שאלון!

a Warming Sign

New member
שאלון!../images/Emo194.gif

כי נורא משעמם לי
אספתי שאלות מפה ומשם,חלקן קצת כלליות מדי אז תענו לפי הדבר הראשון שעולה לראש או איך שבא לכם
האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? מה עושה אותך מאושר? מה מעצבן אותך? מה מרגיע אותך? איך אתה מפנק את עצמך? מה מרגש אותך יותר מכל? מה מחמיא לך? מה עושה לך את זה? מה הם המקומות האהובים עליך? מהו הבילוי האהוב עליך? מה הכי תרצ/י ליום הולדת? איך אתה אוכל את הקרמבו?
מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? מהי המתנה האחרונה שקנית? לאן היית רוצה לחזור? אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? טיפ נחמד לחיים: המלצות- שיר: סרט:

a Warming Sign

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo194.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? בוודאי מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? חוש הומור[תכונה?] איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? שלוות נפש
מה עושה אותך מאושר? מוזיקה ולנצח בנים בסנוקר
מה מעצבן אותך? נושאים רציניים שלא נלקחים ברצינות מה מרגיע אותך? כמעט כלום איך אתה מפנק את עצמך? קונה דיסקים שאני רוצה מה מרגש אותך יותר מכל? משפחות נורמליות מה מחמיא לך? מחמאות
מה עושה לך את זה? חיוך מה הם המקומות האהובים עליך? המיטה,חנויות מיוחדות,ספגטים
,וכל מקום שיש בו שולחן סנוקר[התמכרתי] מהו הבילוי האהוב עליך? לילה בפאב עם החברות מה הכי תרצ/י ליום הולדת? אממ לחגוג יומהולדת כמו שצריך,כי שנה שעברה היה מדכא. איך אתה אוכל את הקרמבו? הציפוי קודם,אחכ את הלבן,ובסוף העוגייה. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להיות בבית או במקום יבש
מהי המתנה האחרונה שקנית? הממ את הדיסק השני של הגורילאז
לאן היית רוצה לחזור? לא הייתי רוצה לחזור אחורה אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? פטגוניה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הבחור בפאב טיפ נחמד לחיים: תנשמו
המלצות- שיר: America של razorlight,וגם האלבום [השני] שלהם מצויין. סרט: זכרונותיה של גיישה,איזה יופי של סרט.

Marble Arch

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן
מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? טוב לב, או חוש הומור (תלוי במצברוח).
איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? הממ...
מה עושה אותך מאושר? מקלחת, אהבה, בדיחות
מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים
מה מרגיע אותך? מקלחת, אהבה, כוס תה
איך אתה מפנק את עצמך? מתקלחת, קונה בגדים, קונה סבונים וקרמים, הולכת לישון.
מה מרגש אותך יותר מכל? ילדים קטנים
מה מחמיא לך? הבגדים שלי.
מה עושה לך את זה? אסרטיביות.
מה הם המקומות האהובים עליך? החדר שלי, הרחוב שלי באילת, התיאטרון באילת, הים, אנגליה.
מהו הבילוי האהוב עליך? בית קפה/פאב
מה הכי תרצ/י ליום הולדת? להיות עם חברים.
איך אתה אוכל את הקרמבו? נמאס לי מהשאלה המטומטמת הזאת עוד כשהייתי בת חמש.
מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? ללכת לישון.
מהי המתנה האחרונה שקנית? קניתי היום לחברה שלי עוגה.
לאן היית רוצה לחזור? טוב לי עכשיו.
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
טיפ נחמד לחיים: תפסיקו להתרגש.
המלצות-
שיר: Lou Reed - Perfect Day

danzk

New member
שאלון ../images/Emo13.gif

זה טוב כי אין מה לעשות עכשיו ואני לא נרדמת האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? פרפקטיוניזם ואדישות איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? אמממ שאלה קשה מה עושה אותך מאושר? משפחה, חברים, דברים קטנים וטובים מה מעצבן אותך? טיפשות של אנשים מה מרגיע אותך? מוסיקה ובעיקר להתנתק קצת מחיי היום יום איך אתה מפנק את עצמך? באוכל טוב או בבילוי מה מרגש אותך יותר מכל? שקורה משהו שממש ממש רציתי שיקרה מה מחמיא לך? שנותנים לי מחמאה מה עושה לך את זה? הרבה דברים מה הם המקומות האהובים עליך? הבית (מי אמר טיפוס ביתי ולא קיבל?), הים (כי תמיד קורים שם דברים מצחיקים) מהו הבילוי האהוב עליך? לשבת בפאב או בית קפה עם חברים מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לחגוג כמו שצריך איך אתה אוכל את הקרמבו? מלמעלה למטה - הציפוי שוקולד ואז הקרם ואז העוגיה מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל בתוך הפוך ולהסתכל מהחלון איך אנשים נתקעו בלי מטריה
או שאוטו משפריץ עליהם מהי המתנה האחרונה שקנית? בלון ביום הולדת של ג'ן (שפוצצו לה אותו בקוקה קולה לייב
) לאן היית רוצה לחזור? לילדות או לסוף כיתה ט' אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארצות הברית או ניו זילנד ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איש מסויים וזה לא משנה המקום. משנה האנשים טיפ נחמד לחיים: תהיו נחמדים לכולם, זה יכול להשתלם לכם המלצות- שיר: אממ בשביל הנוסטלגיה Haddaway - What Is Love סרט:

דוש2

New member
שלי

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?כן מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?ספונטנית איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?מישהי שלא לוקחת ללב מה עושה אותך מאושר?אהבה מה מעצבן אותך?שפוגעים בי מה מרגיע אותך?מוזיקה איך אתה מפנק את עצמך?שופינג מה מרגש אותך יותר מכל?אהבה מה מחמיא לך?שאומרים לי שאוהבים אותי מה עושה לך את זה?בנים
חחחח סתם מה הם המקומות האהובים עליך?שאלה כללית מדי,הכוונה למקומות בעולם או מקומות בילוי?! מהו הבילוי האהוב עליך?אני חושבת שמסיבה עם אנשים טובים עושה הכל מה הכי תרצ/י ליום הולדת?להיות עם החברים איך אתה אוכל את הקרמבו?לא אוכלת מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?להיות עם החבר מתחת לפוך ולראות סרט
מהי המתנה האחרונה שקנית?שרשרת לאן היית רוצה לחזור?לאוגוסט 2004 אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?אוסטרליה. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?עם תום איפשהו...העיקר איתו. טיפ נחמד לחיים:הכל,אבל הכל הכל לטובה. המלצות- שיר:amsterdam-coldplay סרט: green mile

If everybody grows up with high

self-esteem, who is going to dance in our strip clubs? האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? מחסור בכח רצון. איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? כח רצון משהו. מה עושה אותך מאושר? לא יודעת. מה מעצבן אותך? מערכת הבריאות בישראל. מה מרגיע אותך? ... איך אתה מפנק את עצמך? עמ.. בכלום. מה מרגש אותך יותר מכל? מוזיקה. מה מחמיא לך? מה עושה לך את זה? חיוך. מה הם המקומות האהובים עליך? בתי קפה, הים. מהו הבילוי האהוב עליך? סתם בתי קפה או לשבת בים. מה הכי תרצ/י ליום הולדת? שהוא יעבור מהר. איך אתה אוכל את הקרמבו? מורידה בעדינות את הציפוי כדי שהצורה של הקצפת לא תיפגע, אוכלת את הקצפת ואז את הביסקוויט. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לצאת החוצה. מהי המתנה האחרונה שקנית? זה לגילי, אסור לספר. לאן היית רוצה לחזור? לונדון. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ^^ ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אשליות, אשליות מתוקות טם טם טם.. טיפ נחמד לחיים: המלצות- שיר: Lazy Boy - Underwear Goes Inside the Pants. אחד השירים המעולים.. אם מישהו רוצה שליחה, אני אשמח. סרט: הודגש באמצעות מדגישומטיק

IענבלI

New member
אניאניאניאני ../images/Emo9.gif ותודה לדנה!!!../images/Emo47.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? כן מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? ספונטאניות (?) איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? חרשנות מה עושה אותך מאושר? אייסקפה (תודה לשני שהזכירה לי) מה מעצבן אותך? מה לא?! (
) מה מרגיע אותך? ריצה (ואוכל , לדברי שני) איך אתה מפנק את עצמך?
גם את זה?!
מה מרגש אותך יותר מכל? קליפים עצובים מה מחמיא לך? צעיפים מה עושה לך את זה? תיקים, בשמים וצעיפים (וחיילים בקרבי נחשב?
) מה הם המקומות האהובים עליך? הבית, הים והצפון... מהו הבילוי האהוב עליך? שינה... מה הכי תרצ/י ליום הולדת? תיקים, בשמים וצעיפים ואם אפשר חייל קרבי (אבל שיהיה חתיך
) איך אתה אוכל את הקרמבו? אני אוכלת רק ת'ביסקוויט מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לישון דאאאאאאאאאא או סתם לשבת/לשכב מתחת לפוך ולהאזין למוזיקה רגועה מהי המתנה האחרונה שקנית? אממ פוף.. אבל זה היה בשותפות אל תתפסו ממני
לאן היית רוצה לחזור? למיטה החמה שלי
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? מיאמי/שיקאגו ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? ירדן, יא חרמנית מה עבר עלייך?!
טיפ נחמד לחיים: קח הכל בקלות המלצות- שיר:NO PROMISES- SHANE WORD סרט:טיטאניק (
) *אין להתייחס ברצינות לכתוב
*

../images/Emo93.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? לא. זה תפקיד של אחרים, לא שלי. מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? חוש הומור איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? רגישות גבוהה לאחרים מה עושה אותך מאושר? מוזיקה, חברים, הכלבה שלי, שלווה. מה מעצבן אותך? אלימות, גזענות, אנשים רעים בכללי מה מרגיע אותך? ניקוטין, טלוויזיה איך אתה מפנק את עצמך? כרגע, בחורף- לוקחת סרט בווידיאו ורואה אותו עם שוקו מתחת לשמיכה. מה מרגש אותך יותר מכל? מילים מה מחמיא לך? כשמחמיאים לי, כשאני מסתכלת במראה מזווית טובה מה עושה לך את זה? גובה, שיער ארוך מה הם המקומות האהובים עליך? ירושלים, ת"א, לונדון מהו הבילוי האהוב עליך? לשבת בפאב קטן עם מישהו אהוב ובירה מה הכי תרצ/י ליום הולדת? מצלמת וידיאו או אייפוד ננו איך אתה אוכל את הקרמבו? מהביסקוויט מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתיישב ליד החלון הגדול ולהסתכל עליו מהי המתנה האחרונה שקנית? ספר, ליומולדת של חברה לאן היית רוצה לחזור? לאירופה בכללי אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? לונדון ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? מממ.. טיפ נחמד לחיים: המלצות- שיר: סרט:

טוב נו...../images/Emo3.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? יכול להיות מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? לא יודעת, אולי זה שאני אומרת ישר את מה שאני חושבת, מבלי לחשוב לפני
אה ואופטימית
איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? רוגע טבעי,קור רוח..הלוואי שהיה לי אותו, מקנאה באנשים רגועים מטבעם, יש כאלה מה עושה אותך מאושר? ווסטלייף זתומרת מוזיקה אבל הקסם במוזיקה של ווסטלייף בשבילי זה משהו אחר מה מעצבן אותך? מלא דברים מה מרגיע אותך? ווסטלייף איך אתה מפנק את עצמך?ווסטלייף
סתם לאדעת מה מרגש אותך יותר מכל? מוזיקה, לראות אנשים אוהבים באמת, סיפורים של אנשים.. מה מחמיא לך? לאדעת מה עושה לך את זה? אממ
מה הם המקומות האהובים עליך? המיטה P:, הים מהו הבילוי האהוב עליך? בית קפה/מסעדה עם חברות מה הכי תרצ/י ליום הולדת? לא משנה העיקר שיהיה כיף איך אתה אוכל את הקרמבו? רגיל כזה P: מלמעלה למטה, עד לביסקוויט. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לרוץ בגשם !!
אבל רק כשבא בטוב, לא תמיד זה בא בטוב
מהי המתנה האחרונה שקנית? תיק לאן היית רוצה לחזור? בחיים? לא הייתי רוצה לחזור אחורה אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירלנד, סלייגו ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
טיפ נחמד לחיים: תאמינו, הכל לטובה ולכל דבר שקורה יש סיבה גם אם היא לא ברורה לכם. המלצות- שיר: The Rose-Westlife סרט: פשוט מאוהבת. סרט מומלץ

belabula

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד? בדרך כלל לא מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? רגישות יתר איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? ביטחון עצמי מה עושה אותך מאושר? אהבה מה מעצבן אותך? אחותי, מודיעין מה מרגיע אותך? חיבוק איך אתה מפנק את עצמך? אני באמת צריכה לפנק את עצמי יותר.. מה מרגש אותך יותר מכל? תינוקות מה מחמיא לך? שחור.. מה עושה לך את זה? גבוהים מה הם המקומות האהובים עליך? החדר שלי, ברצלונה ולונדון מהו הבילוי האהוב עליך? פאב מה הכי תרצ/י ליום הולדת? שאלה טובה.. איך אתה אוכל את הקרמבו? מלמעלה וזורקת את העוגיה. היא הורסת הכל. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? להתכרבל בשמיכה מהי המתנה האחרונה שקנית? אני תמיד שוכחת לקנות.. לאן היית רוצה לחזור? טורקיה אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ברצלונה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? חסוי טיפ נחמד לחיים: יהיה בסדר המלצות- שיר: המתוקות האחרונות של אריק ברמן. שוביניסט בן זונה, אבל תותח סרט: 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך

עונה

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?
יאפ מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך?
עקשנות, רגישות איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד?
אממ פחות רגישה? \: מה עושה אותך מאושר?
שוקולד! סתם, אנשים שאני אוהבת, חיבוקים מהם.. מה מעצבן אותך?
יפי נפש, אנשים ששופטים אחרים לפני שמכירים אותם מה מרגיע אותך?
לשבת מחוץ לחלון של החדר שלי עם מוזיקה, ספר וסיגריה. איך אתה מפנק את עצמך?
אמבטיה עם קצף
מה מרגש אותך יותר מכל?
כל מיני מילים קטנות שעושות כ"כ הרבה. מבטים.. עיניים נוצצות.. מה מחמיא לך?
שאמרו לי שאני מנשקת טוב
מה עושה לך את זה?
עיניים/מבטים/חוף ים בלילה. מה הם המקומות האהובים עליך?
חוף ים בלילה, המצפה שליד הבית שלי [רומנטי כזה] מהו הבילוי האהוב עליך?
פאאאאאאארטי. סתם, אממ רוב הזמן אני מוצאת עצמי בפאבים. מה הכי תרצ/י ליום הולדת?
אוטו
איך אתה אוכל את הקרמבו?
מלמעלה למטה. מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם?
ללכת בגשם בלי מיטריה. מהי המתנה האחרונה שקנית?
אממ מתנת גיוס לחברה לאן היית רוצה לחזור?
אנגליה
אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?
אממ, תנו לי לחשוב על זה. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה?
עם ידיד טוב שלי שמזמן לא ראיתי.. לא אכפת לי איפה. העיקר לראות אותו. טיפ נחמד לחיים:
וואה ;[ אנלא טובה בזה. המלצות- שיר: Oasis-Acquiesce סתם כי נדבקתי אליו. סרט:
מזמן לא ראיתי אחד כזה..

M r s J o n e s

New member
הזמן לא זז:[[[[[

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד?ברור מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך? עקשנית איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד? חרוצה מה עושה אותך מאושר? לעשות משהו שמספק אותי להיות בסביבת של אנשים אהובים. מה מעצבן אותך? חוסר סבלנות. מה מרגיע אותך? שיר טוב.. איך אתה מפנק את עצמך? אמבטיה סיגריה הולכת לירות.. מה מרגש אותך יותר מכל? לאדעת מה מחמיא לך? כל מיני מה עושה לך את זה? הואאאא מה הם המקומות האהובים עליך? הבית הצפון-יהודיה..,המכתשים מהו הבילוי האהוב עליך? מסיבה פאב טיול טוב מה הכי תרצ/י ליום הולדת?צניחה חופשית. איך אתה אוכל את הקרמבו? מלמעלה מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם? לקפוץ בגשםםםם מהי המתנה האחרונה שקנית? מתנת גיוס לאן היית רוצה לחזור? קיץ 2004 אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ניויורק ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתו במיטה. טיפ נחמד לחיים: חייכו זה עושה טוב. המלצות- שיר: משהו בין שנינו אביב גפן. סרט: חומות של תקווה.

../images/Emo187.gif

האם תעיד/י על עצמך כי את/ה אדם מיוחד
כע מה התכונה הדומיננטית ביותר אצלך
צניעות
[סתם אמממ... שנינות
] איזו היא כלל לא דומיננטית והיית רוצה אותה מאוד
לא 'דעת
מה עושה אותך מאושר
צחוק! וגם תינוקות
מה מעצבן אותך
שקרים! מה מרגיע אותך
מוזיקה שקטה, התה של אמא [זה נשמע כמו סבתות
] והים!
איך אתה מפנק את עצמך
ישנה מוקדם
[נו, במקום לישון ב22, אני מסכימה לעצמי לישון ב21
] מה מרגש אותך יותר מכל
חופות!! מה מחמיא לך
מחמאות
מה עושה לך את זה
מה זו השאלה הזו?! מה הם המקומות האהובים עליך
הבית, מקומות ירוקים והחוף! מהו הבילוי האהוב עליך
לישון! [נדוש הא?!] מה הכי תרצ/י ליום הולדת
אוטו
[בתקווה שיהיה לי רשיון עד אז
איך אתה אוכל את הקרמבו
מלמעלה למטה [את העוגיה בסוף] מה הכי כיף לעשות כשיורד גשם
לצאת החוצה! או לחילופין, להתכרבל בפוך
מהי המתנה האחרונה שקנית
עפרונות צבעוניים לאן היית רוצה לחזור
כל מיני מקומות/אירועים... אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה
אירלנד/ניו זילנד ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה
טיפ נחמד לחיים: לא טיפ, משפט יפה שנמצא על הזמנה לחתונה: "כל אדם עטוי אור קדוש, המבהיק ביותר בשעה של אהבה"
המלצות- שיר: "כל הציפוריםםםם ששלחתי לדרכןןןןן" [זה פשוט נתקע לי בראש] סרט: הרבה זמן לא ראיתי
[אבל אם כבר סרטים, אז נלך על סדרות- יש כאן מישהו שעוד לא ראה נמלטים!?
]

../images/Emo187.gifפרקים 8 ו-9 לא רוצים לרדת../images/Emo10.gif

וגם הםרקים של אבודים לא

למעלה