שאלון

Three Minutes

New member
שאלון ../images/Emo129.gif

עשיתי אותו עם חברה
כללי- שם: גיל: מין [זכר\נקבה, סוטים!]: מידת נעליים: מאכל אהוב: משקה אהוב: ספר אהוב: צבע אהוב: סרט אהוב: צלצול בפלאפון: לבוש- נעליים מועדפות: מכנסיים\חצאית\שמלה: תחתונים\בוקסר\חוטיני: גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: כפפות\צעיף: ספורטיבי\אלגנטי: מוזיקה- זמר\ת מועדף: להקה מועדפת: פסקול אהוב: שיר מועדף: כלי נגינה מועדף: קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: מתי פעם אחרונה..- התקלחת: חפפת שיער: צחצחת שיניים: התחבקת: צילמת תמונה: צילמו אותך:

NiKi†a

New member
אני עונה ../images/Emo9.gif

כללי- שם: שירן גיל: 16 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 39-40 מאכל אהוב: ספגטי ושניצל! משקה אהוב: קולה ספר אהוב: יש הרבה צבע אהוב: שחור, כתום, כחול.. סרט אהוב: הצילצול, קיוב, מוצאים את נמו :], שודדי הקאריבים, פרוייקט המכשפה מבלייר, שר הטבעות.. צלצול בפלאפון: Megadeth - Symphony of Destruction לבוש- נעליים מועדפות: ואנס מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיות וטי-שירט. כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: תלוי במצב מוזיקה- זמר\ת מועדף: מת'יו בלאמי להקה מועדפת: מיוז פסקול אהוב: רקואים לחלום שיר מועדף: יש המון כלי נגינה מועדף: גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: קלאסית וחשמלית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בערב חפפת שיער: אתמול בערב צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: לפני כמה ימים נראה לי צילמת תמונה: ממזמן צילמו אותך: יום שני שעבר

Three Minutes

New member
אני אענה../images/Emo3.gif ../images/Emo129.gif

כללי- שם: נגה. גיל: 13. מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה. מידת נעליים : 38-39. מאכל אהוב: פיצה, פסטה.. כלמיני
משקה אהוב: מיצתפוזים. ספר אהוב: למרות שרק התחלתי, הוא ממשמגניב.. האיש שאכל את ה-747 צבע אהוב: שחור, כחול, ירוק.. סרט אהוב: כלמיני של דיסני ו- Rocky horror picture show. צלצול בפלאפון: אוה. 'מכיר אותו' של יוני בלוך, 'ליפול' של היהודים. לבוש- נעליים מועדפות: אולסטאר
מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים. תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים או בוקסר
גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: סבא וגזורה. וגופיה פחות אבל גם פסדר. כפפות\צעיף: צעיף. ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי. מוזיקה- זמר\ת מועדף: יוניבלוך אני מניחה. להקה מועדפת: מופע הארנבות של ד"ר קספר. פסקול אהוב: של Rocky horror picture show שיר מועדף: אוה. כלי נגינה מועדף: גיטרה, תופים. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית. מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול. חפפת שיער: לא זוכרת
צחצחת שיניים: היום בבוקר. התחבקת: היום בצהריים. צילמת תמונה: ביום שלישי. צילמו אותך: כנ"ל.

figure

New member
Worship Me

כללי- שם: נעמה גיל: 14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נעמה. זה מין שלם. מידת נעליים: 41 מאכל אהוב: מרק עגבניות עם אורז משקה אהוב: חלב ספר אהוב: Ender's Game צבע אהוב: כחול סרט אהוב: אמממ... :S לוידעת צלצול בפלאפון: טררינג. טררינג. לבוש- נעליים מועדפות: פלטפורמז מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: טי. כפפות\צעיף: כפפות ספורטיבי\אלגנטי: אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף: אלכס בנד להקה מועדפת: קולדפליי פסקול אהוב: שרק שיר מועדף: wind - akeboshi כלי נגינה מועדף: חליל צד. אבל אני לא מסוגלת לנגן על אחד. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: קלאסית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בערב חפפת שיער: אתמול בערב צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: לפני חצי שעה, כשאמא שלי חזרה הביתה. צילמת תמונה: הרבה זמן צילמו אותך: בנר אחרון של חנוכה

התשובות שלי [חדשה פה :]

כללי- שם: רוז גיל: 14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 38-39 מאכל אהוב: תפוחי אדמה משקה אהוב: מים ספר אהוב: "תקוות גדולות"- צ'ארלס דיקנס צבע אהוב: כחול, שחור סרט אהוב: כרגע "בנג, בנג אתה מת" צלצול בפלאפון: seasons in the sun לבוש- נעליים מועדפות: אולסטאר מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף: יש מלא.. דניאל סלומון להקה מועדפת: ווסטלייף, מקפליי, דה ראסמוס, פסקול אהוב: ממ שישי הפוך שיר מועדף: כרגע- "לב מפלסטיק"- שייגעצ כלי נגינה מועדף: פסנתר, אבל גם גיטרה ותופים קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: אקוסטית
מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול חפפת שיער: יום שישי צחצחת שיניים: היום בצהריים
התחבקת: היום צילמת תמונה: לפני שבוע צילמו אותך: יום ראשון שעבר

../images/Emo9.gif

כללי- שם: קוקה גיל: 17 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: חחח. נ מידת נעליים: אמ.. 40 נראה לי מאכל אהוב: פיצה וספגטי משקה אהוב: לימונדה וספרייט ספר אהוב: ציפורים מתות בסתר, עשרה כושים קטנים צבע אהוב: תכלת סרט אהוב: זכרונות מן העבר, כרמן צלצול בפלאפון: אלאדין לבוש- נעליים מועדפות: הנעלי ספורט שלי מכנסיים\חצאית\שמלה: ..מה שבא תחתונים\בוקסר\חוטיני: ..גם מה שבא גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה כפפות\צעיף: שניהם [קררר לי
] ספורטיבי\אלגנטי: ספורט אלגנט מוזיקה- זמר\ת מועדף: דידו להקה מועדפת: אוונסנס, רד הוט, ליקין פארק פסקול אהוב: ..? שיר מועדף: יש הרבה. אין לי כוח לפרט
כלי נגינה מועדף: סקסופון [הסקסופון שלי
] קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: אקוסטית ו/או חשמלית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: לפני שעתיים חפפת שיער: לפני שעתיים צחצחת שיניים: בבוקר התחבקת: אה... לפני ההסעות, נו צילמת תמונה: אתמול צילמו אותך: .....................צילמו אותי מתישהו?

noooga

New member
../images/Emo60.gif

כללי- שם: נגה (יאו יאו יאו) גיל: 14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: סוטים מידת נעליים: זה משתנה... כל נעל והמידה שלה מאכל אהוב: סלט משקה אהוב: קולה ספר אהוב: אין כל כך צבע אהוב: שחור סרט אהוב: כנפיים שבורות צלצול בפלאפון: משהו מסכן לבוש- נעליים מועדפות: שכחתי איך קוראים להן... נו, זה מוכר כזה מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: לפעמים ככה ולפעמים ככה (תלוי במצב רוח
) מוזיקה- זמר\ת מועדף: שרון הולצמן להקה מועדפת: יציאת חרום פסקול אהוב: לא יודעת שיר מועדף: "לא לבד" כלי נגינה מועדף: תופים קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: לא מנגנת על כלום אבל חשמלית זה יפה
מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול חפפת שיער: אתמול צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: אתמול צילמת תמונה: ביום שישי צילמו אותך: כנ"ל

goblinit12

New member
חדשה פה...

כללי- שם:אלונה גיל:14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:39 מאכל אהוב:פיצה משקה אהוב:קפה ספר אהוב:יש הרבה צבע אהוב:שחור ואדום סרט אהוב:סיפורו של ויל האנטינג צלצול בפלאפון:AHA- take me on לבוש- נעליים מועדפות:אולסטאר או מגפיים מכנסיים\חצאית\שמלה:הכל סבבה אבל מכנס הכי נח תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים או בוקסר גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:הכל סבבה כפפות\צעיף:גם וגם ספורטיבי\אלגנטי:תלוי מוזיקה- זמר\ת מועדף:יש הרבה להקה מועדפת:IRON MAIDEN פסקול אהוב:יש הרבה שיר מועדף: כרגע זה die with youre boots on של IRON MAIDEN כלי נגינה מועדף:גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:קלאסית מתי פעם אחרונה..- התקלחת:אתמול חפפת שיער:שלשום צחצחת שיניים:היום התחבקת:היום צילמת תמונה:לפני שלושה ימים צילמו אותך:לפני שלושה ימים

flowers girl

New member
יאללה../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

כללי-
שם: נועית
מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה
מידת נעליים: 37- 38
מאכל אהוב: ג'אנק פוד
משקה אהוב: מיץ ענבים
ספר אהוב: בריג'ט ג'ונס
צבע אהוב: ורוד
סרט אהוב: שלושעשרה, משחקי פיתוי
צלצול בפלאפון: אהמ טוב
אז ככה.. משפחה
Nobody's Home- Avril Lavigne "מיוחדים"
Lose My Breath- Destiny's Child ידידים
My Boo לחברה שלי הילה
What Your'e Waiting For- Gwen Stefanie *בדיחה פרטית
* כל השאר
Pieces Of Me- Ashlee Simpson
לבוש-
נעליים מועדפות: אין לי כאלה אבל נעלי סקייטרים כאלה
רחבות כאלה
מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים
תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים
גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה
כפפות\צעיף: צעיף
ספורטיבי\אלגנטי: אלגנטי
מוזיקה-
זמר\ת מועדף: כריסטינה אגילרה ואשלי סימפסון
להקה מועדפת: אוונסנס, בלינק 182, גירלז אלאוד, דה 411
פסקול אהוב: של "תפוס ת'כריש"
שיר מועדף: שיר מועדףףף.. וואי. כרגע.. Fallen- Mya
כלי נגינה מועדף: גיטרה חשמלית
פרררררר
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית
מתי פעם אחרונה..-
התקלחת: אתמול
חפפת שיער: אתמול
צחצחת שיניים: היום בבוקר
התחבקת: היום בצהריים
צילמת תמונה: אתמול בערב
צילמו אותך: אתמול בערב

הופ../images/Emo26.gif

שם:נומי גיל:20 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה חח מידת נעליים:39 מאכל אהוב:בורגר ומקרוני משקה אהוב:קולה ספר אהוב:של דן בראון צבע אהוב:סגול-ירוק-כחול סרט אהוב:ג'יה.. 12 קופים ועוד צלצול בפלאפון:אינמשו מועדף.. חח וואפי פאפי
<פרטי.. עזבו חח> לבוש- נעליים מועדפות:ממ משו ספורטי.. אולי אולסטאר מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:בוקסרונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופייה כפפות\צעיף:צעיף קודם ספורטיבי\אלגנטי:ספורט-אלגנט מוזיקה- זמר\ת מועדף:עברי,רובי להקה מועדפת:היהודים פסקול אהוב:ממ של "ארמון של סורגים" שיר מועדף:ממ משו רוק.. אבל הקלאסיקה האהובה בריאן אדאמס-אברית'ינג איי דו כלי נגינה מועדף:גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:אקוסטית מתי פעם אחרונה..- התקלחת:אתמול חפפת שיער:ממ כמה ימים חח צחצחת שיניים:היום התחבקת:אתמול צילמת תמונה:ממ לא זוכרת.. אולי כמה שבועות צילמו אותך:אתמול

English Muffin

New member
עונהה !!!

עשיתי אותו עם חברה כללי- שם:נגה גיל:17 וחצי מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:38 ממ את זה עוד לא שאלו אותי חח מאכל אהוב:שניצל תירס משקה אהוב:ספרייט ספר אהוב:הביואוגרפיה של קורט קוביין צבע אהוב:סגול סרט אהוב:cruel intentions צלצול בפלאפון:צליל מקפיץ כזה לא משהוא מיוחד לבוש- נעליים מועדפות:מגפיים מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:פעם חוטיני עכשיו תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:גופית סבא כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף:קורט קוביין להקה מועדפת:נירוונה פסקול אהוב:aerosmith-dont wanna miss a thing שיר מועדף:no doubt-dont speak כלי נגינה מועדף:גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:אקוסטית מתי פעם אחרונה..- התקלחת:ליפני איזה שעה חפפת שיער:ליפני איזה שעה צחצחת שיניים:ליפני איזה שעה התחבקת:ליפני כמה שעות צילמת תמונה:ליפני איזה שבוע צילמו אותך:ליפני כמה ימים

Swid666

New member
אני

כללי- שם: נענע גיל: 14 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 38 מאכל אהוב: שוקולד משקה אהוב: מים ותה ספר אהוב: יש הרבה... צבע אהוב: שחור וכחול סרט אהוב: האחרון שאהבתי- "פאנטום האופרה" צלצול בפלאפון: Stan לבוש- נעליים מועדפות: אולסטאר, אחת כתומה ואחת כחולה מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים... מה זאת השאלה הזאת? גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופייה כפפות\צעיף: המממ... לא זה ולא זה ספורטיבי\אלגנטי: לא זה ולא זה מוזיקה- זמר\ת מועדף: דיידו להקה מועדפת: HIM והתחלתי גם לאהוב את Blind Guardian פסקול אהוב: יש כמה שיר מועדף: יש המון כלי נגינה מועדף: גיטרה, פסנתר קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: הכל!! מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול חפפת שיער: שלשום צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: היום בבוקר צילמת תמונה: המממ... לפני שבוע, שובעיים, שלושה... צילמו אותך: ראו תשובה קודמת

Butza

New member
קפצתי לביקור קצר ../images/Emo9.gif

בגלל המצב רוח
שם:ענבר גיל: 17 מין: נקבה מידת נעליים: 36\37 מאכל אהוב: עוגת שוקולד חמה
משקה אהוב: קפה
ספר אהוב: השחף, ריצ'רד באך. צבע אהוב: שחור? סרט אהוב: סיפורו של וויל האנטינג, הכוכבים של שלומי. צלצול בפלאפון: Summer Lovin'
לבוש- נעליים מועדפות: מגפיים שקניתי בצרפת, אבל אני הכי אוהבת יחפה! מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים! תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה לבנה ארוכה, של ילדים קטנים
כפפות\צעיף: צעיף! אוספת באובססיביות... ספורטיבי\אלגנטי: אלגנטי מוזיקה- זמר\ת מועדף: עברי לידר להקה מועדפת: החברים של נטאשה, היהודים, משינה פסקול אהוב: סוס פרא. שיר מועדף: כרגע? ביום שמש יפה. כלי נגינה מועדף: פסנתר. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: אקוסטית. מתי פעם אחרונה..- התקלחת: לפני שעתיים. חפפת שיער: אתמול. צחצחת שיניים: עכשיו התחבקת: אתמול בערב. צילמת תמונה: אתמול אחה"צ. צילמו אותך: אתמול אחה"צ

ל א ק י

New member
יו יויו

כללי- שם: גיל: 15 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נ מידת נעליים:39 מאכל אהוב:בשר משקה אהוב:קולה ספר אהוב:הארי פוטר צבע אהוב:שחור אדום סרט אהוב:שקרן בריבוע צלצול בפלאפון:שקט לבוש- נעליים מועדפות:ספורט מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים [למרות שגם בוקסר זה נחמד] גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:טי שרט כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: להקה מועדפת: פסקול אהוב: שיר מועדף: כלי נגינה מועדף: קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: מתי פעם אחרונה..- התקלחת:לפני כמה דקות חפפת שיער:באותו הזמן צחצחת שיניים:בבוקר התחבקת:במפגש האחרון צילמת תמונה:לאיודעת צילמו אותך:איכ

lollapalooza

New member
../images/Emo136.gif

שם: הדס גיל: עוד מעט 22 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 40 מאכל אהוב: פיצה ודברים עם שוקולד משקה אהוב: קולה ספר אהוב: אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו צבע אהוב: אין לי סרט אהוב: סינמה פרדיסו צלצול בפלאפון: Light My Fire של הדורז. לבוש- נעליים מועדפות: סנדלים מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: בוקסר גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופייה. כפפות\צעיף: צעיף ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: ג'ף באקלי להקה מועדפת: יש המון פסקול אהוב: "כמעט מפורסמים" שיר מועדף: יש המון כלי נגינה מועדף: גיטרה, בס, תופים. קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: חשמלית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: היום בערב חפפת שיער: כנ"ל צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: לפני כמה שעות צילמת תמונה: ביום חמישי שעבר צילמו אותך: גם

../images/Emo121.gif

כללי
שם:
אילנה. גיל:
16+. מין [זכר\נקבה, סוטים!]:
נקבה. מידת נעליים:
37. מאכל אהוב:
לבבות. משקה אהוב:
קולה. ספר אהוב:
צבע אהוב:
ורוד. סרט אהוב:
צלצול בפלאפון:
פינוקיו.
לבוש
נעליים מועדפות:
נעלי ספורט. מכנסיים\חצאית\שמלה:
מכנסיים. תחתונים\בוקסר\חוטיני:
תחתונים. גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:
גופיה. כפפות\צעיף:
כפפות. ספורטיבי\אלגנטי:
ספורטיבי.
מוזיקה
זמר\ת מועדף:
רינת בר. להקה מועדפת:
פסקול אהוב:
שיר מועדף:
צליל מיתר-אייל גולן. כלי נגינה מועדף:
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:
מתי פעם אחרונה
התקלחת:
אתמול בלילה. חפפת שיער:
אתמול בלילה. צחצחת שיניים:
היום בבוקר. התחבקת:
אתמול בבוקר. צילמת תמונה:
לפני חודש. צילמו אותך:
לפני חודש.

../images/Emo187.gif

כללי- שם: נמש גיל: 18 מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 39-40 מאכל אהוב: קוטג'
משקה אהוב: שוקו ופטל [לא ביחד
] ספר אהוב: מי הזיז את הגבינה שלי
צבע אהוב: כחול, כתום, שחור וסגול סרט אהוב: נוטינג היל צלצול בפלאפון: pain- blackfield לבוש- נעליים מועדפות: ואנס מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: טישירט כפפות\צעיף: צעיף
ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: אביב גפן להקה מועדפת: אלג'יר, שייגעצ, היהודים פסקול אהוב: מלך האריות
שיר מועדף: סוף העולם- אביב גפן כלי נגינה מועדף: גיטרה ותופים קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: קלאסית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול בערב חפפת שיער: אתמול בערב צחצחת שיניים: לפני שעה וחצי התחבקת: שלשום צילמת תמונה: יום חמישי בהופעה של אלג'יר צילמו אותך: כנ"ל

pitput1

New member
....

שאלון ו Three Minutes ו 19:54 | 19/12/04 עשיתי אותו עם חברה כללי- שם: **** גיל:19 מין [זכר\נקבה, סוטים!]:נקבה מידת נעליים:40 מאכל אהוב:סיני משקה אהוב:לימונדה,בירה שחורה ספר אהוב:מממ.. צבע אהוב:כחול סרט אהוב:וואו יש הרבה.. צלצול בפלאפון:ניצוצות לבוש- נעליים מועדפות:כפכפים מכנסיים\חצאית\שמלה:מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני:תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?:טי-שרט\גופיה כפפות\צעיף:צעיף ספורטיבי\אלגנטי:ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף:מממ...לא יודעת להקה מועדפת:ממ.. גם כן, אולי משינה,נטאשה פסקול אהוב:לא יודעת שיר מועדף: יש הרבה מועדפים כלי נגינה מועדף:גיטרה קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס:קלאסית מתי פעם אחרונה..- התקלחת:אתמול חפפת שיער:אתמול צחצחת שיניים:היום התחבקת:אתמול צילמת תמונה:לא זוכרת צילמו אותך: לפני שבוע

dandusha1

New member
עונה ../images/Emo13.gif

כללי- שם: דנד'וש
גיל: 13 וחצי מין [זכר\נקבה, סוטים!]: נקבה מידת נעליים: 38 מאכל אהוב: אוכל של אימא :) משקה אהוב: קולה :)) ספר אהוב: אממ.. לא יודעת צבע אהוב: כתוםםם
סרט אהוב: יש הרבה ,אפקט הפרפר , לקחת חיים , שישי הפוך וכו' וכו'
צלצול בפלאפון: נילס :) לבוש- נעליים מועדפות: נעלי ספורט :) האדידס שלי :)) מכנסיים\חצאית\שמלה: מכנסיים תחתונים\בוקסר\חוטיני: תחתונים גופיה\גופית סבא\טי שרט\?: גופיה :) כפפות\צעיף: צעיף! ספורטיבי\אלגנטי: ספורטיבי מוזיקה- זמר\ת מועדף: לא יודעת אממ אולי עיברי לידר
להקה מועדפת: לא יודעת פסקול אהוב: של הסרט שישי הפוך :) שיר מועדף: "נאמר כבר הכל" כלי נגינה מועדף: אני לא יודעת לנגן אבל גיטרה
קלאסית\חשמלית\אקוסטית\בס: קלאסית או חשמלית מתי פעם אחרונה..- התקלחת: אתמול חפפת שיער: אתמול צחצחת שיניים: היום בבוקר התחבקת: היום :) צילמת תמונה: אממ.. מזמן צילמו אותך: יום שישי

למעלה