שאלון ../images/Emo13.gif
שעת התחלה:
שם:
מתי התעוררת היום?
מה אכלת היום?
איפה היית בליל הסדר?
אתה שומר על כשרות?
אוהב מצות?
איך עבר עליך החופש?
מה עשית?
משעמם לך עכשיו?
מה התחביבים שלך?
למה אתה הכי מתגעגע?
ולמי אתה הכי מתגעגע?
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?
והאחרון שאיחלת לו?
למדת משהו בחופש הזה?
אתה אוהב את חג הפסח?
מה התיכנונים לזמן הקרוב?
החפץ הכי יקר לך:
הבן אדם הכי יקר לך:
אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:
מתי בפעם האחרונה....
דיברת עם מישהו שיחת נפש?
חיבקת מישהו?
נישקת מישהו?
התקשרת למישהו?
שלחת SMS?
נסעת באוטובוס:
נסעת עם אחד ההורים באוטו?
כתבת?
ראית טלוויזיה?
התכתבת באיסי/מסן?
רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?
התקלחת?
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? אשכנזים/מזרחים? בריכה/ים? הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: השיר שאני הכי אוהב בעולם: הזמר שאני הכי אוהב בעולם: הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: המקום שאני הכי אוהב בעולם: הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: אתרים מומלצים במחשב: יש לך קומונה/פורום/אתר? תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: כשאהיה גדול...: הדבר האחרון שאכלתי: הדבר האחרון ששתיתי: הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: האיש האחרון שצעקתי עליו: האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: האיש האחרון שישנתי אצלו: האיש האחרון שגיליתי לו סוד: האיש האחרון שחיבקתי: האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: עוד 10 שנים אני אהיה...: אני רוצה להתחתן בגיל...: אני רוצה לשרת בצבא_שנים(להשלים מס') אני רואה/לא רואה מונדיאל כי... הטלנובלה שהכי אהבתי(מכלול של טלנובלות)היא...: השחקן/ית שאני הכי אוהב היא...: המספר האהוב עליי הוא...: הצבע האהוב עליי הוא...: האדם שאני הכי אוהב הוא...: חברת הסלולרי שלי היא...: אני חושב שפוליטיקה זה...: ולעומת זאת מוזיקה זה...: את רוב פעולות היום אני עושה ביד..
ימין/שמאל-אלא אם כן יש לכם עוד יד) המחשב שאני נמצא בו כרגע ממוקם ב...: הצייר הכי טוב שהיה אי פעם הוא...: ארון הבגדים שלי בעיקר עמוס בצבע...: אחד החפצים המשונים שיש לי הוא...: המיטה שלי היא בגודל...: מס' אותיות השם שלי כולל שם המשפחה הוא...: שאלות.... ---------- יש לך פח בחדר? מה יש לך על דלת החדר? המקלדת שלך אלחוטית או רגילה? גר בוילה/פנטהאוז/בניין/בניין מסריח? מה השעה עכשיו? איך השאלון עכשיו? חלמת אי פעם להיות רופא/אסטרונאוט/עורך דין(בקיצור כל מה שאמא רוצה..?) מה החלום שלך לעתיד הקרוב? יש לך כובעים?אם כן באיזה צבע? אוהב קצר או ארוך(בבגדים,בגובה,בהכל...) יש לך זוג נעליים של פומה? שווה את הכסף לדעתך? יש לך כונן די.וי.די במחשב(הגיע הזמן שיהיה אם אין).? שיחקת פעם ג'י.טי.איי?נכון מששחק טוב?!?! מה השעה עכשיו? בן/בת??? איזה מזל אסטרולוגי אתה? יודעים מה המס' הנומרולוגי שלכם? מתגאים ביהדות? מהי הארץ הראשונה שאתם רוצים להיות בה,או הבאה? היית רוצה לעבור לגור במקום אחר,בארץ?,בחו,ל? כן/לא ------ סמים
סיגריות
פומה/אדידס/דיאדורה/נייקי
שיניים כמו של רונאלדיניו
כסף כמו של רונאלדיניו
שיער כמו של בקהאם
שרירים כמו של אבי ביטר
צבע כהה(לגוף)
צבע בהיר
שיניים תותבות
ניתוחי לייזר וכל הניתוחים הפלסטיים למיניהם
פרחות וערסים
וודקה