עונה..../images/Emo27.gif
שם:אתי שעה:22:53 אחים:0 אחיות:3 חדר-לבד\עם מישהו:לבד אהבה שלי למישה התחילה ב..באודישנים איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:הדרך אל הכפר התכונה הכי טובה שלי:לא יודעת.. התכונה הכי גרועה שלי: עצלנות ---------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה:ו' עיר:בעולם? אז ניו יורק ובארץ: אילת ותל אביב חבר/ה:אין גיל:14.5 שנה:??? -לא הבנתי את השאלה- ??? זמר או שחקן(חוץ ממישה): לירון לב ו...אשטון קוצ'ר הביצוע של מישה:לא קל,אם הצבע:סגול מאכל: פיצה ממתק:פסק זמן שפה:איזה שפה אני הכי אוהבת? ספרדית לא ניראה לי שהבנתי את השאלה ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה-
מחשב: פורום 1451-שולט! טלוויזיה:האחד,מישהו שומר עליי,נולד לרקוד,מעורב ירושלמי מישה: הכי ענק שיש! יש בלבי כינור-ביצוע מושלם! כוכב נולד-מישה,לירון לב שיר נולד-מישה ולירון...אבל הכי הכי מיש הפטיש! חיים-כיף מוות : לא כיף פחד-סרט אימה,חושך השאלון הזה: אחלה שאלון! --------------------------------------------------
או
יהודה סעדו
השתתפות בקדם אירוויזון |כן ו..
עדיין לא החלטתי Postoy-(שיר שמישה כתב והלחין)
לא קל:
הביצוע הכי טוב שיש! השאלון:
שוב-אחלה שאלון! מה אתם אומרים על נועה(N o a a1) שני(לולי הפ33ה) ועל אלינוי (lali92) משועממות, אה (לענות ב או )?
חיחיחיחיחיחיחיח
שם:אתי שעה:22:53 אחים:0 אחיות:3 חדר-לבד\עם מישהו:לבד אהבה שלי למישה התחילה ב..באודישנים איזה ביצוע של מישה הכי פחות אהבתם:הדרך אל הכפר התכונה הכי טובה שלי:לא יודעת.. התכונה הכי גרועה שלי: עצלנות ---------------------------- אני אוהב/ת את: כיתה:ו' עיר:בעולם? אז ניו יורק ובארץ: אילת ותל אביב חבר/ה:אין גיל:14.5 שנה:??? -לא הבנתי את השאלה- ??? זמר או שחקן(חוץ ממישה): לירון לב ו...אשטון קוצ'ר הביצוע של מישה:לא קל,אם הצבע:סגול מאכל: פיצה ממתק:פסק זמן שפה:איזה שפה אני הכי אוהבת? ספרדית לא ניראה לי שהבנתי את השאלה ------------------------------------------------------------- אסוציאציות: אהבה-