שאלון!!!

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifעונה

1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?
תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?בסרטים אמריקקיים אהבה... בפועל... לא יודעת 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?
לא יודעת 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? תלוי בשיר 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד
8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? שניהם 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?השני 11.סוסים או נמרים?נמרים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת אבל לא צריכה 13.רקפת או שושנה? רקפות
רק בגלל שזה ה-סמל 14.מלאווח או ג'חנון?
אתם שואלים תימניה איזה מאכל תימני היא יותר אוהבת
שניהם
15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן אבל שיהיה עם יותר משני משפטים 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופששששש 18.חופשים ארוכים או קצרים? כמה שיותר ארוך יותר טוב
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים?ילדים קטנים אבל שקטים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?אני כנראה הולכת למגמת תקשורת 2.מה יחסך למשחק הטניס?
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?
לפעמים 4.למה?ככה
5.אתה טיפוס חברותי?
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?
כרגע חזרתי מאימון טניס
7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?די טובה
חוץ מכמה ארועים שקצת עירערו אותי
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?כןןןןןןןןןן
אני מתגעגעת אליהם! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא בדקתי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?לא ממש -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???מטפסת על עץ? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? בכיף! תבוא כל יום
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?
מה לקחת היום בבוקר?! 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מכניסה למלאך אגרוף
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?עוד 3 שנים ככה... לסיים בצפר
6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!זה כמעט קרה לי
אני ארביץ למי שיושב לידי וצורח לי באוזן!

עונה רק על ההזויות../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בטח תוקעת איזה צרחה חח 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? הלם
אולי הייתי מביאה לעצמי איזה סטירה לראות אם אני חולמת
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? צוחקת לו בפרצוף
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? אממ לעוד שנה 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! הייתי צורחת וכל האנשים היו צורחים והיה היסטריה!@#$%^& חח

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo9.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? עוגת קרמשניט
@#$%$&^)#%&^@$ 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה
6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטיין
7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד 8.ירח או שמש? שמש
9.שקיעה או זריחה? זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים לבנים
11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? לא יודעת נראה יל שלא מסוגלת
13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנון למרות שאני הכי אשכנזיה בעולם! 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן! 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופש
18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכיםםם כמה שיותר!! 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? נערים
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? משחק בעזרת השם!!! 2.מה יחסך למשחק הטניס? אחלה דבר 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? זה מעניין 4.למה? כי זה מעניין
5.אתה טיפוס חברותי? נראלי
אחרת מה הייתי עושה פה?! 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? משחק 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? נראלי שילדות טובה מאוד..תופסת, מחבואים, ברביות
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? אין לנו
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? זה היה 140
בהעתקה מאמא
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? מאווווד -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בוכה לאלוהבים ובורחתתתת!!! כל עוד רוחי בי
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? וואו
עובדים עליי-איפה יגאל שילון?
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?
נותנת בכיף מה זה טבעי
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?גיל 25 עובדת עם חבר
6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני אתחיל לבכות ואומר שמע ישראל
זה הסיוט שליי!! ובפסח אני בלונה פארק
עכשיו אני בטוחה לא אעלה על ספינת פירטים! תודה

מי לעזאזל ממציא את כל הדברים האלה?

תודה לפורום סקרים ושאלונים -זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?
לא זה ולא זה. 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? קרמשניט. 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? כמה שאני צינית, אני חושבת שהאהבה. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן. למוחמד עלי, עם כל הכבוד, אין כוחות על. 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? לבן או לבת? לא יודעת. שניהם. 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד. 8.ירח או שמש? מה נראה לכם? 9.שקיעה או זריחה? זריחה, אבל אני כמעט אף פעם לא ערה כדי לראות אותה. 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? לשקר שקרים לבנים. קוראים לזה רגישות וטאקט. 11.סוסים או נמרים? נמרים!
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? תלוי מתי. לפעמים בקלות. לפעמים ממש לא. 13.רקפת או שושנה? שושנה. 14.מלאווח או ג'חנון? לא כל-כך זוכרת את הטעם שלהם. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? המילים (השאלה הזאת נכתבה בדיוק בשבילי) 16.תה או קפה? קפה all the way 17.חופש או לימודים? חופש!!!! 18.חופשים ארוכים או קצרים? קצרים. אחרי כמה זמן אני נהיית חסרת מנוח. 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר, בגלל הנוסטלגיה 20.ילדים קטנים או נערים? לאיזה צורך?
-שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? כתיבה 2.מה יחסך למשחק הטניס? חיובי. אני בדיוק מתכוונת ללכת לשחק ביום שבת אחרי משהו כמו עשר שנים שלא נגעתי במחבט. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? הכי לא בעולם 4.למה? כי הם מלחיצים אותי. קל לי מאד להרגיש לא שייכת. 5.אתה טיפוס חברותי? בקטעים מסוימים מאד כן. אבל בכללי, לא נראה לי. 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? כן. קיקבוקסינג. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היו לה רגעים יפים ורגעים פחות יפים. פשוטים הם מעולם לא היו. אבל נחמד לי להסתכל אחורה על רב התקופה הזאת. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? כן. אהבתי מאד. איזה שאלה נוסטלגית. במיוחד אהבתי מעדרים ואתים. אהבתי עבודה פיזית קשה. 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יודעת בדיוק, אבל לפי כל מבחני ה-I.Q שיש באנגלית באינטרנט, בין 130 ל-140. 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן. בהחלט. -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? עושה ממנו תיק ונעלים תואמות. 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "בבקשה, חומד" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? כותבת הקדשה מתקתקה וצבועה, כמו שצריך. 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה אותו! 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? הייתי מתה לדעת מה יגידו על התקופה שלנו עוד כמה מאות שנים. מה יגידו שאפיין אותה, אלו חפצים, יצירות תרבותיות וערכים יחזיקו מעמד. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני אלחץ ברמות על. יש לי פחד ממצבים שאי אפשר לצאת מהם. אני מניחה שאם הייתי בטוחה שזה לא יתחיל לפעול פתאום הייתי מחפשת דרך לטפס כלפי מטה. שאלון מעניין במיוחד! תודה.

שירוש1989

New member
לא כל כך זוכרת את הטעם של מלאווח?

וג'חנון???
זה יותר מוזר מאנשים שאף פעם לא אכלו אותם!

שירוש1989

New member
כמה מזמן?../images/Emo6.gif

מלאווח-http://www.ynet.co.il/PicServer2/03072003/352973/so.jpg (זה לא בדיוק זה) ג'חנון-http://images.google.co.il/images?svnum=10&hl=iw&lr=&q=%D7%92%27%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9F

תמרוש5

New member
עונה../images/Emo9.gif

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה.. 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אמממ תלוי. 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה
6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?לא יודעת
7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד
8.ירח או שמש?שניהם 9.שקיעה או זריחה?זריחה. 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?
11.סוסים או נמרים?נמרים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?לא
13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?ג'חנון.. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?מילים 16.תה או קפה?קפה 17.חופש או לימודים?חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר 20.ילדים קטנים או נערים?נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?קולנוע
(משנה הבאה
) 2.מה יחסך למשחק הטניס?משחק חביב.(נניח שאני יודעת איך משחקים.) 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?תלוי. 4.למה?ככה. 5.אתה טיפוס חברותי?לא יודעת 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?צופים
7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? היתה נחמדה
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לא בעע 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא יודעת 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כן
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???ברוחת 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? בבקשה.. 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? חותמת לו
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? אממ זה חלום אאבל מריחה
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?אם כבר לעבר. אבל אממ לא יודעת אולי עוד 10 שנים? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אמממ נראה לי שאני אצרח הרבה הרבה

mor the only

New member
עונה../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo85.gif

זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? קרמשניט
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? האהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה
[השם של אחותי] 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?חייל רגיל 8.ירח או שמש?ירח 9.שקיעה או זריחה?זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?שקרים לבנים
11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת אבל לא רוצה לעשות
13.רקפת או שושנה?שושנה 14.מלאווח או ג'חנון?מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?המילים אבל הלחן מוסיף.. 16.תה או קפה?קפה 17.חופש או לימודים?חופש
18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים הכי ארוכים שיש 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?ניוטלה 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?לא יודעת אולי משהו שקשור למוזיקה.. 2.מה יחסך למשחק הטניס?משחק מגניב.. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? אממ.. כן.. 4.למה?כי אחר כך מכירים אותם יותר טוב ומתחברים
5.אתה טיפוס חברותי?יחסית.. 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?כתיבה יוצרת 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?בסדר.. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?מאוד 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?אין לי שמץ
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?כן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? רצה את הריצה של החיים שלי..
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?מדברת איתו
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? מופתעת
מתפקעת מצחוק ואז שואלת אותו למה הוא צריך חתימה שלי
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?מריחה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?אני בעוד 20 שנה 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אני דבר ראשון אצרח גם אם אני לא אפחד רק כדי להיכנס לקטע
ובסופו של דבר אני אקיא

עונה../images/Emo13.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? עוגת גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק אינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל רגיל
8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? לשקר שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים? נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת 13.רקפת או שושנה? רקפת
14.מלאווח או ג'חנון? מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? המילים 16.תה או קפה? קפה
17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? נחמד 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לפעמים 4.למה? כי ככה אני יכיר אותם 5.אתה טיפוס חברותי? כשבא לי 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? |T.V| קהילתית ומורה פרטית
7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? לא יודעת 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא לומדת 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? אין לי מושג 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? כשאני ידע מה זה אני אענה -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בורחת 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "לא היית עושה" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? "וואו, רגע... אני לא זו שאמורה לבקש ממך? אבל.. מי אני שאגיד לך לא"
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה אותו 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? כשאני אהיה בת 20 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! זה כבר קרה לי בלונדון.. פשוט לא עושים כלום נשארים עד שמחלצים אותך אבל האנשים למטה כאלה מעצבנים
אחד מהם אמר לי באנגלית "בי בי " כאילו הוא הולך משם ואני נשארתי תקועה ...

עונהנהנהנהנה

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?יפה שלי 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?חחח סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק אנשטיין?!?!? 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?חייל 8.ירח או שמש?ירח 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?לא לשקר 11.סוסים או נמרים?סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגל 13.רקפת או שושנה?שושנה 14.מלאווח או ג'חנון?מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?המילים 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס?לא יודעת 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?כן 4.למה?כדי שאני יכיר 5.אתה טיפוס חברותי?מאוד 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?ריקוד 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לאא 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא יודעת 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?כןן -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???בורח 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בקשה מה אני הייתי עושה בלעדיך 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?אני צריך לבקש מימך חתימה לא אתה מימני 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?אז הייתי מריחה אותו 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לגיל 20 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!הייתי צורחת תורידו אותי מפה ואם לא אז הייתי לא יודעת מה... אבל אחלה שאלה חחח

שירוש1989

New member
פעם אהבתי איזה דני ועכשי אני לא אז

בגלל זה קשה לי עם השם\= אבל "דני" זה שם יפה! וגם ישנונה!(למרות שלא כדאי לשים את זה בת.ז.XD)

danit1234

New member
עונה

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?תלוי 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?ססופרמן?! 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?שניהם P: 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?נראה לי חייך 8.ירח או שמש?נראה לי ירח שמש מסנוורת
9.שקיעה או זריחה?שניהם 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?ממ אופציה שניה 11.סוסים או נמרים?שניהם חיות יפות אולי יותר סוסים נמרים טורפים וזה קצת אכזרי :[ 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?לא ממש
לא דיאטה רצח לשמור כן P: 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? נראה לי הלחן אבל גם המילים 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?בטח שחופש
18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים :] 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שניהם 20.ילדים קטנים או נערים?נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?אין לי שמץ 2.מה יחסך למשחק הטניס?אני חושבת שהוא משחק נחמד אבל לא משחקת 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?אממ לא מאוד מפריע 4.למה?כי נחמד להכיר אנשים P: 5.אתה טיפוס חברותי?כן הייתי אומרת 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?חוג התעמלות אומנתית בסביבות ה5 שנים 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?ילדות נפלאה 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לא
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?אממ אני יודעת שהוא פסדר בכיתה ג עברתי שלב אחד בדרך לב"יס למחוננים לשני לא הלכתי
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?כן

למעלה