שאלון

שאלון../images/Emo13.gif

.."זהו שאלון,שכבר עלה כאן,אך יפה.." אז ככה, אתם צריכים לדרג..רק 10 אנשים שאתם מעריכים ואוהבים.. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. רק לפני כך,לא לקרוא את השאלות שכתובות למטה. וזהו,נראה לי..
-אי פעם חשקת בדמות מס' אחד? -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4? -האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8? -האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית? -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית? -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3? -מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2? -האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4? -אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9? -כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7? -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1? -מה תאריך הלידה של דמות מס' 3? -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים? -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2? זהו..
תהנו..
שריתייי
אני
אותך כ"כ

=]

1. אמא 2.הילה- חברה 3.לאה 4.רעות 5.לילוש- חברה 6.קארין- חברה 7.צח -דוד שלי 8.בת אל 9.אבא 10.שרית -אי פעם חשקת בדמות מס' אחד? לאאא -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4? בטח שאת 4 -האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8? כןןן -האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית? חחח וואלה לא יודעת -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית? אין לה -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3? דריי
-מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2? שאלה קשה -האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4? לא משנה אף אחד -אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9? לא יודעת -כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7? מאז שאני קיימת חחח -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1? את השינוי שהיא עשתה עם עצמה
-מה תאריך הלידה של דמות מס' 3? וואי אממממ 22.3? -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים? לא -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2? נראה לי שהם 3.. לא בטוחה

eynav br

New member
עניתי

1.אמא 2.אבא 3.מירי 4.רותי 5.חנה 6.גל 7.מלאני 8.עדי 9.דפנה 10.תומר רק לפני כך,לא לקרוא את השאלות שכתובות למטה. וזהו,נראה לי.. -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4?אף אחת...חחחחח סתם... הייתי מעדיפה את דמות מס' 9 או10 -האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8?כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן -האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית?אפשרי -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית?0 -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3?גר***** -מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2?10 כפול מליון
-האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4?כן -אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9?הילדה הכי יפה בעולם=]]], חברותית, אמיתית -כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7?וואה וואה, 17 שנה..בערך.. -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1?את הרובבבבבבבבב אני חולה על אמא
-מה תאריך הלידה של דמות מס' 3?וואי אני לא זוכרת...אבל בקרוב, ניראה לי החודש. -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים?לא! -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2?אחות ז"ל ואח

../images/Emo27.gif../images/Emo99.gif../images/Emo37.gif

והנה אני..
.."זהו שאלון,שכבר עלה כאן,אך יפה.." אז ככה, אתם צריכים לדרג..רק 10 אנשים שאתם מעריכים ואוהבים.. 1.שרית 2.תות 3.בת אל 4.ספיר 5.אמא 6.תהל 7.יגל 8.רוית 9.לול 10.לירון רק לפני כך,לא לקרוא את השאלות שכתובות למטה. וזהו,נראה לי.. -אי פעם חשקת בדמות מס' אחד?חחחח לא..חיים שלי היא,אבל לחשוק בצורה מינית,לא.. -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4?שתיהם,מתעלייהן
-האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8?מאוווווווד
אתם אפילו לא מתארים כמה
-האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית?אמממ..לא יודעת,חח היא עדיין וירטואלית. -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית?אין. -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3?זכריה..
-מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2?אין סכום כזה
-האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4?לא..אני אוהבת אותה,כמו שהיא..
-אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9?מלאת שמחת חיים,נששמה
-כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7?חחח שבוע ויומיים חח. -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1?הכל מכל והכללל
-מה תאריך הלידה של דמות מס' 3?30.12 -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים?לא -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2?2..
זהו..

liron162

New member
חחח אחרי ההופעה כבר לא אהיה וירטואלית../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

liron162

New member
חחחחחחחחחחח שבוזית../images/Emo6.gif

גם את וירטואלית חלקית

liron162

New member
עונההה

1. אור 2. אמא 3. חן 4. אחי 5. קרין 6. בר 7. דולב 8. זיוית 9. אחותי 10. צביה רק לפני כך,לא לקרוא את השאלות שכתובות למטה. וזהו,נראה לי.. -אי פעם חשקת בדמות מס' אחד? אמממ כן
הוא היה עד לפני שנה בכיתה שלי -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4? אממ נראה לי את 5 הייתי לוקחת -האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8? אממ כן -האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית? אמממ..לא יודעת -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית? יש לה כלב 1 -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3? משולם -מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2? הרבה..אין מספר מסויים -האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4? אממ כן קצת ת'אופי -אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9? אממ לא יודעת -כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7? אני מכירה אותו מכיתה ב' נראה לי.. -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1? כלום.. -מה תאריך הלידה של דמות מס' 3? 13.7 -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים? לא -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2? אחות אחת תודההה

עונה :+)

אתם צריכים לדרג..רק 10 אנשים שאתם מעריכים ואוהבים.. 1. הגר 2. אפי 3. אינה 4.לירון -מהפורום 5. צחי -מהפורום 6 . גלי 7. תמי 8.דלית 9. ניבה (מהפורום) 10. נוי מי שלא רשמתי שהוא בפורום אתם לא מכירים.. רק לפני כך,לא לקרוא את השאלות שכתובות למטה. וזהו,נראה לי.. -אי פעם חשקת בדמות מס' אחד? חח לאאא .. -את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4? חח את לירוןן
-האם את/ה מתגעגעת עכשיו לדמות מס' 8? לא ..אני רואה אןתה כמעט כל יום ח -האם היית רוצה לגור עם דמות מס' 10 באותו בית? יאללללה...בכיף -כמה חיות יש לדמות מס' 6 בבית? אין לי מושג -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3? קוגן -מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2? 5-6 -האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4? לא .. -אילו תכונות הכי בולטות אצל דמות מס' 9? לעזור חח -כמה זמן בערך את/ה מכיר/ה את דמות מס' 7? מתחילת הלימודים -מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1? כל מיני -מה תאריך הלידה של דמות מס' 3? 17.3 ניראה לי -האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים? אאמממ אולי באוזנים -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2? אין לי מושג

Music4Life

New member
טוב יאללה -

אני פחות אוהבת את זה, אבל יאללה.......עונה אז ככה, אתם צריכים לדרג..רק 10 אנשים שאתם מעריכים ואוהבים.. 1. נאוה, אישה מדהימה שאני עובדת איתה בגן 2. יעל, ידידה שלי שעבדה איתי בעבודה הקודמת שאני מטורפת עליה, מדהימה 3. איתן, האחיין הכי יפיוף שתמצאו 4. ליטלי, הנשמה המיוחדת שלי... 5. השותפה שלי, כי היא בנאדם מקסים שאני מעריכה...וגם כי אין לי רעיונות... זהו 5 אנשים...אין לי כוח..... -אי פעם חשקת בדמות מס' אחד?
חחחחחחחחחח.....נכון, היא אישה מדהימה אבל לא לא לא...היא גם מבוגרת מידי...הסחפות
יש לי אליה אהבה טהורה
-את מי היית לוקחת לאי בודד,את דמות מס' 5 או 4?
ברורררררררררר שאת ליטלייייייייי, מס' 4 . -מהו שם המשפחה של דמות מס' 3?
רק שם המשפחה כי יפה בעולם...שם המשפחה שלי, קלזון. -מ-1 עד 10 כמה את/ה אוהב/ת את דמות מס' 2?
10, יעלי....איזה מקסימה ומדהימה, החוכמה שנשפכת ממנה, הנועם שלה, העדינות, היא צדיקה טהורה
-האם היית משנה משהו,בדמות מס' 4?
לא לא לא....פייר להגיד
אני חושבת שהיא מושלמת
-מה את הכי אוהבת בדמות מס' 1?
בנאוה
מה יש לא לאהוב או להעריך..האישה מדהימה...קשה להסביר כי אתם לא מכירים. היא חרדיה ויש בה כ"כ הרבה חוכמה וידע, אישה חזקה, מתוקה, משדרת משהו גם ...טהור מאוד, טוב, משהו עמוק, משהו מיוחד....קשה להסביר. -מה תאריך הלידה של דמות מס' 3?
13/9, איך אשכח
-האם לדמות מס' 4 יש פרסינגים?
אממ...היה לה בגבה... -כמה אחים/ות יש לדמות מס' 2?
אני יודעת על אחות אחת....אולי אני טועה... תודה לחן
שאלון מגניב. לילה טוב!

למעלה