שאלון

שאלון../images/Emo124.gif

לקוח מפורום רבלדה האם היום?!?! שתית מיץ? שתית קפה? אכלת עוגה? אכלת סנוויץ'? נפגשת עם חברים? דיברת בטלפון? דיברת בפלאפון? שלחת אס אמ אס? היית במסנגר\איסיקיו? הרגשת עצוב? הרגשת שמח? אכלת במבה? התקלחת? ראית טלוויזיה? חשבת על קופים? חשבת כובע? שמעת מוזיקה? התאכזבת? התעצבנת? שרת? רקדת? ציירת? היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לבשת חולצה אדומה? לבשת חולצה ירוקה? שתית אלכוהול? שתית מים? עישנת? צרחת? נסעת מחוץ לעיר? חשבת להתאבד? חשבת מחשבות פילוסופיות? עשית שיעורי בית? רבת עם מישהו? ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? מה כחול יותר בננה או חרצית ? מה גבוה יותר עמק או ים ? מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? מי המציא את האספרגוס ? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ?

*מעתיקה מפורום רבלדה*

האם היום?!?! שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?כן(לא אכלתי את הפרי
) נפגשת עם חברים?כן דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?לא היית במסנגר\איסיקיו?עוד לא
הרגשת עצוב?לא הרגשת שמח?כן
אכלת במבה?לא התקלחת?עוד מעט.. ראית טלוויזיה?כן חשבת על קופים?עכשיו8-8 חשבת כובע?לא שמעת מוזיקה?כן התאכזבת?קצת.. התעצבנת?לא ממש שרת?כן רקדת?לא
(בניגוד לכל בי"ס
) ציירת?כן:] היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?לי היה לפני כמה ימים
..היום לא
לבשת חולצה אדומה?לא לבשת חולצה ירוקה?כן שתית אלכוהול?לא שתית מים?כן עישנת?לא צרחת?לא נסעת מחוץ לעיר?כן.. אבל אני לא גרה בעיר
חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא
עשית שיעורי בית?לא רבת עם מישהו?לא ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?כן..אבל סתם בצחוקים (הרחבה
) מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?אני לא ממש עושה דברים מטורפים מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?ואווווו
האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?לא יודעת לא ממש אומרים
האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך?לא יודעת אבל לא נראה לי
איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?מסודרים ונחמדים:] שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ?גבר
מה כחול יותר בננה או חרצית ?חרצית
מה גבוה יותר עמק או ים ?ים מה משולש יותר ריבוע או מלבן ?מלבן
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?מוצרט על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ?שמאלי שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? מה ההבדל בין זברה?
(לא משנה
) כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ?אני אגיד לכם עוד כמה שנים
(בתקווה שלא) מי המציא את האספרגוס ?
למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ?אויש
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ?לזכר דון קיחוטה
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ?מדלקים את האור

HaDaRoSh

New member
איזה שונות אנחנו ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

HaDaRoSh

New member
חחחח אהבתי ../images/Emo6.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

האם היום?!?! התשובות שלי יהיו ממש פשוטות כי רק בוקר עכשיו
שתית מיץ?לא שתית קפה?כן אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?לא נפגשת עם חברים?לא דיברת בטלפון?לא דיברת בפלאפון?לא שלחת אס אמ אס?כן
היית במסנגר\איסיקיו?לא, עוד מעט
הרגשת עצוב?כן
אמא זרקה מכנס שאני אוהבת
הרגשת שמח?לא אכלת במבה?לא התקלחת?לא ראית טלוויזיה? אם זה נחשב לראות את אמא שלי משחקת בטלוויזיה אז כן
חשבת על קופים? לא
חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כןןן
התאכזבת? לא התעצבנת? כן שרת? כן רקדת? כן
ציירת? לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? כן שתית אלכוהול? לא שתית מים?לא עישנת?לא צרחת?כן
נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד?רק בוקר
אבל לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא עשית שיעורי בית? לא רבת עם מישהו? כע ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? מממ מלא פעמים, גם קוראים לי מטורפת
נו אני כזה משתגעת בקלות
מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? מממ לא יודעת מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? לקפוץ מגג רק אם אני אחזור בחיים אחר כך
האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? כן
האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? אממ חברים שלי כי אני כזה משתגעת בכיתה וכול זה
איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? אממ נחמדים ומתישים
יש כאלה שאני משועממת בבית ויש כאלה שאני דקה לא בבית
שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? אישה
מה כחול יותר בננה או חרצית ? בננה מה גבוה יותר עמק או ים ? ים
מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? ריבוע ברור מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? בטהובן
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? חחחח אהבתי
לא מורחת חמאה אבל נניח, ימין שולט
שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? בין ברווז למי?
הכנף ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? אה זה פשוט, ישראלי קרא לגרמני בן זו..
מי המציא את האספרגוס ? אני למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ?גלגל עזר לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ?
לדודה רחל איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? חחחחחחח יש אור בחוץ
חחחחחחחחח זה היה הזוי

angle sword

New member
ארוווווווווווווווווווך

האם היום?!?! שתית מיץ? לא שתית קפה? לא אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? לא נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? אמממ.. צילצלתי ולא ענו
דיברת בפלאפון? אותו דבר
שלחת אס אמ אס? אמממ... כן היית במסנגר\איסיקיו? עכשיו אני.. הרגשת עצוב? עדיין לא הרגשת שמח? לא אכלת במבה? אולי עוד שעה.. התקלחת? לא ראית טלוויזיה? אממ... לא חשבת על קופים? עלייך! חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? כן! התעצבנת? מאוד!!!
שרת? לא רקדת? לא ציירת? בחוברת חשבון היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? לא שתית מים? כן עישנת? ברור! אני מעשן 24/7!! סתם.. לא
צרחת? עדיין לא נסעת מחוץ לעיר? לא חשבת להתאבד? לא! חשבת מחשבות פילוסופיות? לא עשית שיעורי בית? כן
רבת עם מישהו? עם אחותי ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורף? לא אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? אמרתי לא !! מה הדבר הכי מטורף שעשית? כלום. האם אתה מצטער עליו? לא
מהו הדבר הכי מטורף שתרצה לעשות? בנג'ייייייייייי מעזריאלי
האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאתה מטורף, או שעשית משהו מטורף? לא אמרו לי
האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? מה זה השאלון הזה?! מבחן בהיסטוריה יותר קל!! איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? *נרדם* שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? הדר.. מה כחול יותר בננה או חרצית ? רייצ'ל!
מה גבוה יותר עמק או ים ? ים המלח! מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? לא יודע.. מ זה ריבוע?? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? לא יודע.. מי אלה? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? העליון שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? לא יודע.. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? היא תפרוץ בפעם הבאה שלי ישים בירה בקולה! מי המציא את האספרגוס ? מה זה??
למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? גלגל נוסף.. אם יש פנצ'ר
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? .............................. איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? בודקים בשעון
זהו!

HaDaRoSh

New member
חוצפן ! ../images/Emo46.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אני זקנה אני ?

angle sword

New member
בשבילי כן!../images/Emo3.gif

טוב נפסיק עם הירידות עלייך.. אני פשוט מרגיש קצת רע היום!

HaDaRoSh

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

עשית לי טראומה עם האיש השמן

x N O A M x

New member
עונה../images/Emo9.gif

האם היום?!? שתית מיץ?לא שתית קפה?לא אכלת עוגה?לא אכלת סנוויץ'?אכן נפגשת עם חברים?אכן דיברת בטלפון?אכן דיברת בפלאפון?אכן שלחת אס אמ אס?אכן היית במסנגר\איסיקיו?אכן, כלומר כל הזמן
הרגשת עצוב?אכןןןןןן הרגשת שמח?אכן אכלת במבה?עדיין לא, אבל אני אוכל היום אתם עוד תראו
התקלחת?עדיין לא ראית טלוויזיה?אכן חשבת על קופים?ממ על ילד מהכיתה שלי אם זה נחשב חבשת כובע?לא שמעת מוזיקה?אכן התאכזבת?אכן התעצבנת?אכן שרת?אכן רקדת?לא ציירת?לא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת?אכן לבשת חולצה אדומה?אכן לבשת חולצה ירוקה?לא שתית אלכוהול?כה, טיפל'ה
שתית מים?אכן עישנת?איכ, בחיים לא. צרחת?אכן נסעת מחוץ לעיר?לא חשבת להתאבד?לא חשבת מחשבות פילוסופיות?לא:S עשית שיעורי בית?עוד לא
רבת עם מישהו?אכן ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה?כאשר אני נהיית מטורפת, זה או שחברותיי הפסיכיות מעצבנות אותי, או כאשר יש לנו פעמיים שיעורי פיזיקה ברצף אז אני מתחרפנת. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו?אכלתי דג
ולא מה יש להצטער..כולה דג:S מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות?את רוב הדברים המטורפים כבר עשיתי
אבל אממ ניראלי שבנג'י האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף?כןD: האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך?כל מי שמכיר אותי בערך
[לפרט עוד?
] איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’?ספונטניים ומטורפים
שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? גברר!!!!1111 מה כחול יותר בננה או חרצית ?חרצית מה גבוה יותר עמק או ים ?ים כי פרוש השם עמק זה עמוק וזה..:S מה משולש יותר ריבוע או מלבן ?ריבוע..כי זה יותר שקסי
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?צייר?
אמאא המורה למוזיקה תתן לי 60 בציון
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ?ימני כי זה שליטע שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ?למה?
לתחת שלי?
אה זה פשוט, זה חיה וזה תחת:S כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ?אין לי מושג, אני לא בקיאה בנלמד
מי המציא את האספרגוס ?ואן גוך..אספרגוס זה בעצם סם, עכשיו הוא לקח ת'סם והוא התחרפן עד שהוא גזר לעצמו ת'אוזן הדפוק הזה
למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ?אה זה פשוט..כדי להעיף את הילד מהתלת אופן
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ?שירי מיימון [?]
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ?מסתכלים בחלון, אם אתם כ"כ מתעצלים פשוט תשאלו את אמא

שאלון טיפשי עם תשובות שיטפשיות../images/Emo70.gif

האם היום?!?! שתית מיץ? לא שתית קפה? איכס.. אכלת עוגה? לא אכלת סנוויץ'? חצי נפגשת עם חברים? לא דיברת בטלפון? לא דיברת בפלאפון? לא שלחת אס אמ אס? כן היית במסנגר\איסיקיו? כן הרגשת עצוב? לא הרגשת שמח? כן אכלת במבה? לא התקלחת? כן ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? כן על אופק אבל במקרה הזה הוא
חשבת כובע? מה? שמעת מוזיקה? כן התאכזבת? לא התעצבנת? לא שרת? לא רקדת? לא ציירת? לא מה אני בגן היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? לא לבשת חולצה אדומה? לא לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? חס וחלילה שתית מים? ברור עישנת? בחיים לא צרחת? לא נסעת מחוץ לעיר? במקרה שלי זה יישוב אבל כן חשבת להתאבד? מה פתאום חשבת מחשבות פילוסופיות? מה אין לי מה לעשות בחיים עשית שיעורי בית? לא היה רבת עם מישהו? לא ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? לפעמים אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? בטירופים...
מה הדבר הכי מטורף שעשית? לא זוכרת האם את מצטערת עליו? מאיפה אני יודעת אמרתי שאני לא זוכרת מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? לקפוץ מבנייני התאומים ואבל זה לא יהיה כי הם לא "בחיים" האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? למה שיחמיא האם אחרים חושבים שאת מטורפת? לא יועת מי? לא יודעת מדוע הם חושבים כך?לא יודעת איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? באמצע אבל ליותר כיוון ספונטניים ומטורפים שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? יש הבדל? מה כחול יותר בננה או חרצית ? נראה לי בננה חחח... מה גבוה יותר עמק או ים ? יבשה מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? עיגול מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ?אני ואת\ה על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? מי מורח חמאה חח... אני רק בבתי מלון אבל אני מורחת על הלמעלה שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? לבין מה? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? דרך מלחמה מי המציא את האספרגוס ? שזה למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? אין לי מושג לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? מי הם? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? כי אמצע הלילה

angle sword

New member
../images/Emo3.gif*

אני רגיל למסנג'ר!!
^^^^^^^^^^^^^^^^ מילון מונחים! |D| ---->
|P| ----->
וזהו.. אין לי יותר משונים

Stav Love

New member
../images/Emo112.gif עונה באיחור XD

האם היום?!?! שתית מיץ? נמפ .. לא שתית קפה? איכ אכלת עוגה? לא D: אכלת סנוויץ'? אההא נפגשת עם חברים? אההא דיברת בטלפון? אההא דיברת בפלאפון? אההא [מקורית הא ?] שלחת אס אמ אס? אמממממ .. כן באמצע שיעור לזה שישב בקצה השני של הכיתה XD היית במסנגר\איסיקיו? אההא הרגשת עצוב? כן הרגשת שמח? כן DDD: אכלת במבה? לא התקלחת? אתמול בערב P= ראית טלוויזיה? כן חשבת על קופים? אממממממ .. לא חשבת כובע? לא שמעת מוזיקה? כןן [וגם עכשיו.] התאכזבת? כן התעצבנת? כן שרת? אממממ .. כן רקדת? כן XD ציירת? אההא היה למישהו שאתה מכיר יום הולדת? היום ? לא לבשת חולצה אדומה? אממ .. לא .. לבנה .. אבל ישנתי עם חולצה אדומה XD לבשת חולצה ירוקה? לא שתית אלכוהול? כןן ברור כל היום. שתית מים? אההא עישנת? אההא. קופסא שלמה. [אל תקחו ברצינות] צרחת? כן חחחחחח שעליתי על שולחן לתלות משו על הקיר בכיתה [אל תשאלו] ואז באעתי לרדת וכזה עשיתי צעד והשולחן כמעט התהפך XD נסעת מחוץ לעיר? לא .. חשבת להתאבד? לא D: חשבת מחשבות פילוסופיות? מזה פילוסופי ? XD כמו "להיות או לא להיות ?" וכאלה ? עשית שיעורי בית? אההא רבת עם מישהו? כן -.-" ענה בהרחבה: קרה לך שהגדרת את עצמך כמטורפת? אילו דברים גרמו לך לכנות את עצמך ככה? חחחחחחח מטורפת זה שמי הפרטי. הדר עדה. מה הדבר הכי מטורף שעשית? האם את מצטערת עליו? אממממ .. נו לא בנג'י .. הדבר הזה .. שיורדים מצוק כזה עם חבל .. לוזכרת איך קוראימלו. וממש לא, זה היה כיף פוגים. מהו הדבר הכי מטורף שתרצי לעשות? בנג'י. מגבוה גבוה. וצניחה חופשית, אבל זה הבטיחו לי כבר. האם זה מחמיא לך כשאומרים לך שאת מטורפת, או שעשית משהו מטורף? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן DDDDDDDDDDDDDDD: האם אחרים חושבים שאת מטורפת? מי? מדוע הם חושבים כך? כן XD הדר P= ועוד כל האנשים שאני מכירה. למה ? תראו לבד. איך את מגדירה את החיים שלך, יותר ’ספונטניים ומטורפים’ או יותר ’מסודרים ומרובעים’? ספונטמשמו ומטורפים D: שאלות לא הגיוניות>>> מה או מה... מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80 ? גבר D: מה כחול יותר בננה או חרצית ? בננה. ברור. מה גבוה יותר עמק או ים ? עמק D: מה משולש יותר ריבוע או מלבן ? מלבן. מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט ? מוצרט D: על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני ? על הלמעלה. שאלות פתוחות ... מה ההבדל בין ברווז ? ל .. ? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית ? אממ די אנחנו בדיוק לומדים על זה בהיסטוריה שתקו ;[ מי המציא את האספרגוס ? יש כזה דבר אספרגוס ? ומי המשועמם שקרא לו ככה ?! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן ? כדי להחזיק את מי שנוסע עלי .. היי הרגע קלטתי ת'שאלה עם הגלגל הרביעי וה ת-ל-ת אופן XD מתוחכמים XD לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה ? הא ? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים ? מסתכלים בשעון / פותחים חלון. זה היה הזוי XD והעביר לי זמן P=

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחח ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

עדה עדה
חחחחחחחחח כמעט השולחן התהפך ????
ואת עוד צחקת עלי שהחלקתי בספורט

למעלה