שאלון

¥Morgana¥

New member
שאלון../images/Emo13.gif

או יותר נכון שאלה, מה הסיפור שמאחורי הכינוי שלך? נראה לי שעשינו את זה די מזמן, אבל הצרפו הרבה חדשים, והגיע הזמן לעוד אחד.

Mage Girl

New member
אין ממש סיפור...

סתם קפץ לי לראש השם הזה (המאוד מקורי יש לציין ^_^")

seed20

New member
שיר

יש שיר מצויין של להקת ROOTS שנקרא SEED 2.0 ומשם בא הכינוי שלי:)

אה... ../images/Emo4.gif

כעיקרון זה מהארי פוטר בספר הרביעי שנייה לפני המשימה השנייה גמדון הבית דובי בא אל הארי ואומר לו שהוא לא רודה שהוויזי שלו ימות.. "וויזי" זה מכוון ל"ווזלי" ... רון החבר הכי טוב של הארי.. אז אני וויזית ^_^ ויש לי עוד כינויים :X : BEER MONSTER שזה בעצם על בובה מאגניבה שיש לי בחדר D: ויש את DEDE SHAY כי בבית והחברים קוראים לי דידי.. נו אחות של דקסטר ^_^ ושאי אני לא צריכה להסביר

proxy blue

New member
מהסידרה פרויקט-X

נדלקתי על השם, והרעיון (כתב\ת אינטרנט לא מזוהה, סייבר פנטום!) שמדווח\ת על מה שקורה, דרך הרשת את האמת.

אז השם שלי

בא בעצם כי השם סתם אחד היה תפוס אז אחרי מחשבה ארוכה של איזה חצי שעה על שם אחר הגעתי לשם הזה ופשוט לחצתי והיתגלה שהוא לא תפוס ומאז אני איתו

שאלמור

New member
ואיי גם שלי!!...רק ששיניתי טיפה

הייתי צריכה לרשום שאלימור אבל זה היה תפוס אז רשמתי שאלמור..

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהמממ...

DND = dongens and dragons boy = נו זה ברור זה לא שאני ממש משחק מבוכים ודרקונים אני פשוט ממש אוהב את כל ה
של המשחק

yg23

New member
../images/Emo87.gifגם אני רוצה לענות..

למרות שאני לא בדיוק קשור לפורום הזה אבל חפיף.. yg23: yg=השם שלי + השם משפחה.. 23= אני אוהב את מייקל ג'ורדן אז אני אוהב את המספר שלו .. זהו..

proxy blue

New member
ססססתתתתםםםם!

באחד הפרקים צחקו, איך להמציע כינוי לדרג-קווין (שם רחוב+שם חית מחמד+עוד משהו). זה היה מצחיק, ופשוט זה קפץ לי לראש, אחרי שהסברת את הכינוי שלך :). תשכחי מזה!

אגוזי18

New member
אממ

זה לא בגלל הממתק אלא בגלל שהייתי מורעל פעם על יחידת אגוז אז שמתי את הכינוי הזה

למעלה