אדם יוסף החיים שלי
New member
שאלון... ../images/Emo13.gif
משעמם פה.... משעמם לי.... בקיצור מ-ש-ע-מ-םם הכנתי שאלון " קצר" ואל תהרגו אותי על ההודעה החדשה..
השאלות לא קשורות אחת לשניה .. תבינו .. זה בא משעמום..
1. מה החלום שלך? 2. איזה חפץ ( 1 ) היית לוקחת לאי בודד? ( שימוו לב חפץץ לא בנאדם ) 3. מה המאכל האהוב עלייך 4. מה המאכל השנוא עלייך? 5. מה הצבע האהוב עלייך? 6. מה הצבע השנוא עלייך? 7. מה התחביב שלך? 8. . האם את טיפוס של בוקר או של לילה? 9.האם את טיפוס של קיץ או של חורף? 10. 9. איך קוראים למחנכת שלך? 10. איך קוראים למורה שלך בספרות? 11. איך קוראים לבצפר שלך? 12. את מי הערצת לפני שהערצת את הבויזז? 13. מהי הזמרת האהובה עלייך? 14. מה השחקנית האהובה עליך? 15.מה השחקן האהוב עלייך? 16.מה הערוץ האהוב עלייך? 17. איך קוראים לאבא שלך? 18. איך קוראים לאמא שלך? 19. איך קוראים לך ( טחח ) 20. איזה יום בשבוע הכי שנוא עלייך? 21. איזה יום בשבוע הכי אהוב עליך? 22. מה מזכיר לך התאריך? 9.9? 23. מה המאכל האחרון שאכלת? 24. מה השיר האחרון ששמעת.? 25. מה מספר השאלה הזאת? ............. גליה או אשמור את ליבי? אושרי או אדם? ערן או אביחי? שרון או אושרי? שמחה או הזדמנות שניה? בא בכאב או כשאת עצובה? זהוו :// ביי ושבת שלום
משעמם פה.... משעמם לי.... בקיצור מ-ש-ע-מ-םם הכנתי שאלון " קצר" ואל תהרגו אותי על ההודעה החדשה..