שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

שם מלא:
כינוי של חברים:
סטרייט/גיי/ביי:
אתה צמחוני?
אתה טבעוני?
מה הצבע הטבעי של השיער שלך?
אוהב אותו?
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?
אוהב את זה?
מה צבע העיניים שלך?
אוהב אותו?
מה צבע העור שלך?
כמה אחים?
אוהב את המשפחה?
פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב:
צבע שנוא:
אוהב את עצמך?
עברת פעם על החוק?
איך?
גנבת פעם?
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?
אתה דתי/מסורתי/חילוני?
מתנחל?
כמה קומות בבית?
באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?
כמה מחשבים יש בבית?
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: שיהיה אקטואלי..
איזה כתה סיימת?
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?
למה דווקא אותו/ה?
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?
מחכה לשנה הבאה?
מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה?
כמה יח"ל אנגלית?
עשית בגרויות השנה? במה?
באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?
יש תיכנונים לחופש? הפעם האחרונה ש..:
אכלת:
שתית:
השתכרת:
הקאת:
שמעת דיסק:
איזה דיסק?
צרוב?
מה שמעת לפני הדיסק הזה?
היית בהופעה:
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:
היית בתל אביב:
הייתי בחיפה:
התקשרת למישהו:
התקשרו אלייך: יומטוב!

עורוס

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif

שם מלא: אור פרידמן כינוי של חברים: פרדי [
] גיל: 13.5 מקום מגורים: נהריה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר אוהב אותו? כן, למה לא...
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כן, ואני מעדיף לא לפרט
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה? כן מה צבע העיניים שלך? חום-ירוק כזה... אוהב אותו? כן מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כן פירסינג:
קעקועים:
צבע אהוב: שחור וכחול צבע שנוא: ורוד אוהב את עצמך? כן, אני טיפוס נחמד
עברת פעם על החוק? כן, נראה לי... איך? לא זוכר גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא, טפוי
אתה לוקח ריטלין? לא
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? איכסה! לא!
כמה קומות בבית? 2 עיקריות, מרתף ועוד קומה של 2 חדרים... באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? אני גר בבית פרטי באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מרתף [שם נמצא המחשב] כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: כשהייתי קטן התחלתי לשיר באמצע הרחוב :| שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? עזבו אתכם לפטר, אם הייתי לימור לבנת הייתי מתאבד
למה דווקא אותו/ה? טוב לא הייתי אף מורה, נראה לי... איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה מאוד מחכה לשנה הבאה? קצת.. מה מיקצועות ההרחבה שלך?
כמה יח"ל מתמטיקה? אני עוד לא בתיכון אבל אני מסומן ל-5 יח"ל כמה יח"ל אנגלית? עוד לא בתיכון... עשית בגרויות השנה? במה? לא עשיתי... באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? חטיבה ג' של עמל בנהריה :S יש תיכנונים לחופש? לא, רציתי לעבוד אבל המעסיקים בנהריה רעים
הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעתיים ככה... שתית: כנ"ל השתכרת: כשהייתי בן 4
הקאת: מזמן... שמעת דיסק: שלשום... איזה דיסק? Expiriance Hendrix של ג'ימי הנדריקס צרוב? לא, חס וחלילה. מה שמעת לפני הדיסק הזה? הממ.. את Use Your Illusions של גאנז אנד רוזס היית בהופעה: בקיץ שעבר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: שבוע שעבר היית בתל אביב: לא זוכר... הייתי בחיפה: לא זוכר... התקשרת למישהו: לא זוכר
התקשרו אלייך: היום בבוקר

NimaZ

New member
מצחיק../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif

עניתי הערך ככה על השאלה עם לימור לבנת ולא קראתי את השאלון שלך

NimaZ

New member
עוהנ../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

שם מלא: נעמה X
כינוי של חברים: מממ נמה בעיקר.. גיל: 14 מקום מגורים: יהוד סטרייט/גיי/ביי: ס אתה צמחוני? נופ אתה טבעוני? נופ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? את הצבע? כן. את השיער? לא כ"כ אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? מממ אפשר להגיד שלא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?פעם הוא היה גלי.. אבל הוא מתלתל מרגע לרגע:| אוהב את זה? לא כ"כ.. למרות שזה יותר קל [לעיתים] מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? ממ אין לי בעיות.. למרות שעדיך משהו יותר מיוחד
מה צבע העור שלך? כהה יחסית כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? תחלוי מי במשפחה
פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: לבן צבע שנוא: צהוב אוהב את עצמך? ממ לעיתים
עברת פעם על החוק? בטח! איך? הקרנתי טלויזיה בצ'אט טיוי
גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? ח מתנחל?לא כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בשירותים! [?!?!?] כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: לא יודעת נו
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ח
אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? הייתי מתאבדת, מה זה פה?! למה אני חייבת להיות לימור לבנת?
למה דווקא אותו/ה? מממ.. את נטליה. כי היא לא יודעת לכתוב נכון
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? קלה! מחכה לשנה הבאה? יאפ
מה מיקצועות ההרחבה שלך? מממ.. כיתה ט'- עדיין אל מרחיבין כלום
[בבצפר שלי לפחות] כמה יח"ל מתמטיקה? [עלק אקטואלי
] כמה יח"ל אנגלית?^ עשית בגרויות השנה? במה?^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? אותו בצפר יש תיכנונים לחופש? כן
הפעם האחרונה ש..: אכלת: היום.. לפני שעתיים ככה שתית: כנ"ל השתכרת: הקאת: מלא זמן שמעת דיסק: לא יודעת.. משו כמו שבועיים?! איזה דיסק? אינפקציה [למה ציפיתם?
] צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? רוצה את הלו"ז שלי למתי אני שומעת איזה דיסקים?! היית בהופעה: גרררררררררר |כפרהמוזיקה|
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: ממ לא יודעת היית בתל אביב: מממ ממ מממממממ מממ מממממ ביום .. ב-18! הייתי בחיפה: שנה שעברה ליומולדת של אח שלי התקשרת למישהו: לא יודעת:| התקשרו אלייך: אתמול נדמה לי:| אוי! נגמר
זה היה מהיר?

Obi Dan Kenobi

New member
אני.. ../images/Emo11.gif

שם מלא: דן
כינוי של חברים: השם משפחה שלי.. גיל: 14 מקום מגורים: קנדה, וויניפג
סטרייט/גיי/ביי: למה זה באמת חשוב?
אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום.. אוהב אותו? אני בסדר איתו.. אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? ג'ינג'י, כשהתחפשתי בפורים לרון וויזלי
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? כשהייתי קטן הוא היה מתולתל, עכשיו הוא רגיל. אבל, כשהוא צומח יותר מדי, מתחילים להיות תלתלים.. אוהב את זה? כן.. מה צבע העיניים שלך? כחול אוהב אותו? כן.. מה צבע העור שלך? ירוק כמה אחים? 1 אוהב את המשפחה? בטח! פירסינג: לא קעקועים: לא צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כתום
אוהב את עצמך? אה.. כן.. עברת פעם על החוק? אני חושש
איך? אני לא יודע
גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? לא כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1
באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? בספרייה של הקהילה היהודית.. כמה מחשבים יש בבית? 1, בעתיד 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אה.. אני לא זוכר אחת
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ט אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את המורה לספרות שלי.. לשעבר
למה דווקא אותו/ה? כי היא לא אוהבת אותי, ואני לא אוהב אותה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מעולה
מחכה לשנה הבאה? בערך.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? לישון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? גראיי-אקאדמי, של הקהילה היהודית יש תיכנונים לחופש? לנוח
הפעם האחרונה ש..: אכלת: אתמול שתית: היום השתכרת: אף פעם הקאת: ממזמן.. שמעת דיסק: לפני כמה ימים איזה דיסק? של שרק ושרק 2
צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? אה.. את הסרט של 'הארי פוטר והאסיר מאזקבאן'
היית בהופעה: כן אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: כן היית בתל אביב: גרתי שם 14 שנים
הייתי בחיפה: כן התקשרת למישהו: כן התקשרו אלייך: כן

EagleGirl

New member
לא משהו

שם מלא: סיון טורקיה כינוי של חברים: טורקיה גיל: 17 עוד 8 ימים מקום מגורים: פ"ת אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? אמרתי שאני מפ"ת :) מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר.. תלוי בעונה אוהב אותו? כן.. יום יבוא ונתחתן ויהיו לנו 5 חתולים וילד אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? כל מיני.. בלונדיני, אדום, כחול, צהוב השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו? נחמד מה צבע העור שלך? סבבה כמה אחים? איווווווו אוהב את המשפחה? כן אבל לא נוהגת לבקר אותם.. אולי לעיתים רחוקות פירסינג:היה עגיל.. ואיון לי ראשל זה יותר אז אני מחכה שהוא ייסתם קעקועים:היו לי קעקועי חינה והרבה.. הכי מטורף שעשיתי היה שני קעקועי עם השם הנפלד. ביד ימין הנפלד באנגלית ובשמאל הנפלד בעברית וזה היה ממש ממש עבה... גם יצא לי לעשות קעקוע עם השם חיים אוסדון.. צבע אהוב:אדום צבע שנוא:צהוב אוהב את עצמך? כן עברת פעם על החוק? עברתי באור אדום איך?כתבתי גנבת פעם?כן.. חבילת קלפים מניטורית.. איפה המלך?!?! אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא נוגעת אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?אצל רפי וסער עד שאייזיק העיף אותי כמה קומות בבית? ה"בניין" הוא שתי קומות.. בית קומה אחת באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? ... באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? סלון/פינת אוכל כמה מחשבים יש בבית?1.. מאיפה יש לי כסף לעוד? ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא נכנסת לדברים כאלו אבל היו מספיק מכל הסוגים שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י"א חחחחחח אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את נאווה המורה למתמטיקה שהייתה לי באנקורי פ"ת ואת חניתה המחנכת שלי בחטיבה ורחל פילוסוף והרשימה עוד ארוכה למה דווקא אותו/ה? כי הן בנות זונות איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?י - טובה... יא" לא טובה מחכה לשנה הבאה? לא מה מיקצועות ההרחבה שלך? רציתי מנהל עסקים כמה יח"ל מתמטיקה? 4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה?אנלגתי, מתמטיקה באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?לא יודעת יש תיכנונים לחופש? טורקיה עבודה רישיון יומולדת הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני 5 דקות פרינגלס שתית: לפני שעתיים ככה.. אייסקפה השתכרת: יום שני לפני 3 שבועות ככה.. שמו לי יותר מדי וודקה ברדבול.. אבל סתם הייתי מעופפת.. לפני זה נראה לי במאי.. הקאת: כיתה ה' שמעת דיסק:היום אצל שלמה.. החברים של נטשה ודרימתיארטר איזה דיסק?רשמתי צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? את הדיסק שמעוז הביא לי.. חלומותתתתת היית בהופעה: להקת הפליז בבארבי כ"ס לפני חודש אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: אני אומרת את זה הרבה היית בתל אביב: לפני שעה וחצי הייתי בחיפה: נובמבר התקשרת למישהו:23:18 התקשרו אלייך: 22:02

Rob Van Dam1

New member
עונה

שם מלא:דור כינוי של חברים:דוריטוס גיל:12 וחצי מקום מגורים:הרתךיה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?שחור אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?בלונדי השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?חלק אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך?חומות אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?אני דיי שזוף כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:כחול ואדום צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?כן עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?לא מעשן אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?הממד כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:פעם אני וחברים שיחקנו בבניין של חבר שלנו אז יש לו שמה שכנה שהיא מפחידה כזאת ומשוגעת אז אני ברחתי ושחזרתי שאלתי איפה השכנה(בשם שלה)והיא הייתה שם חח שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ו אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?הרבה למה דווקא אותו/ה?ככה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה?0 כמה יח"ל אנגלית?0 עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?חטיבה יש תיכנונים לחופש?לא דברים מיוחדים הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בלילה שתית:כנ"ל השתכרת:אפעם הקאת:לפני הרבה זמן שמעת דיסק:הרבה זמן איזה דיסק?שצרבתי צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?לא זוכר היית בהופעה:בחנוכה בהופ]עה של פינת אור אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:לפני חודש בערך היית בתל אביב:לפני שבועיים הייתי בחיפה:לפני המון המון זמן התקשרת למישהו:אתמול ניראלי התקשרו אלייך:אתמול

עונה ../images/Emo13.gif

שם מלא:אביטל כינוי של חברים:אבי גיל:17 מקום מגורים:אזור סטרייט/גיי/ביי:סטרייט אתה צמחוני?לא אתה טבעוני?לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך?חום כהה אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו?כן אם כן לאיזה צבעים?חום אדום השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?בין גלי למתולתל אוהב את זה?מאוד
אבל רק כשהוא מסתדר
מה צבע העיניים שלך?חום אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?כרגע שזוף
כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:אין קעקועים:אין צבע אהוב:אדום,כתום וירוק צבע שנוא:אין אוהב את עצמך?כן למה לא עברת פעם על החוק?לא גנבת פעם?לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות)לא אתה לוקח ריטלין?
לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?כן אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילוני מתנחל?
לא כמה קומות בבית?3 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?3 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?שלי כמה מחשבים יש בבית?2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:לא זוכרת :| שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?י"א אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?אף מורה איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?חביבה מחכה לשנה הבאה?כן מה מיקצועות ההרחבה שלך?פיסיקה ומדעי ההנדסה כמה יח"ל מתמטיקה?5 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה?כן במה?פיסיקה, תנ"ך וספרות באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו בי"ס שלמדתי בו השנה
יש תיכנונים לחופש?כן וחלק נעשו
הפעם האחרונה ש..: אכלת:לפני חצי שעה בערך שתית:אתמול השתכרת:לא השתכרתי הקאת:לא זוכרת שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?של אייר
כל מיני שירים צרוב?כן מה שמעת לפני הדיסק הזה?המון זמן לא שמעתי דיסק אז אני לא זוכרת היית בהופעה:יום שלישי לפני שבועיים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:אתמול היית בתל אביב:אתמול הייתי בחיפה:בתחילת יוני התקשרת למישהו:לפני רבע שעה התקשרו אלייך:אתמול

N i T z A n1

New member
../images/Emo175.gif

שם מלא: ניצן פרנס כינוי של חברים: כל אחד קורא לי אחרת משום מה גיל: 16 עוד מעט מקום מגורים: עמק חפר סטרייט/גיי/ביי: כנראה שסטרייטית... אבל לכו תדעו אתה צמחוני? לא... אבל אני לא אוכלת הרבה בשר (גם בכמות וגם בסוגים) אתה טבעוני? ווווואלה אני לא צמחונית אבל אני צבעונית! מה הצבע הטבעי של השיער שלך? שחור אוהב אותו? הצבע? הוא סבבה... את השיער אני לא אוהבת אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? מתולתל איכסי כזה אוהב את זה? מזההה מה צבע העיניים שלך? חום אוהב אותו? אמממ זה לא מפריע מה צבע העור שלך? צבע גוף כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? מאוד פירסינג: פירסינג. קעקועים: קעקועים. צבע אהוב: סגול וכתום... צבע שנוא: כתום התנתקות אוהב את עצמך? לא כל כך... אני די קרצייה עברת פעם על החוק? כנראה שכן אבל בדברים קטנים שאני לא זוכרת איך? לא זוכרת.. יאא גנבת פעם? לא אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין? לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? אקמול... אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני מתנחל? אצל הילה כמה קומות בבית? כעיקרון 2... אבל אם קטנוניים אז 4 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? זאת שהכי למעלה באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? זה לא בדיוק חדר.. זה הפינת משפחה כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: יום אחר טוב? שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? י' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? יצחק! יצחק! יצחק! הייתי מפטר את יצחק! שימות אמן! יצחק איננו. למה דווקא אותו/ה? כי הוא דיסלקט מפגר שלא יודע ללמד ויש לו שיטות מוזרות והוא מכחיד תוכים איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? עבר וזה מחכה לשנה הבאה? לא כל כך מה מיקצועות ההרחבה שלך? מחשבים (רולז) ופסיכו' סוציו' כמה יח"ל מתמטיקה? 5 כמה יח"ל אנגלית? מסתבר ש5 עשית בגרויות השנה? במה? היסטוריה ולשון באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? רופין. פשוט הגיהנום בשיפוצים. יש תיכנונים לחופש? כן. לישון. הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני פחות משעה גלידה כזאת של שקל תשעים. שתית: לפני הרבה זמן השתכרת: הקאת: ווואו מלא זמן שמעת דיסק: אתמול איזה דיסק? מטרופולין צרוב? בעצם שמעתי דיסק צרוב אחרי מטרופולין. פשוט הבידורית הורסת דיסקים חבל לשים בה דיסקים לא צרובים. מה שמעת לפני הדיסק הזה? מטרופולין נו היית בהופעה: יום ראשון שעבר. ניצנים. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: השבוע מתישהוא היית בתל אביב: לפני מלא זמן הייתי בחיפה: היום התקשרת למישהו: 15:44 (אני משקיענית בדקתי בפלאפון) התקשרו אלייך: 15:16 יומטוב! גם לכם!

עונה=)../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שם מלא:ירדן כינוי של חברים:אני שונאת כינויים גיל:12 מקום מגורים:חיפה סטרייט/גיי/ביי:מה זאת השאלה הזאת?חח אתה צמחוני?כן אתה טבעוני?כן מה הצבע הטבעי של השיער שלך?בלונד אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים?עשיתי פעם פס אדום... השיער שלך חלק/מתולתל/גלי?גלי אוהב את זה?לא מה צבע העיניים שלך?כחול אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך?שזוף כמה אחים?3 אוהב את המשפחה?כן פירסינג:לא קעקועים:לא צבע אהוב:אדום צבע שנוא:ירוק אוהב את עצמך?בערך עברת פעם על החוק?לא איך? גנבת פעם?אולי... אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?חחחחחחחח אני בת 12... אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני?חילונית מתנחל?לא כמה קומות בבית?1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בסלון כמה מחשבים יש בבית?1 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין לי פאדיחות שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?ו' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?את המורה שלי לחשבון.. למה דווקא אותו/ה?נחשו איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?ככה מחכה לשנה הבאה?מאוד מה מיקצועות ההרחבה שלך?מה?!?!?! כמה יח"ל מתמטיקה?0: כמה יח"ל אנגלית?0: עשית בגרויות השנה? במה?0: באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?רעות בית ספר לאומנויות..אני אהיה במגמת תאטרון יש תיכנונים לחופש?לא הפעם האחרונה ש..: אכלת:אתמול בערב שתית:אתמול בערב השתכרת:הלווו 12 הקאת:מזמןןןן שמעת דיסק:אתמול איזה דיסק?עם כל מיני שירים מודרניים(הוא שר מהלב,באה אליכם..) צרוב?לא מה שמעת לפני הדיסק הזה?דיסק של אמינם היית בהופעה:לא הייתי אף פעם בהופעה אמרת למישהו שאתה אוהב אותו:מזמן.. היית בתל אביב:מזמן היית בחיפה:כל יום כל שנייה כל שעה...אני גרה בחיפה.. התקשרת למישהו:לפני חמד דקות התקשרו אלייך:לפני שתי דקות

רונקי

New member
בא לי להשקיע../images/Emo13.gif

שם מלא:
טלי
כינוי של חברים: ג'ינג', מייקל,טולה,טולי, טלינקה
אתה צמחוני?לא אתה טבעוני? לא
~נמאס לי להשקיע..~ מה הצבע הטבעי של השיער שלך? ג'ינגי אוהב אותו?כן אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? חלק-גלי אוהב את זה?כן מה צבע העיניים שלך? ירוק-כחול אוהב אותו?כן מה צבע העור שלך? בהיר כמה אחים?2 אוהב את המשפחה?כן פירסינג: אין קעקועים: אחד בגב של אינדיאני צבע אהוב:ירוק,כתום צבע שנוא: _ אוהב את עצמך? לרוב עברת פעם על החוק? כן איך? גנבתי,פרצתי,זרקתי זבל מהחלון בנסיעה..חח גנבת פעם? כן אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? לא אתה לוקח ריטלין?לא אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע?לא אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני-מסורתי מתנחל? כן כמה קומות בבית? 2 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך?2 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? מחשב כמה מחשבים יש בבית? 2 ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך:אין לי כוח..תסלחו לי נכון?
שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת?יא אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר?מה,מקצוע הכוונה ?הייתי עושה סינון יותר קפדני שתהיה איזו רמה נורמלית של המורים,כולם כאלה גרועים..
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)?טובה מחכה לשנה הבאה? כן,בערך מה מיקצועות ההרחבה שלך? ספרות אומנות כמה יח"ל מתמטיקה?4 כמה יח"ל אנגלית?5 עשית בגרויות השנה? במה? אומנות,מתמטיקה,הסטוריה [סיימתי!]אזרחות,אנגלית באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה?אותו אחד יש תיכנונים לחופש?כן הפעם האחרונה ש..: אכלת: לפני שעה ? שתית: גם הקאת: לפני שנתיים שלוש שמעת דיסק: אתמול בלילה איזה דיסק? יוני רכטר צרוב?ךלא ! ממיטב כספי מה שמעת לפני הדיסק הזה? קאזה.. היית בהופעה:של אלג'יר אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: לא זוכרת היית בתל אביב: אתמול,בערך.. הייתי בחיפה: וואו לא זוכרת..לפני שנתיים התקשרת למישהו: לפני 20 דק התקשרו אלייך:גם

רונלע

New member
מקווה שנצליח לסיים../images/Emo3.gif

[בעוד מיכלי מחטטת לי פה בחדר ומנסה להוציא את הכדור מתחת למיטה
] שם מלא: רונלי כינוי של חברים: רונלע רונה לונלי אונלי לולי אלוהים [טלק
] גיל: 13 וחצי מקום מגורים: אני לא אוהבת את השלאון הזה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט שמאוהבת בגיי
[לא עברי
] אתה צמחוני? לא אתה טבעוני? לא מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום בהיר שכזה אוהב אותו? כה
אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? רק בפורים לג'ינג'י כשהתחפשתי לבילבי
השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? כל יום משהו אחר.. היום גלי... אוהב את זה? כן!! אני כל יום קמה ומגלה איזה שיער יש לי היום!!
מה צבע העיניים שלך? ירוק עם חמניה באמצע
אוהב אותו? כה מה צבע העור שלך? לפניי החופש לבן לבן לבן אבל עכשיו טיפה טיפה שזוף.. כמה אחים? 2 אוהב את המשפחה? כה פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: כתום
אוהב את עצמך? אמממ עברת פעם על החוק? לא איך? גנבת פעם? כן. כשהייתי בגן ושיחקנו עם עיגולים קטנים כאלה, לקחתי אותם הביתה כי חשבתי שאלה כפתורים שאני אתן לאמא במתנה
אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה?
אתה לוקח ריטלין?
אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא תרופה, ויטמין.. אמור להיות קבוע אבל אני שוכחת כל הזמן
אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילונית מתנחל? לא
כמה קומות בבית? 1 באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 1 באיזה חדר אתה נמצא עכשיו?בחדר שלי
כמה מחשבים יש בבית? 2 רגילים 1 נייד ועוד איזה שבוע יהיה עוד אחד נייד וגם זרקנו עכשיו את המחשב הישן
ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: הפאדיחה הכי גדולה שלי היא מה שהייתי לפניי חצי שנה ולפניי זה.. יוו הייתי פרימיטיבית כזאת:|הייתי מחטיפה לעצמי סטירה עכשיו!! [מקווה מאוד שעכשיו אני לא כזאת
] שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ז' אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? את בני גורן!!
ואת כל המורים.. וגם את עצמה.. שלא יהיה בצפר
מי צריך את זה בכלל? למה דווקא אותו/ה? כי אני לא צריכה שום בצפר!!!
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? מבחינה לימודית- טובה מאוד [טפו טפו] מבחינה נפשית- גרועה ביותר.:| מחכה לשנה הבאה? אם היא תהיה טובה יותר מהשנה הזאת- אז כן.. מה מיקצועות ההרחבה שלך? כמה יח"ל מתמטיקה? כמה יח"ל אנגלית? עשית בגרויות השנה? במה? באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? בבצפר הרגיל שלי:| יש תיכנונים לחופש? לא.. סתם... משעמם.. בריכה ומיכלי בעיקר.. הפעם האחרונה ש..: אכלת: בצהריים
שתית: בצהריים
השתכרת: לא קרה הקאת: לא זוכרת.. מזמן.. שמעת דיסק: עכשיו איזה דיסק? היהודים צרוב? לא מה שמעת לפני הדיסק הזה? לא זוכרת. כנראה עברי כמו תמיד
היית בהופעה: ביום העצמאות עם אורלי נראה לי.. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום את מיכלי וטלק!! היית בתל אביב: במפגש פורום... 23.6 נראה לי.. הייתי בחיפה: לא מזמן.. התקשרת למישהו: אתמול התקשרו אלייך: אתמול

x In My Life x

New member
אני:)

שם מלא: דנה ---... (
) כינוי של חברים: החברים לי, או אני להם? גיל: 11 וחצי... מקום מגורים: רמת-השרון... סטרייט/גיי/ביי: ביי? וסטרייטית
אני בת 11 וחצי
אתה צמחוני? לא. אתה טבעוני? לא. מה הצבע הטבעי של השיער שלך? חום. אוהב אותו? למה לא? אי פעם צבעת אותו? אם כן לאיזה צבעים? לא. השיער שלך חלק/מתולתל/גלי? בין חלק לגלי... אוהב את זה? כע מה צבע העיניים שלך? חומות. אוהב אותו? יאפ. מה צבע העור שלך? בהיר... כמה אחים? 1. אוהב את המשפחה? יאפ פירסינג: יש לי 3 חורים באוזניים... נחשב? קעקועים: נופ. צבע אהוב: שחור. (אוהבת גם כתום, ואני בעד ההתנקות!!!) צבע שנוא: ורוד. אוהב את עצמך? לפעמים. עברת פעם על החוק? נראה לי. איך? לא יודעת. גנבת פעם? לא. אתה נוהג לעשן? (סיגריות) כמה? ברור. כל יום 10 חבילות
אתה לוקח ריטלין? לא. אתה לוקח תרופה מסויימת באופן קבוע? לא. אתה דתי/מסורתי/חילוני? חילוני. ולא מאמינה באלוהים. מתנחל? לא, תודה לאל. כמה קומות בבית? 4. באיזה קומה של הבית נמצא החדר שלך? 3. באיזה חדר אתה נמצא עכשיו? המרתף. כמה מחשבים יש בבית? היו 2. הלוואנו אחד. במילא לא השתמשנו בו (ישן). ספר פאדיחה מטורפת שהייתה לך: אין. שיהיה אקטואלי.. איזה כתה סיימת? ה'. אם היית לימור לבנת, איזה מורה היית מפטר? היית מפטרת את עצמי. ועוד מורה שטנית מביצפר. למה דווקא אותו/ה? כי היא שטנית
איך היית מגדיר את השנה שעברה (מצוינת/טובה/גרועה..)? טובה. מחכה לשנה הבאה? לא ממש. הכי כיף חופש:) מה מיקצועות ההרחבה שלך? אני ביסודי לצערי. למרות שאני ברמה, פרוייקט מחוננים. כמה יח"ל מתמטיקה? ^^ כמה יח"ל אנגלית? ^^ עשית בגרויות השנה? במה? ^^ באיזה בית ספר תלמד שנה הבאה? יסודי.
יש תיכנונים לחופש? אני כבר בחופש:) הפעם האחרונה ש..: אכלת: היום
שתית: היום
השתכרת: אף פעם. הקאת: חודש. שמעת דיסק: עכשיו. איזה דיסק? של הביטלס
צרוב? לא. מה שמעת לפני הדיסק הזה? עוד דיסק של הביטלס
היית בהופעה: לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו: היום, לאמא
היית בתל אביב: שבוע. הייתי בחיפה: לא זוכרת. התקשרת למישהו: 10 דקות. התקשרו אלייך: מדברת כרגע. יומטוב! תודה!

למעלה