שאלון

N o a a1

New member
שאלון../images/Emo13.gif

שאלון שאני שני (לולי הפ33ה) ואלינוי (lali92) הכנו תהנו.. שם: שעה: אחים: אחיות: חדר-לבד\עם מישהו: אהבה שלי למישה התחילה ב.. איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם: התכונה הכי טובה שלי התכונה הכי גרועה שלי ---------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה: עיר: חבר/ה: גיל: שנה: זמר או שחקן(חוץ ממישה) הביצוע של מישה הצבע מאכל ממתק: שפה: ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה מחשב טלוויזיה מישה יש בלבי כינור כוכב נולד שיר נולד חיים מוות פחד השאלון הזה --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו השתתפות בקדם אירוויזון Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין) לא קל השאלון מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב
או
)?

אני אתחיל ראשונה...

שם:שני שעה: 19:48 אחים:2 אחיות:2 חדר-לבד\עם מישהו:עם אחותי הגדולה אהבה שלי למישה התחילה ב..גלגל ההצלה איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:סינדרלה התכונה הכי טובה שלי: נדיבה התכונה הכי גרועה שלי: היסטרית
---------------------------- אני אוהב/ת את:מישה
כיתה:ח' עיר:טירת כרמל חבר/ה:אין גיל:14 (בקרוב מאוד...) שנה אהובה: 2004 כשהייתי בכיתה ו' ובקושי למדנו
זמר או שחקן(חוץ ממישה): להקת erreway הביצוע של מישה: smile like a teen spirit
הצבע: כחול מאכל: פיצה
ממתק:במבה שפה:עברית ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה - מישה מחשב - הפורום של מישה
טלוויזיה - כוכב נולד 3 מישה - ענק יש בלבי כינור - ביצוע מדהים כוכב נולד - מישה (שוב...) שיר נולד - גלי חיים - כיף מוות - מנוחה פחד - חתולים
השאלון הזה- מיותר...חח סתם -------------------------------------------------- או יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין)
(למרות שאני לא מכירה, זה שיר של מישה...) לא קל
השאלון
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )?

../images/Emo183.gif../images/Emo205.gifגמאני../images/Emo13.gif

שם: אנה שעה: 20:16 אחים: - אחיות: - חדר-לבד\עם מישהו: לבד אהבה שלי למישה התחילה ב.. אודישן!! איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם: הבלדה לשוטר האזולאי התכונה הכי טובה שלי: .. אני נוטה להאמין שכל האנשים טובים ]לא יודעת אם זה טוב או רע] התכונה הכי גרועה שלי: כנ"ל ---------------------------- אני אוהב/ת את: מישה
כיתה: ז' עיר: ת"א חבר/ה: -
גיל: 13 עוד משו כמו 12 ימים שנה: שנה שעברה, כמעט לא למדנו זמר או שחקן(חוץ ממישה): חואן חיל נבארו
הביצוע של מישה: smile like a teen spirit הצבע: כוחל וסגול בהיר מאכל: שוקולד עם אגוזים>< ממתק: כנ"ל שפה: ספרדיתתתת אני אוהבת ספרדית זאת שפה כ"כ יפה
------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה: הו.. הלוואי מחשב: פורום מישה
טלוויזיה: רדיו 04 מישה: מושלםםםםםםםםם יש בלבי כינור: פסדר כוכב נולד: וואו שיר נולד: מאיה בוסקילה 8-( חיים: לגזור ולשמור
מוות: חס וחסה! פחד: שלא יהיו לי חברים השאלון הזה: נחמד
--------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
בהחלט Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין)
מדהים כ"כ לא קל
כ"כ השאלון

N o a a1

New member
אני

שאלון שאני שני (לולי הפ33ה) ואלינוי (lali92) הכנו תהנו.. שם: נועה שעה:20:14 אחים: 2 אחיות:אין חדר-לבד\עם מישהו: לבד אהבה שלי למישה התחילה ב:גלגל ההצלה(שהוא שר את אם) איזה ביצוע הכי פחות אהבתם:אני אוהבת את רובם אבל סינדרלה אני הכי פחות אוהבת-- זה שיר מדכא אל תאמיני לו הוא לא יבוא התכונה הכי טובה שלי: אמ.. מפרגנת התכונה הכי גרועה שלי: מתעצבנת מהר --------------------------------------------------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה: ו עיר: רמת גן חבר/ה: - חברות-דניאל ליהי הילה רעות ורינת גיל: 12 שנה:2003 זמר או שחקן(חוץ ממישה) בנחמין רוחאס והראל סקעת הביצוע של מישה לא קל הצבע כחול- תכלת מאכל פיצה וציפס ממתק: שוקולד שפה: עברית כי אני מדברת אותה הכי טוב חחח --------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה- מחשב- פורום טלוויזיה- פלוריסיינטה מישה- הכוכב יש בלבי כינור - ולא פעם הוא בכה כוכב נולד-3 שיר נולד- איך שיר נולד כמו הצחוק זה מתחיל מבפנים ומתגלגל החוצה חיים- רק החיים לוקחים אותי מוות - פחד פחד- מוות השאלון הזה אני שני ואלינוי חיברנו -------------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
Postoy
לא קל
השאלון
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב
או
)?

N o a a1

New member
ועוד משהו קטנטוש-הבהרה

אני אוהבת את: כיתה: ו חחח הכיתה שהכי אהבתי עד כיתה ט אבל גם ט נחמדה בלי עין הרע שנה:2003 השנה שהכי אהבתי

N o a a1

New member
חחח עוד משהו אחרון ודי

הקטע עם חבר/ה הכוונה היתה איזה חברה אתם הכי אוהבים זאת אומרת מי החברה הכי טובה שלכם.. אבל אם המשמעות השתנתה אז .. והנה שאר השינויים חבר/ה - אין גיל: 14 מאכל: פיצה ,ציפס כיתה:ט שנה:2006 זה מה שהיה ב"אני אוהב/ת את" חחחח אני אוהבת את.. ואז המשפט היה צריך לנשמיך נגיד אני אוהת את גיל:... אני אוהבת את מאכל... וכו וכו וכו..

N o a a1

New member
עוד משהו אחרון ודי

בחלק של אני אוהבת את הכוונה היא שזה תחילת משפט וכל פעם זה שמתנה כאילו אני אוהבת את גיל: אני אוהבת את צבע: אני אוהבת את חברה-- החברה הכי טובה שלכם: וכו וכו וכו אז אם המשמעות השתנתה אני אתקן כיתה: ט עיר: רמת גן חבר/ה: אין גיל: 14 שנה:2006 זמר או שחקן(חוץ ממישה)בנחמין רוחאס והראל סקעת הביצוע של מישה לא קל הצבע כחול- תכלת מאכל פיצה, ציפס ממתק: שוקולד שפה:עברית וכמובן אסוציאציות מש ששכחתי אהבה- האביר על הסוס הלבן

lali92

New member
ואני שנייה ...../images/Emo13.gif

שם:אלינוי
שעה:20:26 אחים:אין אחיות:אחת חדר-לבד\עם מישהו:לבד אהבה שלי למישה התחילה ב..בהתחלה סתם חשבתי שהוא שר הכי יפה ולאט לאט ממש אהבתי אותו
איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:סינדרלה התכונה הכי טובה שלי:אין לי מושג...פטפטנית נחשב?
התכונה הכי גרועה שלי: חוסר סובלנות חחח
---------------------------- אני אוהב/ת את:מישההההה כיתה: ח' עיר: טירת כרמל חבר/ה: אין גיל: 13 וחצי עוד 4 חודשים 14 שנה: כל השנים(?) זמר או שחקן(חוץ ממישה):מריאנה אספוסיטו הביצוע של מישה:הביצוע לשיר באנגלית...
הצבע:סגול בהיר,תכלת ולבן מאכל:פיצהה
ממתק:שוקולד
שפה:עברית ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה-מישה
מחשב -הכי חשוב טלוויזיה-חשובבב מישה-מושלםםם יש בלבי כינור-מישה
כוכב נולד-מישה
שיר נולד-גליייי חיים-כיף מוות- קליני
פחד - ג'וקים השאלון הזה-גאוני..במיוחד אחת הבנות שעזרה מעט מאוד בבניתו) -------------------------------------------------- או יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
לא קל
השאלון
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )?

moshavnikit

New member
אני

שם:אלינור שעה:20:39 אחים:0 אחיות:3 חדר-לבד\עם מישהו:לבד אהבה שלי למישה התחילה ב.. אודישן ראשון איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:
קשה, כי לא היה משהו שלא אהבתי התכונה הכי טובה שלי: לא יודעת התכונה הכי גרועה שלי:
לא יודעת אוף
אממ יש המון חח - מכורה לאינטרנט ---------------------------- אני אוהב/ת את:יוגי כיתה:
(חשבתי שהשאלה היא באיזה כיתה אני חח, הכי אהבתי את כיתה י"ד) עיר:עיר מגורים או איזה עיר אני אוהבת? גרה במושב דור, אוהבת את כרמיאל וחיפה חבר/ה:יוגי גיל:22 שנה: טוב נראה לי עכשיו הבנתי.. אז אני אחזור למעלה זמר או שחקן(חוץ ממישה) הביצוע של מישה:לא קל/אם/תשמור על העולם/נרוונה הצבע:תכלת מאכל:המון דברים ממתק:שוקולד ובמבה שפה:עברית ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה-יוגי מחשב -אינטרנט טלוויזיה-אבודים מישה-מוזיקה יש בלבי כינור-גמר כוכב נולד 3 כוכב נולד-מישה שיר נולד-גלי חיים-כיף מוות -לא כיף פחד-ליפול השאלון הזה-סבבה --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
לא קל
השאלון
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב
או
)?
חחח סתם סתם איך הכנתם ביחד?

moshavnikit

New member
פספסתי משהו

שנה-1998 היה טוב ב-1998, לא? גם זכינו באירוויזיון :0)

moshavnikit

New member
עוד משהו שפספסתי

זמן או שחקן שהוא לא מישה: לירון לב וג'וני דפ

למעלה