שאלון

נועם 4

New member
שאלון ../images/Emo14.gif ../images/Emo223.gif

אני התמכרתי לעשות שאלונים חח.. אז תענו
השאלות הרגילות- שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מקום לידה: דברים אהובים- להקה האובה: שחקן אהוב: שחקנית אהובה: זמר אהוב: זמרת אהובה: ספורטאי/ת אהובה: צבע אהוב: ארץ אהובה: עיר אהובה בארץ: עיר אהובה בחו"ל: שיעור אהוב: ספורט אהוב: משחק מחשב אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: חייה אהובה: תוכנית טלוויזיה אהובה: אתר אינטרנט אהוב + כתובת: גרסת אייסיקיו אהובה: זהו... יום טוב!

נועם 4

New member
עונה לעצמי- תקראו ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

השאלות הרגילות- שם: נועם גיל: 13 תאריך לידה: 2.3 מקום מגורים: מרכז מקום לידה: ישראל דברים אהובים- להקה האובה: The Pussycat Dolls שחקן אהוב: יהודה לוי וגיא אריאלי! שחקנית אהובה: ג'סיקה אלבה ומיטל גל! זמר אהוב: Snoop Dogg זמרת אהובה: נראה לי ביונסה ושאקירה ספורטאי/ת אהובה: סופיה בואוטלה!!!!!!!!!!
היא מדהימה! צבע אהוב: ורוד, לבן, אדום, חום, שחור ארץ אהובה: אמריקה עיר אהובה בארץ: ת"א עיר אהובה בחו"ל: ניו יורק שיעור אהוב: ספורט ספורט אהוב: ריקוד, אתלטיקה קלה, והתעמלות אומנותית משחק מחשב אהוב: סימס.. שם אהוב לבן: אסף שם אהוב לבת: אלמוג חייה אהובה: כלבים למרות שאין לי...
תוכנית טלוויזיה אהובה: האלופה, מסודרים וארץ נהדרת אתר אינטרנט אהוב + כתובת: אין גרסת אייסיקיו אהובה: מירנדה לייט 3

fireyes

New member
../images/Emo209.gifעונה לעצמך../images/Emo6.gif

שם:איזבל גיל:15.5 תאריך לידה:13.11 מקום מגורים:פה,בבית מקום לידה:בי"ח... דברים אהובים- להקה אהובה:רוקסט שחקן אהוב:ג'וני דפ שחקנית אהובה:אנג'י,קייט ניקול קידמן זמר אהוב:בריאן אדאמס זמרת אהובה:שריתוש',סלין דיון, ספורטאי/ת אהובה:דייויד בקהאם!!,מריה שראפובה צבע אהוב:כחול ארץ אהובה:ישראל עיר אהובה בארץ:חיפה[לא גרה שם לצערי...] עיר אהובה בחו"ל:פריז שיעור אהוב:ש"ח-שיעור חופשי... ספורט אהוב:שחייה,משקולות משחק מחשב אהוב:sims2/gta
שם אהוב לבן:דולב,יובל שם אהוב לבת:איזבל,נגה חייה אהובה:מיי דוגי תוכנית טלוויזיה אהובה:ארץ נהדרת,מועדון לילה אתר אינטרנט אהוב + כתובת:לא נוברת ביותר מדי אתרים... גרסת אייסיקיו אהובה:5.1 יומטוב גם לך!!!

איב101

New member
עונה

השאלות הרגילות- שם:יסמין גיל:14 תאריך לידה:28.6.93 מקום מגורים:תל אביב מקום לידה:ישראל דברים אהובים- להקה האובה:ביט 69 ושייגעצ שחקן אהוב:ג'וני דפ , בן סטילר , אדם סנדלר שחקנית אהובה:אין זמר אהוב:עברי לידר זמרת אהובה:אין ספורטאי/ת אהובה:אין צבע אהוב:אדום ארץ אהובה:צ'כיה עיר אהובה בארץ:תל אביב עיר אהובה בחו"ל:פראג שיעור אהוב:היסטוריה ספורט אהוב:שחיה משחק מחשב אהוב:סימס2 שם אהוב לבן:בן , אדם , נמרוד שם אהוב לבת:אופל , ג'ייד ואמבר חייה אהובה:חתול תוכנית טלוויזיה אהובה:חברים וסיינפלד אתר אינטרנט אהוב + כתובת:תפוז ווואלה גרסת אייסיקיו אהובה:אין

נועם 4

New member
קראתי ../images/Emo14.gif../images/Emo223.gif

חחח מי שענה עד עכשיו הכי אהב את המשחק מחשב סימס...

עונה:]../images/Emo219.gif

השאלות הרגילות- שם:לוטן גיל:מהיום בעוד שבועיים-12 תאריך לידה:26.4 מקום מגורים:יבנה מקום לידה:בי"ח? דברים אהובים- להקה האובה:מכ"ר,מיוז וברינג מי שחקן אהוב:ג'וני דפ,אדי מרפי שחקנית אהובה:-- זמר אהוב:-- זמרת אהובה:-- ספורטאי/ת אהובה:-- צבע אהוב:שחור ואדום ארץ אהובה:בעיקר מקומות בארה"ב עיר אהובה בארץ:ת"א עיר אהובה בחו"ל:לא יודעת שיעור אהוב:ספורט,לא"י,תנ"ך ספורט אהוב:כדורסל. ופריזבי XD משחק מחשב אהוב:-- שם אהוב לבן:-- שם אהוב לבת:-- חייה אהובה:חתול תוכנית טלוויזיה אהובה:כל מיני אתר אינטרנט אהוב + כתובת:תפוז D: גרסת אייסיקיו אהובה:זאת שיש לי,החדשה

hilonet14

New member
אתם לומדים לא"י?~?!?!?

רק שנה הבאה אנחנו מתחלים ללמוד מי שרוצה בתור מגמה... וזה כיתה י'!!

hilonet14

New member
נהנהנה עונהנהנה

השאלות הרגילות- שם: הילה גיל:14.5 תאריך לידה:23.8.92 מקום מגורים: באר שבע מקום לידה: ישראל, ירושלים דברים אהובים- להקה האובה:אוונסנס ורד הוט צ'ילי פפרס שחקן אהוב: אשטון קוצ'ר שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי זמר אהוב: רובי וויליאמס
זמרת אהובה: איימי לי ספורטאי/ת אהובה: אין צבע אהוב: כל הצבעים ארץ אהובה: ארה"ב חחח עיר אהובה בארץ: אילת עיר אהובה בחו"ל: פריז שיעור אהוב: אנגלית... ספורט אהוב: אירובי משחק מחשב אהוב: שיהיה סימס שם אהוב לבן: יוגב שם אהוב לבת: ענבר חייה אהובה: חתולים וכלבים תוכנית טלוויזיה אהובה: שיהיה מועדון לילה אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוז XD גרסת אייסיקיו אהובה: מה זה משנה חחח

נועוש3

New member
../images/Emo55.gif עונהה

השאלות הרגילות- שם: נועה גיל: 15 תאריך לידה: 21.9 מקום מגורים: ת"א מקום לידה: ת"א
דברים אהובים- להקה האובה: סינרגיה, משינה, ניקלבאק שחקן אהוב: צ'אד מייקל מורי, ג'וני דפ
שחקנית אהובה: הילארי ברטון, ג'ניפר אניסטון זמר אהוב: אביתר בנאי, אביב גפן, עברי לידר, ריאן קבררה, אריק ברמן
זמרת אהובה: דנה עדיני, קרן פלס, אבריל לאבין
ספורטאי/ת אהובה: אממ לאדעת חח צבע אהוב: ירוק וסגול ארץ אהובה: ישראלל
חח וארה"ב :) עיר אהובה בארץ: ת"א עיר אהובה בחו"ל: ניו יורק ולוס אנג'לס =] שיעור אהוב: תנ"ך וספרות ספורט אהוב: ריקוד :) ואל תגידו שזה לא ספורט...
משחק מחשב אהוב: אייסי טאוור [
] שם אהוב לבן: יונתן, רועי שם אהוב לבת: עומר, רותם חייה אהובה: פיל
תוכנית טלוויזיה אהובה: השיר שלנו, מגרש ביתי
אתר אינטרנט אהוב + כתובת: תפוזז חח www.tapuz.co.il גרסת אייסיקיו אהובה: לאדעת אני לא הכי משתמשת... אבל יש לי 5.1

למעלה