שאלון

שנינה11

New member
שאלון../images/Emo194.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים
מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים?
וחברים?
אוהבים שבאים אורחים?
למה?
ואתם אוהבים שבאים חברים?
מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה?
למה?
מתנחלים הרבה אצלכם?
מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים?
אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים?
דואגים שיהיה אוכל?
אולי חושבים על תעסוקה?
טוחנים הרבה? או גוועים ברעב?
אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן?
אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ?
כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים?
ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות?
כשאתם אורחים, אתם ביישנים?
מבקרים הרבה אצל אחרים?
באיזו תדירות?
הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים?
בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות?
מה אתם אוכלים בחגים?
אוהבים בד"כ אוכל של חגים?
מה אתם הכי שונאים בחגים?
מה אתם הכי אוהבים בחגים?
אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים?
אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם?
יש לכם משפחה בחו"ל?
כל כמה זמן אתם מבקרים אותם?
כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? מקווה שנהנתם באו לבקר

שפוצי

New member
עונה :)

אורחים היו אתמול.. והייתה הפסקת חשמל, היה מצחיק חברים היו אצלי יום שישי מלא כי הייתה לי יומולדת..:) אבל פעם אחרונה באה אליי חברה יומשני לא תמיד אוהבת, תלוי מי ותלוי מתי אבל כשאני מזמינה אז זה אנשים שכן בא לי שיבואו חברים אותה תשובה.. גם זה תלוי בסיטואציה בימים טובים זה בדרך כלל בקבוצה גדולה כי עושים בלאגנים וכייף אבל בימים של פחות מרץ יותר נחמד לשבת לדבר ולצחוק עם במאדם אחד או שניים כן, בדר"כ הוא מסודר רק ביום רביעי הוא מתחיל להתבלגן ממש ואז אני מסתדרת אותו יומשישי לא. מכינים כשרעבים.. ממש לא, התעסוקה והצחוקים מגיעים לבד.. לא צריך לתכנן אותם.. טוחנים המון... לא מפריע לי בלאגן, כל עוד הוא לא מטונף אז סבבה.. לא מפריע לי, אבל אם הבית באמת מסריח אז פשוט לא נעים לי להיות שם ואני מוותרת או מזמינה אותם אליי.. תלוי, אצל חברים טובים שאני אצלם הרבה אין לי בעיה לקחת אפילו ולא לבקש.. אצל חברים שאני אצלם פחות אבל הם חברים טובים אז אני מבקת ואצל חברים שאני לא כל כך מכירה אותם אני מחכה שישאלו, הקיצר זה תלוי כמה נוח אני מרגישה עם אותו בנאדם.. כן, ברור!!!.. כאילו לא מתחילים לעשות ספונג'ה אבל בכייף מורידים מהשולחן ומנגבים את השולחן ביישנים? לא יודעת תלוי כמה נוח אני מרגישה אצל אותו בנאדם, בפעמים הראשונות שאני אצלו אני כן דיי ביישנית אבל אח"כ זה נעלם.. אני מאוד בנאדם של בית אני לא שורצת כל היום אצל חברים.. אבל עדיין בוא נגיד שאני בממוצע פעם בשבוע אצל חברים.. גם וגם וגם.. לפעמים אוטובוס לפעמים הורים לפעמים ברגל.. אצל סבא וסבתא,תמיד. אוכל של סבתא:) מאוד מאוד מאוד -חוץ מפסח. את ההרגשה של הנתק הזאת מהמשפחה המורחבת..(חוץ ממסבא וסבתא) הילדים. אוהבת מאוד. הכי צחוקים. כן גם, בארגנטינה. שנה שנתיים הם באים לא ביחד כל פעם מישהו אחר.. אז זה הרבה.. באים בערך חמישה אנשים כל שנה..

Shir FGS

New member
טוב, נו

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? בבית, או אותי? אנערף, כל יום יש אנשים בבית. וחברים? המממ... שבת שעברה נדמה לי. אוהבים שבאים אורחים? נחמד לפעמים, כן. למה? כי זה נחמד. ואתם אוהבים שבאים חברים? כן. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? בנפרד. למה? ככה כל אחד בא לידי ביטוי. מתנחלים הרבה אצלכם? לא ממש. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? שיהיה משהו מתוק ואוכל. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? אני לא מסדרת במיוחד, שמה בגדים בכביסה וכאלו. דואגים שיהיה אוכל? חח כן. אולי חושבים על תעסוקה? לא ממש... טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? אוכלאוכלאוכל. אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? לא :) רק שיהיה איפה לדרוך. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? מי אני שאסדר לו?? כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? אם בא לי, אני אומרת. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? כן. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי אצל מי... מבקרים הרבה אצל אחרים? כן, דיי. באיזו תדירות? לפחות פעמיים בשבוע. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אם יש גשם, אז הורים, אם לא ברגל. בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? פעם בכמה שנים יטצא שזה גם אצלנו... אבל זה מתחלק. מה אתם אוכלים בחגים? אוכל של החגים. יאמ יאמ. אוהבים בד"כ אוכל של חגים? כן. חוץ מהאוכל האשכנזי של פסח. מה אתם הכי שונאים בחגים? לא עולה לי מזשהו.. מה אתם הכי אוהבים בחגים? חופשששש אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? 20+ אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? משתדלת להיות כמה שיותר. זה נחמד דווקא יש לכם משפחה בחו"ל? לא. כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? כל כמה זמן הם מבקרים אתכם?

let it fall 91

New member
בהחלט "טוב, נו"

מתי לאחרונה ביקרו אתכם אורחים? יום ראשון. וחברים? יום ראשון. אוהבים שבאים אורחים? לא. למה? רעש. ואתם אוהבים שבאים חברים? לא. מעדיפים להפגש עם כל אחד בנפרד או בקבוצה גדולה? בנפרד. למה? שיחה מהנה אפשר לנהל במקסימום 6 עיניים. מתנחלים הרבה אצלכם? לא. מה ההכנות שאתם עורכים לפני שבאים אורחים? הם לא באים. ואם באים אז אני דואגת לנעול את החדר. אתם מסדרים את הבית? אכפת לכם אם החדר שלכם מסודר כשיש אצלכם חברים? לא, לא. דואגים שיהיה אוכל? אוכל תמיד יש.. אולי חושבים על תעסוקה? נחשי גומי! טוחנים הרבה? או גוועים ברעב? משתדלים לגווע. אכפת לכם אם הבית/חדר של המארח מסודר או מבולגן? מבולגן במידה. אם זה מפריע לכם,אתם מסדרים לו אותו? או מעירים לו ? אם זה בלגן מעצבן אז אני נוטה להכנס להתקף ולסדר. כשאתם מבקרים אצל אחרים,אתם מציקים להם בנוגע למזון ושתיה או מתאפקים עד שהם שואלים? ^ משתדלים לגווע. ואחרי שאתם אוכלים אצל המארח,אתם עוזרים לנקות? בוודאי. כשאתם אורחים, אתם ביישנים? תלוי מי המארח.. מבקרים הרבה אצל אחרים? לא יותר מדי. באיזו תדירות? לרוב זה סופי-שבוע שאני לא בבית בכלל.. הולכים ברגל אל חברים, או אוטובוס? או הורים? אוטו/בוס/אחות בחגים,איפה חוגגים? אצלכם בבית או אצל סבים/סבתות/דודים/דודות? פה למטה. מה אתם אוכלים בחגים? אוכל של פולנים, בעיקר. אוהבים בד"כ אוכל של חגים? הסלטים נחמדים.. מה אתם הכי שונאים בחגים? את החג. מה אתם הכי אוהבים בחגים? את החופש, אני מניחה. אל איזה 'חלק' אתם יותר מתחברים במשפחה- הילדים או המבוגרים? אל עצמי, בעיקר. אוהבים ביקורים של המשפחה? או שזה משעמם אתכם? זה מעצבן אותנו. יש לכם משפחה בחו"ל? לא. כל כמה זמן אתם מבקרים אותם? לא. כל כמה זמן הם מבקרים אתכם? לא. "כדאי לכם.. תבואו לבקר"

למעלה