שאלון

fluppster

New member
עונה

השאלות הרגילות- שם: חן גיל: 21 תאריך לידה: 30.11.85 מקום מגורים: קיבוץ במרכז מקום לידה: בי"ח וולפסון דברים אהובים- להקה האובה: בלאק אייד פיז שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמר אהוב: פרדי מרקורי ז"ל זמרת אהובה: אלאניס מוריסט ספורטאי/ת אהובה: אין צבע אהוב: ורוד ארץ אהובה: חוץ מישראל - הולנד וסין. עיר אהובה בארץ: אילת עיר אהובה בחו"ל: אמסטרדם שיעור אהוב: מתמטיקה ספורט אהוב: ריקוד (מבחינתי זה ספורט!
) משחק מחשב אהוב: סימס שם אהוב לבן: עידן שם אהוב לבת: נועה חייה אהובה: חתול/כלב תוכנית טלוויזיה אהובה: באפי אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז! אתם כבר יודעים את הכתובת... גרסת אייסיקיו אהובה: אין לי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

תעשי כמה שיותר שאלונים :] השאלות הרגילות- שם:אריאל גיל:13 וחצי תאריך לידה:9.6 מקום מגורים:הרצליה מקום לידה:ישראל דברים אהובים- להקה האובה:מקפליי
, הביטלס, סימפל פלאן שחקן אהוב:אדי מרפי, רואן אטקינסון, עפר שכטר שחקנית אהובה:אין זמר אהוב:אביב גפן
זמרת אהובה:אבריל לאבין 3> ספורטאי/ת אהובה:אנתוני פארקר צבע אהוב:שחור D: ארץ אהובה:ישראל, ארה"ב עיר אהובה בארץ:הרצליה, ת"א, אילת עיר אהובה בחו"ל:ניו יורקק !!!!!1111.1111
שיעור אהוב:אנגלית ספורט אהוב:כדורסל
משחק מחשב אהוב:סימס, הארי פוטר 1
שם אהוב לבן:בר, אמיר שם אהוב לבת:עדן, דניאל חייה אהובה:כלב תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים
, הפיג'מות, ארתור אתר אינטרנט אהוב + כתובת:תפוז [הממ באמת צריך כתובת?
] וג'יקלאב. [לא חושבת שמותר לפרסם פה פורומים אחרים] גרסת אייסיקיו אהובה:5.1 למרות שאני בקושי מתחברת לאייסי

נועם 4

New member
קראתי ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

ובטח שאני יעשה עוד הרבה שאלונים
חחחחח שיהיה לך המשך יום נעים

נועם 4

New member
חוצפנית ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

מה זה יופי לך שקראת?!?!? אני קוראת ורושמת שאני קוראת כדי שלא יחשבו שמי שעונה כותב ואף אחד לא קורא! חוץ מזה מה זה עיניינך?!?!

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

השאלות הרגילות- שם: שרית. גיל: 13.4. תאריך לידה: 21.11.93. מקום מגורים: נתניה. מקום לידה: רמתגן. דברים אהובים- להקה האובה: MCR,הביטלס ויש עוד המוווון. שחקן אהוב: ג'וני דפ, בראד פיט וליאור אשכנזי. שחקנית אהובה: ג'וליה רוברטס, אנג'לינה ג'ולי. זמר אהוב: אריק ברמן, ג'קו אייזנברג וג'סטין טימברלייק. זמרת אהובה: נינט טייב. ספורטאי/ת אהובה: חחח לא יודעת. XD צבע אהוב: כתום. ארץ אהובה: ישראל P: עיר אהובה בארץ: ת"א. ונתניה. עיר אהובה בחו"ל: לונדון.!!1 שיעור אהוב: אנגלית. ספורט אהוב: ריקוד וקיקבוקסינג. משחק מחשב אהוב: ריימן וסימס. שם אהוב לבן: נועם ולוטם. שם אהוב לבת: נועה. D: חייה אהובה: כלב. תוכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו, ארץ נהדרת, מסודים, הישראלים. אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז, אני באמת צרכה לרשום כתובת? XD גרסת אייסיקיו אהובה: 5.1.

לאיור

New member
../images/Emo140.gifעונה

שם: ליאור גיל:15 וקצת תאריך לידה: 15.1.92 מקום מגורים: פ"ת מקום לידה: פ"ת דברים אהובים- להקה אהובה:
שייגעצ
שחקן אהוב: אין=\ שחקנית אהובה:אין=\ זמר אהוב: אביב גפן זמרת אהובה: אמ.. לא יודעת ספורטאי/ת אהובה: ממש צבע אהוב: שחור, אפור, אדום ארץ אהובה: תאילנד עיר אהובה בארץ: ת"א עיר אהובה בחו"ל: כל דבר שהוא בחו"ל זה טוב
שיעור אהוב: אומנות ספורט אהוב: אמ.. לאכול? חח סתם, לא ממש אוהבת ספורט.. הכל זה בסדר משחק מחשב אהוב: Croc', ניראה לי שזה ככה, התנין הירוק והחמוד הזה, הייתי מכורה לזה פעם שם אהוב לבן: עידן יובל ואיתי שם אהוב לבת: מאיה, ליאור, דנה חייה אהובה: סוס, דולפין תוכנית טלוויזיה אהובה: מועדון לילה ומסודרים אתר אינטרנט אהוב + כתובת: ..... גרסת אייסיקיו אהובה: שונאת אייסיקיוו , [נגמלתי]

עונהה../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 29.8 מקום מגורים: מרכז מקום לידה: ת"א נראה לי
דברים אהובים- להקה האובה: אוונסנס, מיי כימיקל רומנס ועוד .. שחקן אהוב: רן דנקר שחקנית אהובה: מיה דגן זמר אהוב: מלא זמרת אהובה: כנ"ל ספורטאי/ת אהובה: אין
צבע אהוב: שחור וורוד ארץ אהובה: ישראל
עיר אהובה בארץ: אממ אשדוד ות"א עיר אהובה בחו"ל: ניו יורק שיעור אהוב: אין כזה ספורט אהוב: להקליד מול המחשב
משחק מחשב אהוב: באבלס
שם אהוב לבן: יש מלא שמות יפים שם אהוב לבת: מיכל
חייה אהובה: פינגווין ודולפין תוכנית טלוויזיה אהובה: מלאא אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז .. את הכתובת אתם כבר יודעם
גרסת אייסיקיו אהובה: 5.1

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

השאלות הרגילות- שם: דרי גיל: 15 תאריך לידה: 6.5 מקום מגורים: חיפה מקום לידה: ישראל דברים אהובים- להקה אהובה: פלאסיבו, קריידל אוף פילת', היהודים, שייגעצ, קצת מכ"ר.. ממ יש עוד מיליון שחקן אהוב: אסי דיין, ליאור אשכנזי, אושרי כהן, נירו לוי.... שחקנית אהובה: יעל שרוני
וגם נינה קוטלר, קתרין-זטה ג'ונס ו.. ממ, יש בטח עודXD כעקרון יעלי. זמר אהוב: אביב גפן, אריק ברמן, עברי לידר זמרת אהובה: קרן פלס, איימי-לי ספורטאי/ת אהובה: לא כ"כ מכירה. צבע אהוב: שחור, כחול, אדום, ירוק וסגול. ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה בארץ: תל אביב עיר אהובה בחו"ל: לא הייתי, אבל אני מתה לנסוע לניו יורק או אנגליה. שיעור אהוב: תאטרון, ספרות.. ספורט אהוב: לתקתק על המקלדת
ספורט האצבעות החביב עלי. משחק מחשב אהוב: לא כ"כ משחקת, נגיד שסימס... למרות שזה חרא ותוקע לי את המחשב ואיטי כמו הצרות שלי. שם אהוב לבן: סער ויונתן. שם אהוב לבת: יעל, יעלה [Ye'ela], נינה ואופל. חייה אהובה: נגיד שכלבים וחתולים תוכנית טלוויזיה אהובה: מסודרים, משחק החיים, סאות'פארק, הש"ש עונה2, חברים.. אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז
גרסת אייסיקיו אהובה: מה שיש לי סבבה, 5.1

Brombit

New member
ציף ציף ../images/Emo115.gif

השאלות הרגילות- שם: נעם גיל: 17 תאריך לידה: 1.2.90 מקום מגורים: אשדוד מקום לידה: בי"ח בפתח תקוה, בית בגבעת שמואל דברים אהובים- להקה האובה: אוונסנס + נייטוויש + קווין שחקן אהוב: אין שחקנית אהובה: אין זמר אהוב: אין זמרת אהובה: לאורה פאוסיני (איטלקיה שאתם לא מכירים) ספורטאי/ת אהובה: שבדית אחת בשם קרולינה (אבל רק כי יפה בעיני
) צבע אהוב: כחול וטורקיז ארץ אהובה: שבדיה + איטליה עיר אהובה בארץ: פתח תקוה (עד שאני אהיה שם ואראה שזאת עיר מעצבנת...) עיר אהובה בחו"ל: אין שיעור אהוב: מחשבים + תנ"ך + ספרות + היסטוריה ספורט אהוב: טיפוס משחק מחשב אהוב: Heartlight (משחק ישן עם גמד שצריך לפלס את דרכו ללבבות, ואז לפלס את דרכו לדלת היציאה) שם אהוב לבן: שחר שם אהוב לבת: שולמית/נגה/שם אחר לא חשבתי עליו חיה אהובה: פנדה + קואלה תוכנית טלוויזיה אהובה: אין מסוימת כרגע אתר אינטרנט אהוב + כתובת: אין גרסת אייסיקיו אהובה: 4 (עדכנתי ל-5, אבל אני מעדיפה את 4)

Brombit

New member
תיקוני תחביר.. ../images/Emo115.gif

אבל רק כי יפה בעיני = אבל רק כי היא יפה בעיני שם אחר לא חשבתי עליו = שם אחר שלא חשבתי עליו

דנטל

New member
אה, יופי, זה קצר יחסית

שם: דנה גיל: 34 תאריך לידה: 9/4 מקום מגורים: תל אביב מקום לידה: תל אביב דברים אהובים- להקה האובה: פנתרה שחקן אהוב: ג'וני דפ שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמר אהוב: סאבלימינל זמרת אהובה: סיון ספורטאי/ת אהובה: לא ממש מכירה צבע אהוב: אדום ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה בארץ: תל אביב עיר אהובה בחו"ל: קוס שיעור אהוב: לשון ספורט אהוב: סקס משחק מחשב אהוב: ארכניד שם אהוב לבן: תמיר שם אהוב לבת: אריאל חייה אהובה: חתולים תוכנית טלוויזיה אהובה: סאות'פארק אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז גרסת אייסיקיו אהובה: לא מכירה

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

השאלות הרגילות- שם: נועה גיל: 16 תאריך לידה: 8.1.91 מקום מגורים: רחובות מקום לידה: כנ"ל דברים אהובים- להקה האובה: אוונסנס שחקן אהוב: יהודה לוי, עפר שכטר, גיא אריאלי שחקנית אהובה: עדי הימבלבלוי, לימור אטיאס, יעל שרוני זמר אהוב: עברי לידר זמרת אהובה: נינט ספורטאי/ת אהובה: הא? צבע אהוב: ירוק וורוד ארץ אהובה:
עיר אהובה בארץ: ת"א עיר אהובה בחו"ל: לא יודעת... שיעור אהוב: לשון וקולנוע ספורט אהוב: קפיצה לגובה וכדור עף משחק מחשב אהוב: אין שם אהוב לבן: יובל, גל שם אהוב לבת: שחר חייה אהובה: כלב פקינז תוכנית טלוויזיה אהובה: כרגע-האלופה ומועדון לילה אתר אינטרנט אהוב + כתובת: אממ אין משהו מסוים גרסת אייסיקיו אהובה: יש לי את 5.1 אבל היא לא אהובה עליי חח

../images/Emo210.gifגמאאני D:

השאלות הרגילות- שם: ענבל :) גיל: 13 ומשו תאריך לידה: 16.3 מקום מגורים: כפ"ס מקום לידה: כפ"ס >< דברים אהובים- להקה האובה: גרין דיי =) שחקן אהוב: אדי מרפי, אשטון קוצ'ר, ג'וני דפ, אורלנדו בלום.. שחקנית אהובה: ליזנדי לוהאן, רייצ'ל מקאדמס.. זמר אהוב: ג'ססטין טימברלייק
ואביב גפן, ועברי לידר, רוובי ווילאמס זמרת אהובה: אבריל לאבין ספורטאי/ת אהובה: חע אין צבע אהוב: אדום וכתום=] ארץ אהובה: ישראל
והולנד חיחי עיר אהובה בארץ: תל אביב, אילת.. עיר אהובה בחו"ל: אממממ שיעור אהוב: אין
ספורט אהוב: שחיה? משחק מחשב אהוב: סימס שם אהוב לבן: דולב,רז,עומרי שם אהוב לבת: שני, רותם חייה אהובה: כלב תוכנית טלוויזיה אהובה: מגרש בייתי, פשע מן העבר, השיר שלנו, מסודרים, מועדון לילה אתר אינטרנט אהוב + כתובת: גרסת אייסיקיו אהובה: אייסי 5.1

sweet shir

New member
להלהלה אניP:

השאלות הרגילות- שם: שירD: גיל: 14 ו... חמישה חודשים? XD תאריך לידה: 6.11.92 מקום מגורים: רעננה. ^__^ מקום לידה: ישראל?
דברים אהובים- להקה אהובה: היכונו לחפירה! D:< מקפליי, מיי כמיקל רומאנס, פול אאוט בוי, פאניק! אט דה דיסקו, בלינק 182, +44, באסטד, סון אוף דורק, סימפל פלאן, שוגרקולט, בואלינג פור סופ, גו גו דולז, 30 סקונדס טו מארס, גוד שרלוט, יוסלס איידי וסילוורסטיין. ^__^ שחקן אהוב: המפ.. יש בכלל? XD עאעאעא כה, Mitch Hewer!!! <333 הוא כל כך שקס!!! שחקנית אהובה: אין.
זמר אהוב: המפ. ~חושבת~ אין? חחחחחח אזזזז כל הזמרים של הלהקות מלמעלה! D:< זמרת אהובה: חחחחחחח אין. XD כמה שזה פתטי, הזמרות היחידות שאני שומעת זה אבריל לאבין ופאריס הילטון. כי שירים פקאציים ומטופשים זה ממכר. *__* ספורטאי/ת אהובה:
צבע אהוב: שחור וורוד:) ארץ אהובה: בריטניה!
עיר אהובה בארץ: רעננה
ותל אביב! ~סוגדת~ עיר אהובה בחו"ל: לונדון? XD חעחעחע בולטון!
שיעור אהוב: אין? O: אע אולי אנגלית~
ספורט אהוב: אין. ^^ משחק מחשב אהוב: סימס? XD שם אהוב לבן: המפ דניאל? ^^ שם אהוב לבת: שיר?
חייה אהובה: אין. O: תוכנית טלוויזיה אהובה: הכי גאים שיש....... ו.... זהו? חח פעם זה היה גם ורוניקה מארס.. אבל העונה ה-3 חרא. אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז.
אעע ו: www.livejournal.com אבל אם אתם לא מכירים ויודעים להיכנס לקהילות שם לא יעזור לכםXD גרסת אייסיקיו אהובה: יש כמה גרסאות? XD אני יודעת שיש לי את 5.1 והיא קקית. חחחחח

t0mi

New member
עונהה

השאלות הרגילות- שם: תותי גיל: 16 וחצי תאריך לידה: 21.9.90 מקום מגורים: כפר סבא מקום לידה: אשל הנשיא (ביה"ח בב"ש) דברים אהובים- להקה האובה: גרין דיי, ארוסמית' שחקן אהוב: - שחקנית אהובה: - זמר אהוב:- זמרת אהובה:cascada ספורטאי/ת אהובה:- צבע אהוב: כחול ארץ אהובה: ישראל עיר אהובה בארץ: כפר סבא עיר אהובה בחו"ל: לונדוןן שיעור אהוב: חלון ספורט אהוב: שחייה משחק מחשב אהוב: בבלס שם אהוב לבן: עומר שם אהוב לבת: נועה חייה אהובה: נמר תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים, האלופה אתר אינטרנט אהוב + כתובת: בע גרסת אייסיקיו אהובה: -

../images/Emo42.gifעונה ^^'

השאלות הרגילות- שם: שי גיל: 15 תאריך לידה: 12.9.91 מקום מגורים: אשדוד מקום לידה: תל אביב דברים אהובים- להקה האובה: יש הרבה, אין לי כח שחקן אהוב: אורלנדו בלום שחקנית אהובה: ניקול קידמן, ג'ניפר לאב יואיט זמר אהוב: אין זמרת אהובה: אבריל לאבין ספורטאי/ת אהובה: אין צבע אהוב: שחור, אדום, כחול ארץ אהובה: ישראל ובריטניה עיר אהובה בארץ: תל אביב עיר אהובה בחו"ל: לונדון שיעור אהוב: מדעים ספורט אהוב: כדורגל משחק מחשב אהוב: בועות בצרורות שם אהוב לבן: איתמר שם אהוב לבת: שחר חייה אהובה: ג'ירפה תוכנית טלוויזיה אהובה: ארתור, סדריק, ארץ נהדרת אתר אינטרנט אהוב + כתובת: אין גרסת אייסיקיו אהובה: 5.1

למעלה