאחרנו בו בלונדון [של חברים של ההורים שלי] היה לנו אינטרנט בחדר, אני זוכרת איך התרגשנו להיכנס כל יום לCMM ולבדוק שרשור לגבי ההופעה בוומבלי בתאריך שלנו. ולראות עוד אנשים באים להופעה. וכולם דברו מתי בערך הם מגיעים וכלמיניכאלה. כל דבר קטן היה מרגש.
6. המקום בו הייתה ההופעה של כריסטינה- אולם וומבלי [לא האיצטדיון, שהיה אז עדיין בשיפוצים] היה מרחק הליכה מהבית, אז אני וטל הצטיידנו בסווצ'ר חם כי ידענו שהולך להיות ממש קר בתור. וכך היה. הגענו איזה 3-4 שעות לפני פתיחת הדלתות... ראינו מלא אנשים הולכים וחוזרים עם שוקו חם והכי התחשק לנו בעולםםם אבל לא רצינו שאחת תלך ואחת תישאר אז המשכנו לפנטז על משהו חם. 7. אגב בדרך לוומבלי אני זוכרת שעצרנו באיזה סופר בתחנת דלק וקנינו קצת ממתקים ושתייה סתם ככה לנשנש. זה היה חכם. נכון שזה מרתק אתכם?! חח 8. בניגוד אליי ואל טל, רוב הבנות שם לבשו חצאית מיני, נעלי עקב וגופייה מזערית. הן קפאו ובטח חטפו דלקת ראות אח"כ. ניסינו לשכנע את עצמנו ש"הם בטח רגילים לקור פה" אבל הלבוש שלהן כבר גבל בטימטום, באמת. לבוא ככה, לחכות בתור כשהלב שלך קופא - וואלה, לא חכם. 9. וואלה אבל בפנים היה חמים. אז אני וטל הורדנו ת'סווצ'ר והפרחות עם המיני התענגו להן. 10. אני זוכרת כל רגע מהיום הזה.. את הקור של לונדון, אותי ואת טל יושבות על הריצפה ומחכות לפתיחת דלתות, אני זוכרת שפתאום שמעתי מוזיקה מתוך האולם וכולם הצמידו את האוזן לקיר ושמענו את החזרה הגנרלית של ההופעה שהייתה רק ה2-3 שירים הראשונים (כן, גם את כריס שמענו, ממש קצת...) וכל הSoundcheck. אני זוכרת שפתחו את הדלתות, וכולם עדיין היו המומים לאן הולכים ואני פשוט תפסתי את טל והתחלנו לרוץ לאולם כמו מטורפות כדי לתפוס מקום טוב בפנים... כמובן שבסוף היינו שורה 4-5 באמצע ככה והיה הכי ענק בעולם:) אני זוכרת שלקח לכריסטינה המממון זמן לעלות לבמה. חיכינו וזה הרגיש כמו נצח.[תמונה מצורפת מתעדת את השעתיים שחיכינו לה ואיך זה נראה.
] אני זוכרת שעשינו גלים מטורפים בידיים בקהל, מרוב שעמום וציפייה לכריסטינה וזה היה ממש מגניב. אני זוכרת את הדוכן מרצ'נדייס של כל המוצרים והחולצות, אני זוכרת שכל אחת מאיתנו קנתה חולצה ב20 פאונד(!!) אבל זו אחת החולצות שאני לובשת הכי הרבה^_^, אני זוכרת את הדרך הבייתה, אני זוכרת שלא הפסקנו לשיר כריסטינה (משום מה בעיקר את I got trouble שרנו הממממון בלונדון בצעקות וזיופים ברחובותP:) ואני זוכרת שהגענו הבייתה וההורים שלי חיכו לנו שנגיע וצילמו את ההתלהבות אחרי ההופעה... מביך! אבל זה מעלה זכרונות נעימים. חפרתייייייי
. מישהו קרא לפחות? מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך?
1. ביפ 2. MTV על כל ערוציו 3. ערוץ E 4. ערוץ 8 5. וערוצי סרטים מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה?
כרגע? זה הרי לא קבוע... 1. SMFM 2. Back in the day 3. What a girl wants live from btb tour 4. Come on over acoustic 5. Soar 6. Impossible 7. Merry christmas baby 8. Falsas esperanzas 9. The voice within 10. Nasty naughty boy
סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF]
1. סטריפד 2. BTB 3. כריסמס 4. מי רפלחו 5. כריסטינה אגילרה רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט:
1. ארת'ה פרנקלין, זה יהיה אדיר 2. איימי ווינהאוס, תחשבו איזה גאוני יכול לצאת שתיהן עם הקול החזק שלהן 3. ג'ון מייר אולי 4. כל אגדת ג'אז תבוא בטוב
5. לוריין היל, גם כריסטינה מאד רוצה לשתף איתה פעולה איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה?
רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. בנג'מין או בן, משהו כזה? 2. noah \ נוח [נו באנגלית זה נשמע מגניב וזה יהודי כזה] 3. לוּק אבל היא בסוף תבחר משהו מוזר שאנטי כזה גם ככה... בנות: 1. בריטני! טחח בריטני בראטמן. כינוי - בריט-בראט
אויייי רק אותי זה מצחיק? 2. עכשיו ברצינות... אן אולי? 3. שיט, אהבתי את השם סופיה אבל הוא כבר תפוס עם האחיינית המתוקה של ג'ורדן... אבל חשבתי על זה שפשוט כמעט כל שם בעולם הזה משתלב טוב עם בראטמן. [פרט לכריסטינה
]

2Dirrty4U

New member
אני מעוניינת בתמונה..

של ספרי 10 דברים על עצמך, מספר 2.. נו התמונה של האוטובוסים וזה.. :p

NoWords

New member
tour bus! ../images/Emo26.gif

טוב, הם די מאחורה אבל הם מילאו את כל החניון וכל פעם נכנסו עוד... במציאות זה יותר רציני מתמונה P:

2Dirrty4U

New member
עונה../images/Emo192.gif

שם: אולגה גיל: בקרוב 15
מקום מגורים: ק. אתא ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. לא סתם קוראים לי ביצ' בשביל הפוזה... אני באמת אחת כזאת... ואני מאוד אוהבת לשחק באנשים
2. צבע השיער האמיתי שלי הוא בלונד 3. אני רוכבת על סוסים בזמן החופשי [שאין הרבה] 4. אני לא סובלת רוק, וגם לא אוהבת פופ [חוץ מכריסטינה] 5. פעם ראיתי דרייב בי בלייב, ממש מול העיניים שלי
6. יש לי יותר חברים בארה"ב מאשר בישראל
7. הכי הרבה שישנתי זה 19 וחצי שעות ובדרך כלל כשיש בצפר אני יושנת רק שעתיים/שלוש...
8. יש לי זיכרון טוב, בעיקר של מספרים... כשהייתי קטנה זכרתי מספרי רישוי של מכוניות, וידעתי בעל פה את כל מיספרי הרישוי של השכונה שלי
9. אני יודעת לנהוג, אבל אין לי רישיון בנתיים [אז נוסעים בשכונה באוטו של אבא כשהוא לא בבית, או במכוניות של חברים
] 10. הסתבכתי מלא (!) פעמים עם המשטרה! מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך? 1. MTV BASE 2. E! 3. אגו 4. אקסטרה הוט 5. MTV מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. Dirrty
2. Can't Hold Us Down 3. Fighter 4. Get mine, get yours 5. Tilt ya head back 6. Lady Marmalade 7. Walk Away 8. Tell Me 9. Beautiful 10. The Voice Within סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF] 1. Stripped 2. My kind of christmas 3. Christina Aguilera 4. Mi Reflejo 5. Back to basics רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1. אמינם (זה יהיה גדול!!) 2. DMX 3. איב 4. ליל' גון 5. לודאכריס איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. סאם 2. ברייאן 3. TJ
בנות: 1. ברייני (לא בריטני!) 2. אשלי 3. ניקול

NoWords

New member
וואי, אמ,

לא מענייני להתערב לך בחיים אבל את עוד צעירה ולהסתבך עם המשטרה זה לא הישג שאת צריכה להתגאות בו. כנ''ל לגבי לנהוג ברכב כשיש לך עוד מלא זמן לזה. את בת 14, תראי סרטים או תבלי עם חברות שלך... יהיו לך מספיק שנים לנהוג וכאלה... אולי זה עושה לך ריגושים וכיף או משהו כזה, אבל זה לא שווה לזרוק ת'חיים שלך על שטויות כאלה ולהסתבך עם החוק. חבל. אפרופו גם לשחק עם אנשים זה לא תחביב. ובטח שלא כדאי להכתיר את עצמך כמלכת הביצ'יות... אבל טוב, יום יבוא ותביני דברים אחרת... ודואט עם ליל ג'ון?
WTF, זה הדבר הכיהכי לא קשור שיש...

2Dirrty4U

New member
אממ...

אני לא מתגאה בזה שהסתבכתי עם המשטרה... זה פשוט עובדה שלא יודעים עליי
אבל לא הסתבכתי על דברים רציניים... סתם שטויות... ואף פעם לא תפסו אותי נוהגת... בעיקר התחלתי להסתבך איתם בישראל, אחרי ביקור שלי בדטרויט... איך שהנבלות האלה מתעללים בשחורים ככה סתם כי משעמם להם... איך שהם יורדים עליהם, מרביצים להם, דוחפים להם סמים לכיסים כדי להאשים אותם שיש להם סמים! אחר כך התחלתי ממש לשנוא את השוטרים.. ופה בישראל אנחנו די יורדים עליהם... בגלל זה הסתבכתי לרוב.. ואני גם לא מלכת הביצי'ות או משהו.... זה בכלל כינוי שנתנו לי.. חברים, אנשים שאני מכירה.. זה לא שאני קוראת לעצמי ביצ' וחושבת שזה מגניב או משהו.... בהתחלה אפילו דיי נעלבתי.. אבל אז הבנתי שזה מתוך אהבה
ודואט עם ליל' ג'ון יכול להיות מגניב... במיוחד בגלל שכל הזמן הוא דוחף את המילה "וואט" ו"אוקיי"

DAN1EL

New member
טוב ../images/Emo97.gif

שם: דניאל גיל: 19 מקום מגורים: המרכז, איזור השרון ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. אני כותב ביד שמאל (תמיד אני רושם את הפרט הזה
) 2. יש לי 3 אחיות. אני הבן היחיד במשפחה... 3. היה לי עגיל בלשון מסוף כיתה י', אבל נאלצתי להוריד אותו כשהתגייסתי, וגם את השניים באוזן (הליקס ותנוך). למרות שאני חושב שבכל מקרה הייתי מוריד אותו...זה נשמע קצת פלצני (ואיכשהו דומה גם לדברים שכריסטינה אמרה פעם) אבל הוא סימל בשבילי תקופה שרציתי לשים מאחורי. 4. אני כנראה בין האנשים היחידים בגילינו שעדיין קונה דיסקים. מקוריים. והרבה. 5. אפשר להגיד שאני ימני בדעותיי הפוליטיות. אבל לא מקדיש הרבה מחשבה לפוליטיקה. 6. זה די מתקשר לעובדה הקודמת - אני בן אדם נורא אסקפיסטי. אוהב להתנתק מאקטואליה ולהתעדכן רק בתרבות. 7. אני חילוני לכל דבר, לא אוכל כשר (מצטער אבל צ'יזבורגר זה ה-דבר, וגם נקניק חזיר) אבל אני כן צם ביום כיפור. כאילו, עם טלויזיה והכל - אבל צם. קשה לי להסביר למה. יש לי הסבר בראש, אבל אין לי כוח. 8. אני לא מעשן. כן שותה. חברים שלי מעשנים ואני לא מתנגד לזה, אני פשוט לא אוהב את זה. אולי כי גדלתי לאמא שהיא מעשנת כבדה. 9. למי ששאל פעם אם אני מתכנן להיות כותב או משהו כזה - אז אני מתכנן להתעסק בקולנוע. השאיפה זה בימוי, אבל יש מצב שגם אני אכתוב תסריטים (למרות שזה החלק הפחות אהוב עלי בעשייה הקולנועית, זה תהליך נורא קשה והחלק הפחות כיפי לדעתי) אז כן זה משהו בכיוון של כתיבה גם, אפשר להגיד. ובכל מקרה, האופציה השניה שלי אם לא קולנוע אז משהו אחר בתחום התקשורת. אם לא קולנוע אז עיתונאות, או פרסום ויחסי ציבור. 10. אין לי כוח לחשוב על עוד משהו. מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך? 1. ביפ 2. MTV 3. VH1 4. Xtra Hot אני לא רואה הרבה טלויזיה. פעם ראיתי יותר. מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. Walk Away 2. Save Me From Myself 3. I Will Be 4. Hurt 5. Beautiful 6. Keep On Singin' My Song 7. Impossible 8. Tilt Ya Head Back 9. Soar 10. Ain't No Other Man הטופ 10 משתנה, אבל הטופ 5 די קבוע. סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF] 1. Stripped 2. Back To Basics (מקום 1 ו-2 משתנה) 3. My Kind Of Christmas 4. Christina Aguilera 5. Mi Reflejo רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1. מייסי גריי 2. ג'וס סטון 3. ארת'ה פראנקלין 4. סטיבן טיילר (סולן אירוסמית') 5. M.I.A. איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? הממ...אני לא מתעסק בזה. ליסה זה שם נחמד לבת. וואטאבר.

Baby Jane

New member
../images/Emo221.gifעונה../images/Emo47.gif

שם:
שרונה גיל:
16 וחצי מקום מגורים:
רמת גן ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. טוב אמ... אני מתה על בע"ח
חתולים ב-מ-י-ו-ח-ד
אני חושבת שזה הדבר הכייי מושלם בעולם
היו לי 6 עד עכשיו (מקסי - חתול, יוסקה - אוגרת, מיצי - החתולה הנוכחית, דגים, אפרוח, קוקה - כלבה. ) 2. יש לי לי פירסינג בלשון
בטבור
באף ו 5 עגילים באוזניים. 3. החלום שלי זה להיות דוגמנית. מגיל קטן שאני רואה מצלמה אני מתלהבת ממנה :-פ ואני חולה על פוזווות. 4. יש לי חבר כמעט 7 חודש, זה החבר הראשון שלי :] הוא בן 18 וחצי ואנחנו אותו מזל XD (שנתיים ו 5 ימים הבדל) 5. אני מזל תאומים, וזה אומר שיש לי פיצול אישיות
חח וזה נכון.. אני יכולה להיות הילדה הכי מותק בעולם, ועם זה אני מתחממת נוראאא מהר
6. אני מאובחנת כהיפארקטיבית
7. אני עכשיו לא לומדת כי זה פשוט ממש לא בראש שלי
אני שונאת לשבת ולהקשיב למישהו אחר.. ועוד על דברים כאלה משעממים
כרגע לא עולים לי עוד דברים לראש..
מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך
1. FTV - ערוץ האופנה 2. MTV 3. ויוה - טלנובלות 4. ניקולודיאון 5. ערוץ 24 מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה
1. פייטר 2. דרטי 3. ביוטיפול 4. הארט 5. ANOM 6. קנדי מאן 7. ג'יני בבקבוק וזהו
רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: בלאט...
עזבו אותי עם אפחד
איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה
רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. תום 2. דניאל 3. דור בנות: 1. מריה 2. אגם 3. שרונה חיחי

xtina 4 ever

New member
יאללה. :) ../images/Emo210.gif

שם: ויקי גיל: 15 וחצי מקום מגורים: אריאל. ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך: 1. אני הבנאדם הכי עצלן שקיים בעולם הזה, אבל כשאני רוצה משהו, אין מצב שמשהו או מישהו יפריע לי בדרך. 2. פעם דיי שנאתי את כריסטינה. אי שם בשנות ה-90 המאוחרות..=P 3. אני תולעת ספרים רצינית. אני לא יכולה לנשום בלי ספרים, ובמיוחד סטיבן קינג.
4. אם כבר סטיבן קינג, אז הפטיש שלי הוא סרטי אימה, וכמה שיותר דם- יותר טוב. 5. אני מלצרית באולם ברמת גן. 6. לפני זה חילקתי פלאיירים.
7. הידיים שלי יכולות להתקפל למטה ולצד קצת הרבה יותר משל אדם רגיל. XD 8. אני מאמינה מאוד בעין הרע, ולא תמצאו אותי בלי חוט אדום אף פעם. 9. אני כותבת בעיתון בית הספר במסגרת מחוייבות אישית. 10. יש לי פלאפון מעאפן :[ מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך? 1. MTV היטס 2. russian music box 3. MTV בייס 4. MTV הרגיל 5. ניקולודיון מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה? 1. פייטר 2. וואק אווי 3. קרוז 4. סואר 5. ג'יני 6. הארט 7. ANOM 8. ליידי מרמלייד 9. NBWTBL 10. דה וויס ויתין. זה היה בלי חשיבה מרובה מדיי, ואני בטוחה שאם אני אחשוב על זה, המון דברים ישתנו. סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF] 1. סטריפד. 2. באק טו בייסיקס 3. כריסטינה אגילרה 4. מיי קיינד 5. מי רפלחו רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט: 1. בריטני 2. ביונסה 3. ביורק, כי זה יהיה מעניין 4. ליאונה לואיס, כי יש לה קול ענק שישתלב בצורה מצויינת עם הקול של כריסטינה 5. ג'סטין איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה? רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. וואלה 2. לא 3. יודעת. בנות: 1. כ 2. נ 3. ל

DAN1EL

New member
סטיבן קינג סופר מזעזע. ../images/Emo97.gif

יש לו דמיון מאוד מפותח וכישרון כתיבה מאוד לא מפותח.

xtina 4 ever

New member
מההההה????../images/Emo210.gif

הוא סופר מדהים, וכישרון כתיבה זה השם השני שלו.

DAN1EL

New member
הכתיבה שלו וולגארית וזולה. ../images/Emo97.gif

אני כל כך לא מתחבר אליה.

למעלה