שאלון מוזר אבל בא בטוב. [חפייייירההה]
שם:
נעמה גיל:
18 מקום מגורים:
ראשון ספר/י 10 דברים שהאחרים לא ידעו עלייך:
*מגרדת את הראש* מחפשת דברים מעניינים.. המממ... 1. כמו שרובכם יודעים, הייתי בהופעה של כריסטינה בנובמבר שנה שעברה בדיוק 2. אחרי ההופעה אני וטל הלכנו לכיוון המקום שהתאחרנו בו שהיה לא רחוק ופתאום אנחנו קולטות את החניון של וומבלי עמוס אוטובוסים שחורים ענקיים שהם כמובן היו של המסע הופעות. יש לי גם תמונה של זה למעוניינים. 3. חיכינו לראות את כריסטינה יוצאת, אבל לא הצלחנו כי שתי מכוניות מרצדס או ב.מ.וו, לא זוכרת, אבל מפוארות מדהימות ולבנות חיכו לה ממש בפתח, היא עברה אותנו וניסינו לנופף שלום כמו מעפנות אבל לא ראינו באיזו מכונית היא הייתה היות והחלונות היו שחורים]: 4. מה שכן, ראינו את כל הרקדנים שלה הולכים לאוטובוסים ואני חושבת שהם היו אחרי מקלחת, וול כמובן אחרי הופעה מיוזעת ביותר

. אני חושבת ששנה שעברה שכחנו לציין את זה מרוב ההתרגשות של לספר לכם איך הייתה ההופעה עצמה וכמה כריסטינה מהממת.. אז כן, ראינו את פול וכל הרקדנים. כפרותעליהם. נגמר לי כל המקום בכרטיסזיכרון של המצלמה אז לא צילמתי אותם, הם גם לא כ-א-ל-ה מעניינים בשביל שאני אמחק תמונה של כריסטינה מההופעה עצמה.. 5. אגב, בבית שהתאחרנו בו בלונדון [של חברים של ההורים שלי] היה לנו אינטרנט בחדר, אני זוכרת איך התרגשנו להיכנס כל יום לCMM ולבדוק שרשור לגבי ההופעה בוומבלי בתאריך שלנו. ולראות עוד אנשים באים להופעה. וכולם דברו מתי בערך הם מגיעים וכלמיניכאלה. כל דבר קטן היה מרגש.
6. המקום בו הייתה ההופעה של כריסטינה- אולם וומבלי [לא האיצטדיון, שהיה אז עדיין בשיפוצים] היה מרחק הליכה מהבית, אז אני וטל הצטיידנו בסווצ'ר חם כי ידענו שהולך להיות ממש קר בתור. וכך היה. הגענו איזה 3-4 שעות לפני פתיחת הדלתות... ראינו מלא אנשים הולכים וחוזרים עם שוקו חם והכי התחשק לנו בעולםםם אבל לא רצינו שאחת תלך ואחת תישאר אז המשכנו לפנטז על משהו חם. 7. אגב בדרך לוומבלי אני זוכרת שעצרנו באיזה סופר בתחנת דלק וקנינו קצת ממתקים ושתייה סתם ככה לנשנש. זה היה חכם. נכון שזה מרתק אתכם?! חח 8. בניגוד אליי ואל טל, רוב הבנות שם לבשו חצאית מיני, נעלי עקב וגופייה מזערית. הן קפאו ובטח חטפו דלקת ראות אח"כ. ניסינו לשכנע את עצמנו ש"הם בטח רגילים לקור פה" אבל הלבוש שלהן כבר גבל בטימטום, באמת. לבוא ככה, לחכות בתור כשהלב שלך קופא - וואלה, לא חכם. 9. וואלה אבל בפנים היה חמים. אז אני וטל הורדנו ת'סווצ'ר והפרחות עם המיני התענגו להן. 10. אני זוכרת כל רגע מהיום הזה.. את הקור של לונדון, אותי ואת טל יושבות על הריצפה ומחכות לפתיחת דלתות, אני זוכרת שפתאום שמעתי מוזיקה מתוך האולם וכולם הצמידו את האוזן לקיר ושמענו את החזרה הגנרלית של ההופעה שהייתה רק ה2-3 שירים הראשונים (כן, גם את כריס שמענו, ממש קצת...) וכל הSoundcheck. אני זוכרת שפתחו את הדלתות, וכולם עדיין היו המומים לאן הולכים ואני פשוט תפסתי את טל והתחלנו לרוץ לאולם כמו מטורפות כדי לתפוס מקום טוב בפנים... כמובן שבסוף היינו שורה 4-5 באמצע ככה והיה הכי ענק בעולם

אני זוכרת שלקח לכריסטינה
המממון זמן לעלות לבמה. חיכינו וזה הרגיש כמו נצח.[תמונה מצורפת מתעדת את השעתיים שחיכינו לה ואיך זה נראה.
] אני זוכרת שעשינו גלים מטורפים בידיים בקהל, מרוב שעמום וציפייה לכריסטינה וזה היה ממש מגניב. אני זוכרת את הדוכן מרצ'נדייס של כל המוצרים והחולצות, אני זוכרת שכל אחת מאיתנו קנתה חולצה ב20 פאונד(!!) אבל זו אחת החולצות שאני לובשת הכי הרבה^_^, אני זוכרת את הדרך הבייתה, אני זוכרת שלא הפסקנו לשיר כריסטינה (משום מה בעיקר את I got trouble שרנו הממממון בלונדון בצעקות וזיופים ברחובותP

ואני זוכרת שהגענו הבייתה וההורים שלי חיכו לנו שנגיע וצילמו את ההתלהבות אחרי ההופעה... מביך! אבל זה מעלה זכרונות נעימים. חפרתייייייי
. מישהו קרא לפחות? מהם 5 הערוצים המועדפים עלייך?
1. ביפ 2. MTV על כל ערוציו 3. ערוץ E 4. ערוץ 8 5. וערוצי סרטים מהם טופ 10 השירים האהובים עלייך של כריסטינה?
כרגע? זה הרי לא קבוע... 1. SMFM 2. Back in the day 3. What a girl wants live from btb tour 4. Come on over acoustic 5. Soar 6. Impossible 7. Merry christmas baby 8. Falsas esperanzas 9. The voice within 10. Nasty naughty boy
סדר/י את 5 האלבומים של כריסטינה לפי הסדר המועדף עלייך [לא כולל את JBF]
1. סטריפד 2. BTB 3. כריסמס 4. מי רפלחו 5. כריסטינה אגילרה רשום 5 אנשים שהיית רוצה שכריסטינה תעשה איתם דואט:
1. ארת'ה פרנקלין, זה יהיה אדיר 2. איימי ווינהאוס, תחשבו איזה גאוני יכול לצאת שתיהן עם הקול החזק שלהן 3. ג'ון מייר אולי 4. כל אגדת ג'אז תבוא בטוב
5. לוריין היל, גם כריסטינה מאד רוצה לשתף איתה פעולה איך היית רוצה שכריסטינה תקרא לילד/ה שלה?
רשום 3 שמות של בנים ו3 שמות של בנות בנים: 1. בנג'מין או בן, משהו כזה? 2. noah \ נוח [נו באנגלית זה נשמע מגניב וזה יהודי כזה] 3. לוּק אבל היא בסוף תבחר משהו מוזר שאנטי כזה גם ככה... בנות: 1. בריטני! טחח בריטני בראטמן. כינוי - בריט-בראט
אויייי רק אותי זה מצחיק? 2. עכשיו ברצינות... אן אולי? 3. שיט, אהבתי את השם סופיה אבל הוא כבר תפוס עם האחיינית המתוקה של ג'ורדן... אבל חשבתי על זה שפשוט כמעט כל שם בעולם הזה משתלב טוב עם בראטמן. [פרט לכריסטינה
]