שאלון...

liloosh tt

New member
שאלון... ../images/Emo149.gif

שאלון שיעזור לנו להכיר אחד את השני..(בתקווה) אז קדימה...=] תהנו
שם מלא: שמות חיבה: תאריך לידה: מזל: גובה: מקום מגורים: מקום מגורים קודם(אם היה): בית ספר: מקור הכינו ופרושו: השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: ה"שיר שלך": להקות אהובות: איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: צבע שיער מקורי: צבע שיער נוכחי: פרי אהוב: ממתק אהוב: חג אהוב: שיעור אהוב: צבע אהוב: חיית מחמד: ציטוט משיר: משפט נבחר: כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אייסיקיו: לבעל/אישה שלך יקראו: פאדיחה שהייתה לכם: תמונה (צרפו אותה בתור קובץ)+מאיפה לקוחה,מאיזה הופעה,מקום,אירוע,אתר+מי בתמונה. (ובלי להתבייש לשים תמונה..וכשלי תהיה תמונה אני אשים
) *לקוח מפורום.. האלוהימים! סליחה, היהודים.

קטרפי

New member
אניאני ../images/Emo110.gif

שם מלא: עידן סייר שמות חיבה: פבריציו \ דנדוש \ תום סוייר תאריך לידה: 19.8.86 מזל: אריה \ נמר באסטרולוגיה הסינית גובה: 183 מקום מגורים: רחובות מקום מגורים קודם(אם היה): היו היו מלא בית ספר: אין לי. יש לי צבא. איכסססססס מקור הכינו ופרושו: מי שלא יודע, אתם לא רוצים לדעת השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: דם על הים ה"שיר שלך": כרגע thank u for loving me של בון ג`ובי להקות אהובות: בעיקר רוק ישראלי (היהודים, שייגעצ, מוניקה, משינה) וגם פינק פלוייד וגארבג` איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: רוק עצמאות צבע שיער מקורי: שחור \ חום כהה צבע שיער נוכחי: כנ"ל פרי אהוב:
ממתק אהוב: שוקוהוליק חג אהוב: פורים (בתקווה שימשיכו להיות לי גימלים) שיעור אהוב: פסיכולוגיה צבע אהוב: שחור (למרות שזה לא באמת צבע) חיית מחמד: אין לי. הורים רעים ציטוט משיר: יום שישי את יודעת (אוווה) אני יוצא מהצבא (אוווה) מפנקים לי ת`תחת (אוווה) עד שבוע הבא! משפט נבחר: לעולם! לא! חוזר! לכאן! פש"צ! זונה! כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אממ אני אוהב לכתוב למרות שאני כבר לא טוב כמו פעם. stage.co.il/a/33422 חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: ****
(והמבין יבין)
אייסיקיו: 306684683 לבעל/אישה שלך יקראו: אני לא מאמין בנישואים, אבל אם כבר אז ****
(לא אומרים את השם שלה בענטרנט) בפוטנציה
פאדיחה שהייתה לכם: לפני כמה שבועות בטירונות המפקד ניכנס לאוהל (והיה צריך לקום) ואני לא ראיתי אותו ונכנסתי למיטה במקום לצאת ממנה תוך כדיי כך שאני שר חג פורים חג פורים ורק אז ראיתי אותו.... ניראה לי הייתי ככה קרוב לחטוף שבת תמונה (צרפו אותה בתור קובץ)+מאיפה לקוחה,מאיזה ופעה,מקום,אירוע,אתר+מי בתמונה. אני ישים אם אני יראה שאחרים ישימו

bזוהר

New member
כבר אמרתי שאני אוהבת את השאלונים

האלה?=] שם מלא: זוהר בנאי שמות חיבה: זוהרית,זוהרה תאריך לידה:4.7.1991 מזל: סרטן גובה: לא יודעת מקום מגורים: רמת גן מקום מגורים קודם(אם היה): גבעתיים בית ספר: יאנוש קורצ'אק מקור הכינו ופרושו:המקור זה שזה השם שלי והפירוש זה שזה השם שלי..? השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: נאמנות ותשוקה ה"שיר שלך": נאמנות ותשוקה להקות אהובות: אלג'יר ,כנסיית השכל איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אחת מאלה של אלג'יר..חח צבע שיער מקורי: חום-שחור צבע שיער נוכחי: חום-שחור פרי אהוב: אפרשזיף ממתק אהוב: במבה חג אהוב: אין שיעור אהוב: תנ"ך צבע אהוב: כחול ושחור חיית מחמד: כלב ציטוט משיר: פייייייייייייייייי...קשה מידי! משפט נבחר: נו באמת..אני צריכה לחשוב על הדברים האלה ואין לי כוח..חח מה שעולה בראשי עכשיו: "כל העולם כולו הוא גשר צר מאוד ואי אפשר שלא ליפול לקרוס אל תוך תהום ולאבד הכל" "מוטב לחיות בעבר מבתוך רגע מיותר" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): אוהבת מוזיקה-לשמוע ולנגן,להיות עם חברים,להיות במחשב,לראות טלנובלות ישראליות..אהמ:],ללכת להופעות כמובן!! [נכלל במוזיקה] לאכול וזהו נראה לי חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: חופש גבולי אייסיקיו:343-897-672 לבעל/אישה שלך יקראו: רונה קינן?;] פאדיחה שהייתה לכם: שאמרו לי משו וחשבתי על זה בראש כחול ואז הסתבר לי שזו לא הייתה הכוונה ויצאתי ממש אהבלה...חחח ( ליהודונים שבינכם: מה,כבר נגמר?! איזה באסה.... ) :) יומטוב!

omerikooo

New member
../images/Emo62.gifשאלון נותן המון../images/Emo62.gif

שם מלא: עומר פליקו קורן שמות חיבה: פליקו, עומריקו תאריך לידה: 24.2 השנה נשארת חסויה
מזל: דגים
גובה: 1.75 מקום מגורים: יבנה עיר האורות
מקום מגורים קודם(אם היה): חולון, ראשל"צ, ניירובי (קניה), ואפילו חודשיים וחצי בתל אביב. בית ספר:
מה זה ייתן לכם בחיים מקור הכינו ופרושו: omerikooo? מממ, סתם שם חיבה עם הרבה ooo השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: "נאמנות ותשוקה" ה"שיר שלך": "נאמנות ותשוקה", "בסוף תבכו" להקות אהובות: איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: מכל ההופעות? קשה מדי. באמת שקשה. צבע שיער מקורי: שחור צבע שיער נוכחי: שחור - מעולם לא נגעתי בשיערי הטהור. פרי אהוב:
ממתק אהוב: שוקולד של עלית על כל צורותיו. חג אהוב: חנוכה. שיעור אהוב: תקשורת. צבע אהוב: שחור חיית מחמד: הכלב החתיך המעלף וההורס, ד ואן אנד אונלי - שרלוק
ציטוט משיר: "אני מנסה לנשום." "זה מה שקורה למשורר שנהיה זונה." משפט נבחר: "לכלה אין מקצוע, לחתן אין גרוש." כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): נו... חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אושר. אייסיקיו: *חסוי* לבעל/אישה שלך יקראו: רעות זה השם האולטימטיבי לקורן
פאדיחה שהייתה לכם: תפסו אותי גונב? אין תמונה

° w a v e °

New member
גמני ../images/Emo9.gif

שם מלא: גל שמות חיבה: נמ.. יש הרבה תאריך לידה: 23.2 מזל: דגיגים גובה: 1.49 [גבהתי בס"מ!
] מקום מגורים: אזור הדמדומים
מקום מגורים קודם(אם היה): לא היה בית ספר: אתם באמת רוצים לדעת?
מקור הכינו ופרושו: צונאמי. בגלל שאני גל וכל זה..
מקורי.
השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: קיטש
ואני צריך אותך
ה"שיר שלך": "עכשיו"-של ג'וני שועלי, ו-2 הדיסקים של מוקי.
להקות אהובות: מופע הארנבות, בוטן מתוק בקרקס, שב"ק ס', אבטיפוס [ז"ל] איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: כאנולדתי, וההופעה בחוף פרישמן. לא הייתי בשל אלג'יר עדיין. ;[ צבע שיער מקורי: שטני בלונדיני צבע שיער נוכחי: יותר נוטה לשטני, כי הבלונד קצת ירד
פרי אהוב: שזייייף
ממתק אהוב: גומי ועוגיות
חג אהוב: נמ..הייתי אומרת פסח, אבל אז זה בגרויות וכל השיט אז אני כבר לא אוהבת אותו..
. נגיד ש...פורים..?
שיעור אהוב: ספרות צבע אהוב: שחור, כתום, תכלת חיית מחמד: דגים
ציטוט משיר: "איך זה שחשוך כאן אם כולנו כוכבים\\מתחבאים בדיוק ממה שאחריו רודפים"...
משפט נבחר: המפשט הראשון בחתימה שלי.
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): תחביבים? לישוווון
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: נמ.. לפגוש שובפעם את מוקי
אייסיקיו: לוזוכרת. ;[ הוא לא פתוח לי כרגע
לבעל/אישה שלך יקראו: לוידעת, אבל השם שלו יהיה 3 אותיות, זה בטוח.
פאדיחה שהייתה לכם: פאדיחה?! פאדיחות... ומלא.
תמונה (צרפו אותה בתור קובץ)+מאיפה לקוחה,מאיזה הופעה,מקום,אירוע,אתר+מי בתמונה. נמ. אין לי כוח. ;[

Kinky DeviL1

New member
מממ אני:]

שם מלא:איתי דקל שמות חיבה:דרקל , ET תאריך לידה:24.4.89 מזל:שור גובה:מטר66 מקום מגורים:ראשון בית ספר:גן נחום השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר:בתוך הצינורות , אני צריך אותך ה"שיר שלך":תענה לי - היהודים להקות אהובות:יש מלא... איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:לא הייתי :\ צבע שיער מקורי:חום צבע שיער נוכחי:חום פרי אהוב:מלון! ממתק אהוב:סוכריית סודה חג אהוב:פסח שיעור אהוב:גרפיקה חיית מחמד:חתול! ציטוט משיר:"אני זה שהרס ואחר כך ביקש" דן תורן - אחרי שהקיץ יגמר משפט נבחר:"כולם מתים בסןף" כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'):אוהב לנגן! חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם:מממ שלום עולמי? חחח אייסיקיו:219595575 לבעל/אישה שלך יקראו:לא'דע! פאדיחה שהייתה לכם:היו יותר מידי!

תצ

שם מלא:שיינהולץ שירן שמות חיבה:שירני תאריך לידה:7/2/89 מזל:דלי גובה:1.67 מקום מגורים:הרצליה מקום מגורים קודם(אם היה):הרצליה במקום אחר בית ספר:תיכון חדש מקור הכינו ופרושו:שיר של אביתר בנאי השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: קשה קשה...צרפת נאמנות ומנועים אני מניחה ה"שיר שלך":אין לי להקות אהובות:יש המון איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה:היו הרבה מעולות אבל של אלג'יר בלי ספק האחרונה בכפ"ס. צבע שיער מקורי:חום צבע שיער נוכחי:חום פרי אהוב:סלט פירות חחח ממתק אהוב:ממ..יש הרבה חג אהוב:סוכות ופסח ול"ג בעמר אני גם אוהבת שיעור אהוב:ממ קרימינולוגיה צבע אהוב:לא יודעת חיית מחמד:כלב..=] ציטוט משיר:אין לי כוח חח משפט נבחר: כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: אייסיקיו:316 ומשם שכחתי לבעל/אישה שלך יקראו:ממ לא יודעת פאדיחה שהייתה לכם:בדיוק היום היתה לי אחת

למישהו יש ../images/Emo120.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif

שם מלא: טל נמש מספיק.
שמות חיבה: נמש, טלטל, טלו'ש, טיל, טולטול, נמשו, קשוחיסטית תאריך לידה: 25/9/1986
מזל: מאזניים גובה: 1.65 מקום מגורים: ראשון לציון סיטי
מקום מגורים קודם(אם היה): לא היה
בית ספר: צבא עוד 25 יום
מקור הכינו ופרושו: נמש- מנומשת. זה כינוי שיש לי מאז כיתה ד'. נמש לנצח על משקל מרי לנצח. השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: בתוך הצינורות, אני צריך אותך, נאמנות ותשוקה, מכתבים למיכלי. ה"שיר שלך": סוף העולם- אביב גפן להקות אהובות: אלג'יר, היהודים, שבק"ס, בלאקפילד.. יש עוד אני פשוט לא זוכרת. איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: וואו זו שאלה קשה מידי
צבע שיער מקורי: חום שחור צבע שיער נוכחי: חום שחור פרי אהוב: תותים ממתק אהוב: שוקולד.. חג אהוב: סוכות, שבועות שיעור אהוב: בעבר- צילום
צבע אהוב: כתום, [URL='http://']כחול[/URL], שחור חיית מחמד: כלב
ושמו Mix ציטוט משיר: "כשהכל יעבור, ואתה תישאר הכאב העקשן הזה יתחלף באחר..." [עברי לידר- כשהכל יעבור] משפט נבחר:
No Music No Life
כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): נו באמת...
חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: להיות מאושרת באמת. אייסיקיו: יש לי. לבעל/אישה שלך יקראו:
פאדיחה שהייתה לכם: החלקתי במזדרון ביצפר כשהייתי בכיתה ט', ונפלתי ישר אל הרגליים של המורה
הכי שקסי בביצפר.

את רוצה שאני אספר לך כמה אני

צחקתי מזה
אבל אז הוא התייחס אליי ושאל אותי אם אני צריכה משהו וכאלה.. וחצי שיעור איתו היה בחדר מורים שהוא ניסה להבין אם נקעתי/שברתי משהו חחחח
אוי כמה אני מתגעגעת לימי הביצפר..

Buttercup p

New member
חחחחחחח אף פעם לא שמעתי על כאלה

דברים שבאמת קרו חחחחח אני מקווה שזה עבר לך כבר *פרצוף מוציא לשון* (האיקונים לא עובדים לי:) )

מסטולית

New member
אני../images/Emo26.gif

שם מלא: גילי ריד שמות חיבה: גיל, גילצ', גילו, גילילי, גילולו, גילילה וכו' תאריך לידה: 29.10 מזל: עקרב
גובה: גבוהה!! מקום מגורים: רמת ישי מקום מגורים קודם(אם היה): קיבוץ דליה :) בית ספר: אורטבעון [משחק מילים מטורף
] מקור הכינו ופרושו: חחחח.. הוא גנוב השיר שאתה הכי אוהב של להקת אלג'יר: מממ.. תפתח האדמה\מתנה\אני צריך אותך\שלי.. לא רוצה לבחור!!! ה"שיר שלך": מתנה
להקות אהובות: מוניקה סקס, אינפקציה, שייגעצ, שוטי הנבואה, נירוונה איזה מההופעות שהיית בהן הייתה ההופעה הכי טובה: אביב גפן ועברי לידר ניצנים 2004 צבע שיער מקורי: חום בהיר צבע שיער נוכחי: חום בהיר פרי אהוב: אפרמשו.. לא אפרסק! ממתק אהוב: שוקולד לבן :)) חג אהוב: עצמאות\פורים שיעור אהוב: פחחחח צבע אהוב: שחור חיית מחמד: אחותי הקטנה ציטוט משיר: "לקחו אותי לאלפי בחינות.. יהלי סובול וגם פיטר רוט! יהלייייי סובול! יהליייי סובוללללל!"
משפט נבחר: לאיודעת נו כמה מילים על עצמך(תחביבים וכד'): איסוף מפיות לצורכי יצירות חלום/משאלה שהייתם רוצים מאוד שיתגשם: שלום עולמי
אייסיקיו: תבקשו תקבלו לבעל/אישה שלך יקראו: שחר
פאדיחה שהייתה לכם: לא עולה לי משהו עכשיו.. תמונה (צרפו אותה בתור קובץ)+מאיפה לקוחה,מאיזה הופעה,מקום,אירוע,אתר+מי בתמונה. לא
(ובלי להתבייש לשים תמונה..וכשלי תהיה תמונה אני אשים )

למעלה