שאלון...!!! אם הייתם קוסמים: 1. איזה צורה הייתה לפטרונוס שלך? 2. איך הבוגארט שלך היה נראה?
ק קרוקשנס New member 4/2/06 #1 שאלון...!!!../images/Emo192.gif אם הייתם קוסמים: 1. איזה צורה הייתה לפטרונוס שלך? 2. איך הבוגארט שלך היה נראה?
שאלון...!!!../images/Emo192.gif אם הייתם קוסמים: 1. איזה צורה הייתה לפטרונוס שלך? 2. איך הבוגארט שלך היה נראה?
N N o A 1 1 New member 5/2/06 #2 הלווא../images/Emo10.gif 1.קרוב לוודאי של חתול 2.מישו שאני אוהבת מת(חס וחלילה טפו טפו טפו!!!!).
D DEANC New member 5/2/06 #3 פשוט הפטרונוס שלי היה לובש צורת כלב (אני מקווה רוטווילר[שגם הסוהרסנים יפחדו]) הבוגארט היה לובש צורת קרוב משפחה מת
פשוט הפטרונוס שלי היה לובש צורת כלב (אני מקווה רוטווילר[שגם הסוהרסנים יפחדו]) הבוגארט היה לובש צורת קרוב משפחה מת
Y your avi New member 5/2/06 #4 ../images/Emo9.gif פטרונוס: חתול גדול או נמר. בוגראט: ליצן ענק או בובה חיה.
D dairy milk New member 5/2/06 #5 =] ../images/Emo220.gif איזה צורה הייתה לפטרונוס שלך? אממממ, אני חושבת ש... משהו תמים, אבל וואנאבי חכם כזה. איך הבוגארט שלך היה נראה? מישהו שאני במיוחד אוהבת שמעליב אותי בפנים, מאוד מעליב.
=] ../images/Emo220.gif איזה צורה הייתה לפטרונוס שלך? אממממ, אני חושבת ש... משהו תמים, אבל וואנאבי חכם כזה. איך הבוגארט שלך היה נראה? מישהו שאני במיוחד אוהבת שמעליב אותי בפנים, מאוד מעליב.