שאלון!

אודליה3

New member
שאלון!../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo36.gif

זה לא ממני,לקחתי את זה מפורום "חברויות".. שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקרא לבן שלך על שמך: אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. רווק: אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את כתב היד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? מה הפחד הכי גדול שלך? אתה יודע לשיר? העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ז'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת "סטריפ פוקר"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלוויזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר לך את הלב? שאכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? . האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? תהנו..:)

אודליה3

New member
שלא יהיו בעיות..../images/Emo11.gif

זה בלשון זכר|שמאK|אך מופנה לשני המינים..
(זה נשמע נורא..
)

אודליה3

New member
אין לי מושג..../images/Emo3.gif

והיה נראה לי שלא,בכל מקרה זה כבר לא משנה אם זה היה כי יש כל כך חדשים פה..

אף אחד לא קורא את זה...../images/Emo166.gif

שם: שי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: הכיסא שעל יד המחשב האם תקרא לבן שלך על שמך: לא אם היית נולד במין השני איך היו קוראים לך? שי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אף אחד! האם השם שלך משובש לעתים קרובות? כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: עזבו אותי משטויות... רווק: דה אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 16.11.87 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה: י' מצבך החברתי: כלומר? גובה: 1.60 צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? לא אכפת לי צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? את הצבע כן, את השיער לא צבע אהוב: כתום/סגול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? 4 חתולים 2 כלבות מה העבודה שלך? =/ יש פירסינג? הלוואי קעקועים? הלווווווואי אובססיות? סוסים, אנשים חתיכים, מחשב... התמכרויות? סוסים, אנשים חתיכים, מחשב.... קולה
איזה שפות אתה דובר? עברית/אנגלית ציטוט מועדף/מוטו: "מררררררררררררררררררררררד" האם אתה חי את הרגע? לא ממש יש לך סודות? דהה אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? הרבה איזה מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מי מקבל מחמאות?! אם היו עושים סרט על החיים שלך איך היו קוראים לו? "חרא" מה הפחד הכי גדול שלך? עיזבו, אין לי כוח לפלסף אתה יודע לשיר? אני יודעת, לא מבטיחה שזה יהיה יפה
העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא
האם אתה מתבודד? לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? סוסים אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? אה? יש לך יומן/ז'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? מממממממ... מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו בעצמך, מה זה היה? אמממ... ביישנות אולי האם אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? הרבה דברים אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אין תלונות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אנשים הם זבל מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אממממממ... אין לי מושג אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע יש לך ביטחון עצמי? לא הרבה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני נראית לך דומה לדמות בדיונית? אתה: מעשן? לא על סמים? כן מה עוד? קורא עיתון? רק "השבוע" מתפלל? תגזימו... הולך לבית כנסת? סעמק מה זה שאלון לדוסים?! מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? איכס גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? עדיין לא אוהב לנסוע מהר? ראה שאלה קודמת אוהב את הקול שלך? לא מתה עליו האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לאאאאאאאאאאאאאאא
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? באמבטיה
היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת "סטריפ פוקר"? חחחח...כן
חטפת מכות? כן
החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? אני מעדיפה לשכוח...
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן
אני בנאדם עם הטיות התאבדותיות לא ידעתם?! נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? נראה לכם?!
דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? פחחח... לא נראה לי ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כןןןןן אני רוצחת סידרתית! איזה שאלה מפגרת חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן הרגת חיה בטעות? לא
הרגת חיה בכוונה?לא
פגשת מישהו מפורסם? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלוויזיה? כן הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לאאאאאאא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ניסיתי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין דבר כזה אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לתולעים שיאכלו אותנו יש לך חברים הומואים/לסביות? אולי מי החבר הכי טוב שלך? שמות לא יגידו לכם כלום מי הבנאדם שיודע הכי הרבה עליך? ס' מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוזוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "***** יא ~מילה מצחיקה~" מי החבר.... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כל האנשים מהקבוצה הכי מעט זמן? אממ... לא יודעת הכי מצחיק? הכי קרוב? מצחיק-שרון, קרוב- אין הרבה, סתיו אולי הכי מוזר? סיון הכי חכם? אור אתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נויה הכי נחמד? לאדעת הזמר הכי טוב? חחחחחחח.....שיר הכי רועש? שיר האם חשבת אי פעם על לעשות סקס עם חבר/ה? לא ממש עם מי אתה מדבר הכי הרבה און-ליין? סתיו, אלה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אפ'חד על מי אתה סומך הכי הרבה? אפ'חד מי מקשיב לבעיות שלך? סתיו, אלה, נטע עם מי אתה רב הכי הרבה? טלי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? לוזוכרת האם החברים שלך מכירים אותך? רובם לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא האם אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תשאלו אותו מי היה האדם האחרון... שרצית להרוג? דיויד ה&^%$& שצחקת עליו? שרון שהלכת איתו לקניות? סיון ששבר לך את הלב? מידע חסוי שאכזב אותך? לא יודעת שגרם לך לבכות? אפ'חד ששימח אותך? חחחחחח.... י' שראית איתו סרט? לילוש שדיברת איתו בטלפון? י' שראית? אבא
מה אתה לובש כרגע? חולצת בצפר, מכנס שחור מכוער באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? המקלדת
איזה ספר אתה קורא? "שר הטבעות - אחוות הטבעת" אבל דיי נשברתי מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד! תאר איך אתה מרגיש עכשיו ב5 מילים? אני שונאת את החיים המגעילים האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוזיקה כרגע? גלגל"צ

elina002

New member
מגיבה

איך יכולים לשבש את השם שי? גם אני רוצה חתול! מיאו! אההה לא בטוחה שאת שרה יפה? אני שרה כל כך זוועה שהבצורת הפסיקה למה את לא אובהת את הקול שלך? למרות שלי אמרו שאני נשמעת כמו פושעת צרפתייה... נטיות התאבדותיות? ברוכה למועדון שר הטבעות לאנשים שכמוך מתחילים מהספר השני... למרות שאני אהבתי גם את הראשון... מהאמצע....חחחחח..... ואיך אפשר שלא להאמין באלוהים?

אממ../images/Emo166.gif

- תאמיני לי שאפשר - לא אמרתי שאני לא אוהתב את הקול שלי, הוא בסדר... סתם קול - ולא התחלתי מהספר השני, התחלתי מהראשון - איך אפשר להאמין במשהו שלא קיים?

elina002

New member
אהההה....

איך בדיוק מעוותים את שי? אהההה אלוהים ועוד איך קיים ועובדה הרבה דברים שביקשתי ממנו התגשמו... לדומגא שהיה צריך להיות לי מבחן בהיסטוריה והודיעו לי יום לפני ולא ידעתי כלום והתפלתתי שמשהו יקרה משהו קרה שביתה אבל בול באותו יום! ואם לא מאמינים באלוהים זה נותן חיים ריקים כאלה כי אז אין בעצם מי שיעזור וישגיח עליך...

בכל דרך אפשרית...../images/Emo166.gif

בלי דוגמאות מי שיעזור וישגיח עלייך? טחחחח... מצחיק!!!!! אם הוא כל כך עוזר אז איפה הוא בדיוק הא? איפה הוא עכשיו עם כל הפיגועים והחרא הזה? לא קיים שום דבר כזה, כולה היה לך צירוף מקרים קטן....... והחיים שלי בכלל לא ריקים, ואני מעדיפה לא לבזבז ת'זמן שלי על איזה שטויות שאיזה מישהו שיכור המציא פעם....

elina002

New member
אההה...

היה רשום עוד בתנ"ך שכל עוד עם ישראל חוטא עמי הסביבה יציקו לו...

חוטא...נו באמת../images/Emo166.gif

אני לא רואה שום סיבה למה אנשים צריכים להרצח בכמויות הסטריות אזרחי המדינה לא עשו שומדבר לאף אחד

elina002

New member
אההה...

לחטוא הכוונה לא להאמין בה'... וזה נקבע אז שזה ישאר לתמיד לא לפי עכשיו...

היה../images/Emo4.gif../images/Emo28.gif

ועניתי על חצי ונשברתי
ואני לא מתכוונת לענות שוב!

למעלה