YaelFromHell
New member
../images/Emo54.gifעונה
1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?
תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?בסרטים אמריקקיים אהבה... בפועל... לא יודעת 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?
לא יודעת 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? תלוי בשיר 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד
8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? שניהם 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?השני 11.סוסים או נמרים?נמרים
12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת אבל לא צריכה 13.רקפת או שושנה? רקפות
רק בגלל שזה ה-סמל 14.מלאווח או ג'חנון?
אתם שואלים תימניה איזה מאכל תימני היא יותר אוהבת
שניהם
15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן אבל שיהיה עם יותר משני משפטים 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופששששש 18.חופשים ארוכים או קצרים? כמה שיותר ארוך יותר טוב
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים?ילדים קטנים אבל שקטים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?אני כנראה הולכת למגמת תקשורת 2.מה יחסך למשחק הטניס?
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?
לפעמים 4.למה?ככה
5.אתה טיפוס חברותי?
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?
כרגע חזרתי מאימון טניס
7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?די טובה
חוץ מכמה ארועים שקצת עירערו אותי
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?כןןןןןןןןןן
אני מתגעגעת אליהם! 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא בדקתי 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?לא ממש -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???מטפסת על עץ? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? בכיף! תבוא כל יום
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?
מה לקחת היום בבוקר?! 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מכניסה למלאך אגרוף
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?עוד 3 שנים ככה... לסיים בצפר
6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!זה כמעט קרה לי
אני ארביץ למי שיושב לידי וצורח לי באוזן!
1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?