שאלון

litalush887

New member
שאלון../images/Emo188.gif../images/Emo187.gif

**נחטף באכזריות מפורום אהבה בגיל ההתבגרות** מה השעה: תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך: לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: אהבתם את השאלון
או
? תהנו מהשאלון..:) שבת שלוםםם!!!

z u z i

New member
../images/Emo20.gif תשובות! ../images/Emo20.gif

מה השעה: 10:24 תמונה שלכם: סורי שם: זואי גיל: 12 וחצי מזל: סרטן תאריך לידה: 26/6/93 מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא 'דעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עוד לא הגיע מה היית משנה בעצמך? השיער באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואה וואה" מה עושה לך טוב? שאוהבים אותי
מה מעצבן אותך? כשרבים איתי על דברים מפגרים מה תמיד צריך להיות בכיס? אממ לא יודעת איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מי זוכר?! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד חח מה היית לוקח לאי בודד? את החבר'ה המלצה לסרט: הארי פוטר וגביע האש תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה, ושאוהבים אותי איך את/ה מתגבר על באסה? עובר לי תוך יומ-יומיים איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה, רומא מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חחח יש הרבה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? צ'אד מייקל מוריי? מאיפה לי איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ/אביב!!!
איזה חג אהוב עליך? פורים, כמו כולם האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: חס וחסה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, אני אוהבת לצחוק איתם!
חיית מחמד: חתולה!! כמה אחים יש לך? 3, שני בנים ובת מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא חושבת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? גם לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יאפ מהי אהבה בשבילך? או-אה.. משהו יפה וחזק, לא 'דעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בטח! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כבר עניתי על זה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, לקרוא, לבלות עם חברים מקומות בילוי מועדפים: חוף הים.. את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יותר מידי את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? חח כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? חלילה! את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממש לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר עניתי על משהו דומה האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני חושבת... החיים טובים לדעתך: ברור! נפלאים! לבוש: שלי? ג'ינס, גופיה.. איפור: עיפרון שחור וגלוס מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: ספרייט להקה אהובה: אוונסנס סרט אהוב: מה שנערה רוצה (בין השאר) גלידה: וניל! עיר בעולם: רוצה לטוס לרומא או שהתכוונתם איפה אני גרה? אז בקיבוץ ארץ: איטליה אם איפה אני גרה אז ישראל ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חחח חושב/ת על: אהובי מתגעגע/ת ל: כנ"ל הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: ששבר לך את הלב: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שדיברת איתו בטלפון: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך:

אמ...

מזל: גדע תאריך לידה:26.12 מסטיק: מנטה חריף מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשנולדתי...(פחח עוד לא היה משהו מיוחד) מה היית משנה בעצמך? דיי.נו גןף באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נמאס לי, חלאס, עוף מפה מה עושה לך טוב? קשת מה מעצבן אותך? כשמזיינים לי בשכל מה תמיד צריך להיות בכיס?מסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המערכת קולנע ביתי שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? סירה ומשוטים המלצה לסרט: ריקוד צמוד תוכנית טלוויזיה? csi מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זכור משהו מיוחד איך את/ה מתגבר על באסה?הולכת חים איפה היית רוצה לבקר בעולם? תיאלנד, סין, ברה"מ (הרבה) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקות וחוסר התחשבות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? פיטר פן איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמיים חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? אבטיח...עזבו את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ים וצחוק מה את/ה אוהב/ת לעשות?ללכת לים מקומות בילוי מועדפים: ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשלב אז כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: חלאס, עוף מפה האם את/ה מאמינ/ה בה´? עזבו...עדין לא החלטתי החיים טובים לדעתך: כן לבוש: ג'נס וT- שירט איפור: לא מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אין סרט אהוב: רקוד צמוד גלידה: פסיפלורה עיר בעולם: מיאמי ארץ: ישראל! ברגעים אלו לובש/ת: סודר ושורט חושב/ת על: כלום מתגעגע/ת ל: אדיר הדבר האחרון ש... קניתי: חבילת מסטקים עשיתי: תה קראתי: "הקייטנה של קלנר" אתגר קרת האחרון ש... שישן איתך: אף אחד שחיבק אותך: סבתא שאמר לך שהוא אוהב אותך: אח שלי ששבר לך את הלב: אין כזה! בכית עליו:ל לא זכור לי צחקת עליו: על מישהי מהכיתה הצחיק אותך: לא זכור לי שימח אותך: העליב אותך:....לא זכור... פגע בך: לא זכור עיצבן אותך: הדבר הזה מהים התגעגעת אליו: אדיר שדיברת איתו בטלפון: יוליה שרצית לראות ולא יצא לך: אירה המקום האחרון שביקרת בו: בחוץ החופשה האחרונה שהייתה לך: יום שני אהבתם את השאלון או ? נחמד

mikaaaaaa

New member
עונה...../images/Emo13.gif

מה השעה:10:37 תמונה שלכם: למה לא נראה לי?!?!?! שם: מיקה גיל:15.5 מזל: סרטן מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: כשאני יהיה גדולה אני יידע. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מממ,לא יודעת. מה היית משנה בעצמך? הרבה,פחות פגיעה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? באמאשלך. מה עושה לך טוב? כשנעזרים בי,נותנים בי אמון. מה מעצבן אותך? שלא נעזרים בי כשיודעים שאני יכולה לעזור,שחושבים שאני משקרת כשאני אומרת ת'אמת. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה,או להגיד את המילים הנכונות הזמן הנכון. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוס...חחחחח התמכרתי. מה היית לוקח לאי בודד? מחשב!!! המלצה לסרט: רסיסי אפריל,תשע מלכות. תוכנית טלוויזיה? וויל וגרייס,חברים,כולם אוהבים את ריימונד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? כל מיני. איך את/ה מתגבר על באסה? שומדבר מיוחד זה פשוט עובר לי מתישו... איפה היית רוצה לבקר בעולם? דרום אמריקה....שנה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות וסובלנות. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם בנאדם סימפטי ומצחיק.... איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ![[יומולדת!!]] איזה חג אהוב עליך? ממממ,פסח נראה לי... האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא...עוד לא...חחחחחח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: האמת,כן! חיית מחמד: חס וגראס,איכככ כמה אחים יש לך? אח אחד קטן ושניים גדולים. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הרבה! נפגשת איתו/ איתה? כן! מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אולי. מהי אהבה בשבילך? לא יודעת. אי אפשר להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן,ולא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כל מיני דברים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לדבר עם מישו,שיחות רציניות. או סתם לדבר ולצחוק... מקומות בילוי מועדפים: סרט... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לאדעת. אולי. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? ממממ,בזמן האחרון אני יותר אוהבת...אבל לא להגיד שאני מתה עליהם. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי,אם זה עקרוני לי,עקשנית ביותר,ואם זה לא,אז ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אני ילמד לסבול אותך כמו שאת..
את/ה בחור/ה קנאי/ת? ממממ,כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ראסמי,קיצור. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן!!! החיים טובים לדעתך: אכן כן! לבוש: תלוי,הכל. איפור: מה שבא. לא כבד מידי. מאכל אהוב: מממ,בורקס גבינה. שתייה אהובה: לימונדה. להקה אהובה: אוהו,יש הרבה מידי. סרט אהוב: רסיסי אפריל,תשע מלכות. גלידה: וניל... עיר בעולם: וינה,מינכן,פירנצה,ונציה,לונדון,פריס! ארץ: אנגליה!!!,אוסטריה!!!,איטליה!!! ברגעים אלו לובש/ת:מכנס טריקו וסווצ'ר,לא תואמים...חחחחח חושב/ת על: מישי. מתגעגע/ת ל: ימים שחלפו... הדבר האחרון ש... קניתי: מממ,גרביים נדמה לי. עשיתי: העתקתי משו. קראתי: מין ספר כזה של מילים מעודדות,אני משתמשת בהם לברכות. האחרון ש... שישן איתך: אח שלי...חחחחחח שחיבק אותך: אמא. שאמר לך שהוא אוהב אותך: מממממ,לא יודעת. ששבר לך את הלב: אין כזה. בכית עליו: אין כזה,אני לא בוכה. צחקת עליו: אח שלי. הצחיק אותך: אח שלי. שימח אותך: ממממ,אמא נראה לי. או אבא. לא זוכרת. העליב אותך: לא עינינכם. פגע בך: כנ"ל. עיצבן אותך: אבא. התגעגעת אליו: מישי. שדיברת איתו בטלפון: נטלי. שרצית לראות ולא יצא לך: מישו. המקום האחרון שביקרת בו: הרצליה. החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה. אהבתם את השאלון כן או לא? כן! מיקה!

sukrazit

New member
עונה

מה השעה: 12:23 תמונה שלכם: אינלי על המחשב שם: סיון גיל: 13 וחצי מזל:טלה תאריך לידה: 14.4.92 מסטיק:הא? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: תסריטאית! או שחקנית! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ... מה היית משנה בעצמך? את זה שאני רגישה! באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אממ ואט אבר! אני בגמילה?! זה נשמע פאקצי לאללה! מה עושה לך טוב? לצחוק! מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה! מה הפריט הכי יקר שיש לך? היומן שלי! מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל חח מה היית לוקח לאי בודד? קולה!! המלצה לסרט: הארי פוטר וגביע האש תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני חברה טובה! איך את/ה מתגבר על באסה? אני תמיד אופטימית! איפה היית רוצה לבקר בעולם? בלונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ניגוב חומוס עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? לא יודעת אולי מישו שאני מעריצה... איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא.. :0 האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא! חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בטח! מהי אהבה בשבילך? אממ מילה עם הרבה משמעות! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לבלות! ולצחוק! מה את/ה אוהב/ת לעשות? לראות טלויזיה ולבלות עם חברות! מקומות בילוי מועדפים: בריכה וקניון! את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כן! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא ממש חח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא אני אקבל אותך כמו שאתה! את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן אני עובדת על זה חח מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: חרשת על השאלה! האם את/ה מאמינ/ה בה´? בטח! החיים טובים לדעתך: כן הם בסדר! לבוש: גינ'ס איפור: צלליות מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: יש הרבהה סרט אהוב: גם הרבה גלידה: וניל עם פיצפוצים חח עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: השאלון הזה... מתגעגע/ת ל: אפחד! הדבר האחרון ש... קניתי: אממ לא זוכרת.. עשיתי: אכלתי ארוחת בוקר קראתי: חומר בספרות! האחרון ש... שישן איתך: אני לבדי שחיבק אותך: לא זוכרת... שאמר לך שהוא אוהב אותך: אמממ ששבר לך את הלב: לא חשוב.. בכית עליו: ... צחקת עליו: לא צוחקת על אנשים! הצחיק אותך: חברה שלי! שימח אותך: גם חברה שלי! העליב אותך: אממ פגע בך: אותו דבר... עיצבן אותך: חח כמה ילדות מהכיתה שלי... ואני לא סובלת אותן... התגעגעת אליו: אממ... שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי שרצית לראות ולא יצא לך: אין אחד כזה... המקום האחרון שביקרת בו: אין... החופשה האחרונה שהייתה לך: אממ... אהבתם את השאלון
השאלות קצת חוזרות על עצמן ואין לי הרבה מה לכתוב...

PaperLanterns

New member
היאח D:

מה השעה: 14:03 תמונה שלכם: אקה שם: צ'רלי גיל: 15 מזל: שור תאריך לידה: השני במאי. מסטיק: כןבטחלמהלא? מה תעשי כשתהיי גדול: בעיקר - כלום ^^ מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עדיין לא קרה. מה היית משנה בעצמך? w00t w00t באיזה ביטוי את משתמשת יותר מידי? המפ. מה עושה לך טוב? מוזיקה ולישון. מה מעצבן אותך? המפ. הרבה. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף, מפתח ומפרט. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? העיניים שלי P: מה נמצא אצלך תמיד במקרר? עובש מה היית לוקחת לאי בודד? המפ. המלצה לסרט: "ידידות אחרת" עם מישה ברטון [בגיל 10]. נחמד ביותר. תוכנית טלוויזיה? המפ. אנג'ל
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת. אני נוטה לא להקשיב XD איך את מתגברת על באסה? מוזיקה, טלויזיה. אולי ידיד טוב. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להשתמש באותו סכין למריחה בכל הממרחים S: עם מי תרצי לאכול ארוחת ערב? גרין דיי. [אוך. שוש] איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף D: איזה חג אהוב עליך? פסח ^^ האם נמצאת אשמה באיזשהו פשע: גניבה
האם את אוהבת לצחוק על אנשים: גם וגם עם. חיית מחמד: היה פעם אוגר. כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כןבטחלמהלא? הכרת פעם מישהו/י מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ה? כן :) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןבטחלמהלא? מהי אהבה בשבילך? המפ. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה :) מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה :) מקומות בילוי מועדפים: הופעות [לא שאני הולכת להרבה :] את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נחיה ונראה P: את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? חלקית. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. בעיקר עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום! את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן, במקצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: המפ. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא :) החיים טובים לדעתך: המפ. לבוש: ג'ינס ופוטר ענקי D: איפור: כןבטחלמהלא? מאכל אהוב: המפ. שתייה אהובה: קפה >< להקה אהובה: גרין דיי סרט אהוב: פורסט גאמפ? [dunno] גלידה: וניל עם אגוזים וריבת חלב. יאמי. עיר בעולם: לונדון
ארץ: אנגליה
ברגעים אלו לובש/ת: מכנס פיג'מה, פוטר ענקי וגרביים חושב/ת על: המפ. מתגעגע/ת ל: המפ. הדבר האחרון ש... קניתי: תשאלו אותי בסוף השבוע הבא עשיתי: לגמתי קפה D: קראתי: כתבה, אבל גם ספר. תתפלאו. האחרון ש... שישן איתך: ידיד לי שחיבק אותך: ידידה שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: ידידה שלי ששבר לך את הלב: המפ. בכית עליו: אין צחקת עליו: ידידה שלי? הצחיק אותך: ידידה שלי :) שימח אותך: ידידות שלי :) העליב אותך: המפ. פגע בך: המפ. עיצבן אותך: "ידידה" שלי :/ התגעגעת אליו: אחותי שדיברת איתו בטלפון: אבא :) שרצית לראות ולא יצא לך: המון. המקום האחרון שביקרת בו: ת"א? החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה? אהבתם את השאלון? כןבטחלמהלא
Arctic Monkeys - Fake Tales Of San Fransico

yardenga

New member
אני.....

מה השעה: 2:03 תמונה שלכם: נמממ לא... שם: ירדן גיל:13 וחצי מזל: אריה תאריך לידה: 14.8 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת מה היית משנה בעצמך? האף והרגליים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אממממממ לא יודעת פעם זה.. ופעם זה.. מה עושה לך טוב? ממממממממ לישון מה מעצבן אותך? אנשים שטועים והם בטוחים שהם צודקים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני חושבת שדיססק שעלה 200 שקל (דיסק של המשחק סימס) מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ביצים חחח מה היית לוקח לאי בודד? שוקולד.. והרבהה המלצה לסרט: ילדות רעות תוכנית טלוויזיה? שנות ה - 70 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה? מממממממ איפה היית רוצה לבקר בעולם? דיסני וורלד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לגנוב.. חחח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?ממממ הרבה אנשים איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: חתולים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? ממממ אני לא יודעת בידיוק את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? טיפה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני לא יודעת בידיוק מה את/ה אוהב/ת לעשות? להיות במחשב, לישון, לראות טלויזיה מקומות בילוי מועדפים: נממממ לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? נמממ גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מממממממממ לא יודעת חח מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פאק, בלאט, סעמק חח האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא ממש.. החיים טובים לדעתך: לא יודעת להיות מאושר לבוש: גופיה וג'ינס איפור: שחור בעיניים מסקרה ואממ צללית מאכל אהוב: לא יודעת... שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: נירוונעה מרילין מנסון גאס אן רוזס סרט אהוב: ילדות רעות, בנג בנג את מת, 13 גלידה: עוגיות עיר בעולם: לונדון אני חושבת.. ארץ: אנגליה ברגעים אלו לובש/ת: מכנס טייץ שחור חולצה ובנה ואדומה חושב/ת על: השאלון מתגעגע/ת ל: אף אחד חח הדבר האחרון ש... קניתי: דיסק של מרילין מנסון :) עשיתי: ניסיתי להפעיל את הסימס קראתי: השאלות האחרון ש... שישן איתך: לא זוכרת שחיבק אותך: נמממ לא זוערת שאמר לך שהוא אוהב אותך: כנ"ל ששבר לך את הלב: אין בכית עליו: אין צחקת עליו: בטח סנגאי או חן הצחיק אותך: חן שימח אותך: נממממ לא יודעת העליב אותך: לא זוכרת פגע בך: אין לי מושג עיצבן אותך: סנגאי התגעגעת אליו: לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון: חבר של אבא שלי חח הוא רצה לדבר איתו ואני עניתי שרצית לראות ולא יצא לך: סנגאי וסתיו המקום האחרון שביקרת בו: לא יודעת.. החופשה האחרונה שהייתה לך: בחופש הגדול לאילת אהבתם את השאלון
או
?

CrazyYoYo

New member
../images/Emo153.gif

מה השעה: 14:17 תמונה שלכם:
שם: צ'ן גיל: 14 עוד 4 חודשים מזל: שור תאריך לידה: 5.5.92 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא הוחלט מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהכרתי אותה מה היית משנה בעצמך? עיניים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אממ" מה עושה לך טוב? לראות אותה מה מעצבן אותך? אני מה תמיד צריך להיות בכיס? כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין ממש מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? אותה המלצה לסרט: אפקט הפרפר
תוכנית טלוויזיה? סמולוויל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכר איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? פריז, הוואי ושוויץ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להגיד שישראלי זה לגנוב מגבות
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם מי שיסכים לשלם
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ! איזה חג אהוב עליך? פסח האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בלב. חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? כשעוצמים עיניים ורואים אותה מחייכת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? החיוך שלה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה בעיקר ולשחק עם הכלבה שלי מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא הייתה, אבל אני יכול להגיד בביטחון שכן :) את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? בדרך כלל את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה, בדרך כלל וותרן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, אבל אם זה דבר שלילי אז אנסה לשכנע אותך להפסיק(עישון לדוגמה) את/ה בחור/ה קנאי/ת? בפנים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אממ" "כן" "לא" האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך: טעון שיפור לבוש: מכוער לגמרי :| אבל מה לעשות. איפור:
גם לבנות זה לא יפה מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אין ממש. אני אוהב שיר אם הוא יפה, לא אם מישהו מסויים שר אותו.. סרט אהוב: אפקט הפרפר [לא הייתה כבר שאלה כזו?] גלידה: תות, וניל עוגיות עיר בעולם: רעננה + ת"א ארץ: ישראל. ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: עליה מתגעגע/ת ל: אליה הדבר האחרון ש... קניתי: טרופית O: עשיתי: עניתי על השאלה הקודמת קראתי: את המלה "קראתי:" האחרון ש... שישן איתך: לא קרה שחיבק אותך: אבא שאמר לך שהוא אוהב אותך: לא קרה מזמן ששבר לך את הלב: גם לא קרה ממש בכית עליו: עליה צחקת עליו: מישהו P: הצחיק אותך: חבר שימח אותך: ידידה העליב אותך: לא זוכר פגע בך: לא זוכר עיצבן אותך: מישהו התגעגעת אליו: אליה שדיברת איתו בטלפון: אבא שרצית לראות ולא יצא לך: אותה.. המקום האחרון שביקרת בו: מטבח החופשה האחרונה שהייתה לך: היום אהבתם את השאלון או ?

adi121

New member
נהנהנההנ../images/Emo60.gif

מה השעה:16:07 תמונה שלכם:NOT שם:עדי גיל:18 (!) מזל: גדי תאריך לידה:31/12/87 מסטיק:אשכוליות מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:טייסת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד לא הגיע.. מה היית משנה בעצמך?מה לא?
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סעמקקק (לא כמו ערסית.. אני פשוט מתעצבנת הרבה) מה עושה לך טוב?חברים שלי מה מעצבן אותך?כמעט הכל.. אנשים דפוקים, חסרי חוש הומור, מעצבנים, קטנונים, קשיי הבנה, בורים, טיפשים, מתלהבים,שחצנים, רמאים, חוסר אכפתיות, אנוכיות והרשימה עוד ארוכה... מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?שאני מסתובבת איתו? האמפי3 מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מה לא?.. אמא דואגת שלא יחסר כלום מה היית לוקח לאי בודד?טלוויזיה המלצה לסרט:יומן נעורים תוכנית טלוויזיה?הישרדות וחברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אני וידיד-חבר שלי על המזח בים.. "רואה את השקיעה היפה הזאת? את יותר יפה ממנה" רגע שאני לא אשכח אף פעם איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוזיקה/רואה טלוויזיה/הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להתעסק בעדות.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?לאונרדו דיקפריו
איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו איזה חג אהוב עליך?החופש הגדול האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לצחוק על מעשים שלהם כן.. לרדת עליהם לא חיית מחמד:הייתה
(נפטרה לפני חודשיים)
כמה אחים יש לך?אחות אחת מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?בלתי אפשרית את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לדבר עם חברים טובים מה את/ה אוהב/ת לעשות?טלוויזיה/מחשב/לישון/לבלות מקומות בילוי מועדפים:הופעות וסתם להיפגש עם חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?לא הכי מתחברת (אני הכי קטנה בבית) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?כן אבל אם זה לא הולך אז אני אעזוב את זה את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך:משתפרים לאט לאט לבוש:ג'ינס חולצה וסווצ'רט איפור:שחור בעיניים מאכל אהוב:עוף בלימון שתייה אהובה:מים/אייס קפה להקה אהובה:לינקין פארק היהודים ומוניקה סקס סרט אהוב:יומן נעורים גלידה:שוקולד/עוגיות עיר בעולם:ניו יורק ארץ:אירלנד/דנמרק ברגעים אלו לובש/ת:מכנס פיג'מה חולצה וסווצ'רט חושב/ת על: המגן במתמטיקה מתגעגע/ת ל:אביב הדבר האחרון ש... קניתי:דפדפות עשיתי:למדתי למגן במתמטיקה קראתי:שאלות במתמטיקה? האחרון ש... שישן איתך:עומר שחיבק אותך::ענבר שאמר לך שהוא אוהב אותך::לא זוכרת ששבר לך את הלב::תמיר אבל מזמן.. בכית עליו::עידן צחקת עליו::אורן הצחיק אותך::אחותי שימח אותך::קובי העליב אותך::לא זוכרת פגע בך::עידן עיצבן אותך::עידן, אילן ועומר התגעגעת אליו::אביב שדיברת איתו בטלפון::קובי שרצית לראות ולא יצא לך::עומר עידן וקובי המקום האחרון שביקרת בו::בבית של דניאל החופשה האחרונה שהייתה לך::ים המלח באמצע ספטמבר אהבתם את השאלון
או
?

../images/Emo187.gif

מה השעה:15:54 תמונה שלכם:
שם:אילנושית
מזל:כנ"ל
תאריך לידה:מותר לפרסם?
מסטיק:יש כמה..
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יש עוד זמן
מה הרגע המאושר ביותר בחייך
תודה לאל יש מספר רגעים..
מה היית משנה בעצמך
לחיים.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי
זה לא בדיוק ביטויים אבל..:בוא'נה,אוקיי,כאילו מה עושה לך טוב
שקט מה מעצבן אותך
יש כמה אנשים..
מה תמיד צריך להיות בכיס
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך
אממ..אפעם לא חשבתי על זה..
מה הפריט הכי יקר שיש לך
סוד
מה נמצא אצלך תמיד במקרר
מזון..
...
מה היית לוקח לאי בודד
פלאפון,כמה אנשים טובים(ולא מאמצע הדרך..
)..ואממ..ל'דעת.. המלצה לסרט:ילדות רעות,השמועה אומרת ש...ועוד כמה שאין לי כוח לכתוב..
תוכנית טלוויזיה
אין לי כוח לפרט..
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך:אממ..יש כמה..ברוך השם
איך את/ה מתגבר על באסה
מנסה לא לחשוב על זה או משו.. איפה היית רוצה לבקר בעולם
הולנד.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך
רעש..שוק...
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?לא ענינכם..
איזה עונה בשנה אהובה עליך
קשה לי לבחור..
איזה חג אהוב עליך
חנוכה..ואל תשאלו למה.. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא..טפו טפו טפו
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן..אבל לא מכוונה רעה.. חיית מחמד:-- כמה אחים יש לך
סודי ביותר..
מאמינ/ה באהבה וירטואלית
אממ..לא ממש
הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט
סוד
נפגשת איתו/ איתה?--- מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון
יאפ!
מהי אהבה בשבילך
אהבה זוהי רגש... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית
יש...
ויש
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת
יש כמה...
מה את/ה אוהב/ת לעשות
מחשב,להסתלבט..טחחחח מקומות בילוי מועדפים:להתנחל אצל מישו..בבית,בטבע.. את/ה אוהב/ת להיות בבית
כן
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה
ת.מ.י.ד את/ה אוהב/ת ילדים קטנים
מאוד..
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית
האמת היא שרוב הפעמים אני וותרנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי
אממ..לא ממשש.. את/ה בחור/ה קנאי/ת
כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:שאלו ביטויים אז כתבתי את זה שם.. האם את/ה מאמינ/ה בה´
כן החיים טובים לדעתך:אממ..כן..חיים רק פעם אחת.. לבוש:יפה(
) איפור:כנ"ל
מאכל אהוב:תירס וריבת חלב... שתייה אהובה:פייי...יש קצת(הרבה)...
להקה אהובה:מארון 5
סרט אהוב:יש כמה...
גלידה:ריבת חלב...
עיר בעולם:כשאני אהיה בכל הארצות בעולם אני אגיש לכם..
ארץ:ישראל..
ברגעים אלו לובש/ת:טרנינג.. חושב/ת על:תשובות לשאלון.. מתגעגע/ת ל:מישו...
הדבר האחרון ש... קניתי:מכנס ספורט.. עשיתי:שיעורים...
קראתי:ספר באנגליתת..
האחרון ש... שישן איתך:חברה שילי..
שחיבק אותך:אמא שיליי.. שאמר לך שהוא אוהב אותך:אבא ששבר לך את הלב:שמישו יעז..
בכית עליו:עזבו..עצוב מדי..
צחקת עליו:ילדה מפגרת אחתת..
הצחיק אותך:חברה שילי שימח אותך:כנ"ל העליב אותך:שמישו רק י.ע.ז פגע בך:כנ"ל.. עיצבן אותך:מישוו...גררר התגעגעת אליו:לא חשוב..
שדיברת איתו בטלפון:חברה שילי שרצית לראות ולא יצא לך:הלוואי..שיכולתי...לראות... המקום האחרון שביקרת בו:חנות..
החופשה האחרונה שהייתה לך:חנוכה..

עונהה

**נחטף באכזריות מפורום אהבה בגיל ההתבגרות** מה השעה: 18:26 תמונה שלכם: שם: יהודית גיל: 13 מזל: קשת תאריך לידה: 5.12.1992 מסטיק: כולם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת מה היית משנה בעצמך? הרבה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חומוס.. מה היית לוקח לאי בודד? חברות, MP3 (עם סוללות לנצח), את אחותי חנה, דונדואנט (הרבה), מברשת+משחות שיניים, מגבות, פלאפון המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? נותנת לזה לעבור.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בניו-יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: חתול או כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: קניון, טיילת, סרט, באולינג את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית (רוב הפעמים) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך: מתחילים להשתפר... :)) לבוש: ג'ינס, נעלי ספורט/ מגפיים, קופוצ'ון/חולצה קצרה/ חולצה ארוכה איפור: טבעי או בכלל לא מאכל אהוב: שתייה אהובה: מים/ תפוחים להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: מה שישנתי איתו חושב/ת על: השאלון מתגעגע/ת ל: אף אחד הדבר האחרון ש... קניתי: מרק עשיתי: דיברתי בטלפון קראתי: מזמן.. לא זוכרת! האחרון ש... שישן איתך: סיון שחיבק אותך: חנה אחותי שאמר לך שהוא אוהב אותך: חנה ששבר לך את הלב: בכית עליו: דנה ושריי (...) צחקת עליו: לא זוכרת הצחיק אותך: דנה שימח אותך: חנה העליב אותך: דנה ושריי פגע בך: סיון עיצבן אותך: לא זוכרת התגעגעת אליו: לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון: שריי שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: אהבתם את השאלון או ? אהבתי :) תהנו מהשאלון..:) שבת שלוםםם!!!

Press Here

New member
עונה../images/Emo70.gif(חדשה)

מה השעה: 18:45 תמונה שלכם: איןןן:| שם: ל. א. גיל: 12 מזל: עקרב תאריך לידה: 3.11.93 מסטיק: בזוקה^^יאמי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עורכת דין..? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? האמ.כשנולדתי?:-X לא, לא, חוזרת בי..כשנסעתי בחופש הגדול הזה לאמריקה למחנה לחודש=-]כשהיינו בשדה התעופה. מה היית משנה בעצמך? באופי-->שאני לא סבלנית, שאני סגורה וקשה לי ליצור שיחה ולהיות שנונה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סבבה", "ממצב", "ברור", "הרי..." "טוף" "נו..." מה עושה לך טוב? האמ.הריח הטוב של מכונית חדשה מבפנים, יום בהיר מאוד כשיש הרבה שמש, כשאני לא משועממת, כשאני לא בודדה, בד"כ כשיש מסיבות פיג'מות או משהו שאני לא יושנת לבדי ומדוכאת...מסיבות... מה מעצבן אותך? אכזבות, אני לא יכולה להתמודד עם אכזבות, זאת נקודת החולשה שלי. כשלא מסכימים איתי, אמרתי שאני עקשנית ולא סבלנית, שיעורים... מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון! מפתחות.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גיטרה, שנינות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? שלי או של המשפחה? שלי: המחשב שלי, המשפחה: הבית? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ממרחים למיניהם, גבינה ונקניקים, ירקות. מה היית לוקח לאי בודד? אנשים שיהיו איתי. אני טיפוס שמדוכא מזה שאני לבד או משועממת או בודדה. המלצה לסרט: "מסור2"(כי זה מה שעולה לי בראש כי ראיתי אותו אתמול), "חתיכה בהפתעה" כי זה הסרט הכי קורע שראיתי בחיים. תוכנית טלוויזיה? "ראש גדול", תוכניות בלשיות למיניהן... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה (למרות שאני לא:-X) איך את/ה מתגבר על באסה? אין התגברות. אני יושבת כל היום מול המחשב, מדוכאת בטירוף, משועממת. לפעמים גם דמעות מעורבות. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם, זאת אופציה?:-. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה, פרימיטיביות. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם חבר שלי וחברים ממקיף ה'. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ!! שמש שמש שמש! כשיש יום בלי שמש, אני מדוכאת בטירוף! איזה חג אהוב עליך? פסח נחשב? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: ?מה? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לאממש. אני מעוצבנת כשצוחקים עליי וזה מה שגורם לי לצחוק על אנשים בחזרה. חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? אין מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? כשאתם נמשכים למישהו באופן בלתי רגיל, לא יודעת להגדיר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים מסביבי, הרבה אנשים, לא להיות בודדה מה את/ה אוהב/ת לעשות? דברים חברתיים, משהו בלתי רגיל שמשתלב בחברה כמו יציאות או מסיבות. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, לצאת לטייל עם החברים או במועדונים במסיבות (פרטיות, לא אלה של הערבים הציבוריים). את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. ההפך, עם כמה שיותר אנשים, בחוץ. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן אני יכולה להיות נאמנה. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מה אני פדופילית?! אני רק בת 12 אני נחשבת לילדה קטנה לא?! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשניתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? כן!! אני טיפוס שחייב שכולם יסכימו איתו ויהיו כמוהו, או במילים אחרות-עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יכולים להיות מקרים שבהם אני אוכל את הלב שלי מתוך דכאון מתוך קנאה, אבל אני לא אפעל אלא אני אהיה נחמדה כמה שיותר. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היתה כבר השאלה הזאת>< האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: להיות מוקפת בחברה שמאמינה בך ובחברים. לבוש: כמה שיותר טישירטס, ג'ינס או מכנסי בדלפון, לייקרה... איפור: עפרון עינייים!!! מאכל אהוב: אורז, ספגטי, פיצות.. שתייה אהובה: ספרייט ספרייט וספרייט! להקה אהובה: גוד שארלוט! סרט אהוב: היתה כבר השאלה הזאת... גלידה: וניל, ריבת חלב, לימון, אגס, אפרסק, ענבים עיר בעולם: ניו יורק! ארץ: ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת: טישירט ירוקה של גולף, מכנסיים רגילות חצי בדלפון חצי נמתחות.... חושב/ת על: היום המדכא והמשעמם מרובה-המחשב שהיה לי:( מתגעגע/ת ל: לכל החברים ממקיף ה':( ולחבר שלי:( הדבר האחרון ש... קניתי: אגוזי פקאן עשיתי: כתבתי על המקלדת ונמתחתי על הכיסע:-X קראתי: האמ. אני לא בטוחה, או שזה שעת הסיוטים/ר' ל' סטיין, או שזה געגועיי לקיסינג'ר/אתגר קרת האחרון ש... שישן איתך: ויקי חברה שלי, אצלי בבית מסיבת פיג'מות שחיבק אותך: חבר שלי אתמול:) שאמר לך שהוא אוהב אותך: אימא שלי היום
ששבר לך את הלב: האקס שלי:( בכית עליו: הוי מזמן לא בכיתי:| לפני חנוכה רבתי עם חברה שלי:( צחקת עליו: היום בבוקר על התמונה המטומטמת שלי מהבת מצווה
הצחיק אותך: למעלה>< שימח אותך: שחברה שלי באה אליי אתמול לראות איתי מסור2 לרגל יום שישי ה-13:) העליב אותך: שידיד שלי קרא לי בשמות:( ואז רבנו:( פגע בך: למעלה עיצבן אותך: היום המשעמם, המדכא הזה:( התגעגעת אליו: חבר שלי וחברים שלי ממקיף ה' שדיברת איתו בטלפון: היום, חברה שלי שרצית לראות ולא יצא לך: חברים שלי ממקיף ה':( אתמול לכבוד יום שישי ה-13:(, אבל הסתפקתי בסרט:) המקום האחרון שביקרת בו: הבית? טופפ נו חוץ מהבית-->אני וחברה שלי יצאנו לפארק נטוש אתמול:) החופשה האחרונה שהייתה לך: אילת:) מתגעגעת:( זיהוווווווו סופסופ:)))))

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

מה השעה: 19:22 תמונה שלכם: ...אממ.. מה? מי אמר תמונה? שם: אוריין גיל: 15 מזל: קשת תאריך לידה: 28/11/90 מסטיק: מנטה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אלוהים יודע.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשקניתי תגיטרה החשמלית שלי
(או הקלאסית) מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בזמן האחרון "ברמות" אבל אני צריכה להיפטר מזה.. מה עושה לך טוב? לנגן בגיטרה, הופעות, להיות עם אנשים שכייף איתם..
מה מעצבן אותך? בצפר, מתמטיקה, לימודים בכלל, ילדים דפוקים ומעצבנים שחשים ת'צמם ותופסים גובה, חצי שיכבה ויותר.. (להמשיך..?) מה תמיד צריך להיות בכיס? הממ תלוי איפה.. כסף או פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרות שלי..? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה המלצה לסרט: השמועה אומרת ש.. תוכנית טלוויזיה? חברים רולז מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את לא צריכה לסדר ת'שיער את יפה גם ככה" (חחחחח למה נראה לי ששיקרו?) אבל זה היה נחמד.. איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה.. צועקת על אנשים/ מדברת עם חברות או מנגנת.. או פשוט הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? מקסיקו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפצף למכוניות בלי קשר.. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? המממ... איימי לי
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!!!!! איזה חג אהוב עליך? פסח/יום העצמאות האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לא נראה לי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחח לצחוק איתם זה בסדר.. חיית מחמד: אין לי.. כמה אחים יש לך? אחד מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אממ.. עד גבול מסויים הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אני מאמינה בקרש ממבט ראשון אבל אין דבר כזה לראות מישהו ולאהוב אותו.. זה סתם בולשיט, הוא יכול להוציא כבר מילה אחת מהפה ואני אגעל ממנו מהי אהבה בשבילך? להיות מאושרת עם מישהו בכל רגע נתון (?) את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הופעות! ציון טוב במבחן במתמטיקה
גיטרה
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן מקומות בילוי מועדפים: הלוואי והיה פה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כבר הפסקתי.. פעם אהבתי מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ברמות אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי.. את חברה? מישהי נחמדה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת+ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "איזה עלוב" "יהה רייט" "מה נסגר?" "שיט נכשלתי" (
) האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך: לא ממש לבוש: כן.. מה איתו? איפור: לא אוהבת מאכל אהוב: פיצהההההההההההההההההההההההההההההההההה שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אוונסנס!!!!!!! סרט אהוב: יש הרבה
גלידה: שוקו עיר בעולם: LA נראה לי ארץ: ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת: פיג'מה חושב/ת על: המבחן בהיסטוריה מתגעגע/ת ל: לא מתגעגעת הדבר האחרון ש... קניתי: היה אמור להיות מיתרים חדשים.. אבל לא יצא. אז לא זוכרת כל כך עשיתי: למדתי להיסטוריה
קראתי: ת'חומר למבחן האחרון ש... שישן איתך: דנה חברה שלי שחיבק אותך: חברה אחרת שלי... שאמר לך שהוא אוהב אותך: גלעד ששבר לך את הלב: עזבו
בכית עליו: על עצמי נחשב? צחקת עליו: חחחחחח משה! הצחיק אותך: נוי שימח אותך: אבא העליב אותך: אממ.. לא זוכרת פגע בך: ^^ עיצבן אותך: משה התגעגעת אליו: לא היה מישהו כזה שדיברת איתו בטלפון: נוי שרצית לראות ולא יצא לך: דנה
המקום האחרון שביקרת בו: החדר שלי החופשה האחרונה שהייתה לך: אילת שאלון חביב

...

מה השעה: 19:46 תמונה שלכם: שם: שיר גיל: 14 מזל: בתולה תאריך לידה: 3.9 מסטיק: זום מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית בעז"ה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? הרבה דברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? הרבה דברים.. מה מעצבן אותך? שקרים, חוסר צדק, שצועקים עליי מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח ואיזה שקל או שתיים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד וכתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון?... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב חחחח מה היית לוקח לאי בודד? סירה כדי לחזור המלצה לסרט: אהבה בתשלומים, שלוש עשרה, ילדות רעות, טיטאניק חח... תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? " יש לך את העיניים הכי יפות שראיתי..." "את מקסימה עם אופי מדהים..." שניהם נאמרו על ידי אותו בנאדם שגם הוא מקסים עם אופי מדהים
איך את/ה מתגבר על באסה? קוראת או שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא דעת.. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה וטמטום קל עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם זה שאמר לי את המשפטים היפים איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ואביב איזה חג אהוב עליך? פסחי חנוכה יום העצמאות ול"ג בעומר האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: אממ גניבה... אבל הייתי קטנה ולא הבנתי כלום מהחיים שלי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא לצחוק על אנשים, לצחוק עם אנשים חיית מחמד: לא תודה כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אמממ.. בערך הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן אבל לא נפגשנו סתם לדיבורים נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כבר לא מהי אהבה בשבילך? הרגשת ביטחון כשנמצאים איתו, כשאיתו לא רוצים ללכת, כשאיתו יכולים רק להסתכל ולהסתכל עליו שעות, אפשר להחזיק תמונה שלו בלי הפסקה בלי שיימאס, רוצים רק אותו, חושבים רק עליו, חיבוק אחד ממנו ואת מאושרת כל השבוע, נשיקה אחת ממנו ואת בעננים, כשמדברים איתו הלב קופץ מהמקום, כשרואים אותו הרגליים רועדות... ככה זה אצלי לפחות... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון לקרוא מחשב לצאת להיות עם חברים להיות איתווווו לרקוד ועוד הרבה דברים מקומות בילוי מועדפים: יםםםםםםםםםםםםםםםםם את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כל כך כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כההההה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית משו לא נורמלי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה משתנה לפי תקופות האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור!!!!!!!!!!!!!!! החיים טובים לדעתך: לעיתים לבוש: רגיל איפור: רק בעיניים וסומק לא יותר מידי מאכל אהוב: פיצה וספגטי שתייה אהובה: מים וקולה להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: מכנס שחור וחולצה לבנה חושב/ת על: עליו מתגעגע/ת ל: אליו הדבר האחרון ש... קניתי: לא זוכרת עשיתי: אכלתי קראתי: ספר חח האחרון ש... שישן איתך: הוא שחיבק אותך: אממ לימור נראלי שאמר לך שהוא אוהב אותך: אממ... ששבר לך את הלב: שי.. לא מבחינת אהבה בכית עליו: אחותי צחקת עליו: לא זוכרת הצחיק אותך: בת דוד שלי שימח אותך: אבא העליב אותך: אמא פגע בך: אחותי.. לא במודע עיצבן אותך: אמא התגעגעת אליו: הוא שדיברת איתו בטלפון: הוא שרצית לראות ולא יצא לך: הואאאאאאאאאאא המקום האחרון שביקרת בו: בצפר החופשה האחרונה שהייתה לך: חנוכה אהבתם את השאלון או ? כן היה נחמד

galit2510

New member
עונה ..

**נחטף באכזריות מפורום אהבה בגיל ההתבגרות** מה השעה: 8:11 תמונה שלכם:אין לי שם:גלית גיל:13 וקצת מזל: עקרב תאריך לידה:25/10 מסטיק:בזוקה או אבטיח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מעצפת פנים או בגדים או וטרינרית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?נולדתי.. מה היית משנה בעצמך?את האגרסיביות חח ואת הצעקנות.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?נגיד מה עושה לך טוב? חופש מה מעצבן אותך?יוליה חח סתם המורות שלא יכולות להקשיב וגם מורידות ציון סתם כי בא להן מה תמיד צריך להיות בכיס?טמפון סתם[זה לא מזיק] ... פלאפון .. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? זיכרון צילומי.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? בפלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד.. מה היית לוקח לאי בודד?יאכטה / מטוס ... המלצה לסרט: מעודדות צמודות שישי הפוף גבר בבית ... היצ'.. תוכנית טלוויזיה?המרוץ לאתמול ..הרקיע השביעי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאוהבים אותי ... איך את/ה מתגבר על באסה?מי מתבאס ?? איפה היית רוצה לבקר בעולם?לונדון ברזיל ארות הברית ספרד גרמניה שוויץ הונללו .. סתם .. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף בתור .. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? טיירה בנקס, ג'ורג' סטלץ , ג'סיקה או אשלי סימפסון האחיות אולסן, כל מי שהשתתפה בטופ מודל בעיקר יואנה..והבלאק איד פיז .. איזה עונה בשנה אהובה עליך? יולי ... יש חופש ומזג אויר טופ.. איזה חג אהוב עליך?פסח [חופש הכי ארוך] האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: ברור .. טפשות יתר .. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:ברור מי לא?? חיית מחמד:שנדי... לסי.... ריקי קוקי קוקה ריקה...[כל התוקים שהיו לי.. וריקי השווה שעכשיו הוא אצלי] כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך? אין לזה הגדרה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שוקולד טעים והרבה טלויזיה.. וחופש.. מה את/ה אוהב/ת לעשות?לנג'ז לאנשים בשכל לעצבן ולראות טלוזיה... מקומות בילוי מועדפים:מיטה... חח עדיף עם לירון .. חח ... [לא מבחינה מינית...] את/ה אוהב/ת להיות בבית? דהההההה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לרוב את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?כהה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית ..דיי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לאאאאאאאאאאאאא שונים ממני לרוב נחמדים מתוקים וותרנים את/ה בחור/ה קנאי/ת? יותר מידיי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתם את זה לא?? האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך:אושר ועושר בריאות וגוף יפה... [כמובן בעל חתיך אהבה והשכלה גבוהה] לבוש:הא? איפור:כנ"ל מאכל אהוב:תותים בסוכר.. שתייה אהובה:חלב.. להקה אהובה:black eyed peas סרט אהוב:מעודדות צמודות גלידה:אממממממממממממממממממממממממממממממממממ אני לא מתה על גלידה עיר בעולם:מילנו ארץ:זימבבואה .. חח סתם .. ישראל או אוסטריה... או איטליה ברגעים אלו לובש/ת:טרנינג אפור חזיה אפורה תחתונים [בוקסר] שחורים גרביים אפורות גופיה אדומה ונעלי בית כחולות חושב/ת על:מה אני הענה בשאלה הבאה מתגעגע/ת ל:אליי חח סתם ללירון הדבר האחרון ש... קניתי:סוקריה חמוצה עשיתי:ראיתי טלויזיה ודיברתי עם לירונוש בטלפון קראתי:הקיץ של אביה האחרון ש... שישן איתך:לירון שחיבק אותך:אחי שאמר לך שהוא אוהב אותך:ויקה ששבר לך את הלב:אין אחד כזה בכית עליו:לא בכיתי על אפחד צחקת עליו:אממממממ לא יודעת הצחיק אותך:רבקה מטופ מול [איך שהיא התעלפה] שימח אותך:לירון העליב אותך:לא זוכרת פגע בך:כנ"ל עיצבן אותך:לא יודעת התגעגעת אליו:לירון שדיברת איתו בטלפון:עכשיו עם ליורן שרצית לראות ולא יצא לך:בן דוד שלי מארצות הברית המקום האחרון שביקרת בו:בסלון חח אמממ בבצפר נראה לי החופשה האחרונה שהייתה לך:ים המלח גולדן טוליפ חודש נובמבר השנה אהבתם את השאלון או ?כההה שאלון נחמד..

galit2510

New member
מלון מהמםם מתה עליו .. צוות בידור

אחלה... האוכל שווה ביותר החדרים מהממים .. והמעליתתתתתת שקופה מהממת ... וגם החנות ... יש שם בדגי ים ממש נחמדים.. מחר אני נוסעת לים המלח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הפעם למלון אחר [כה פעמיים בשנההה רק שמחר זה לסופשבוע נירוונה גם מלון ממש נחמד (גם בו הייתי)]

../images/Emo178.gif.

**נחטף באכזריות מפורום אהבה בגיל ההתבגרות** מה השעה:20:23 תמונה שלכם:אין מצב
שם:רונה
תאריך לידה:29.4.94
מסטיק:הא? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:עורך דיןית.:) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שהייתי ביחד עם מי שאני אוהבת באוטו?
מה היית משנה בעצמך?גוף.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?סלנג מה עושה לך טוב?חבורת,משפחה מה מעצבן אותך?בנות מעצבנות מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?הרבה
מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל?O.O מה היית לוקח לאי בודד?חברות,וכמה בנים חמודים
המלצה לסרט:הארי פוטר 4 תוכנית טלוויזיה?השמיניה:) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני יפה ועוד כל מיני דברים יפים
איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה טובה איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לנגב חומוס?
עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב?עם מי שאני אוהבת.
איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים
חיית מחמד:אין
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן.. נפגשת איתו/ איתה?מי זה איתו? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?משהו גדול את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?החברה הכי טובה שלי ומי שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות?קולנוע,חברות,מחשב מקומות בילוי מועדפים:קולנוע,קניונים את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?מאוד! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים?אני בעצמי די קטנה
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?מה את רוצה בדיוק? את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:סלנג.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן
החיים טובים לדעתך:כיכי ככה לבוש:מה לבוש? איפור:?? מאכל אהוב:אוכל סיניייי
שתייה אהובה:מים,מיץ ענבים,מיץ תפוחים להקה אהובה:בקסטריט בויז,גרין דיי,גורילז,בלק אייד פיז מארון 5
סרט אהוב:כל סדרת הסרים של הארי פוטר גלידה:וניל עיר בעולם:פאריס,לונדון ארץ:ארה"ב ברגעים אלו לובש/ת:ג'ינס וסוודר כחול חושב/ת על:אהובי
מתגעגע/ת ל:^^ הדבר האחרון ש... קניתי:צעיף וכובע עם פוןפון עשיתי:שיחה בטלפון קראתי:הארי פוטר האחרון ש... שישן איתך:החתול של חברה שלי שחיבק אותך:חברה שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך:ילד מהשכבה
ששבר לך את הלב:החברה הכי טובה שלי.. בכית עליו:^. צחקת עליו:מאיה הצחיק אותך:^ שימח אותך:^ העליב אותך:חברה שלי.. פגע בך:^ עיצבן אותך:ילדה מעצבנת מהכיתה שלי.. התגעגעת אליו:אמרתי כבר..=/ שדיברת איתו בטלפון:אמא שרצית לראות ולא יצא לך:חברה טובה שלי המקום האחרון שביקרת בו:קניון החופשה האחרונה שהייתה לך:סופ"ש..אם לא אז חנוכה אהבתם את השאלון או ?כן
תהנו מהשאלון..:) שבת שלוםםם!!! גם לך=] הודגש באמצעות מדגישומטיק

LoL14

New member
הייי מה נינים?

מה השעה:8:16 תמונה שלכם:אין שם:לירון גיל:13 ו-8 חודשים מזל: טלה תאריך לידה:14.4.1992 מסטיק: אבטיח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מעצבת פנים, זמרת, צלמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נולדתי.. דהה מה היית משנה בעצמך? עצלנות ומבחינת מראה חיצוני ציפורניים שלא מפוצלות באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אושר, נניח, נגיד מה עושה לך טוב? לצחוק מה מעצבן אותך? יוליה, אלון, שאין משהו לאכול מה תמיד צריך להיות בכיס? אודם איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? גמישות מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלזמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תותים מה היית לוקח לאי בודד? גלית המלצה לסרט: honey וכול סרט עם רובין ויליאמס וג'ניפר לופז וג'וליה רוברטס תוכנית טלוויזיה? וויל וגריס וטופ מודל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני אוהב אותך ואתה יפיפיה איך את/ה מתגבר על באסה? אוכלת (אני רזה) איפה היית רוצה לבקר בעולם? הוואי, מקסיקו והוליווד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנגב חומוס עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? טיירה בנקס, 50 סנטס, ג'ניפר לופז ורובין וויאלימס איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח ופורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 אחים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? רגשות וצחוק את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לנגן, ולשיר ולרקוד מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לצחוק מקומות בילוי מועדפים: מסעדה, דיסקוטקים, במיטה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אושר ואריכות ימים. i looove you האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך: חברים טובים וצחוקים לבוש:ג'ינס וחולצה פתוחה. גולף וחצאית מיני ומגפיים. שמלה עד הברכיים פתוחה. איפור:פס שחור. צללית לבנה יחד עם ערבובים. מאכל אהוב:פיצה ודובדבנים (לא ביחד אני לא יוליה) שתייה אהובה:מיץ תפוזים להקה אהובה:50 סנטס סרט אהוב:אין לי.. אבל בעיקר מה ששל דיסני גלידה:שוקולד עם עוגיות עיר בעולם:רומא ארץ:איטליה ברגעים אלו לובש/ת:טרנינג.. קר בחוץ חושב/ת על:ים המלח מתגעגע/ת ל:שנדי הכלבה שלי הדבר האחרון ש... קניתי: חולצה עשיתי:דיברתי בטלפון קראתי:על הילארי דאפ האחרון ש... שישן איתך:גלית שחיבק אותך:אמא שלי שאמר לך שהוא אוהב אותך:ההורים שלי ששבר לך את הלב:דימה בכית עליו: שנמאס לי ללמוד! חחח צחקת עליו:יוליה הצחיק אותך:גלית שימח אותך:גלית העליב אותך:ויקי פגע בך:רותם עיצבן אותך:רותם התגעגעת אליו:שחר (בת) שדיברת איתו בטלפון:גלית שרצית לראות ולא יצא לך:אחיינים שלי שבקנדה המקום האחרון שביקרת בו:מטבח החופשה האחרונה שהייתה לך:בארה"ב

למעלה