שאלון

אתי 13

New member
עונה..../images/Emo27.gif

שם:אתי שעה:22:53 אחים:0 אחיות:3 חדר-לבד\עם מישהו:לבד אהבה שלי למישה התחילה ב..באודישנים איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:הדרך אל הכפר התכונה הכי טובה שלי:לא יודעת.. התכונה הכי גרועה שלי: עצלנות ---------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה:ו' עיר:בעולם? אז ניו יורק ובארץ: אילת ותל אביב חבר/ה:אין גיל:14.5 שנה:??? -לא הבנתי את השאלה- ??? זמר או שחקן(חוץ ממישה): לירון לב ו...אשטון קוצ'ר הביצוע של מישה:לא קל,אם הצבע:סגול מאכל: פיצה ממתק:פסק זמן שפה:איזה שפה אני הכי אוהבת? ספרדית לא ניראה לי שהבנתי את השאלה ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה-
מחשב: פורום 1451-שולט! טלוויזיה:האחד,מישהו שומר עליי,נולד לרקוד,מעורב ירושלמי מישה: הכי ענק שיש! יש בלבי כינור-ביצוע מושלם! כוכב נולד-מישה,לירון לב שיר נולד-מישה ולירון...אבל הכי הכי מיש הפטיש! חיים-כיף מוות : לא כיף פחד-סרט אימה,חושך השאלון הזה: אחלה שאלון! --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון |כן ו..
עדיין לא החלטתי Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין)
לא קל:
הביצוע הכי טוב שיש! השאלון:
שוב-אחלה שאלון! מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )?
חיחיחיחיחיחיחיח

N o a a1

New member
חחחח אוקיי הקטע עם השנה אומר ככה:

איזה שנה הכי אהבתם הכוונה מהי השנה האהובה עליכם בכל הזמנים כאילו מהשנה שנולדתם עד עכשיו.. נגיד אצלי השנה האהובה ביותר היתה שנת 2003 (אין לי מושג למה..)

../images/Emo15.gif עונה אחרי 20 שנה.. חחח...

שאלון שאני שני (לולי הפ33ה) ואלינוי (lali92) הכנו תהנו.. שם:סופיה
שעה:09:51 אחים:אין
אחיות:גם אין
חדר-לבד\עם מישהו:לבד
אהבה שלי למישה התחילה ב.. גלגל ההצלה (בכוכב נולד) איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם: התכונה הכי טובה שלי:מממ... לא יודעת אתם תגידו לי.. התכונה הכי גרועה שלי:ממ...:-\ ---------------------------- אני אוהב/ת את:אמא שלי כיתה:ז' עיר:נתניה חבר/ה:אנה גיל:12 שנה:1993 זמר או שחקן(חוץ ממישה):ניצן קייקוב,חואן חיל נבארו(פדריקו מפלוריסיינטה) הביצוע של מישה:smeels like teen spirit הצבע:ירוק ואחריו תכלת מאכל:פיצה ולזניה ממתק:קינדר בואנו שפה:עברית ואנגלית ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה:חיים מחשב:פורום טלוויזיה:ממ.. כלום מישה:הכל יש בלבי כינור:מישה שולט כוכב נולד:ניצן קייקוב שיר נולד:מישה חיים:אהבה מוות:גן עדן פחד:אמסטף השאלון הזה:דבר נגד שעמום --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון
Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין)
לא קל
השאלון
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )?ממ..

JusT BaRi

New member
גמני עונה אחרי כמה שנים טובות... :]

שם: ענבר שעה:11:13 אחים:2 גדולים [ 25 ו 28 =\ ] אחיות: לא חדר-לבד\עם מישהו: לבד אהבה שלי למישה התחילה ב.. פעם הראשונה שראיתי אותו בTV איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם: השוטר אזולאי התכונה הכי טובה שלי: אני רגישה-לפעמים זה גם לא טוב אבל.. לא משנה חח התכונה הכי גרועה שלי: אין לי סבלנות ---------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה:ח' עיר:תל אביב חבר/ה:כולםםםם! גיל:14 שנה:2005 זמר או שחקן(חוץ ממישה): להקה-HIM הביצוע של מישה: לא קל! צבע: וורוד מאכל: מרק עוף של אמא :]] ממתק:שוקולד שפה:אנגלית [ מדברים בבית חעח ] ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה: **** מחשב: לדבר עם חברים! ומוזיקה! טלוויזיה: נולד לרקוד מישה: מושלםםם!! יש בלבי כינור: אחלה ביצוע כוכב נולד: הייתה אחלה עונה! שיר נולד: בעע.. חיים: רוב הזמן הם בזבל.. מוות: חרא של דבר פחד: סרטי אימהההה! השאלון הזה: נחמד.. שיהיו עוד :] --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו:
השתתפות בקדם אירוויזון:
Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין):
לא קל:
השאלון:
מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )? חמודות.. :]]]
האאאאא! איזה מגניב יצא לי הקטע האחרון.. הכל
=]

למעלה