שאלון

שאלון../images/Emo152.gif../images/Emo179.gif

מה שעה עכשיו: מה אתה עושה: מה אתה לובש: מה בא לך לעשות: אם מי בא לך להיות: מי הבן אדם האחרון שראית: מה הדבר האחרון שאמרו לך: ומה ענית: מה הדבר האחרון שצעקו לך: ומה ענית: מה אתה לובש: איזה תסרוקת יש לך: מה הדבר האחרון שאכלת: ששתית: שהקאת: מי האדם האחרון שכעסת עליו: למה: שבכית בגללו: למה: שצחקת בגללו: למה: האדם האחרון שריגש אותך: למה: האדם האחרון שהצחיק אותך: למה: האם אתה כועס : האם אתה רגוע: האם אתה שמח: האםא תה מאוהב: האם אתה אוהב את עצמך: חושב שאתה מושך: חושב שאתה חכם: מה שאנשים נימשכים אלייך כי: מה היית משנה באשיות שלך: ובמראה: האם בגדו בך: האם בגדת אתה: האם היית דלוק על שני אנשים בו זמנית: מה הרגע הכי משמח בחייך: והכי עצוב: האם אתה נהנה מהחיים עד עכשיו: איך אתה מתאר את חייך במילה אחת: מצפה לעתיד: באיזה גיל היית רוצה להיות: למה: משעמם לך: אתה עייף: רעב: נהנה מהשאלון: מה תעשה אחרי שתענה עליו: נלקח מפורום השיר שלנו

אוקי אני עונה ראשונה../images/Emo8.gif

מה שעה עכשיו: 3:34 בצהריים מה אתה עושה: מתכוננת למבחן בתנ"ך שיעמוםם!! מה את לובש: גופיה ורודה
ומכנס לבן.. מה בא לך לעשות: לישון..
אם מי בא לך להיות: עם מאיה
חח מי הבן אדם האחרון שראית: את אחותי מה הדבר האחרון שאמרו לך: ממ נראה לי טוב ביי מלודי חח ומה ענית: חח ביי... מה הדבר האחרון שצעקו לך: אממ תסדרי את החדר מיד
חח
ומה ענית: עוד חמש דקות חח איזה תיסרוקת יש לך: קוקו מה הדבר האחרון שאכלת: אפרסק ששתית: קולהההה
שהקאת: המון המון מים... היום בבריכה חח מי הבן אדם האחרון שכעסת עליו: בת דוד שלי הקרצייה!! למה: כי היא שרטה אותי שבכית בגללו: עקצה אותי דבורההההה
שצחקת בגללו: ואוו יש המון הכלב שלי עשה גרפס חח
ושטל כימעט נפלה מהכיסא היום חח
למה: אמרתי מי הבן האחרון שריגש אותך: שירי מימון השקט שנישאר הקליפ לפני איזה עשר דקות ראיתי אותו
למה:נימקתי הסברתי פירשתי האדם האחרון שהצחיק אותך: טללללל למה: כי היא כימעט נפלה מהכיסא היה קורע
האם אתה כועס: לאאא האם אתה רגוע: לא ממש האם אתה שמח: יאפ האם אתה מאוהב: יאפפ האם אתה אוהב את עצמך: חה חה חה ברור שכן!! סתם סתם חושב שאתה מושך: לא יודעת וגם עם כן זה לא משהו מעניין אותי חח ולא נירא לי.. חושב שאתה חכם: אולי מה שאנשים נמשכיים אליך כי: לא יודעת מה ההית משנה באישיות שלך: שאני ביישנית ובמראה: חסוי בהחלט { הגר
} האם בגדו בך: לא יודעת אולי האם בגדת אתה: חח כן {לא לגלות לאף אחד
}
האם ההית דלוק על שני אנשים בו זמנית: כן מה הרגע הכי משמח בחייך: יש הרבה כאלה... הכי עצוב: שסבא שלי נפטר
האם אתה נהנה מהחיים עד עכשיו: מואי מואי מואי נהנת!! איך אתה מתאר את חייך במלא אחת: מקסימים
מצפה לעתיד: יש לי המון דברים באיזה גיל ההית רוצה להיות: אני רוצה להיות מנהלת בנק בגיל 23 למה: שאלה טובה..לא יודעת
משעמם לך: לא ממש אתה עייף: מאודדדדדדדדדדדדדדדד רעב: לא נהנה מהשאלון: מואי מואי מה תעשה אחרי שתהנה עליו: להמשיך ללמוד.. ישש סיימתיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

עונה

מה שעה עכשיו:4:50 מה אתה עושה:עונה על השאלון מה אתה לובש:מכנס שחור וחולצה שחורה מה בא לך לעשות: ליראות את מאיה אם מי בא לך להיות: מאיה מי הבן אדם האחרון שראית: אח שלי מה הדבר האחרון שאמרו לך: לא זוכרת ומה ענית:לא זוכרת מה הדבר האחרון שצעקו לך: שזרקתי לסל בכדורסל ליפני כמה ד'ק שלא זרקתי טוב ובסוף קלעתי!! ומה ענית:לא עניתי אמרו לי כל הכבוד מה אתה לובש: כבר אמרתי התשובה למעלה איזה תסרוקת יש לך:קוקו מה הדבר האחרון שאכלת: בורקס גבינה ששתית: תפוזים שהקאת: מי האדם האחרון שכעסת עליו: נוי שלום למה: כי היא אמרה משהו שבכית בגללו: לא בכיתי למה: לא משנה שצחקת בגללו: בדיחה למה:כי זה יצחיק האדם האחרון שריגש אותך: הפסטיגל לפני שראיתי את מאיה כי יתרגשתי ליראות אותה למה: כי אני מעריצה שלה האדם האחרון שהצחיק אותך: דודה שלי למה: כי היא אמרה משהו קורעעעעעע האם אתה כועס : לא האם אתה רגוע:כן האם אתה שמח:כן האםא תה מאוהב:לא האם אתה אוהב את עצמך:כן חושב שאתה מושך:כן חושב שאתה חכם: מה שאנשים נימשכים אלייך כי:לא יוכולה לספר מלודי וספיר אתן יודעות! חחח!! מה היית משנה באשיות שלך: לא משנה מלודי וספיר כנ"ל את זה אתן גם יודעות ובמראה: הייתי משנה מראה בשיער אבל לא יודעת מה יתאים לי חוץ מי קוקו האם בגדו בך:לא האם בגדת אתה:לא האם היית דלוק על שני אנשים בו זמנית: לא מה הרגע הכי משמח בחייך: לפגוש את מאיה והכי עצוב: אין לי רגע כזה האם אתה נהנה מהחיים עד עכשיו:כן איך אתה מתאר את חייך במילה אחת:חיים מושלמים מצפה לעתיד: מיוחד באיזה גיל היית רוצה להיות: למה: משעמם לך:לאאא אתה עייף: לאאא רעב: לא נהנה מהשאלון:לא ממש מה תעשה אחרי שתענה עליו: ילך ליתקלח! משוב שאלון משעמם ומעצבן חבל שעניתי עליו

RaZiK4

New member
עונה../images/Emo8.gif:

מה שעה עכשיו: 20:46 מה אתה עושה: רואה ט"ב, בפורומאיה ומדפיס ת'עבודת שורשים מה אתה לובש: חולצה מקסטרו מן, תחתונים
טרנינג וגרביים מה בא לך לעשות: כלום אם מי בא לך להיות: אפאחד מי הבן אדם האחרון שראית: אבא שלי מה הדבר האחרון שאמרו לך: שחכתי ומה ענית:
שחכתי (לא עניתי "שחכתי"
) מה הדבר האחרון שצעקו לך: לא זוכר:|
ומה ענית: לא זוכר
(לא עניתי "לא זוכר"
) מה אתה לובש: לא כתבתי כבר
איזה תסרוקת יש לך: קוצים
מה הדבר האחרון שאכלת: ביסלי עם חמאת בוטנים
חח מאיפה אני זוכר
ששתית: מים:|
שהקאת: חחחחח מאיפה לי
מי האדם האחרון שכעסת עליו: לא זוכר:| אבא שלי אולי
למה: כי עיצבן אותי אולי?!
שבכית בגללו:
למה:
שצחקת בגללו: הודעות מפורום ט"ב למה: כי הם הצחיקו אותי
האדם האחרון שריגש אותך:
למה:
האדם האחרון שהצחיק אותך: לא אמרתי את זה כבר
למה: כנ"ל|: האם אתה כועס : לא האם אתה רגוע: לא האם אתה שמח: חלקית
האםא תה מאוהב: לא האם אתה אוהב את עצמך: חלקית
חושב שאתה מושך: בטח.. אני סקסי
(חח
) חושב שאתה חכם: לא
מה שאנשים נימשכים אלייך כי: פנים.. מאיפה לי
מה היית משנה באשיות שלך: לא לרכל ולהפיץ כל מה שאני שומע
ובמראה: לא נפרט
חח האם בגדו בך: בגדו.. טוב שלא הגזמתם
... אממ.. כן
האם בגדת אתה: לא.. בינתיים
האם היית דלוק על שני אנשים בו זמנית: לא מה הרגע הכי משמח בחייך: שנולדתי.. חח מאיפה לי?! והכי עצוב: ?! האם אתה נהנה מהחיים עד עכשיו: ... איך אתה מתאר את חייך במילה אחת: א-כ-ז-ב-ה חח סתם
מצפה לעתיד: כן... באיזה גיל היית רוצה להיות: לא יודע.. 22 למה: כובע משעמם לך: כן.. חלקית
אתה עייף: לא רעב:לא נהנה מהשאלון: חלקית
מה תעשה אחרי שתענה עליו: ילחץ על "שלח/י"

רז!!!!!

ישששש אתה השותף שלי לפי מה שרשמת אתה רוצה לשנה באישיות שלך לא לרכל! ולא להפיץ כל דבר אני כמוך ואני כמעט הצלחתי אני עכשיו מנסהההההההה .. חחח דיקלה

וואוו מלודוש שתהיי בריאה חחח

איזה שאלון ארוך אבל בגלל שאני חולה עלייך אני עונה עלייווו =) מה שעה עכשיו: 5 וחצי מה אתה עושה:עונה על השאלון חחח מה אתה לובש:הכרחי לדעת!? חח מה בא לך לעשות:לישון אם מי בא לך להיות:אהבת חיי מי הבן אדם האחרון שראית:אח שלי מה הדבר האחרון שאמרו לך:מממממממ לא זוכרת ומה ענית:חח גן לא זוכרת מה הדבר האחרון שצעקו לך:את השם שלי אולי!? ומה ענית:באתי חחח אם קוראים לי אני באה מה אתה לובש:שאלתם כבררר אני עם פיג'מה אין טעם לתאר איזה תסרוקת יש לך:פזורררר מה הדבר האחרון שאכלת:שניצל תירס לארוחת צהריים ששתית:קולה שהקאת:תודה לאל לא מקיאה חח מי האדם האחרון שכעסת עליו:מממ סודי למה:עיצבן שבכית בגללו:בן אדם יקר מכל אבל סודי למה:פגע בי!! שצחקת בגללו:ליאתי למה:כי אני חולה עליה האדם האחרון שריגש אותך:ליאת,רותם ועוד מישו שיקר לי למה:כי הם יקרים לי והם אמרו לי דברים שנוגעים ללב האדם האחרון שהצחיק אותך:שאלתםםם כבר חחח למה:כי אני צוחקתמכל דבר כמעט חחח האם אתה כועס :עכשיו לא ממש האם אתה רגוע:ממ יש מצב אני אחרי 4 שעות בים אני די רגועה האם אתה שמח:כןןן האםא תה מאוהב:נראה לי שכן האם אתה אוהב את עצמך: לפעמים חחח חושב שאתה מושך:חח לא שואלת את עצמי שאלות כאלו חושב שאתה חכם:ממ לא ממש מה שאנשים נימשכים אלייך כי:לא יודעת שאלו אותם מה היית משנה באשיות שלך: את הרגישות שלי! ובמראה:הרבההההההה אין לי כוח לפרט האם בגדו בך:יאפ האם בגדת אתה:בחיים לא האם היית דלוק על שני אנשים בו זמנית:יש מצב חח מה הרגע הכי משמח בחייך:מאיההה,החברות והאנשים היקרים לי ביותר וכשאח שלי יתחתן בעזרת השם חחח והכי עצוב: לאבד אדם יקר!! או כשפוגעים בי האם אתה נהנה מהחיים עד עכשיו:רוב הזמן איך אתה מתאר את חייך במילה אחת:חיוך מצפה לעתיד:רוצה להיות זמרת אבל אני אהיה עורכת דין חח באיזה גיל היית רוצה להיות:הייתי רוצה להיות זמרתת בגיל הזה בערךך למה:כי מוסיקה זה החיים שלי משעמם לך:ממממ עכשיו לא כל כך ליאתי משעשעת אותי 24 שעות ביום חחח אתה עייף:מאודד הים מטיש אותי רעב:לאאאאאא חחח נהנה מהשאלון:חח כןן מגניב מה תעשה אחרי שתענה עליו:אמשיך להגיב בפורום!! חחחח אהבתי טנקס מלודוש!!

חחחחחחח מלודי גם את אומרת אמורה?

חחחחח גם אני נדבקתי בזה!!! תגידי מה שלום אחותך טלוש???? תגידי לה שהתגעגעתי אלייהההההה

מיכאל162

New member
אני מצער מלודי אין לי כלום אישי

נגדך אבל אני מתעלם ולא יענה לשאלון כמושהעלמו והתחמקו בשרשור שאני פתחתי לפני ימים צר לי.

k a b o o k

New member
די כבר לכתוב את זה בכל הודעה..

אתה הורס את רצף התגובות שקשורות לנושא, לא רוצה?- אל תגיב. בלי הערות מיותרות ומציקות.. כי בסוף אני אאלץ לחסום

למעלה