שאלון

שאלון ../images/Emo13.gif

שם: גיל: תגדיר את עצמך במילה אחת: איזה חיה היית בגלגול הקודם? החיה האהובה עלייך? מה החיה השנואה עלייך? מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מה האוכל האהוב עלייך? מה עדיף- עגבניה או מלפפון? חביתה או סושי? שוקולד חום או לבן? אופניים או קורקינט? אופנוע או מכונית? מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? מה השיר האחרון ששמעת? מה הספר האחרון שקראת? ממה אתה הכי מפחד? מה הכי מעצבן אותך? מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? אתה אוהב סופגניות? ולביבות? מה מקור השם חנוכה? כמה גלגלים יש לחד-אופן? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? מה השנוא עלייך? צופים או נוער לנוער? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? למה? כתובת הבלוג שלך? משהו טוב שקרה לך לאחרונה? חורף או קיץ? נעלי בית או ספורט? מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
זהו ^__________^

עונה../images/Emo9.gif

שם: אור גיל: 16 תגדיר את עצמך במילה אחת: חמודה איזה חיה היית בגלגול הקודם? לע דעת החיה האהובה עלייך? דולפין ופינגווין מה החיה השנואה עלייך? חרקים למינהם מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לע דעת מה האוכל האהוב עלייך? פסטה מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? לא טעמתי סושי שוקולד חום או לבן? לע משנה לי אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? דיברתי במסן מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? ימשיך לדברXB מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה הספר האחרון שקראת? בעל זבוב .. אני צריכה לעשות עליו עבודה
ממה אתה הכי מפחד? אלוהים ומוות מה הכי מעצבן אותך? שקרנים, פאקצות, ערסים, חשים, מתנשאים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? להדליק נרות?XB אתה אוהב סופגניות? כעע
ולביבות? לע ממש מה מקור השם חנוכה? בני ישראל חנו .. כאן .. אז במחובר זה כאילו חנוכה XB כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1?XB מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? לע ולע מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? אנגלית מה השנוא עלייך? מתמטיקה צופים או נוער לנוער? צופים אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? כע נראה לי למה? כי אני פעם לא אהבתי ת'שם שלי .. אבל עכשיו אני יותר מתחברת אליו .. מקבלת אותו .. וכבר התרגלתי
כתובת הבלוג שלך? אין משהו טוב שקרה לך לאחרונה? שיחה טובה
חורף או קיץ? קיץ נעלי בית או ספורט? ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
כוסון
מכוער
חנון
כוסון
שויצר
אוכל בוץXB
חמוד
הולך להקיא
פלוצר
תחמן
חמודד
מכוערר
שעון?
ארנב יוצא מכובעעD:
איזה גב שמן יש לו
אני רוצה אחדד
יאמיי
נחמד
כנ"לXB
אוףףףףף

shaharrr53

New member
ראשון.

שם:שחר גיל:13.6 תגדיר את עצמך במילה אחת:בסדר איזה חיה היית בגלגול הקודם? החיה האהובה עלייך?כלב מה החיה השנואה עלייך?אין מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?שחקן מה האוכל האהוב עלייך?ספגטי מה עדיף- עגבניה או מלפפון?עגבניה חביתה או סושי?חביתה שוקולד חום או לבן?חום אופניים או קורקינט?קורקינט אופנוע או מכונית?מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?עניתי על שאלון אחר מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לא יודע מה השיר האחרון ששמעת?טורן איט אגאין נראה לי מה הספר האחרון שקראת?מישהו לרוץ איתו ממה אתה הכי מפחד?לא יודע מה הכי מעצבן אותך?שקרנים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?להנות מהסופגניות אתה אוהב סופגניות?ברור ולביבות?כן מה מקור השם חנוכה?נו חח לא יודע כמה גלגלים יש לחד-אופן?2? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ג"ג מה השנוא עלייך?רטוריקה צופים או נוער לנוער?צופים אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?ליוסי נראה לי
למה?נשמע נחמד כתובת הבלוג שלך?אין משהו טוב שקרה לך לאחרונה?אין חורף או קיץ?חורף נעלי בית או ספורט?בית מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
הראל מויאל
פורים
חבול
סאות'פארק
חח אין
מכות
לשון
מגעיל
חנון
רשע
חם
אביאל
מעורר
ארנב
משה רבנו
רמבו
מקס ברנר
אדים
קיץ
א-ת זהו ^__________^

../images/Emo39.gif

שם:
לימור גיל:
19 תגדיר את עצמך במילה אחת:
נקבה. אבל לא מהסוג הסיסי הזה
איזה חיה היית בגלגול הקודם?
לא הייתי חיה בגלגול הקודם החיה האהובה עלייך?
כלב מה החיה השנואה עלייך?
קופים!!! מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?
שפית מצליחה שמגלגלת מליונים. מה האוכל האהוב עלייך?
סושי
מה עדיף- עגבניה או מלפפון?
עגבניה חביתה או סושי?
ברור שסושי!!! שוקולד חום או לבן?
חום אופניים או קורקינט?
אופניים אופנוע או מכונית?
מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?
הלכתי להביא עוגיות
מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?
לשתות מה השיר האחרון ששמעת?
Pantera - This Love מה הספר האחרון שקראת?
לא זוכרת. קראתי ספר מלפני מילון שנה. ממה אתה הכי מפחד?
למות לבד. ולמות בכללי מה הכי מעצבן אותך?
שרע לי. כשאין עם מי לדבר. שלא מבינים אותי מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?
לא יודעת. בטח אני אהיה בצבא או משהו אתה אוהב סופגניות?
כן
ולביבות?
מאוד
מה מקור השם חנוכה?
לא יודעת. אולי חנו-כאן כמה גלגלים יש לחד-אופן?
אחד? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?
כלום. כי גם ככה אני לא עושה(עשיתי) אף אחד מהם מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?
חח הכי פחות שנוא :) אנגלית מה השנוא עלייך?
כל השאר צופים או נוער לנוער?
לא הייתי באף אחד מהם. אז אני לא יודעת אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?
לא למה?
כי אני אוהבת את השם שלי כתובת הבלוג שלך? http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=limor1 משהו טוב שקרה לך לאחרונה?
לא קרה לי שום דבר טוב לאחרונה
חורף או קיץ?
חורף
נעלי בית או ספורט?
ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
אנטוניו בנדרס
מוקיון
אמיר פרץ
פראדה
אמיר פרץ חה!
אוחח
אמאלהה
הארי פוטר
חורף
מפלצת
יש לי בבית שעון דומה לזה
יום הולדת
חיפושית D:
חמוד
וניל. לא טעים!
טעים! זהו ^__________^
ישששש

mafakit

New member
עונה..!../images/Emo6.gif../images/Emo218.gif

שם:דרור גיל:14 תגדיר את עצמך במילה אחת:שתוקה איזה חיה היית בגלגול הקודם?מאיפה אני יודעת החיה האהובה עלייך?כלב מה החיה השנואה עלייך?מקקים למיניהם מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?כשתהיה גדול..כשתהיה גדוווווול מה 'תה רוצה להיות כשתהיה גדול...? שתהיה גדול...." מה האוכל האהוב עלייך?במבה מה עדיף- עגבניה או מלפפון?מלפפון חביתה או סושי?חביתה שוקולד חום או לבן?חום אופניים או קורקינט?אופניים אופנוע או מכונית?אופנוע
מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?חזרתי הביתה מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לטייל בפורומים.. מה השיר האחרון ששמעת?לונלי דיי.. של סיסטם.. מה הספר האחרון שקראת?משו מסדרת צמרמורת.. ממה אתה הכי מפחד?חושך..?
ומסרטי אימה..למרות שאני אוהבת..הם עושים לי מזה פחדים..XS מה הכי מעצבן אותך?אנשים שאוכלים ברעש.. דלת שנתרקת אבל לא נסגרת..היא פשוט פוגעת במשקוף ושוב ושוב ושוב.. אנשים שלא מוכנים להקשיב לדעות של אחרים.. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?אה..לאכול סופגיות..(..?) אתה אוהב סופגניות?מאוד ולביבות?פחות..אבל גם מה מקור השם חנוכה?בחנוכייה..? כמה גלגלים יש לחד-אופן?אחד..? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ערבית ואנגלית..[אני מצטיינת..^_^] מה השנוא עלייך?הסטוריה לשון גיאוגרפיה.. צופים או נוער לנוער?אפחד.. אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?לא למה?טוב לי עם השם שלי..D: כתובת הבלוג שלך?אין משהו טוב שקרה לך לאחרונה?ת"א.. חופש גדול.. יוצאת עם חברים..אחותי קנתה אופנוע.. חורף או קיץ?חורף נעלי בית או ספורט?ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
זורו
ליצן
טמבל
שטן
שפם
בוקס [האמת הוא נראה כאילו הוא אכל שוקולד..]
מרובע
קר
ציקלופ..
שעון
קסם
חיפושית
כלב
גלידה
שוקו
קפה
אוףף זהו ^__________^

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifשאלון שדורש השקעה להעתיק אותו D:

שם: שיר ^^ גיל: 14 :) תגדיר את עצמך במילה אחת: היפר! (כהההה כמו הקבוצה.
) איזה חיה היית בגלגול הקודם? ממממממממ.. כלב. בטוח D: החיה האהובה עלייך? כולן
מה החיה השנואה עלייך? ג'וקים חרקים וכאלה... :\ מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? מממממ אולי וטרינרית...? מה האוכל האהוב עלייך? יש המון. אני אוהבת אוכל!
מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפלפון. חביתה או סושי? חביתה, עם בצל
שוקולד חום או לבן? חווווווום
אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית. אופנוע זו דרך ישירה למוות. מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? הייתי בבריכה עם משפחה.... בריכה בחצר. מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לחזור לשם... מה השיר האחרון ששמעת? מממ זה היה מזמן >< אבל זמזמתי את "לראות את האור" של אפרת גוש. מה הספר האחרון שקראת? נערת האומה, משהו כזה. ממה אתה הכי מפחד? מהמוות. אבל כשאני אגיע אליו, אני לא ארגיש כלום... סביר להניח מה הכי מעצבן אותך? אנוכיות. למרות שלפעמים גם אני כזו, כולם כאלו. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? להגיד: "יו~ שנה לתאונה" ולבלות המוןהמון עם המשפחה. [: אתה אוהב סופגניות? יאפ
ולביבות? אהאה :) מה מקור השם חנוכה? מממממ. מחנוכייה או משהו? כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1. מה זה פה מבחן?
מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות. פחות ציון בתעודה
ואפשר להעזר באנשים
מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? ערבית, אהוב עליי. D: מה השנוא עלייך? מתמטיקה.
צופים או נוער לנוער? השמו"צ! מה זה נוער לנוער ? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא. למה? אני מאוד אוהבת את השם שלי, הוא מתאים לי. כתובת הבלוג שלך? אין לי בלוג, תשמעו לי ואל תעשו אחד כזה! משהו טוב שקרה לך לאחרונה? מממ.. החג קן? חורף או קיץ? לא יודעת נו. ;; נעלי בית או ספורט? נעלי בית D: מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
- גנב O:
- פורים O:
- ישראל!
- משהו רע :(
- @#$% .. שונאת לראות את האייקון הזה!
- משהו שאף פעם לא השתמשתי בו Oם
- לשון O:
- כנראה שמשהו מגעיל קרה!
- יואב מח2! O:
- נקמה
- חורף
- טל.. (קרייזיפינגווין. זה המאומץ שלה D:)
- בוקר
- ארנב O:
-
זהו ^__________^

I L O V E MCR

New member
הייר איי קאם:}../images/Emo129.gif

שם: נעוש:] גיל:13 תגדיר את עצמך במילה אחת:הבלה!:] איזה חיה היית בגלגול הקודם?נראה לי חתול:] החיה האהובה עלייך?חתול ונמר מה החיה השנואה עלייך?קיפוד ים מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?משו במוזיקה מה האוכל האהוב עלייך?גלידה:] מה עדיף- עגבניה או מלפפון?עגבניה חביתה או סושי?סושיי שוקולד חום או לבן?לבן אופניים או קורקינט?אופנים אופנוע או מכונית?מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?העתקתי אותו ושמתי מוזיקה מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לשיר בגד ים מה השיר האחרון ששמעת?אני שומעתת עכשיו את All I want for Christmas is you
מה הספר האחרון שקראת?נא ממה אתה הכי מפחד?להשאר לבד:[ מה הכי מעצבן אותך?צבועים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?יש לי יומלדת אתה אוהב סופגניות?יא ולביבות?לא מה מקור השם חנוכה?חנו - כ"ה אתם יכולים לשאול אותי כ"ה זה התאריף העיברי שלי כמה גלגלים יש לחד-אופן?1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?ספורט מה השנוא עלייך?תנ"ך צופים או נוער לנוער?מה? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?כה למה?לא יודעת. למשהו אמריקאי כתובת הבלוג שלך?אין לי משהו טוב שקרה לך לאחרונה?נממ..חברות:} חורף או קיץ?חורף נעלי בית או ספורט?נעלי בית-יש לי של פרה,טוויטי,אי אה ,של נעלים הולנדיות וכלב ורוד כזה מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
פורץ!
אמל'ה!
חמוד
ע' חברה שליXP
אוכל:}
מסכן
איזה קוקי
קיא
חננה
הו
קרטיב
נויקה -היא המציאה טרול מגניב
בוקר
הבובה שלי
נוזיווז -המבין יבין
וניל
חורף
אבא
אוכל?! חחחח זהו ^__________^ היה נחמדי ":]

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gifעונה.

שם: נוגה גיל: 14 תגדיר את עצמך במילה אחת: לאדעת איזה חיה היית בגלגול הקודם? חתול :] החיה האהובה עלייך? חתול. מה החיה השנואה עלייך? לא דעת... אין מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? גדולה מה האוכל האהוב עלייך? פופקורן :/ מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? חום אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? אממ.. אכלתי. מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? אשלח אותו מה השיר האחרון ששמעת? דני מכור לבמבה/ביט 69 (אני עכשיו שומעת אותו)
מה הספר האחרון שקראת? הרמת מסך/ליאת רוטנר ממה אתה הכי מפחד? שמישו קרוב ימות.. מה הכי מעצבן אותך? אחותי מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לאכול לביבות אתה אוהב סופגניות? קצת ולביבות? כעע מה מקור השם חנוכה? נו, כולם מכירים את הסיפור. לא אספר אותו שוב. כמה גלגלים יש לחד-אופן? אחד מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים ? עבודות, אני חושבת :/ מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? מתמטיקה מה השנוא עלייך? מדע, תנ"ך צופים או נוער לנוער? מזה נוער לנוער ? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? כע למה? כי.. ככה. ו... ל... לירי
כתובת הבלוג שלך? www.israblog.co.il/296261 משהו טוב שקרה לך לאחרונה? שרק 3. חורף או קיץ? קיץ נעלי בית או ספורט? לא דעת מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
זורו
יומולדת
כחולבן
שטן P:
שפם.
לכלוך :/
נהנה בננה
ברררר
המורה שלי למחשבים [?]
רוע
קררררר
טרול.
זמן
הא ! קסם !
חיפושית
ליאו
גלידה
שתיה חמה
קפה
עוף (בלעכס) זהו ^___________^ יום טוב ושבת שלום.

אתה רוקד וזז ומתנהג כמו איזה סופרסטאר!

אורד וזז כאילו אין לך מחר! מחררררר שם:מירב. גיל:14 תגדיר את עצמך במילה אחת:נשמה איזה חיה היית בגלגול הקודם?גמל החיה האהובה עלייך?כלב מה החיה השנואה עלייך?חתול מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?אולי פסיכוליגית, פסיכיאטרית, שפית, קונדיטורית. מה האוכל האהוב עלייך?מנה חמה מה עדיף- עגבניה או מלפפון?מלפפון חביתה או סושי?חביתה שוקולד חום או לבן?לבן אופניים או קורקינט?אופניים אופנוע או מכונית?מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?קמתי מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?לבדוק אם יש חדש בשירא. מה השיר האחרון ששמעת?מממ לטינוס XD מה הספר האחרון שקראת?מישהו ממה אתה הכי מפחד?לביות לגמרי לבד ומוות של קרובים מה הכי מעצבן אותך?טיפשות, אטימות מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?חנוכה יש זמן אתה אוהב סופגניות?לא ככ ולביבות?כן! מה מקור השם חנוכה?ההסבר הפשוט למקור שמם של ימי החנוכה הוא חנוכה מלשון חנוכת המזבח. הסבר אחר אומר חנוכה = חנו כ"ה, כלומר בכ"ה בחודש חנו ישראל מאויביהם. רמז נוסף מצוי בשם החג (ע"פ ר"ת): ח (8) נרות והלכה כבית הלל (שבלילה הראשון מדליק נר אחד, ובכל לילה מוסיף והולך). שם נוסף לימים הללו, מקובל פחות, הוא "חג האוּרים" שאותו תיעד לראשונה ההיסטוריון יוסף בן מתתיהו. כןכן אני כתבתי את זה. כמה גלגלים יש לחד-אופן?1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?מבחנים מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?חינוך מה השנוא עלייך?היסטוריה. צופים או נוער לנוער?מזה נוער לנוער? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?ממ לא למה? כתובת הבלוג שלך?294846 משהו טוב שקרה לך לאחרונה?מממ ים חורף או קיץ?אמצע נעלי בית או ספורט?בית מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
אני טורו מפוצץ בדינרו
מפחיד
טמבל?
רע
מוטי
אי
?
לא זוכרת מזה
גם זה לא זוכרת
גם את זה אני לא זוכרת
ברר
ירוק
אני רעבה
ווואו
חמוד
יאמ
חמוד
ברר
נאמ
ואוו

אני אענה על חלק../images/Emo15.gif../images/Emo141.gif

אין מה לעשות בינתיים חח עד האוכל לפחות
שם: נוֹמי גיל: 22 תגדיר את עצמך במילה אחת: מורכבת? החיה האהובה עלייך? כלב מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? יוצרת מה האוכל האהוב עלייך? שניצל ופירה מה עדיף- עגבניה או מלפפון? שניהם חביתה או סושי? סושי שוקולד חום או לבן? חום אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? כעיקרון מכונית אם אפשר מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? חיפשתי שאלון לענות עליו
מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? תלוי אם יהיה כבר אוכל מה השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת האמת, משהו של ה'50-'60 שבדקתי בשביל אבא מה הספר האחרון שקראת? עדיין קוראת, "אידיוט" של דוסטויבסקי מה הכי מעצבן אותך? שקרים, בוגדנות, חוסר סובלנות וכד' מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לבלות עם המשפחה וכו' אתה אוהב סופגניות? יאפ ולביבות? ממ יחסית, האמת שלא אכלתי כבר הרבה זמן מה מקור השם חנוכה? ממ מהמילה "חניכה"? חנוכת בית המקדש?
מה אני אגיד לכם, אני לא עד כדי כך בקיאה כמה גלגלים יש לחד-אופן? אה... אחד?
מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? ספרות
אפשר להגיד גם אהוב חח מה השנוא עלייך? כלכלה צופים או נוער לנוער? אין לי ניסיון עם 'נוער לנוער' אבל זה נשמע מעניין אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? ממ לא נראה לי למה? התרגלתי לשלי, השלמתי איתו ו... זהו חורף או קיץ? סתיו ואביב נעלי בית או ספורט? ספורט... למרות שלאחרונה דווקא הצלחתי להתמיד בעניין נעלי הבית, אני מצליחה שלא ללכת יחפה

mad eye rejy

New member
גמני

שם:רוני גיל:כמעט 14 תגדיר את עצמך במילה אחת:מעניינת המ... איזה חיה היית בגלגול הקודם?:כלב החיה האהובה עלייך?:כלב מה החיה השנואה עלייך?:יתוש מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול?:סופרת מה האוכל האהוב עלייך?:סטייק עסיסי מה עדיף- עגבניה או מלפפון?:עגבנייה כמובן חביתה או סושי?:סושי! שוקולד חום או לבן?:הממ...חלב אופניים או קורקינט?:אופניים,ברור אופנוע או מכונית?:מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון?:בדקתי תגובות בבלוג מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו?:אכנס לפורום פאנפיקים ופאנארטים מה השיר האחרון ששמעת?:BEST DAY OF MY LIFE מה הספר האחרון שקראת?:מקומאחר ממה אתה הכי מפחד?:? מה הכי מעצבן אותך?:המון דברים מה אתה רוצה לעשות בחנוכה?:סקי אתה אוהב סופגניות?:בטח ולביבות?:מאוד מה מקור השם חנוכה?:? כמה גלגלים יש לחד-אופן?:המ...68? מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים?:עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר?:אנגלית מה השנוא עלייך?:תנ"ך!! צופים או נוער לנוער?:צופים(?) אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו?:לאאא...רוני זה שם יפה למה?:כי רוני זה שם יפה! כתובת הבלוג שלך?:blog.tapuz.co.il/rejy משהו טוב שקרה לך לאחרונה?:קניתי 3 סרטים בטאואר רקורדס :) חורף או קיץ?:חורף!! נעלי בית או ספורט?:נעל"ב מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
-המממ...סצנת הנשף בסיפור סינדרלה!!
-הפחד הפתולוגי של קרמר מליצנים!!חחחחחחח המ. יש לי בעיה במחשב. הוא לא מעלה לי יותר אייקונים. נו טוב,אז זהו.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שם: סתיו גיל: 14 תגדיר את עצמך במילה אחת: במילה אחת זה קשה. איזה חיה היית בגלגול הקודם? לא מאמינה החיה האהובה עלייך? ארנב מה החיה השנואה עלייך? חתולים, ומעדיפה להתרחק גם מכלבים שנוהגים לנבוח. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לא יודעת. מה האוכל האהוב עלייך? משהו טעים. מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? לא טעמתי סושי. שוקולד חום או לבן? חלב (חום) אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? מכונית מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? ראיתי איך פגשתי את אמא, ובדקתי ציטוטים בwikiquote מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לא יודעת, אגלוש בפורום מוניקס סקס? מה השיר האחרון ששמעת? על הרצפה של מוניקס סקס, בהופעה D: מה הספר האחרון שקראת? לא יודעת>< ממה אתה הכי מפחד? הכי? לא יודעת, אני מפחדת מהרבה דברים, אבל אין מקום ראשון. מה הכי מעצבן אותך? אנשים שחושבים שיש להם זכות לקטוע ולחקות דברים של אנשים אחרים, מפני שמה שהם רוצים להגיד יותר חשוב. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? חנוכה? אתה אוהב סופגניות? לא ולביבות? כן מה מקור השם חנוכה? חנוכת בית המקדש, אחרי שטיהרו אותו בכל הפסלים היווניים ששמו שם (היוונים משום מהXD) כמה גלגלים יש לחד-אופן? אחד מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? לא יודעת מה השנוא עלייך? צופים או נוער לנוער? לא בשום תנועה אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? לא למה? ככה כתובת הבלוג שלך? אין משהו טוב שקרה לך לאחרונה? הופעה של מוניקה סקס חורף או קיץ? אביב נעלי בית או ספורט? לא יודעת מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?: אין לי כח לאייקונים.

דנטל

New member
אייקונים

שם: דנה גיל: 34 תגדיר את עצמך במילה אחת: עצבנית איזה חיה היית בגלגול הקודם? חתול החיה האהובה עלייך? חתולים מה החיה השנואה עלייך? ג'וקים מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? אותו דבר מה האוכל האהוב עלייך? בשר מה עדיף- עגבניה או מלפפון? מלפפון חביתה או סושי? חביתה שוקולד חום או לבן? חום אופניים או קורקינט? אופניים אופנוע או מכונית? אופנוע מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? קראתי מסר מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? לענות על המסר מה השיר האחרון ששמעת? משהו של ריי צ'ארלס מה הספר האחרון שקראת? המקלדת ממה אתה הכי מפחד? ג'וקים מה הכי מעצבן אותך? טמטום מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? לאכול סופגניות אתה אוהב סופגניות? מאוד ולביבות? מאוד מאוד מה מקור השם חנוכה? חנו בכ"ה כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1 מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? מבחנים מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? לשון מה השנוא עלייך? היסטוריה צופים או נוער לנוער? לא יודעת מה זה נוער לנוער אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? יש לי אפשרות למה? דנטל כתובת הבלוג שלך? http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=maditi משהו טוב שקרה לך לאחרונה? ראיתי דיג'יי שאני מתה עליו חורף או קיץ? קיץ נעלי בית או ספורט? ספורט מה הדבר הראשון שעולה לך בראש שאתה רואה את האיקונים הבאים?:
זורו
ליצן
טמבל
שטן
שפם
בוקס
לשון
ירוק
משקפיים
להכנס במישהו
קר
טרול
שעון
קסם
באג
כלב
גלידה
שוקו
קפה
אופטופיק נו, מה כבר יכול לעלות לי בראש?

sweet shir

New member
בלי האייקונים כי אין לי כוח~

שם: שיר. גיל: 14 וחצי. תגדיר את עצמך במילה אחת: רועשת. איזה חיה היית בגלגול הקודם? לודעתX: החיה האהובה עלייך? אין. מה החיה השנואה עלייך? ג'וקים. מה אתה רוצה להיות כשתיהיה גדול? לודעת~ מה האוכל האהוב עלייך? הכל חח מה עדיף- עגבניה או מלפפון? עגבניה3> חביתה או סושי? חביתה~ שוקולד חום או לבן? חלבD: אופניים או קורקינט? אופניים. אופנוע או מכונית? מכוניתP: מה הדבר האחרון שעשית לפני שענית על השאלון? אכלתי שוגי גו XD מה הדבר הראשון שאתה עומד לעשות כשתגמור אותו? אראה את פרק 408 של מגרש ביתי חחח מה השיר האחרון ששמעת? משהו במגרש ביתי חח מה הספר האחרון שקראת? בראש של גידון >< ממה אתה הכי מפחד? הרבה דבריםP: מה הכי מעצבן אותך? הרבה דברים. מה אתה רוצה לעשות בחנוכה? חחח לודעת, זה בעוד חצי שנהXD אתה אוהב סופגניות? כה ולביבות? לא ממש מה מקור השם חנוכה? שעשו חנוכת בית לבית המקדשP: כמה גלגלים יש לחד-אופן? 1? >< מה אתה מעדיף- עבודות או מבחנים? עבודות~ מה המקצוע הכי-פחות-שנוא עלייך בבצפר? אנגלית מה השנוא עלייך? כל השאר צופים או נוער לנוער? האע? אם הייתה לך אפשרות לשנות את השם, היית משנה אותו? שלי? לא למה? ככה כתובת הבלוג שלך? אנלי כוח משהו טוב שקרה לך לאחרונה? משלחת לגרמניהD: חורף או קיץ? לא משנה נעלי בית או ספורט? נעלי בית

למעלה