שאלון!

• פותח הנושא sn22
  • פורסם בתאריך

sn22

New member
שאלון! ../images/Emo13.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo9.gif

1. שם?: 2. גיל?: 3. עולה לכיתה?: 4. מקצוע מועדף בבית ספר?: 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: 7. שיר אהוב?: 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: 9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: 11. חיה אהובה?: 12. יש לך אותה?: 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: 14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת? 15. אם כן למה? ואם לא למה?:

sn22

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

1. שם?: שלומי 2. גיל?: עוד מעט 14 3. עולה לכיתה?: ט' 4. מקצוע מועדף בבית ספר?: אממממ 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: "וידוי" של מרינה מקסימיליאן בלומין 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: "וידוי" של מרינה מקסימיליאן בלומין
7. שיר אהוב?: ואייי יש הרבה 8. מועמד/מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: כולם שם טובים אבל מרינה מקסימיליאן בלומין 9. אתה/את תצביע/תצביעי לו/לה?: אולי 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: הכל 11. חיה אהובה?: חתול 12. יש לך אותה?: כן 2 חתולים 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: מקירים את זה שאתם עומדים ליד הסלום ומעבירים ערוצים על השלט, אתם מוצאים את מה שרציתם לראות ואז אתם זורקים את השלט על הסלון הוא קופץ ונופל על הרצפה והדבר הזה של הבטריות נפתח והבטריות נופלות?
14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת? כן!
15. אם כן למה? ואם לא למה?: ככה

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאם תפגוש שם ילדה אחת..

אבל הסיכויים קלושים אבל לא נורא XD. אם תפגוש ילדה אחת עם שיער חום כזה שקוראים לה טל תמסור לה ד"ש ממני
. חעחע. אני רעה , הברזתי לה
. היא איימה עליי שאם אני לא יבוא איתה היא לא הייתה יודעת מה לעשות לי . :|

../images/Emo205.gif

1. שם?: רעות 2. גיל?: 15 וחצי:) 3. עולה לכיתה?: י' 4. מקצוע מועדף בבית ספר?: כלום:p 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: נממ פתאום באנו ניראלי:| 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: לא זוכרת:p 7. שיר אהוב?: נממ לא ד'עת:p 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: לא רואה ת'בולשיט הזה
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: ^ 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת:^ 11. חיה אהובה?: כלב:) 12. יש לך אותה?: לא:( 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: נממ חלמתי על צורי
14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת? לא
15. אם כן למה? ואם לא למה?: ככה

bathen14

New member
עונה ../images/Emo163.gif

1. שם?:בתחן 2. גיל?:14 3. עולה לכיתה?:ט' 4. מקצוע מועדף בבית ספר?:עיברית [לא למדנו את זה...המורה לא הגיע וגם כשהיא הגיעה אז לא למדנו..] 5. השיר הראשון ששמעתי היום?:השיר ששלומי שר בכוכב נולד.. 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?:השיר השלישי ששלומי שר בכוכב נולד
7. שיר אהוב?:אין... 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?:שלומי.. 9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?:לא 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת:כמעט את הכל 11. חיה אהובה?:אין... 12. יש לך אותה?:חח את האין? כן 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה:לא קרו לי מיקרים מוזרים לאחרונה 14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת?לא 15. אם כן למה? ואם לא למה?:אין לי מה לחפש שם..ובטח יהיה חנוק באנשים

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif :):)

1. שם?: נופרי :) 2. גיל?: עודמעט 14 3. עולה לכיתה?: ט' :( 4. מקצוע מועדף בבית ספר?:
יאק ביצפר#@@# 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: 'הגברים בוכים בלילה-שלומי בראל
[ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההווווא בגממממממממממממממממממממממממר32!&^%#)*#$@!~%%&@!
] 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: עכשיו- בצילו של יום קחץ- שלומי בראל [
|מארוהב|
\כתר|
WQE$R@$%] 7. שיר אהוב?: כרגע? כל הביצועים ל שלומי מכ"נ
8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?:
כאילו שעוד לא קלטתם עדיין
ש ל ו מ י ב ר א ל ! @!#@%
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: ברור שכן, הוא חייב לזכות :)
10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: הממ, כ ל הביצועים שלו מדהימים, אבל הכי אהבתי מכולם את 'אהבה בוערת' הגברים בוכים בלילה, ולהשתטות לפעמים, אבל כל הביצועים מדהימים! 11. חיה אהובה?: - 12. יש לך אותה?: נופ.. 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה:
או-אה.. כל השבת
15. אם כן למה? ואם לא למה?: כי אמא לא תסכים לי לישון 3 ימים בחוף :|

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif וגם את 'אינני יכול' ו-'ילד אסור ילד מות

**'ילד אסור ילד מותר' אעא, נו הכל, בקיצורכ@!

adidasabc

New member
עונה:

1. שם?: עדי
2. גיל?: 15
3. עולה לכיתה?: י'
4. מקצוע מועדף בבית ספר?: ספרות
5. השיר הראשון ששמעתי היום?: לא זוכר
6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: השיר של שלומי ב"כוכב נולד"
7. שיר אהוב?: --
8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: בועז ושלומי (מעדיף אותם על מרינה)
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: מה זה ו*לה?
10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: "איזו מין ילדה" - עדי אולמנסקי
11. חיה אהובה?: חתול
12. יש לך אותה?: ברור!
13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: תפסתי את החתולה שלי מקפצת על גגות השכונה
15. אם כן למה? ואם לא למה?: כיא ני עצלן ואני אראה את זה ביית

adidasabc

New member
../images/Emo122.gif אוי אני סתום ../images/Emo13.gif אז תיקון לשאלה 9,

נראה בגמר, אולי לאחד מהם.

ילד רע 16

New member
עונה:

1. שם?: עדן 2. גיל?: 16 3. עולה לכיתה?: י"א 4. מקצוע מועדף בבית ספר?: ספרות, מתמטיקה 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: לא שמעתי 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: לא שמעתי 7. שיר אהוב?: "היא יודעת" 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?:ניננננט. חח סתם לא. ממ"ב 9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: לא, אני אף פעם לא מצביע 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: "וידוי" 11. חיה אהובה?: דג 12. יש לך אותה?: לא
13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: קרו הרבה 14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת?לא 15. אם כן למה? ואם לא למה?:לא-כי לא בתכנון,ולא בא לי,ואין לי כח,ואין לי עם מי ללכת.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifעכשיו אני אהיה רצינית P:

1. שם?:לאה D:
2. גיל?:13 וכמעט חודשיים
3. עולה לכיתה?:ח'.
4. מקצוע מועדף בבית ספר?:הואו. המ. ספורט
5. השיר הראשון ששמעתי היום?:עוד לא הספקתי
6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?:...
7. שיר אהוב?:יש המון
8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?:שלומיי
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?:לא XD.
10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת:להשתטות לפעמים , עאאע. אני כ"כ אוהבת תשיר הזה
11. חיה אהובה?:חמוס XD , ארנב , כלב
12. יש לך אותה?:לא XD
13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה:המ. שומדבר
14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת?הייתי אמורה ללכת P: בסוף החלטתי שאני שונאת להיות מחוץ לבית 3 ימים
15. אם כן למה? ואם לא למה?:כתבתי למעלה XD.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהודגש באמצעות

עצמי ! מהואהא P:

Yarinv

New member
עונה

1. שם?: ירין 2. גיל?: 15 ו-5 חודשים 3. עולה לכיתה?: י' 4. מקצוע מועדף בבית ספר?: לא זוכר 5. השיר הראשון ששמעתי היום?: שיר מערוץ הופ
מה לעשות שאחותי הקטנה צופה בו בסלון. 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: כנ"ל 7. שיר אהוב?: אין ספציפי 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: מארינה
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: לא, אני סומך על שאר המעריצים 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: כולם 11. חיה אהובה?: כלבים קטנים ומתוקים 12. יש לך אותה?: לא 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: חלומות מאוד מוזרים בימים האחרונים 14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת? לא 15. אם כן למה? ואם לא למה?: כי זה לא מעניין אותי, אני מעדיף לראת את הגמר בבית שלי, בטלוויזיה, עם המזגן שלי, עם השירותים שלי (נו, יש הרבה פרסומות...), בנוחיות שלי - הכי טוב! יום נהדר, אנשים!

עונה

. שם?:מיטל 2. גיל?:13 3. עולה לכיתה?:ח' 4. מקצוע מועדף בבית ספר?:ספרות 5. השיר הראשון ששמעתי היום?:Blondie - One Way Or Another 6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?:Blondie - One Way Or Another 7. שיר אהוב?:Blondie - One Way Or Another 8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?:שלומי 9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?:אולי... 10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת:'איני יכול' 11. חיה אהובה?:כלב 12. יש לך אותה?:לא 13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה:בלעתי מסטיק 14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת?לא 15. אם כן למה? ואם לא למה?:כי אני רואה מהסלון

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifעונה!..!..!

1. שם?: ניצן.
2. גיל?:16.
3. עולה לכיתה?: י"א
4. מקצוע מועדף בבית ספר?: כימיה.
5. השיר הראשון ששמעתי היום?: הרגע התעוררתי!
6. השיר האחרון ששמעתי עד עכשיו?: כלום.
7. שיר אהוב?: יש כמה של סינרגיה.
8. מועמד*מעומדת אהוב ב"כוכב נולד"?: שלומי בראל!
9. אתה/את תצביע/תצביעי לו*לה?: כן, אבל לא יותר מדי.
10. השיר שהמועמד/מעומדת שבחרת שר/שרה ואתה/את הכי אהבת: אני לא זוכר את כולם, אבל אהבתי את "להשתטות לפעמים" (בואי לרכב איתי על גב הקשת בענן!).
11. חיה אהובה?: לא יודע.
12. יש לך אותה?: לא.
13. מקרה מוזר שקרה לך לאחרונה: גיליתי שאני יכול לעצור את הדלת שלי בזמן שהיא בתנועה
, מישהו אמר נפילים?
14. את/אתה הולך/הולכת לווליום כנרת? לא.
15. אם כן למה? ואם לא למה?: כי הדבר האחרון שאני רוצה זה להידחס עם עוד 400,000 אנשים, לראות שתי נקודות על הבמה שאמורות להיות הזמרים, ועוד במרחק רב מהבית שלי.
לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה