מנטה, תעתיקי ממני
במידה מועטה מאוד במידה מועטה במידה רבה במידה רבה מאוד 1. אני מתקשה להרדם בלילה שלפני מבחן חשוב. במידה מועטה (אם נתעלם מהעובדה שבכל לילה אני מאוד מתקשה להרדם, כי אני סובלת מנדודי שינה) 2. אני חושב שאני מתפקד היטב בזמן מבחן. במידה רבה 3. אני בן אדם חכם. במידה רבה (איזה חוסר צניעות, זה לא נעים) 4. יש לי חברים קרובים. במידה רבה מאוד 5. אני מתרגש מאוד בעת ביצוע מבחן חשוב. במידה מועטה מאוד 6. בזמן ביצוע מבחן, אני עסוק כל העת במחשבות על כישלון אפשרי. במידה מועטה מאוד 7. הורי מעריכים אותי. במידה רבה 8. אני בן אדם הגון. במידה רבה מאוד 9. אני יכול להגשים את המטרות שאני מציב לעצמי. במידה רבה 10. כשאני מתכונן למבחנים אני חש יאוש מפני שאני יודע שאכשל. במידה מועטה מאוד 11. המחשבות על הציון שאני חייב להשיג עוברות בראשי במשך כל זמן המבחן. במידה מועטה מאוד 12. לאף אחד מחברי לא אכפת ממני. במידה מועטה מאוד 13. אני מרגיש נוח בתוך משפחתי. במידה רבה 14. אני סובל מכאבי בטן\מהזעה בביצוע כל מבחן. במידה מועטה מאוד 15. אני מחזיק בקמע מזל שעוזר לי להצליח במבחנים. במידה מועטה מאוד 16. אני לעולם לא מעתיק במבחנים. במידה מועטה 17. אני אף פעם לא מתקשה בשליפת חומר מהזיכרון בזמן ביצוע מבחן. במידה רבה 18. אני אדם בעל תכונות חיוביות רבות. במידה רבה (אוף, למה אין אופציה של תשובה באמצע?) 19. אני מוזמן לאירועים חברתיים רבים. במידה מועטה 20. אני מעתיק במבחנים כדי להצליח. במידה מועטה 21. אני חושב שאני מוכשר בתחומים רבים. במידה מועטה 22. אני אהוד בין חברי. במידה רבה 23. אני אדם טוב. במידה רבה 24. אני מאמין שאנשים רבים היו רוצים להיות כמוני. במידה רבה 25. אני אדם שמצליח לרכוש חברים בקלות רבה. במידה רבה 26. בני משפחתי מעניקים לי תשומת לב רבה. במידה רבה 27. אני אוהב לעזור לאנשים אחרים לפתור את בעיותיהם. במידה רבה 28. אני מרגיש קשור מאוד לבני משפחתי. במידה מועטה 29. בני משפחתי אינם מכבדים אותי. במידה מועטה