שאלון

ady18

Well-known member
תשובות

מה השעה:20:47 תמונה שלכם: שם:יעל גיל:21 וחצי מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס?מפתח+פלפאון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד נגינה ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חומוס:) מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות הדחפות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?יהודה לוי איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב:בשר בורקס קוראסון ופסטות וגנחון שתייה אהובה:קולה ושוקו להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה:וניל עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת:מכנס טרינג ירוק וחלצת פיגזמה אפורה עם לבבות חושב/ת על:העתיד מתגעגע/ת ל:לאף אחד הדבר האחרון ש... קניתי:טוסט עשיתי:כלום קראתי:עיתון האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון:אביב שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך:

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההההה

מה השעה: 21:27 תמונה שלכם:
שם: עדן גיל: 20 מזל: אריה תאריך לידה: 17-08-85 מסטיק: תות מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנא ערף מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשאחותי עירית נולדה מה היית משנה בעצמך? את הביישנות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה ו-לך כוס אמק, יש שם מסיבה חבל"ז מה עושה לך טוב? להיות עם החבר'ה שלי מה מעצבן אותך? כשאומרים לי מה לעשות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וסיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? המכתבים שחברות שלי כותבות לי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד מה היית לוקח לאי בודד? את עינב המלצה לסרט: בת הנשיא תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני חמודה איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים מעודדים איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? העצבנות חחח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם יוליאן שלי איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? ראש השנה האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 6 כולל אותי מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אחד מנפלאות העולם את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם החבר'ה שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת עם החבר'ה, לשמוע מוזיקה מקומות בילוי מועדפים: כל מיני פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סבבה, לך כוס אמק האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן לבוש: מכנס לבן וחולצה לבנה איפור: עיפרון שחור, צללית לבנה, ליפ גלוס ומייק אפ מאכל אהוב: האוכל של אמא שתייה אהובה: קוקה קולה להקה אהובה: אין סרט אהוב: יש הרבה גלידה: שוקולד עיר בעולם: אשדוד ארץ: ספרד ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג לבן חושב/ת על: לאן לצאת יותר מאוחר מתגעגע/ת ל: עינב ויוליאן הדבר האחרון ש... קניתי: סיגריות עשיתי: קפה קראתי: ספר בדיחות האחרון ש... שישן איתך: עירית שחיבק אותך: אמא שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: עינבי ששבר לך את הלב: אף אחד בכית עליו: יוליאן צחקת עליו: אף אחד הצחיק אותך: עירית שימח אותך: עינב העליב אותך: אף אחד פגע בך: יוליאן עיצבן אותך: אמא שלי התגעגעת אליו: עינב ויוליאן שדיברת איתו בטלפון: עינב שרצית לראות ולא יצא לך: יוליאן המקום האחרון שביקרת בו: הבסיס שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: וואלה, לא זוכרת, זה היה מזמן אהבתם את השאלון |כן או
?
היה סבבה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה השעה: 1:51 PM. תמונה שלכם: לא, לא בא לי עכשיו. שם: מאיה. גיל: 15. מזל: עקרב. תאריך לידה: 28.10. מסטיק: אורביט ירוק או מאסט סקסי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מלכת סאדו, מפיקת הופעות, אומנית, מנהלת ביתקפה וחנות גרביים. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 9.7 נדמהלי, וגם כל רגע מחדש. מה היית משנה בעצמך? תחת, כח רצון. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כזה, שמנתה, קובבה. מה עושה לך טוב? הוא, חברים שלי, הופעות, להסתובב, לקנות דברים, לצלם, אופניים, לרקוד, לצייר, לכתוב, לשמוע מוזיקה. מה מעצבן אותך? אחותי, אמא שלי, אנשים מתחכמים, אנשים צבועים, כשפוגעים במי שחשוב לי, חוסר צדק. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, שפתון וקונדום. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון לזכור דברים באופן נורמאלי ולהתרכז. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש לי הרבה, לאיודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? חמאה. כמויות של חמאה וזה אףפעם לא נגמר. גם מיונז. מה היית לוקח לאי בודד? החברים הטובים, איפור ו7000s עם סטוקים של בטריות וזכרון. המלצה לסרט: שיקאגו, אמריקן ביוטי, ביטלג'וס, סיפורו של דיוויד גייל, מולאן רוז'. תוכנית טלוויזיה? זינה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? יש הרבה. אני לא הולכת לשים אותם כאן. אבל הם יפיפיים, וזה. איך את/ה מתגבר על באסה? חברים, לצאת, להצליח בדברים שרציתי, הופעות, להסתובב, לקנות דברים, לצלם, אופניים, לרקוד, לצייר, לכתוב, לשמוע מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון, שוב ארגנטינה, אירלנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אם אני אחשוב שזה ישראלי זה יהיה ישראלי. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? יונה וולך. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פורימ ופסח. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא תפסו אותי אףפעם. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לרוב. חיית מחמד: חתול. כמה אחים יש לך? אחת, טפשית. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש. זה לא לגמרי זה, בכלל. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח, המון. נפגשת איתו/ איתה? כמובן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להסביר את זה אפילו. זה חזק יותר מכל דבר אחר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא שאלתם כבר, "מה עושה לך טוב?". מה את/ה אוהב/ת לעשות? להתחבק. הייתי עונה "להזדיין" אבל זה היה כלכך בנאלי אז די. מקומות בילוי מועדפים: הייניקן, ומעבר לזה - הופעות. ממ מסעדות משהו? את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? רק כשהם ממש קטנים ומתוקים ולא עושים לי כלום, לא אנשים שקטנים יותר ממני. ג'-ט' מבחילים אותי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יותרמדי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "שמנתה", "כזה", "קובבה". האם את/ה מאמינ/ה בה´? אין לי שום רצון לחשוב על זה באיזשהו שלב של החיים שלי. החיים טובים לדעתך: כן. לבוש: צבעוני, אלגנטי, סקסי, ילדותי. איפור: תלוי על מי. בעיקר שפתונים כהים עושים לי את זה, ועפרון בעיניים. מאכל אהוב: בשר, שוקולד. שתייה אהובה: מים, הייניקן, מיץ תפוחים, תה, קפה. להקה אהובה: כרגע אין אחת מספיק ראויה. סרט אהוב: ביטלג'וס, שיקאגו. גלידה: פרוזן יוגורט, תות, מנגו, פסיפלורה, עוגיות וסוגים שונים של שוקולד איכותי. עיר בעולם: ת"א. ארץ: נורווגיה. ברגעים אלו לובש/ת: סווצ'רט מיקימאוס ומכנסבית. חושב/ת על: מוזיקה. מתגעגע/ת ל: חברים. הדבר האחרון ש... קניתי: סיכות לשיער ושלושה עגילים. עשיתי: ראיתי את "התפוז המכני" מוקלט. קראתי: הארי פוטר השישי, צריך לחזור למקורות. האחרון ש... שישן איתך: החבר. שחיבק אותך: אבא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: חבר. ששבר לך את הלב: אףאחד. בכית עליו: לאזוכרת. צחקת עליו: אלון. הצחיק אותך: דניאלתה. שימח אותך: חבר. העליב אותך: אףאחד. פגע בך: אףאחד. עיצבן אותך: אחותי. התגעגעת אליו: חבר, דניאלתה, רוני. שדיברת איתו בטלפון: חבר. שרצית לראות ולא יצא לך: ימית. המקום האחרון שביקרת בו: שדרות ירושלים. החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה, מה. אהבתם את השאלון? כן.

מ ו ג ה

New member
עוווווונה

תמונה שלכם: אם יבוא לי..עוד מעטט..טוב נו
שם: אלמוג גיל: 15 וחצי מזל: בתולה תאריך לידה: 26.8.90 מסטיק: ל-א אוהבת
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: החלום שלי אחרי צבא להיות דיילת..נראלי כל כך כיף
...ואז פסיכולוגית/מעצבת אופנה/תסריטאית או בימאית או משו כזה... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שאחי ניב נולד
בדיוק היום דיברתי על זה עם חברה שלי... מה היית משנה בעצמך? ציפורניים |בעע|..וביקורתיות לפעמים! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אמממ סעמק
מה עושה לך טוב? שאני מקבלת ציון טוב..או מקלחת טובה...שמחמיאים לי..וסופשבוע מהנה ומוצלח עם חברים שלי גם עושה טוב
מה מעצבן אותך? חוסר התחשבות...או חוסר חיבור לעולם..
על הבוקר שכולם עצובים ומתפללים לשלום רה"מ..מבולבלים ולא מבינים מה קורה...יש על זה הרצאה במסדר בוקר כולם לחוצים ועצובים..שתי פקאצות מדברות ביניהן "יוו כפרה שיוואוו אני לא מאמינה לפסטיגל נתנו 5 כוכבים ולשיר נולד רק כוכב 1 יוו אני בשוק" טיפשות!!!! מה תמיד צריך להיות בכיס? קודם כל תהילים
וגם...כסף אפ'פעם לא מזיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אמממ...לא שאין לי כישרון כזה באופן מוחלט
אבל הייתי רוצה קול כמו של מאריה קארי...טוב נסתפק בשירי מימון =]
מה הפריט הכי יקר שיש לך? שמלת שושבינה..הייתי בחתונה של דוד שלי..בגיל 5...השמלה עלתה משו כמו 3,000 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב
מה היית לוקח לאי בודד? מצלמה
סתםם..מישו המלצה לסרט: מיליון דולר בייבי...ומגרש השדים תוכנית טלוויזיה? טלנובלה בעמ!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שרו לי את "your beatiful" איך את/ה מתגבר על באסה? אממ חושבת על דברים טובים שקרו לי פעם..וושבת על דברים טובים שיכולים לקרות לי...ופשוט שוכחת מהבעסה! איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהוואי!!!! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ברור שחוצפה
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ..ואביב בקליל איזה חג אהוב עליך? פסחחחח! האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: ממ לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: פעם אהבתי..היום אני נגמלת! זה לא יפה
חיית מחמד: אממ כלבב כמה אחים יש לך? 2..אחד גדול ממני אחד קטן מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ל-א הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אמממ אפשר להגיד..או שלאא נפגשת איתו/ איתה? חח מלא פעמים...בוא נגיד שבעצם דרך האינטרנט הכרנו!! אבל בככה ראיתי אותו מלא פעמים..כי הוא היה בשכבה שלי מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? ממ פעם..עכשיו הכי לאא מהי אהבה בשבילך? שאין רגע שלא חושבים על הבנאדם הזה! שיש פרפרים בבטן כשהוא מתקרבב...שיש לי אליו משיכה רגשית ומינית שאני נהנית איתו ושהוא מביא לי חיוך ענקי על הפנים! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כה! גיליתי את זה השבוע! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ..לא משנה מה את/ה אוהב/ת לעשות? אמממ להיות עם חברות שלי מקומות בילוי מועדפים: נאפיס..בית ריק של אחד מהחבר'ה עם צחוקים עד הבוקררר... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כהה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? בטח! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוווווד..אבללל תלוי כי כשהם מעצבנים אפשר להביא להם כאפה
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית יותר מדי
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ל-א!
את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממ פעםם..היום כבר לא חחח מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: וואטבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד החיים טובים לדעתך: אממ תלוי מתי..יש רגעים שפשוט באלי למות
לבוש:ג'ינס וסריג/גולף איפור: אממ עיפרון שחור אהבת חיי...אייליינר לפעמים וקצת סומק מאכל אהוב: ספגטיייייי שתייה אהובה: מים ובירה שחורההההה! להקה אהובה: אווננסנס סרט אהוב: מיליון דולר בייבי גלידה: וניל פצפוצים/עוגיות עיר בעולם: פריז!!! ארץ: צרפת..חח ברגעים אלו לובש/ת: חולצת ביצפר שחורה..ג'ינס טי אנ טי וחגורה לבנה חושב/ת על: אפחדד מתגעגע/ת ל: לא משנה.. הדבר האחרון ש... קניתי: מתנה לחברה
עשיתי: עונה על שאלון קראתי: עמוד בערבית..בכיתה האחרון ש... שישן איתך: ניב..אחי שחיבק אותך: חברה שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה אחרת חח ששבר לך את הלב: אפחד!! ברוך השם מי שישבור לי ת'לב אני אשבור לו ת'חיים
בכית עליו: לא משנה! צחקת עליו: יוסי מהכיתה שלי המעצבן הזה!!!!!! הצחיק אותך: חברה שלי שימח אותך: חברה אחרת!!! העליב אותך: לא משנה
פגע בך: אממ אותו אחד...מה ההבדל בין פגע להעליב?
עיצבן אותך: יוסי:S התגעגעת אליו: נו לא משנה יוו אתם חזורים על שאלות
!!!!!! שדיברת איתו בטלפון: אממ חברה שרצית לראות ולא יצא לך: תום המקום האחרון שביקרת בו: בית ספר
החופשה האחרונה שהייתה לך: פריז
בביג חופשש אה לאא! אילת..בסוכות חח

מ ו ג ה

New member
אוו איזו תמונההה!!!!!../images/Emo122.gif

מכוערת בטירוף!!!!!!! אני נראית הרבה יותר נורמלי מהתמונה הזו..וגם השתנתי..זה היה לפני חצי שנה אז נא לא לשים לב
בעע

מ ו ג ה

New member
תודה רונה../images/Emo99.gif

ממ...אבל זו תמונה לא הכי מוצלחת..יש יותר יפות אבל הן לא על המחשב
ואני גם די קטנה פה אפשר להגיד..אוהבתותך תודה

My self and i

New member
../images/Emo23.gif

**נחטף באכזריות מפורום אהבה בגיל ההתבגרות** מה השעה: 16:26
תמונה שלכם: לא היום, מחר
שם: שרית גיל: 12 מזל: עקרב תאריך לידה: 21.11.93 מסטיק: בזזזזזזזזוקה, זזזזזזזזזזום רולזזזזזזזז
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שבא לי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה מה היית משנה בעצמך? לא הייתי משנה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אמא'לללה !" מה עושה לך טוב? המזגן
מה מעצבן אותך? פאקצות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון וכסף
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יש לי כבר מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת שעברה דורות
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו
מה היית לוקח לאי בודד? תמשופחס ותח'ברה :] המלצה לסרט: קינג קונג תוכנית טלוויזיה? פלוריסיינטה והשמינייה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל יום שאוהבים אותי
איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת שיש כאלה שקורה להם דבר גרוע יותר איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צ'חצ'חים
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אהובי
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ואביב
איזה חג אהוב עליך? פורים
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מממממ על אנשים שהם שיא
חיית מחמד: כלב
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם נפגשים פעם בשבוע לפחות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להגדיר אהבה
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממ לא הכי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? החברים שלי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד מקומות בילוי מועדפים: קניון מועדנים מסיבות.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה, אין כמו הבית
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כהה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאווווווד
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? מוותרת כשצריך ומתעקשת כשאני צודקת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שאלתם כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? כהההה החיים טובים לדעתך: ברור
לבוש: ג'ינס וטי שרט איפור: עפרון שחור בעין מאכל אהוב: מנה חמה שתייה אהובה: קולה דיאט להקה אהובה: בלאק אייד פיס והביטלס
סרט אהוב: הרבה גלידה: ונילללל, רק ונילללל
עיר בעולם: נתניה
ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת: מכנס וחולצה
חושב/ת על: אהובי
מתגעגע/ת ל: כנ"ל הדבר האחרון ש... קניתי: ג'ינס עשיתי: שיעורים
קראתי: עיתון ראש 1
האחרון ש... שישן איתך: ג'ס שחיבק אותך: אמא שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמא ששבר לך את הלב: י' בכית עליו: אפחד צחקת עליו: חחחח אלכס אחד הצחיק אותך: שיר שימח אותך: שיייייר
העליב אותך: אפחד פגע בך: י' עיצבן אותך: הרבה התגעגעת אליו: אהובי
שדיברת איתו בטלפון: שיר שרצית לראות ולא יצא לך: חברה מבצפר אחר המקום האחרון שביקרת בו: בצפר
החופשה האחרונה שהייתה לך: בצרפת אהבתם את השאלון?

Come Alive

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

מה השעה: 5.35 תמונה שלכם: שם בצד.
שם: נעה גיל: 16 (אתמול היה לי יומולדתתתת) מזל: גדי תאריך לידה: 14.1.1990 מסטיק: אורביט מנטה עדין מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת חח מה היית משנה בעצמך? באופי- את הדחף לשליטה, במראה- שיניים, מרזה את עצמי קצת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "יאווו ראסמיי" מה עושה לך טוב? חיוך. חיבוק אוהב ועוטף. נשיקה. אהבה. צומי. מה מעצבן אותך? שלא מסכימים איתי. שמציקים לי. ששולטים בי. ועוד. מה תמיד צריך להיות בכיס? הפלאפון, מצית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הממ.. לאדעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה? O_O מה היית לוקח לאי בודד? A loved one. המלצה לסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח.
תוכנית טלוויזיה? Friends. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "את כל כך יפה, גם מבפנים וגם מבחוץ.. מי שלא רואה את זה עיוור". בכנות. ובלי כוונות נסתרות. הידיד הכי טוב שלי לשעבר. איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה הרבה הרבה, כותבת הרבה, מעשנת סיגריה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? שוב בהוליווד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעשות תנועות מגונות בכביש. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? כריסטינה אגילרה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: נופ. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כעעע חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 אחיות גדולות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כמובן. נפגשת איתו/ איתה? כמובן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? משהו חזק יותר ממילים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בכלל לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דברים קטנים שמראים אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשחק. מקומות בילוי מועדפים: מועדון, בית קפה, בית של מישו/מישי, בית שלי עם מלא חברות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד. (לא בקטע הזה חח) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא ממש, אני חושבת.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת, לא בצורה שזה מפריע. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "קופה, כונפה, מטומטמת, חחח, יאוו, ראסמי, לגמרי, אני אוהבת אותך!" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: לא ממש בנתיים חח P: לבוש: רגיל כזה.. די צמוד בדר"כ. אני אוהבת שרואים לי את הבטן התחתונה/קצת מחשוף. איפור: קצת מייקאפ, קצת סומק, מסקרה ועיפרון שחור. מאכל אהוב: פיצה? שתייה אהובה: תה. להקה אהובה: אין בזמן האחרון ממש. סרט אהוב: יש יותר מדי P: גלידה: שוקולד עם פצפוצים עיר בעולם: לוס אנג'לס ארץ: קליפורניה
ברגעים אלו
לובש/ת: ג'ינס וסוודר לבן חושב/ת על: השאלון. והידיד הכי טוב שלי לשעבר. מתגעגע/ת ל: ידיד הכי טוב שלי לשעבר
הדבר האחרון ש...
קניתי: מקדונלדס חהחה עשיתי: שמתי רגל על רגל והשתעלתי חח קראתי: מגזין GO
האחרון ש...
שישן איתך: חברה שלי ירדן שחיבק אותך: חברה שלי הילה שאמר לך שהוא אוהב אותך: חברה שלי מירב ששבר לך את הלב: הידיד הכי טוב שלי לשעבר. בכית עליו: הידיד הכי טוב שלי לשעבר. צחקת עליו: חברה שלי הילה, בקטנה כזה P: הצחיק אותך: חברה שלי הילה שימח אותך: חברה שלי הילה העליב אותך: ידיד שלי עידן פגע בך: איזה אחד. עיצבן אותך: חברה שלי דנה התגעגעת אליו: ידיד הכי טוב שלי לשעבר שדיברת איתו בטלפון: אמא שלי שרצית לראות ולא יצא לך: אמממ לא היה כזה. המקום האחרון שביקרת בו: דיזנגוף סנטר החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה......? אהבתם את השאלון? כע.

יווובל

New member
../images/Emo30.gif

מה השעה: 6:28 שם: יובל גיל: 17 מזל: נראה לי טלה תאריך לידה: ט"ז אדר מסטיק: מנטה, אבל רק חריף מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שונא את השאלה הזאת. לא יודע!! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע... מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודע. מה עושה לך טוב? גשם מה מעצבן אותך? מתמטיקה, ואנשים מזוייפים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית או סנטימנטלית? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? לא יודע.. מה היית לוקח לאי בודד? וואי שונא את השאלות האלה!!! המלצה לסרט: שודדי הקאריביים, וגלדיאטור!! תוכנית טלוויזיה? לא רואה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכר.. חחח איך את/ה מתגבר על באסה? קורא, שומע מוסיקה, מנגן בגיטרה, מדבר עם חבר, דברים כאלה איפה היית רוצה לבקר בעולם? שום מקום ספציפי.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפור כל דקה בכביש.. לא יודע.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם עצמי.. לא יודע, מה זה משנה? איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו וחורף איזה חג אהוב עליך? סוכות האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אמממ... לדעתי זה לא פשע, לצערי לדעת מדינת ישראל זה כן פשע. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל לצחוק בצחוק כזה... חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 8 חוץ ממני מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא רציני נפגשת איתו/ איתה? ממש לא! מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. מהי אהבה בשבילך? אוי מה זה החארטה הזה? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אין לי מושג.. מזתומרת? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע גשם על החלון מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא, לנגן.. מקומות בילוי מועדפים: לא יודע.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן קצת.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נראה לי שכן, לא ממש התנסתי בזה את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא כל כך... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה. נראה לי יותר וותרן. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודע! האם את/ה מאמינ/ה בה´? וודאי!! החיים טובים לדעתך: הכל תלוי בי! לבוש: דגמחים, טי שרטים, נעלי הרים איפור: בעעע מאכל אהוב: תפו"א שתייה אהובה: מיץ תפוזים סחוט להקה אהובה: אין סרט אהוב: שודדי הקאריביים וגלדיאטור גלידה: פיסטוק עיר בעולם: ירושלים.. ארץ: ישראל! ברגעים אלו לובש/ת: סווצ'רט שחור וג'ינס חושב/ת על: הבגרות באנגלית (מחר) מתגעגע/ת ל: ימים שהייתי שישיסט עליז וחסר דאגות הדבר האחרון ש... קניתי: נעליים (היום!) עשיתי: פיהקתי קראתי: ספר בשם "עזאזל" האחרון ש... שישן איתך: מה, במיטה? מי ישן עם אנשים במיטה?.. שחיבק אותך: אמא נראה לי שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא יודע, בטח אמא. ששבר לך את הלב: לא שברו לי את הלב... בכית עליו: הפינוי מגוש קטיף צחקת עליו: לא זוכר.. הצחיק אותך: ממש לא זוכר. שימח אותך: שקניתי סוף סוף נעליים נורמליות העליב אותך: לא זוכר.. פגע בך: לא זוכר עיצבן אותך: חבר שלי בניה היום בשיעור מתמטיקה...
התגעגעת אליו: לא יודע.. שדיברת איתו בטלפון: בת דודה שלי רות שרצית לראות ולא יצא לך: בניו המקום האחרון שביקרת בו: ירושלים החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה.. אהבתם את השאלון? סבבה...

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif

מה השעה: 18:35 תמונה שלכם: שם: נופר גיל: 15 מזל: מאזניים תאריך לידה: 1.10 מסטיק: חריף מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עוד לא החלטתי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ.. מה היית משנה בעצמך? קצת להרזות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אלוקים מה עושה לך טוב? סחלב חם עם קינמון+שמיכת פוך+סרט טוב מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? דיסקית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? שרשרת עגילים וצמיד מזהב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב
מה היית לוקח לאי בודד? MP3 המלצה לסרט: שנחאי נון , צוות שנגחאי תוכנית טלוויזיה? כן,מותק שמש ועוד מלא מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא חשבתי על זה איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ואוכל איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפנים עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הרבה איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולם איזה חג אהוב עליך? לא יודעת נו האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: שהם צוחקים איתי אז כן חיית מחמד: נמר,קוף,כלב,שועל,זאב,דולפין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים מהי אהבה בשבילך? מילה עם ארבע אותיות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ככה ככה
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שהולך לי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: הופעות,מסיבות את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן זה נחמד
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לא עשיתי כלום..." האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: יש עליות וירידות לבוש: ביזארי איפור: בקטנה מאכל אהוב: סושי וסחלב שתייה אהובה: כל השייקים עם הפירות להקה אהובה: סיסטם אוף אה דאון, רד הוט צ'ילי פפרז סרט אהוב: שנחאי נון,צוות שנגחאי,שודדי הקאריבים,ספורי נרניה,חופשיות על הבר,8 מייל,אפקט הפרפר גלידה: וניל עם עוגיות עיר בעולם: סידני ,מילאנו,האג ארץ: אוסטרליה,הולנד ברגעים אלו לובש/ת: חולצת פיג'מה ג'ינס ונעלי VANS חושב/ת על: מה אני יענה בשאלה הבאה מתגעגע/ת ל: הרבה הדבר האחרון ש... קניתי: סנדביץ' עם טונה עשיתי: שיעורים קראתי: תגובות של ילדים האחרון ש... שישן איתך: אבא שחיבק אותך: דורין שאמר לך שהוא אוהב אותך: סיון ששבר לך את הלב: אין כזה בכית עליו: לא זוכרת צחקת עליו: סיון הצחיק אותך: סיון שימח אותך: אירה העליב אותך: אממ..לא זוכרת פגע בך: לא זוכרת עיצבן אותך: אבא התגעגעת אליו: חן שדיברת איתו בטלפון: סיון שרצית לראות ולא יצא לך: הרבה המקום האחרון שביקרת בו: אצל אבא החופשה האחרונה שהייתה לך: בקפריסין אהבתם את השאלון או ? כן הוא סבבה תהנו מהשאלון..:) כן שבת שלוםםם!!!

עונהנהנה../images/Emo3.gif

מה השעה: 20:57 תמונה שלכם: אין
שם: ענבל
מזל: דגיםם
תאריך לידה: 16.3
מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה עורכת דין
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשנולדתי?
מה היית משנה בעצמך? את השכחנות
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מה נסגר?"
מה עושה לך טוב? להיות עם המשפוחה
מה מעצבן אותך? כשקוראים לי ואני לא עונה אז דופקים לי על הגב עם האצבע
מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מממ..לאדעת מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב?
סתם לאדעת.. אף פעם לא היה לי פריט מיוחד
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפפונים
מה היית לוקח לאי בודד? חברות, משפחה, מים, אוכל ואם אפשר גם את המחשב
המלצה לסרט: "נרניה"
סרט יפהה
תוכנית טלוויזיה? המומינים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? חברה שלי שאמרה לי שאני החברה הכי טובה שלה והיא מרגישה שתמיד היא יכולה לסמוך אליי והיא אוהבת אותי הכי
איך את/ה מתגבר על באסה? אממ..הדרך הכי טובה היא לדבר עם מישו..
אז תמיד אני מספרת לאחותי או לאמא שלי והן עוזרות לי
איפה היית רוצה לבקר בעולם? דיסנילנדדדדד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתורות
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם החברות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץ
איזה חג אהוב עליך? פוריםם
האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אז גנבתי את הברביות מהגן, טוב לכם?!
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אני צוחקת על אנשים ביחד איתם
חיית מחמד: כלב.. אבל אין לי
כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.. אתה אף פעם לא יודע מי נמצא מאחורי המחשב
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יש לי כמה חברות שהכרתי בתפוז אבל לא יותר מזה
נפגשת איתו/ איתה? -- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יכול להיות.. מהי אהבה בשבילך? הרבה דברים נו..
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך.. אבל בערך
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? החברות
מה את/ה אוהב/ת לעשות? מחשב, טלוויזיה, להיפגש עם חברות, לצאת לסרט, ולחגוג יומולדתת
מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, מסעדה, וגם בבית
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור
את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן^_^ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ברור שלא
זה סתם משעמם אם כולם היו אותו דבר
את/ה בחור/ה קנאי/ת? יש לי תקופות שאולי אני מקנאה.. אבל אני מצליחה להתגבר
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "וואלה", "מגניב"
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: ברור
חיים רק פעם אחת בחיים.. אז בחיים צריך לעשות חיים
לבוש: ג'ינס עם חולצה ומלאה סווצ'רט
וגם צעיף
איפור: לא..
מאכל אהוב: שניצל, ספגטי ופשדיטת רולדה של אמא
שתייה אהובה: קוקה קולה
להקה אהובה: גרין דיי והבקסטריט בויס
סרט אהוב: יש המוןןן
גלידה: מוקה, וניל, בננה תות ופיצפוצי שוקולד
עיר בעולם: לאדעת
ארץ: ישראל
ברגעים אלו לובש/ת: מכנס שחור, וסווצ'רט אפור ורוד
וגם צעי, ורוד
חושב/ת על: מה שאמרתי לפניי
מתגעגע/ת ל: אף אחד
הדבר האחרון ש... קניתי: פיצה
ביום הורים שהיה לנו לפני כמה זמן
עשיתי: כתבתי את התשובה הקודמת
קראתי: "מסתוריי כוכב צלמוות" *פרסומתסמויה* תקראו! ספר מדהים
האחרון ש... שישן איתך: דובי. סתם.. אף אחד
שחיבק אותך: אבא'לה ^_^ שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא זוכרת
ששבר לך את הלב: מישהו..
בכית עליו: לאזוכרת
צחקת עליו: נעמה
אבל צחקתי איתה!!
הצחיק אותך: עמית
שימח אותך: אמא
העליב אותך: לא זוכרת פגע בך: כנ"ל עיצבן אותך: עדן.:-S התגעגעת אליו: אף אחד
שדיברת איתו בטלפון: ירדן
שרצית לראות ולא יצא לך: אור
המקום האחרון שביקרת בו: ביצפר החופשה האחרונה שהייתה לך: טיול עם המשפחה ועם הדודים לקיבוץ! היה כיףף:] אהבתם את השאלון? כן

ChOcOlAtE gIrL2

New member
שליי../images/Emo9.gif

מה השעה: 20:08 תמונה שלכם: אין מצב שם: אירנה גיל: 12 וחצי מזל: טלה תאריך לידה: 15.4.93 מסטיק: מנטה, בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עורכת דין מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לאיודעת.. מה היית משנה בעצמך? צבע שיער באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה, אוקיי, טוב.. מה עושה לך טוב? כלמיני דברים.. מה מעצבן אותך? כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות, כסף
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? יש לי הרבה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פיצה
מה היית לוקח לאי בודד? נמנמנמ... לאיודעת.. המלצה לסרט: כלמיני.. חתונת הרפאים, הארי פוטר(למרות שלא ראיתי
), נרניה(שוב. לא ראיתי
) ועוד.. תוכנית טלוויזיה? השמינייה, הש"ש(עדיין תקועה בעונה הראשונה
) ו.. אממ... לאיודעת מה עוד.. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? היו הרבה דברים.. שאני חכמה, יפה, מצחיקה, חמודה, חברותית, שיש לי עיניים מהממות אנערף אני יודעת מה עוד.. איך את/ה מתגבר על באסה? בכלמיני דרכים.. מדברת עם אנשים שאני אוהבת, שומעת מוזיקה, קוראת ספר.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנגב חומוססס
עדיף עם חמוס(והמבין יבין
) עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? הוממ.. חברות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב וחורף איזה חג אהוב עליך? פורים ןכירסמס(אני לא חוגגת אבל
) האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? מה ז'תומרת.. אהבה נו
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם אנשים שאני אוהבת.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? כלמיני דברים.. מקומות בילוי מועדפים: אממ.. בתים של חברות, קניון.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? די וותרנית.. אבל יודעת להיות עקשנית כשצריך
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כתבתי כבר באיזה שהיא שאלה למעלה.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: כן לבוש: רגיל איפור: לפעמים מאכל אהוב: הרבה שתייה אהובה: תפוחים, ענבים, פטל, קולה, ספרייט להקה אהובה: בקסטריט בויז סרט אהוב: הרבה.. גלידה: ווניל, שוקולד עיר בעולם: אממ.. ניו יורק, פריז.. ארץ: אוסטרליה, אנגליה ברגעים אלו לובש/ת: חולצה אפורה כזאת עם צווארון ושרוולים אדומים וג'ינס.. חושב/ת על: אפחד מתגעגע/ת ל: מישו הדבר האחרון ש... קניתי: איזה קרם לפנים עם אימא שלי..
עשיתי: ראיתי טלוויזיה קראתי: ניבר.. ואני עדיין קוראת האחרון ש... שישן איתך: אממ לאזוכרת..>< שחיבק אותך: אימא שאמר לך שהוא אוהב אותך: עמיתתת
ששבר לך את הלב: מישו.. בכית עליו: מישו.. צחקת עליו: אממ.. אמממ...>< עמרי נראלה..>< הצחיק אותך: רותם שימח אותך: רותם העליב אותך: לאזוכרת פגע בך: כנ"ל עיצבן אותך: עדן>< התגעגעת אליו: מישו שדיברת איתו בטלפון: רותם שרצית לראות ולא יצא לך: אממ.. לאזוכרת.. המקום האחרון שביקרת בו: השירותים
החופשה האחרונה שהייתה לך: בחופש הגדול.. צימר עם חברה.. אהבתם את השאלון או ?

pacific ocean

New member
תשובות...

מה השעה: 18:10 תמונה שלכם: שם: אשלי גיל: 15.5 מזל: בתולה תאריך לידה: 11.9.90 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חוקרת csi או ביולוגית ימית....או כבאית "לוחמת אש".. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שגיליתי שאני יודעת לשיר. מה היית משנה בעצמך? כלום. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? עאמה-מפגר, פיזדמטי-קללה ברומנית מה עושה לך טוב? חברות, הצלחה ושוקולדדד. מה מעצבן אותך? צביעות. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף קטן. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מספיקים לי מה שכבר יש לי מה הפריט הכי יקר שיש לך? רגשית- צמיד שקיבלתי מסבתא וכספית- מצלמה דיגיטלית. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד? את דניאל טגנסקי והרבהההההה מוסיקההההה ואוכל. המלצה לסרט: "פשוט מאוהבת". תוכנית טלוויזיה? האוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך".... איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת שוקולד... אבל הרבהה שוקולד. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יוון וג'אמייקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? מניאקיות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם מישהו שאני אוהבת.... איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסחחח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: גנבתי מנטוס בכיתה א'. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כןןן, והרבהההההה חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? יש לי חצי אח. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןןן מהי אהבה בשבילך? אהבה היא הרצון לקיים מערכת יחסים למרות כל הבעיות בלי לחשוב על מה יקרה בעתיד. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשיררר, ולקבל מחמאות מאנשים זרים... ולבלות עם החברההה הכי טובה שלי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות, לשיר, לרקוד, לצייר, ולישון. מקומות בילוי מועדפים: מועדון, בית קפה או ים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? תמיד.. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כןןןןן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: " נשמה עיוני כפרה עלייך שייצאו לך נכדים בריאים ומשכילים".... ולא אני לא תימניה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: בנתיים. לבוש: קאז'ואל. איפור: לא כמו זונה טורקיה... אלא בקטנה. מאכל אהוב: ברוקולייייייי שתייה אהובה: דיאט קולה ובירה שחורה. להקה אהובה: פריטי ריקי. סרט אהוב: "אושן 11". גלידה: תות/קפוצ'ינו. עיר בעולם: לוס אנג'לס. ארץ: ישראל... ברגעים אלו לובש/ת: חולצה אפורה ומג'ינס.. חושב/ת על: למה אני פותרת שאלונים בכזה קצב? מתגעגע/ת ל: אבא שלי :) ?( חי בחו"ל). הדבר האחרון ש... קניתי: גלידה עשיתי: יצאתי לשופינג מטורף עם דניאל.ט החברה הכי הכי הכיי טובה קראתי: ת'סודוקו במקומון. האחרון ש... שישן איתך: הכלב שלי. שחיבק אותך: דניאל. שאמר לך שהוא אוהב אותך: ידיד... ששבר לך את הלב: ידיד.. לא אותו אחד. בכית עליו: ידיד... צחקת עליו: דניאל. הצחיק אותך: דניאל. שימח אותך: דניאל העליב אותך: ידיד פגע בך: ידיד. עיצבן אותך: ידיד התגעגעת אליו: דניאל שדיברת איתו בטלפון: דניאל שרצית לראות ולא יצא לך: אגם, ידיד של חברה טובה שרצה לראות אותי. המקום האחרון שביקרת בו: בבית של דניאל. החופשה האחרונה שהייתה לך: חיפה. אהבתם את השאלון או ? כן כן..

למעלה