שאלון

עדיב4

New member
שאלון../images/Emo180.gif

שאלות כלליות: שם: יומולדת: גובה: צבע שיער: צבע עיניים: דברים אהובים: להקה: זמר/ת: שחקן/ית: אוכל: בגד: סתם חפץ בחדר: דיסק: סרט: בנאדם: חדר בבית: מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: שמעת מוזיקה: נפגשת עם חברים: הסרט האחרון שראית: הריח האחרון שהרחת: הרעש האחרון ששמעת: הספר האחרון שקראת: המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הבנאדם האחרון שחשבת עליו: קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? מה אתה לובש כרגע? מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: קפה אתה שותה: ואיזה תה: משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: יומן יש לך לבצפר (אם יש): מחשב יש לך: פלאפון יש לך: סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עם מי אתה מדבר בטלפון? מה אתה שומע? איזה חלונות פתוחים לך במחשב? מה עשית לפני שענית על השאלון? נהגת: טסת לחו"ל: ביזבזת את כל הכסף שלך: עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: נשארת ער לילה שלם: עבדת במשהו והרווחת כסף: או/או. יס או הוט? מסנג'ר או אייסיקיו? קיץ/אביב או חורף/סתיו? שחור או לבן? מחשב או טלויזיה? ספה או כורסה? ארנק או קופה? המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא עם ידיות או בלי ידיות? בשר או חלב? פסטה או סלט? שניצל טופו או שניצל רגיל? אמריקה או אנגליה? ישראל או מקום אחר: רוק או פופ? פוסטרים או קירות חלקים? דיסקמן או MP3 ? לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? יש לך חבר/ה? מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? יש לך חשבון פלאפון גבוה? למה? מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? אתה מרגיש יפה? למה? אתה ביישן או פתוח? מה הצבע האהוב עליך? מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? אתה מאושר? היית פעם מאוהב? כיף? ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: מאמין ב- אלוהים? רוחות? חיים שלאחר המוות? גלגול נשמות? פיות? מלאכים? ערפדים? אהבה ממבט ראשון?

עדיב4

New member
עונה../images/Emo13.gif

שאלות כלליות: שם: עדי יומולדת:8.8.93 בקרוב!
גובה: 1.55 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: חומות דברים אהובים: להקה: משינה
זמר/ת: mika, עידן רייכל, דניאל סלומון ועוד המון אחרים..... שחקן/ית: ורד פלדמן, יו גרנט, טלי שרון, דנה עדיני אוכל: שוקולד, במבה וסלט בגד: ~חושבת~ סתם חפץ בחדר: טלוויזיה דיסק: לא שומעת דיסקים, השירים כבר על המחשב
סרט: הנסיכה הקסומה, שרק, הארי פוטר, השטן לובשת פראדה ועוד המון... בנאדם: משפחה, חברים קרובים מאוד חדר בבית: החדר שלי כמובן
, והחדר טלוויזיה
מתי בפעם האחרונה... הדגש|דיברת עם מישהו: לפני 5 דקות
שמעת מוזיקה: עכשיו :] נפגשת עם חברים: לפני רבע שעה הסרט האחרון שראית: שרק 3
הריח האחרון שהרחת: לא זוכרת הרעש האחרון ששמעת: השיר שאני שומעת עכשיו
הספר האחרון שקראת: מבחן קבלה המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: הספר שקראתי בזמן האחרון
הבנאדם האחרון שחשבת עליו: סתם מישהו, אתם לא מכירים
קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? השיחה האחרונה הייתה לחברה.. והאחרונה שהתקשרה הייתה חברה אחרת מה אתה לובש כרגע? מכנסי ברמודה שחורות מהינס (אני לא אוהבת את החנות הזאתי יש לי 3 פריטים ממנה), חולצה חדשה חומה מגולף מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? לעבור על ההודעה לראות שהכל לא התחרבש לי
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: must יצא להם המסטיק החמוץ והוא ממש טעים
קפה אתה שותה: שתיתי בערך פעמיים.. ואין לי מושג איזה הוא היה..חח ואיזה תה: תפוח דבש משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: לא כל כך משחקת במשחקי מחשב יומן יש לך לבצפר (אם יש): מה שהיה היה סתם, קישושים מחשב יש לך: XP מסך דק
פלאפון יש לך: נוקיה, לא זוכרת איזה דגם..
סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: חולצה חדשה מאתמול :] יפה כזאת כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? עכשיו חזרתי, עם אף אחד עם מי אתה מדבר בטלפון? כנ"ל מה אתה שומע? aerosmith -amazing איזה חלונות פתוחים לך במחשב? הפורום מה עשית לפני שענית על השאלון? אכלתי קורנפלקס
נהגת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: כן
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: כן
נשארת ער לילה שלם: כן עבדת במשהו והרווחת כסף: כן או/או. יס או הוט? הוט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר קיץ/אביב או חורף/סתיו? אביב
שחור או לבן? לבן מחשב או טלויזיה? טלוויזיה ספה או כורסה? כורסא ארנק או קופה? קופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? המקום שאני גרה בו
כסא מסתובב או כסא רגיל? כסא מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? סלט ופסטה
שניצל טופו או שניצל רגיל? שניצל תירס
אמריקה או אנגליה? אני חושבת שלא הייתי באמריקה אז אנגליה
ישראל או מקום אחר: ישראל^^ רוק או פופ? לא זה ולא זה פוסטרים או קירות חלקים? קירות חלקים דיסקמן או MP3 ? mp3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? במחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות?דידוש, עדידס, דודוש יש לך חבר/ה? לא מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לרקוד
, להתקלח, לשיר במקלחת
, לראות טלוויזה, להיות במחשב, להיפגש עם חברים, לטייל, לבשל
, להיות עם המשפחה, לצאת, לראות סרטים, לנסוע לחו"ל יש לך חשבון פלאפון גבוה? נאופ למה? כובע מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? תלוי באיזה מצב אתה מרגיש יפה? לפעמים למה? ככה:| אתה ביישן או פתוח? פתוחה מה הצבע האהוב עליך? סגול ותכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? בנתיים אני בסדר
מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לרזות מעט ולגבוה אתה מאושר? מאוד
היית פעם מאוהב? אני חושבת שכן
כיף? מאוד ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: יש המון, כשהודיעו לי שאמא שלי בהריון הייתי נורא שמחה וכשקיבלתי מילגה הייתי גם שמחה!
מאמין ב- אלוהים? כן רוחות? לא חיים שלאחר המוות? כן גלגול נשמות? לא פיות? לא מלאכים? לא
ערפדים? לא אהבה ממבט ראשון? כן
סיימתי

../images/Emo214.gifשאלון ארוך ../images/Emo63.gif

אני אענה עליו מחר כי אני נוסעת לסופשבוע אצל אחי...
נ.ב-ראיתי שכתוב שם גם בין היתר "פיות", אז אני חייבת להוסיף:פיות הפרחים שולטותתתתת אני מאוהבת בהן

אני

שאלות כלליות: שם: ליהי יומולדת: 11.8 גובה: 1.71 בערך צבע שיער: חום צבע עיניים: חום דברים אהובים: להקה: The smiths זמר/ת: fiona apple, tom waits (אני מושפעת מטלי שרון
קראתי שהיא אוהבת ואז הורדתי והתאהבתי
) שחקן/ית: טלי שרון אוכל: כל כך הרבה בגד: מה שבא סתם חפץ בחדר: מצלמה דיסק: כריס איזק נראה לי סרט: יש את האלה שאומרים יש יותר מדי ובעצם לא ראו כלום.. אבל אני כמעט כל יום רואה סרט... אני באמת לא יכולה להחליט בנאדם: אם לא אני לי מי לי?
חדר בבית: שלי? מתי בפעם האחרונה... דיברת עם מישהו: לפני 2 דק' שמעת מוזיקה: הייתי אצל סבתא כל היום אז לא יצא לי נפגשת עם חברים: שלשום הסרט האחרון שראית: ראיתי חלק מX MAN עד לפני כמה דק'
הריח האחרון שהרחת: אממ.. לא יודעת, החוש ריח שלי בקרשים הרעש האחרון ששמעת: טלוויזיה הספר האחרון שקראת: אני קוראת עכשיו "בבית עם אלוהים" המחשבה האחרונה שעברה לך בראש: שאני צריכה לקרוא כבר את "לוליטה" הבנאדם האחרון שחשבת עליו: אמא קח את הפלאפון שלך, לאן היתה השיחה האחרונה ומי האחרון שהתקשר אליך? חח כן אני גם ממש אמצא אותו עכשיו מה אתה לובש כרגע? שמלה מה אתה מתכנן לעשות כשתסיים את השאלון? אלך לראות דוקוסלב על עפר שכטר
איזה... מסטיק אתה בד"כ לועס: מנטה קפה אתה שותה: נס עם 2 סוכר ואיזה תה: ויסוצקי משחק מחשב שאתה בד"כ משחק בו: מלך האריות
יומן יש לך לבצפר (אם יש): כן ,אבל אנלא נוגעת בו מחשב יש לך: מן הסתם פלאפון יש לך: יאפ סתם משהו שיש לך ואתה רוצה להשוויץ: מצלמהה כרגע. עם מי אתה מדברת בתוכנות המסרים? לא עם מי אתה מדבר בטלפון? עכשיו?
מה אתה שומע? כלום איזה חלונות פתוחים לך במחשב? פורום ורד פלדמן (סתם כדי לראות מה הולך
) וחיפוש בגוגל מה עשית לפני שענית על השאלון? ראיתי X MAN נהגת: לא טסת לחו"ל: כן ביזבזת את כל הכסף שלך: לא
עשית פעילות ספורט כלשהי עד שטבעת בזיעה: ספינינג נשארת ער לילה שלם: יאה עבדת במשהו והרווחת כסף: יאפ או/או. יס או הוט? הוטטטטטטט מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר כמובן מ קיץ/אביב או חורף/סתיו? חורף שחור או לבן? שחור מחשב או טלויזיה? מחשב ספה או כורסה? מה ההבדל? אה. ספה. לא, כורסה ארנק או קופה? ארנק וקופה המקום שאתה גר בו כרגע או מקום אחר? מקום אחר כסא מסתובב או כסא רגיל? מסתובב כסא עם ידיות או בלי ידיות? עם בשר או חלב? חלב פסטה או סלט? פסטה שניצל טופו או שניצל רגיל? רגיל אמריקה או אנגליה? אמריקה ישראל או מקום אחר: אחר רוק או פופ? רוק פוסטרים או קירות חלקים? פוסטרים דיסקמן או MP3 ?MP3 לשמוע מוזיקה במערכת/טייפ או במחשב? אם הייתה לי מערכת אז מערכת. אבל מחשב סתם שאלות. יש לך איזשהו כינוי מיוחד? שם שבו קוראים לך בתוכנות מסרים/מציאות? כן, אבל עדיף שאני לא אגיד כאן
יש לך חבר/ה? נייט מה אתה אוהב לעשות בזמנך הפנוי? לא הרבה
יש לך חשבון פלאפון גבוה? לא.. למה? כי אני לא אוהבת לדבר.. מה אתה מעדיף, שיחות או SMSים? שיחות. אתה מרגיש יפה? לא למה? כי לא
אתה ביישן או פתוח? פתוחה, אני מניחה מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה היית רוצה לשנות בעצמך באופי? לא יודעת.. מה היית רוצה לשנות בעצמך במראה? לא יודעת.. אתה מאושר? לא חושבת היית פעם מאוהב? אני מניחה שכן כיף? לא ימני/שמאלי/כותב בשתי הידיים: ימנית ספר על יום מאושר בחייך/משהו אחד שגרם לך אושר: אממ טסתי לאיטליה כדי לראות הופעה של אנסטסיה? בזמנו זה היה אושר מאמין ב- אלוהים? לא ממש רוחות? כן חיים שלאחר המוות? הלוואי שכן. אבל לא יודעת גלגול נשמות? איזה.. לא פיות? לא מלאכים?לא ערפדים? מה יש להאמין? זה אמיתי. חלק מהאנשים חושבים שזה לא אמיתי וזה רק בסרטים אבל זה כן אמיתי.. זאת חיה שלא באמת מוצצת דם של אנשים, היא די נדירה אני חושבת, והיא מוצצת דם רק של בעלי חיים
אהבה ממבט ראשון? אהבה ממבט שלישי

../images/Emo214.gifבסופו של דבר לא הספקתי לענות ../images/Emo122.gif

אני מקווה שאספיק בקרוב

למעלה