שאלון!!!

g a l4

New member
שאלון!!!../images/Emo13.gif

תודה לפורום סקרים ושאלונים
-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? 8.ירח או שמש? 9.שקיעה או זריחה? 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? 11.סוסים או נמרים? 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? 13.רקפת או שושנה? 14.מלאווח או ג'חנון? 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? 16.תה או קפה? 17.חופש או לימודים? 18.חופשים ארוכים או קצרים? 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? 20.ילדים קטנים או נערים? -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? 2.מה יחסך למשחק הטניס? 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? 4.למה? 5.אתה טיפוס חברותי? 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! זהו תהנו

g a l4

New member
עונה לעצמי../images/Emo9.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אהבה
4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?ברור שסופרמן
5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק איינשטיין
7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?חייל רגיל 8.ירח או שמש?שמש|שמ| 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?אמ...נראה לי שלהיות ישר ולפעמים לשקר 11.סוסים או נמרים?ססוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?ג'חנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?לחן
16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?ברור שחופש
18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים
19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?ניוטלה 20.ילדים קטנים או נערים?ילדים קטנים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?אמ...ציור או ביוטכנולוגיה(איזה קשר) 2.מה יחסך למשחק הטניס?
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?
4.למה?ככה 5.אתה טיפוס חברותי?נראה לי
6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?כן,תופים
וגם צופים ועוד כמה
7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?טובה
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לא לומדת חקלאות
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?מאוד
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???מלטף אותו
חחח בורחת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בבקשה
3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?אה?
"מה לכתוב לך?"
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?מריחה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לא רוצה
6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! אמ...הייתי מתלהבת נראה לי
זה יכול להיות מגניב
שאר האנשים אין לי מושג
אבל אם הייתי עם חברות שלי הן היו מתלהבות(חוץ מאולי 2 שהיו בלחץ)ומה הייתי עושה?מחכה שיתקנו

עונה נה נה ../images/Emo80.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?השיר "כל הילדים קופצים"של שואטי הנבואה 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?גבינה.. 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?האהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה=]] 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?מאיר בנאי 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד 8.ירח או שמש?שמש 9.שקיעה או זריחה?זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?שיר כל הזמן!! 11.סוסים או נמרים?סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?לא מסוגלת... 13.רקפת או שושנה?שושנה.. 14.מלאווח או ג'חנון?גחנון 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?הלחן.. 16.תה או קפה?שוקו 17.חופש או לימודים?חופש... 18.חופשים ארוכים או קצרים?קצרים... 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר שליטע!!! 20.ילדים קטנים או נערים?ילדים קטנים.. -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?משחק 2.מה יחסך למשחק הטניס?אין יל יחס.. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר?אני אוהבת להיות עם הרהב אנישם... 4.למה?תאמת...לא יודעת..פשוט יותר כיף לי! 5.אתה טיפוס חברותי?כן...אני חושבת... 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?אני בשיעור פרטי באנלית...אבל אנחנו 4 בנות ...שהז נחשב חוג.. 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?אמממ....היא הייתה טובה...הייתי נורא תמימה כאזו...גם עכשיו אני די תמימה...אבל פחות..אני משמ לא בתקופת הילדות שלי..טוב...בעצם אולי..לאדעת... 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?של"ח??..זה נחמד... 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?אמממ...108...אבל בדקתי את זה לפני כמה שנים... 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?כה=]] -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה???צורחת ובורחת....או מלטפת ואתו...ואז בורחת... 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?הייתי פותחת עניים גדולות...וממשיכה הלאה... 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?הייתי נותנת לו...ומבקשת גם=]] 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?הייתי מסניפה אותו כל היום!!! 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לגיל 20...שאני אגור כבר לבד!!! 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!הייתי צורחת...בוכה !!מתחרפנת!!!הכל!!!אני משמ פחדתי שמה פעם אחרונה...ועוד שזה יתקע??נו ואיי

../images/Emo187.gif../images/Emo204.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? לא יודעת... נראה לי תותים. 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? קרמשניט!! 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? אמממ אף אחת מהן? 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן. 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? לא אוהבת אף אחד מהם האמת... אבל נגיד שדנה. 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? קשה קשה!! נראה לי מאיר בנאי. 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? לא לעשות
סתם סתם... חייל רגיל, אני לא בקטע של לתת הוראות. 8.ירח או שמש? ירח
9.שקיעה או זריחה? שתיהן. 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? האופציה השנייה... לפעמים אין ברירה. 11.סוסים או נמרים? סוסים!!!!!!!!!!!!!!!! 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? ניסיון העבר מוכיח שמסוגלת. 13.רקפת או שושנה? רקפת. 14.מלאווח או ג'חנון? מלאווח. ג'חנון זה כבד מידי. 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? המילים. 16.תה או קפה? נס קפה
17.חופש או לימודים? ממש שאלה קשה
18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכים!! 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "נוטלה"? שניהם. 20.ילדים קטנים או נערים? נערים. -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? הלוואי שהייתי יודעת! 2.מה יחסך למשחק הטניס? אין. 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא כ"כ. 4.למה? כי אז אני מתביישת ושותקת.
5.אתה טיפוס חברותי? משתדלת 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא בחוג 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? סבירה פלוס מינוס... 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? נגמרו ביום שני תודה לאל!!!
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא יודעת מדוייק אבל אני מחוננת... לא רואים, הא?
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? בהחלט -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? כנראה בורחת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "מת." 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? נראה לכם שסלבריטאים מגיעים לפה?
4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? אבל זה חלום, אז מה זה עוזר לי? 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לא יודעת. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! - בטח הרוב יצעקו ואני אתחיל לצחוק כי זו סיטואציה ממש משעשעת

שירוש1989

New member
עונה נה נה נה נה נה נה נה נה נה נה

נה נה נה נה נה נה נקניק!
מישו זוכר ת'פרסומת הזו בכלל?
-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים ברורררררר 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? גבינה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? שנאה זה לא ניצחון 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?מוחמד עלי, סופרמן זאת דמות מקומיקס... 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? התחלתי לשנוא את שניהם..\= כנראה שדני 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? וואו קשה...אני לא יכולה להחליט כאן שגדולים ממני יגידו 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? מפקד(ת) ברור
8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה? אין לי שמץ 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? שקרים לבנים. בתור אחת שלא יודעת לשקר אני אומרת לכם ששקרים לבנים זה טוב. אבל לבנים כן?? 11.סוסים או נמרים? סוסים אלא מה 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? מסוגלת לעשות, אבל "לשמור" אני לא יכולה. זה או הכל או כלום. 13.רקפת או שושנה? אני מעדיפה ורד על שושנה.. 14.מלאווח או ג'חנון? ג'חנוןןןןןןןןןןן כמה זמן לא אכלתי%^$%^#$^#3 אחח פולין, פולין...XD 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן. כי אם הוא עצוב אני אתרחק ממנו. אבל אם המילים בסגנון "אדוני" של רוני, או "תזיזי ת'ישבן" אני לא אוהב אותו. 16.תה או קפה? תה תה תה 17.חופש או לימודים? נו באמת, חרשנית חרשנית אבל יש גבול... ברור שחופש! 18.חופשים ארוכים או קצרים? זה באמת לא ברור? 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? נוטלה
20.ילדים קטנים או נערים? "ילדים קטנים... ילדים גדולים,ילדים טובים וילדים רעים.." תלוי למה הכוונה פה כן? אל תוציאו אותי פדופיליתXD פשוט אני חושבת שאם אתה מתנהג כמו ילד, כדאי שזה יהיה כשאתה ילד באמת -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא סגורה על זה. אולי שפות, פסיכולגיה, משחק-שירה, עו"ד... 2.מה יחסך למשחק הטניס? הא?! 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? זה תלוי באנשים. 4.למה? כבר קרה שהייתי בטיולים בלי להכיר אף אחד והצלחתי להכיר אנשים חדשים ולהתחבר אליהם. 5.אתה טיפוס חברותי? כן אבל אני צריכה להשתדל המון די להוציא את זה 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? אני עובדת בחוג זה נחשב?XD 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? אני עוד חיה בתקופה הילדות למרות שאין לי ילדותXD אממ הילדות שלי..היתי בערך כמו שאני היום. בערך אותה הילדה. עם יותר מידי מודעות , הרבה יותר ממה שצריכה להיות לילדה. 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא היו ליXD חוץ מבגן שזרענו גזר ובנינו דחליל, זה נחחשב?
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לפי המבחן של המדינה הוא מעל 140 אני זוכרת אבל המבחן של המדינה זה בולשיט... 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה? יותר מידי
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? קרה לי פעם , ביום, שרדפה אחרי גורילהXD הייתי ילדה קטנה ובכיתי מפחד
אממ כנראה שהייתי מנסה להתעורר מהחלום? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? "מי שתל לי פה רמקול?" 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? תלוי עד כמה הוא היה רציניXD 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? , כולה חלום, מריחה.. 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? בטח לתקופה אחרי צבא אוניברסיטה וכו'.. 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! "אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!"\*צחוק משועשע*\"הצילווווווווו"/"שמע ישראל שמע ישראל.."(זה מה שעשיתי אתמול במטוס)\מקללת

שירוש1989

New member
פששש יפה ששמת../images/Emo23.gif! ../images/Emo6.gif

חזרתי היום ב 3 לפנות בוקר... היה...מעניין

עונה../images/Emo11.gif|שמאלה|

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן? תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט? קרמשניט
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה? מממ נמנמ... 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? אריק איינשטיין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל? חייל רגיל 8.ירח או שמש? שמש 9.שקיעה או זריחה? זריחה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? "לבנים" 11.סוסים או נמרים? נמרים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? ניראה לי שאני מסוגלת לא ניסיתי 13.רקפת או שושנה? שושנה 14.מלאווח או ג'חנון? מלאווח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים? הלחן 16.תה או קפה? תה 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? פסח זה טוב חחח 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "נוטלה"? נוטלה 20.ילדים קטנים או נערים? נערים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? אידיוטי 3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? כן אין לי בעיה 4.למה? ככה 5.אתה טיפוס חברותי? מממ נמנמ ניראה לי שכן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?ן, פיתוח קול 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? מממ היא בסדר גמור... 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?לא יו לנו ואני ל כך רוצה
9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא בדקתי ממש... 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?דיי למרות שאני לא ממש אוהבת את זה -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? צורחת ומתחילה לרוץ... 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?בבקש אני יודעת...חיחי 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? מה?! 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? לא יודעת 5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? 17 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! קודם כל אני יצר על מי שבכלל הכריח אותי לעלות על המתקן הזה (וכבר הריחו אותי
והיה ממש מצחיק...ובאמת פחדתי שזה יתקע חיחי)...אז אני פשוט ישב שם וזהו וכל השאר בטח יצרח ויעשו כאב ראש...

../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?תותים, הכל עדיף על אילל גולן
2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?לא זה ולא זה 3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי?
סופרמן 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני?דנה 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי?אריק איינשטין 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד 8.ירח או שמש?שמש 9.שקיעה או זריחה?שקיעה 10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"?להיות ישר ולשקר שקרים לבנים 11.סוסים או נמרים?סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל?מסוגלת 13.רקפת או שושנה?רקפת 14.מלאווח או ג'חנון?מלוואח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?הלחן 16.תה או קפה?תה 17.חופש או לימודים?חופש! 18.חופשים ארוכים או קצרים?ארוכים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"?שחר 20.ילדים קטנים או נערים?קטנים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד?לא יודעת
ניראה 2.מה יחסך למשחק הטניס? אממ משחק נחמד?
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? לא כל כך 4.למה?כי זה לא נעים
5.אתה טיפוס חברותי?כן 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה?לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו?ילדות יפה
סתם נו מה זאת השאלה הזאת?
8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות?אין לי שיעורי חקלאות 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך?לא יצא לי לבדוק 10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?לא -שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? בורח
? 2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך?הייתי בשוק 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב? אם זאת הייתה טלי הייתי מתה
כל אחד אחר לא מענין אותי 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו?הייתי מריחה אותו
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ?לא יודעת 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?!אצרח?

mary17

New member
../images/Emo27.gif

-זה או זה: 1.השיר "תותים" של להקת אתניקס,או השיר "יפה שלי" של אייל גולן?
תותים 2.עוגת גבינה או עוגת קרמשניט?עוגת מה
3.מה מנצח בדר"כ-האהבה או השנאה?אהבה 4.מי מנצח בקרב-סופרמן או מוחמד עלי? סופרמן! 5.איזה שם יותר יפה-דנה או דני? שני השמות יפים 6.אריק איינשטיין או מאיר בנאי? מאיר בנאי 7.בצבא-להיות מפקד או להיות חייל רגיל?מפקד 8.ירח או שמש?שמש 9.שקיעה או זריחה? גם וגם
10.להיות ישר ולא לשקר בשום דבר,או להיות ישר אבל לפעמים לשקר שקרים "לבנים"? ישר תמיד... (אבל השני יותר נכון
) 11.סוסים או נמרים? סוסים 12.דיאטה-מסוגל לעשות או שלא מסוגל? לא
13.רקפת או שושנה? רקפת 14.מלאווח או ג'חנון? מלוואח 15.מה יותר חשוב לך בשיר בכדי שתאהב אותו-הלחן או המילים?לחן 16.תה או קפה? אייס קפה! 17.חופש או לימודים? חופש 18.חופשים ארוכים או קצרים? ארוכיייייייייייים 19.שוקולד "שחר" או שוקולד "ניוטלה"? שחר 20.ילדים קטנים או נערים? ילדים קטנים -שאלות כלליות: 1.איזה מקצוע אתה מתכנן ללמוד בעתיד? לא יודעת 2.מה יחסך למשחק הטניס? אה
3.אוהב להיות בחברת אנשים שאתה עדיין לא ממש מכיר? למה לא 4.למה? ככה 5.אתה טיפוס חברותי?מאוד 6.אתה בחוג כלשהו היום?אם כן,איזה? לא 7.איך היתה הילדות שלך?ואם אתה עדיין בתקופת הילדות,אז איך היא עכשיו? הייתה מעולה תודה 8.אוהב/אהבת את שיעוריי חקלאות? לא היו לי...אבל טיפחנו את ההגינה של הבית ספר ביסודי 9.במידה ויצא לך לבדוק כבר,מה האיי.קיו שלך? לא ממש זוכרת 120 +
10.אתה טיפוס של נוסטלגיה?כן
-שאלות אילו(הקטע הזה כולל בתוכו כמה קטעים הזויים!): 1.אילו היית הולך לך באיזו שדרה באמצע הלילה,ופתאום היית קולט תנין רודף אחריך,מה היית עושה??? לוקחת מקל ודוחפת לו בין השיניים שהוא לא יוכל לסגור את הלסת
2.מה היית עושה אילו היית משקה פרח ופתאום הפרח היה אומר לך "תודה.מה הייתי עושה בלעדיך?"-מה היתה תגובתך? אני אהיה פה גם מחר...אני עושה בר מצוות בריתות אזכרות..הנה הכרטיס שלי 3.אילו היית הולך לך לתומך ברחוב,ופתאום איזה סלבריטאי ממש מפורסם היה בא אליך ומבקש ממך חתימה-איך היית מגיב?אם מישהו ממש לא מפורסם היה בא אלייך ומבקש שתעני על שאלה מפגרת איך היית מגיב? 4.מה היית עושה אילו היה נגלה אליך מלאך בחלום,נותן לך פרח,ואומר לך שזה "פרח אושר",וכל מה שעליך לעשות בכדי להיות מאושר כל חייך,זה פשוט להריח אותו? הייתי מריחה אותי
5.אילו היית יכול לקפוץ לעתיד-לאיזה תקופה/פרק זמן בחיים היית רוצה לקפוץ? לעוד 4-5 שנים 6.דמיין לך את הסיטואציה הבאה-אתה עולה על הספינת פיראטים בלונה פארק ופתאום באחד השלבים שהספינה עולה גבוה באוויר,היא פשוט נתקעת שם באותה נקודת גובה ולא יורדת בחזרה.המתקן פשוט נתקע!איך תגיב במצב נתון זה,איך יגיבו לדעתך שאר האנשים שתקועים איתך במתקן,ומה תנסה לעשות לעזאזאל?!?! הם בטח יצרחו אני בטח אצרח אז כולנו נצרח יחד

את לא יודעת מה זה קרמשניט?!

זה כזה.. בצק עלים עם מילוי בטעם וניל או משהו כזה
זה טעיםםםםם

mary17

New member
../images/Emo12.gif אהההההההההההההההההה

ברור שאני יודעת מה זה יאמיייי רק שלא ידעתי שקוראים לזה גם ככה יש לזה שם אחר אבל חשדתי שזה זה

למעלה