שאלון

שאלון../images/Emo13.gif

שעת התחלה: שם: שמות חיבה: צבע עיניים: שחור. מקום הלידה: אוכל אהוב: אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? היית פעם בתאונה? שקדי מרק או קרוטונים? היום המועדף עליך בשבוע? המסעדה האהובה עליך: ספורט מועדף: משקה מועדף: טעם גלידה מועדף: מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? סדרות טלוויזיה אהובות: צבע אהוב: ים, אגם או נהר?

hilonet14

New member
עונה

שעת התחלה:מזתומרת? מתי זה נכתב? תסתכלי בשעה =] שם: הילה שמות חיבה: ללי, הילו'ש, ללה, הילונת, הילי, הילצ'.. ועוד מלמלא! צבע עיניים: חום. מקום הלידה: ירושלים, הדסה אוכל אהוב: פסטה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן היית פעם בתאונה? כשהייתי תינוקת... שום סריטה! שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שישי ורביעי המסעדה האהובה עליך: ספגטים חיחחיח ספורט מועדף: לירקוד נחשב? משקה מועדף: מים טעם גלידה מועדף: מסטיק של גלידרייה מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? רוקדת.. ומחשב באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 11 סדרות טלוויזיה אהובות:הש"ש בובספוג {פרקים חדשים חחח} MTV וערוץ E צבע אהוב: הכל! ים, אגם או נהר? ים אגם ונהר~!

../images/Emo3.gifנאמ

שעת התחלה:12:36 שם:גל^^' שמות חיבה:גליזה,גלוש,גלצ,גוליי
צבע עיניים:חום(צבע העיניים שלי לא שחור
) מקום הלידה:ת"א
אוכל אהוב:אמ...רגע...שניה!..
לא יודעת,אני אוהבת אוכל
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?הו כמובן-__- בטח כבר שמעתם כבר על תסמונת האהבות הנכזבות..<_< גם אני סובלת ממנה היית פעם בתאונה?:| חלילה וחס שקדי מרק או קרוטונים?קרטונים,וגם זה לא היום המועדף עליך בשבוע?ימי ראשון,אני חושבת המסעדה האהובה עליך:מילאנו
וכל איטלקית שכזו
ספורט מועדף:רכיבה על סוסים
מחול XD משקה מועדף:נקטרים וכאלה ^^ מיץ תפוזים סחוט
טעם גלידה מועדף:שוקולד אוריאוז של דלי קרים,בצק עוגיות וקרם עוגיות של בן&ג'ריס,שוקולד פיצפוצים של לה קרמריה...בבקשה,עצרו אותי מלהמשיך
(אני תמיד אוהבת לחפור בשאלה הזו
) מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?הולכת לראות אם יש סקרים בסקרים ושאלונים
חח סתם..אמ..לא יודעת כל מיני!
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?מתי שיוצא,משתדלת 8 שעות לפני שאני קמה סדרות טלוויזיה אהובות:עקרות בית נואשות
לא הבטחתי לך^^ צבע אהוב:כחול
$%$^#$^!#$^$#^%# ים, אגם או נהר?אגמים וימים זה יופי טופי ^^ בעיקר כשהנוף פסטורלי/רומנטי

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

שעת התחלה:14:13 שם:שיר שמות חיבה:שירוש, פרינסס צבע עיניים: כחול מקום הלידה: בית חולים.. חח סתם אממ תל השומר אוכל אהוב:ספגטי, פיצה, שניצל, גלידה אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא היית פעם בתאונה? לא
תודה לאל שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שישי המסעדה האהובה עליך: אחלה ספורט מועדף:ריקוד משקה מועדף: קולה טעם גלידה מועדף: וניל עם עוגיות/מוקה/ריבת חלב מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? במחשב
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?11-12 שיש לימודים סדרות טלוויזיה אהובות:האלופה צבע אהוב:ורוד ותכלת ים, אגם או נהר?ים

עונה

שעת התחלה:2:24 שם:טל שמות חיבה: צבע עיניים: ירוק מקום הלידה: בית חולים רמבם אוכל אהוב: פיצה \ שוקולד אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא היית פעם בתאונה? לא שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? אין המסעדה האהובה עליך:פסטו
ספורט מועדף:שחייה משקה מועדף: תפוחים טעם גלידה מועדף: ריבת חלב\תות מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? הממ כל מיני באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?זה ממש תלוי.אם יש מה לראות בטלוויזיה אז אני רואה עד מתי שבאלי..אבל בדר"כ 12 וחצי כשיש לימודים. סדרות טלוויזיה אהובות:מלא צבע אהוב:שחור ים, אגם או נהר?ים

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 22:18 שם: נועה שמות חיבה: נוני, נועוש, נושי, נושבו צבע עיניים: חום מקום הלידה: רחובות אוכל אהוב: דגנים עם חלב
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות
לא היית פעם בתאונה
לא.. ברוך ה'. שקדי מרק או קרוטונים
קרוטונים כמובן
היום המועדף עליך בשבוע
שישי המסעדה האהובה עליך: ארומה ספורט מועדף: קפיצה לגובה וכדור עף משקה מועדף: דיאט ספרייט טעם גלידה מועדף: וניל עוגיות ותות מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם
מנסה למצוא משהו להעסיק את עצמי באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ
בין 10 וחצי ל11 סדרות טלוויזיה אהובות: כרגע? השמינייה, אמא מחליפה וקצרים צבע אהוב: ורוד ים, אגם או נהר
אגם

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שעת התחלה: 16:10. שם: סתיו שמות חיבה: יש לי די הרבה, כל אחד קורא לי בשם אחר. חוץ משני אנשים שקוראים לי באותו כינוי, סטו. צבע עיניים: שחור. דווקא לא, חום. מקום הלידה: ראשון לציון? אוכל אהוב: אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן היית פעם בתאונה? לא שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? חמישי! המסעדה האהובה עליך: אהה... ספורט מועדף: משקה מועדף: מיץ תפוזים, סחוט. טעם גלידה מועדף: וניל אוריאוז מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? משחקת במחשב, משהו בסגנון. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 12/1 סדרות טלוויזיה אהובות: איך פגשתי את אמא! צבע אהוב: אדום! ים, אגם או נהר? אגם!

עונה..../images/Emo110.gif

שעת התחלה: 19:05 שם: סמדר שמות חיבה: סמדי
צבע עיניים: חום מקום הלידה: חיפה אוכל אהוב: פיצה
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן, יעלי
היית פעם בתאונה? לא תאונת דרכים, אבל הייתי מעורבת בתאונה עם דלת
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
היום המועדף עליך בשבוע? אין המסעדה האהובה עליך: אני אוהבת פיצריות בעיקר
ספורט מועדף:
משקה מועדף: קולה!
טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? עונה על שאלונים
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 11-1 סדרות טלוויזיה אהובות: השיר שלנו, משחק החיים [ז"ל]. צבע אהוב: שחור, כחול, ירוק וסגול. ואדום. ותכלת. והכל, נו. ים, אגם או נהר? ים

מ א מ י2

New member
עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo219.gif

שעת התחלה:20:45 שם:לוטן שמות חיבה:לוטי צבע עיניים:ירוק מקום הלידה:ת"א אוכל אהוב:סלט אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?לא היית פעם בתאונה?כן,ביום שישי שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע?חמישי המסעדה האהובה עליך:קירה,לה-ליונז [עם השוקולדים והכל
] ספורט מועדף:כדורסל משקה מועדף:קולה טעם גלידה מועדף:יש המון מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?רואה טלויזיה/מחשב באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?1-3 סדרות טלוויזיה אהובות:הפיג'מות,השמיניה צבע אהוב:שחור&אדום ים, אגם או נהר?אגם,אבל מזה משנה..? P:

•HadaS•

New member
איזה קצצצצצררר ../images/Emo10.gif

שעת התחלה: 21:53 שם: הדס שמות חיבה: דס, הדסי, דסוש צבע עיניים: חום מקום הלידה: ישראל באר שבע סורוקה XDD אוכל אהוב: מלאווח :) אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? כן היית פעם בתאונה? לא חס וכרפס שקדי מרק או קרוטונים? מזה כולם שואלים את זה D= חחח שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שבת המסעדה האהובה עליך: נאפיס ספורט מועדף: ריקוד משקה מועדף: מים או מיץ ענביםם או מיץ מנגו טעם גלידה מועדף: וניל מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? הולכת לישון באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? 11 וחצי סדרות טלוויזיה אהובות: האלופה, חברים, ים של סודות צבע אהוב: כחול תכלת ורוד ים, אגם או נהר? ים

../images/Emo221.gifקראפפפ~

שעת התחלה:15:39 שם:קירא שמות חיבה:דרורי XD, קיקו...ושאר דברים חחח~ צבע עיניים:כחול מקום הלידה:פורייה אוכל אהוב:אורז אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות?ל...לא היית פעם בתאונה?לא!...(חס וחלילה!!!) שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק
היום המועדף עליך בשבוע?חמישי המסעדה האהובה עליך:אמ...לא יודעת, משהו סיני או מונגולי D: ספורט מועדף:לירקוד D: משקה מועדף:מיץ כלשהו ~O~ טעם גלידה מועדף:תות~ מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם?שום דבר, מין הסתם... באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?11:00/12:00 סדרות טלוויזיה אהובות:פרובה...ועוד כל מיני...חחח... צבע אהוב:אדום, שחור ולבן D: ים, אגם או נהר?ים

אני../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 8:20
שם: אפרת
שמות חיבה: אפי, אפוש ועוד כל מיני לא משנה...
צבע עיניים: ירוקות - חומות
מקום הלידה: ירושלים
אוכל אהוב: של אמא/ סבתא..
אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא
היית פעם בתאונה? לא ב"ה
שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק
היום המועדף עליך בשבוע? שבת
המסעדה האהובה עליך: מסעדת אמא...
ספורט מועדף: כדורסל
משקה מועדף: מים
טעם גלידה מועדף: ריבת חלב/שוקולד
מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? מחשב, מוזיקה, לישון...
באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? ממש מאוחר. אבל גם תלוי אם אני עובדת יום אחרי או לא. כי אז אני צכה לקום בוקר ב-6 וחצי.
סדרות טלוויזיה אהובות: כוכב נולד.
צבע אהוב: כחול- תכלת.
ים, אגם או נהר? ים. יומטוב!

1Shir

New member
תשובות

שעת התחלה: וואי כבר עשרה לשש שם: שיר שמות חיבה: יש הרבה תדמיינו בעצמכם צבע עיניים: כחול מקום הלידה: ת"א אוכל אהוב: סלט, חביתה, פסטות אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? בטחחחח היית פעם בתאונה? כן שקדי מרק או קרוטונים? לא זה ולא זה אבל אם כבר אז שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שלישי המסעדה האהובה עליך: יטבתה ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: תה טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? חח עונה על שאלונים באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? שש בבוקר סדרות טלוויזיה אהובות: עקרות בית נואשות, טלנובלה בע"מ, ניפ/טאק צבע אהוב: ורוד ים, אגם או נהר? ים

W3ndy

New member
עונה

שעת התחלה: 22:46 שם: W3ndy שמות חיבה: צבע עיניים: חום מקום הלידה: ת"א אוכל אהוב: צ'יפס אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא היית פעם בתאונה? לא שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק היום המועדף עליך בשבוע? שבת המסעדה האהובה עליך: היקב ספורט מועדף: כדורסל משקה מועדף: שוקו טעם גלידה מועדף: ריבת חלב מה את/ה עושה כשאת/ה משועמם? שומעת מוסיקה באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ? סביבות 1 סדרות טלוויזיה אהובות: לא עוקבת אחרי שום סדרה צבע אהוב: ורוד,טורקיז ים, אגם או נהר? נהר

helisimslove

New member
עונה../images/Emo99.gif

שעת התחלה:17:29 שם:חלי שמות חיבה: חלוש ,חלולה,חלימאמי וכו' צבע עיניים: חום. מקום הלידה: בני ציון אוכל אהוב: עוף עם אורז בפירות יבשים. אהבת מישהו/י כל כך שזה גרם לך לבכות? לא
היית פעם בתאונה? כן שקדי מרק או קרוטונים? קרוטונים היום המועדף עליך בשבוע? שישי המסעדה האהובה עליך: אלגאוצו ,קפלו. ספורט מועדף:שחייה משקה מועדף: שוקו,תפוחים אשכוליות. טעם גלידה מועדף: וניל את/ה עושה כשאת/ה משועמם? במחשב, עם חברות,עם אמא. באיזו שעה את/ה הולכ/ת לישון בד"כ?9 סדרות טלוויזיה אהובות:השמינייה קטנטנות עונה 8 צבע אהוב:סגול ים, אגם או נהר?ים,העיקר שלא יהיה בו מדוזות

למעלה