שאלון!

hadas168

New member
שאלון!../images/Emo140.gif

אני די חדשה אז קודם כל שלום כולם:) דבר שני משעמם לי אז חשבתי על שאלה אם הייתה לכם את האפשרות לקחת תפקיד בסידרה איזה הייתם בוחרים? (זה יכול להיות דמות קיימת או זה יכול להיות דמות שתמציאו!)

nateli92

New member
הייתי רוצה לשחק את ורוניקה מארס!

ורוניקה מארס זה תפקיד מדהים, חוץ מזה שהוא ראשי הוא גם נורא מעניין ומאתגר.

colilon

New member
לידע כללי...

התפקיד של וורוניקה מארס (ואני חושב שקריסטן עושה אותו בצורה מדהימה) הוא תפקיד פחות קשה מתפקיד כמו לוגאן.... אני לא אומר שמי שהוא ההפך המוחלט (החננה השקט שלא מתקרב לאף אחד) יוכל לעשות אותו בקלות, אבל זה תפקיד שלדעתי קל להתחבר אליו מבחינה שההזדהות עם השנאה לכל המוש הזה של ה"מקובלים" והשנאה למורים (מה שד"א עובד אצלי על קיטור) מאוד שכיחה..

t I N k P i N k

New member
ברור שוורוניקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ולא בגלל שהיא הדמות הראשית...

Nitzan122

New member
גם אני הייתי רוצה להיות ורוניקה!

ואני מסכימה עם colilon קריסטן באמת עושה את התפקיד בצורה מדהימה! בכלל כל השחקנים שם מעולים

irene17

New member
שאלה טובה

הייתי רוצה להיות לילי, יש בה קצת משהו רע ואני אוהבת את זה

נכון?

לדעתי היא הרבה יותר חמודה ומצחיקה מורוניקה. חבל שהתפקיד היחיד שלה בסדרה זה להיות הנערה המתה..P:

irene17

New member
לדעתי

לדעתי לילי היא לא יותר טובה מורוניקה כי אני מתה על ורוניקה אבל היא דמות שבטח ממש כיף לשחק, ועד אמצע העונה ממש היה לי חבל שהיא מתה ונורא אהבתי את כל הפלאשים והכל אבל עכשיו אני ממש לא מצטערת על המצב, זה יוצר מצב נורא מעניין בין לוגן לורוניקה ובלי כל הטרגדיה זה לא שווה

אני לא אומרת שחבל שהיא מתה

כי אני גם אוהבת את הסיטואציה שנוצרה בין לוגן לורוניקה. אבל, כמו שאת אמרת, זה נראה נורא כיף להיות בתפקידה המצחיקה\רעה, וזה גם משקף על המשחק שלה. ובגלל זה אני תמיד אוהבת את ה"רעים" בכל סדרה, כמו לוגן(למרות שהוא לא ממש רע, אבל הוא משעשע בצורה כואבת).

irene17

New member
כן

הרעים שולטים... משום מה אני תמיד מתחברת לרעים יותר מל"טובים" בגלל זה ממש אהבתי את לוגן מההתחלה גם כשהוא היה מגעיל.. זה מה שאני גם אוהבת אצל ורוניקה היא לא ילדה טובה ירושלים כמו שבדרך כלל עושים את הגיבורות (היא הייתה כזאת לפני שלילי מתה), היא בעד נקמה, היא לא תמיד אומרת את האמת, היא מנצלת אנשים, זה הופך את הדמות שלה לנורא אנושית.

Yassi K

New member
אני הייתי רוצה להיות דמות שולית

יותר.. אממ לא היה אכפת לי לשחק את בן הסוכן או חבר שלו ההוא.. או סתם דאנקן או משהו :)

למעלה