שאלון

maholnikit

New member
אני ב13.12.87....קרוב..אבל אני היית

הייתי הכי קטנה בכיתה..לא הכי גדולה...

killerit1

New member
28.11- גם אני הכי קטנה!

וזה לא כזה כיף בגיל מסוים.. נגיד עכשיו, לכל החברים שלי כמעט יש רישיון משוחרר ואני יכולה לגשת לטסט רק עוד חודשיים, בדברים כאלה זה מבאס...

dance diva

New member
אני :) ואי כמה זמן לא הייתי פה :)

שם: לי תאריך לידה: 27.5.90 מקום מגורים: ראשל"צ שיר אהוב:youre beautifull סרט אהוב:פרל הארבור תוכנית טלוויזיה אהובה:אבודים זמר אהוב:יש כל מיני זמרת אהובה: יש הרבה יום אהוב בשבוע:ראשון :) דיסק אהוב:מירי מסיקה ואמינם -אנקור תאריך אהוב:1 באוגוסט...סיפור ארוך האם אי פעם עישנת? לא! ולא מתכוונת גם! האם אי פעם שתית אלכוהול? כה... האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? רוב הסיכויים שקרה פעם משהו האם אי פעם נשבר לך הלב? כה האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? בטח לא תמיד החיים הם לפי מה שרוצים האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כה האם אי פעם בכית על מישהו? כה.. :( האם אי פעם בכית על מישהי? כה... :( האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא חושבת האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? הרבה! האם אי פעם שיקרת? כה... יש\אין חבר: אין גובה:1.67..בערך מידת נעלים:39 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת? בטח :) ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? בטח! אמא אבא אחותי חברות חברים...דובי:) ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?אממ...ניראה לי שכן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? אולי קצת עם אחי ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כה...קפה בבוקר! לא היה לי זמן בבית:(עוד שניה נירדמתי בימים אלו אתה מאוהב? אולי..אני עדיין לא בטוחה הדבר שהכי קשה לך איתו:שבת דודה שלי חזרה לאר"הב מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? לא הייתי מתנגדת להיות ג'סיקה סימפסון ליום אחד האדם האחרון שהתקשר אלי-בת דודה שלי מאמריקה :) האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:חברה שלא ראיתי הרבה זמן המקום האחרון שהייתי בו:עצוב עצוב אך אמת...בית ספר הסטיה שלי היא:אממ...לא דעת..תגידו לי אתם הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-הריקוד תכונה טובה שלי:חושבת על אחרים תכונה רעה שלי:מתעצבת בקלות האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? כה... האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא האם צחקת על מישהו בעל מום? לא! רעים שכמותכם! האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? אממ..ניראה לי שכן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כה:) תרמת פעם לקבצן? כה.. האם גנבת משהו במכולת? לא שזכור לי יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של המשפחה שלי אכלת משהו לא כשר?כן...חזיר :/ אבל ת'אמת היה טעים אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? בכוונה? לא ניראה לי הפרת הבטחה שהבטחת? כה.. השתכרת עד אבדן חושים? לא עד אובדן חושים אבל הישתכרתי מה צבע החדר שלך? תכלת ולבן באיזה בושם אתה משתמש? 212sexy אתה אוהב לענוד תכשיטים? לפעמים כן ולפעמים לא מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? צעקתי על בן דוד שלי :( הוא בן 6! באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 בערך מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?תלוי איזה נשיקה.. חיבקת מישהו/י? היום שיצאתי מבצפר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת? ..אממ אני לא מעשנת שתית משקה אלכוהולי? שיש בערב השתכרת? בחופש הגדול שכבת עם מישהו/י? לא קרה היית במועדון? חופש גדול לבשת חצאית? אתמול קנית בגד? שבוע שעבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? היום בבוקר הקדישו לך שיר? אתמול :) שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ורבע מה/מי העיר אותך?השעון בפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב לאמא שהיתעוררה 2 דקות אחרי מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הקליקים שיוצאים לי מהרגליים בבוקר מה היה השיר הראשון ששמעת? Dont lie מה אכלת? פתית עם קוטג' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? אין לי זמן לשתות קפה! איפה אני יקנה?! איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: בארץ אחד בשם ליאור!מושלם! בחו"ל אח שקוראים לו בן את חושבת שאת יפה? אממ...לפעמים כן ולפעמים לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לפעמים את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כה! את אוהבת את עצמך? לפעמים כן ולפעמים לא בזבזנית או חסכנית? חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: אממ..לא יודעת עכשיו אוהב/ת: אמא :) מתגעגע/ת אליו: בת דודה שלי חסר לך: בת דודה שלי :) עושה לך טוב להיות איתו: בת דודה שלי :) הכי מצחיק: ילד מהכיתה שלי הכי דפוק: ילד מהכיתה שלי הכי מוזר: ושוב...ילד מהכיתה שלי הכי כיף לדבר איתו: החברה הכי טובה שלי ..יעלוש יש לך פלאפון? כה למי אתה מתקשר הכי הרבה? יעלוש אמא ובת דודה שלי איזה צלצול יש לך? משהו מוזר כזה שידיד שלי עשה הקול הכי יפה ששמעת? בת דודה שלי התינוקת :) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל בני דודים שלי מהצימר בצפון את רוצה להיות זמרת? לא..אבל לא יזיק לשיר טוב את רוצה להיות שחקנית? לא... אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי כמה היא משפילה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כה! לשמחתי הרבה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן! ושאני לא מתכוונת אני לא אומרת איפה את רוצה פירסינג? אני לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? לא יודעת....אולי קונה לאחי אוטו ולי המון דברים...קצת חוסכת כדי לא לבקש מאמא ואבא כל הזמן פורום אהוב: אופנה ומחול באיזה פורומים את כותבת: אופנה מחול ואבודים יש לך חברים בפורומים? כה.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? קוראת כתבות על בן דוד שלי באינטרנט :) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? בטח! מה את/ה שומע/ת? מירי מסיקה...אף אחת מה הסרט האחרון שראית? וואלה לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? חדשות הבידור ב-E מה הדיסק האחרון ששמעת? מירי מסיקה מה החלום שלך? יש הרבה.. האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? אף פעם שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן :) לפעמים בא לי לעזור לאמא כשאין עוזרת בנית טירה מחול? בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?אמממ..אני חושבת שכו נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? גולף כראד זה נקרא?! חחח סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? כן היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אחלה...קצת עייפה אתה יודע מה אני יודע?לא...מה אתה יודע?

Vitamin Chick

New member
היי =) אני עונה

שם: אורטל שינקמין תאריך לידה: 24.6 מקום מגורים: ראשל"צ עיר הפשע שיר אהוב: יש המון וזה משתנה... כרגע here without you של 3 דורס דאון סרט אהוב: כנ"ל - אני חולת סרטים... אז האחרון שראיתי היה אהבה מעבר לגבול ואהבתי תוכנית טלוויזיה אהובה: האוס זמר אהוב:*אני מדברת על אמני סולו ולא מלהקות* רובי וויליאמס זמרת אהובה:*כאן אותו כנ"ל*בריטני, שירי מימון, ונסה קרלטון, קלי קלרקסון ויש עוד הרבה אבל אלה העיקריות. יום אהוב בשבוע: רביעי :) יש סטריט דיסק אהוב: גם - אני נורא מחוברת לדיסקים שלי ויש לי המון=) אבל כרגע - שירי מימון תאריך אהוב: היומולדת שלי... :) האם אי פעם עישנת? לא האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? חחח לא *גז צחוק נחשב?* האם אי פעם עברת על החוק? טעמתי מהפיצוחים בסופר
אניודעת שאני מרושעת
האם אי פעם נשבר לך הלב? ממ... כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כולם עושים את זה לא? האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? הרבה פעמים האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן :/ באמת שלא התכוונתי האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? כן האם אי פעם שיקרת? כולם משקרים לא? שקרים לבנים... יש\אין חבר: אין - איימ א הוט סינגל :) גובה: 1.70 מידת נעלים: סוסילה 39-40 פריסינג: 5 קעקועים: עוד יהיו... ב24 שעות האחרונות בכית? לא :) ב24 שעות האחרונות צחקת? חח כן *אני צוחקת המון* ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחח כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא... לא אוהבת לריב ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן *יסודות מדעי המחשב 1 של מכון ויצמן... יאי :\* *אה וקולר תפוזים חח* בימים אלו אתה מאוהב? כן
מלאך שלי הדבר שהכי קשה לך איתו: הבוהן שלי?
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?ליום אחד הייתי רוצה להיות הרבה אנשים: איימי לי, בריטני ספירס, ג'וני דפ... הרשימה עוד ארוכה... אבל באפן כללי ממש כיף לי בתור עצמי=) האדם האחרון שהתקשר אלי- אממ... מורן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אני מעדיפה מסנג'ר חח אז דיז המקום האחרון שהייתי בו: דאנס-אין הסטיה שלי היא: אולסטאר
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- המחול תכונה טובה שלי: כשאני אוהבת משהו *אהההם סטריט**טוב גם לשיר... פיתוח קול* אני משקיעה בו את כל הנשמה תכונה רעה שלי: כשאני לא אוהבת משהו *בצפר* אני דוחה הכל לרגע האחרון וזה לפעמים מפגר חח האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא אבוי
האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? חחחחחחח לא האם צחקת על מישהו בעל מום? כן האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? היה רק "נו אז מה את רוצה ממני???" אני משתדלת שלא כי... לא כדאי בסה"כ עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? אף פעם לא ראיתי עיוור או זקנה שמנסים לחצות את הכביש ולא הולך להם! באמת! תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? חח לא! פיכס יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? חחחח אתם לא מכירים את משפחת שינקמין... אתה שומר כשרות? ממש לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? אממ הבטחות קטנות כן השתכרת עד אבדן חושים? חח לא מה צבע החדר שלך? סגלגל :) באיזה בושם אתה משתמש? curious של בריטני או ultraviolet flouressence פעם זה פעם זה אתה אוהב לענוד תכשיטים? מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חיחיחי אני משתדלת לא להיות מרושעת באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? מתי שיש לך מישהו שאתה אוהב ואתה רוצה את זה ומוכן לזה זה לא משנה אם זה גיל 13 או 16-17 או 29 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? איזה סוג? חיבקת מישהו/י? לפני איזה שעה וחצי מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל חח חיבוק זה הדדי לא? עישנת? אני לא מעשנת היי! רקדנים! שתית משקה אלכוהולי? מזמן השתכרת? מעולם לא שכבת עם מישהו/י?
גם מעולם לא היית במועדון? לא ממש אוהבת מועדונים אז... ממ... מתישהו שנה שעברה חח לבשת חצאית? לפני כמה ימים קנית בגד? אממ מזמן *אמא היתה בבית חולים...* אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ואו כנראה שהיום חחח הקדישו לך שיר? חחחחחחח לא מזמן דווקא שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן משפרים לי את המצברוח בגלל זה החיים כל כך טובים =) היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך? השעון המעורר "והרי החדשות" מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב" מה היה הדבר הראשון ששמעת? דלת מה היה השיר הראשון ששמעת? אהבה קטנה מה אכלת? שתיתי משקה בוקר כזה קוקוס-בננה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? היום? *כוסעמק הגרון שלי נהרס רק לא הקול שלי* איזה כיתה את: י'5 *עם לי!* הבנאדם הכי יפה שראית:אממ בנים יש שניים... אחד ג'וני דפ והשני שמור במערכת אבל הוא דומה לו!:) ובנות... איימי לי ממש ממש יפה... אנג'לינה ג'ולי... בעצם יש המון בנות ממש יפות לאידעת מה להגיד=) את חושבת שאת יפה? לפעמים כן ולפעמים לא *תלוי באור? חחח* את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? קצת
את חושבת שאת קרצייה? חחח לא *ומשתדלת שלא!* את חושבת שאת עקשנית? לא יותר מדי את אוהבת את עצמך? כן... כי אם אני לא אוהב זה יעזור לי במשהו? בזבזנית או חסכנית? מאוד בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אני לא ממש שונאת אף אחד... יש אחת מעצבנת אבל לא משנה חחח אוהב/ת: שמור במערכת:) מתגעגע/ת אליו: תום חסר לך: קצת תום... וסיגל שכבר לא מלמדת אותי חח עושה לך טוב להיות איתו: כל החברות שלי... אחד ששמור במערכת.. והמשפחה הכי מצחיק: נטע הכי דפוק: חח דיז *במובן הטוב* הכי מוזר: מורן הכי כיף לדבר איתו: כל החברות וההוא ששמור במערכת חחח יש לך פלאפון? יש מישהו שאין לו? למי אתה מתקשר הכי הרבה? אבא "אתה יכול לבוא לקחת אותי?" איזה צלצול יש לך? אהבה קטנה הקול הכי יפה ששמעת? איימי לי, שירי מימון, כריסטינה אגילרה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? --->קליק את רוצה להיות זמרת? כן את רוצה להיות שחקנית? לא אתנגד=) להיות איזה דוגמגימרקדנית אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי מה נושא הסדרה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן :) כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה ולהמשיך עם האזניים חחח *הליקס 2, אינדסטריאל, ועוד בתנוכים* אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה פסנתר כנף, מלא מתנות למשפחה וחברים, ומלא בגדים דיסקים וזה וזה... וטסה ללונדון אולי
פורום אהוב: מחול! באיזה פורומים את כותבת: ג'וני דפ, מחול, אוונסנס *יש עוד שאני רק קוראת בהם* יש לך חברים בפורומים? אכן מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא באינטרנט אמא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון הזה ושומעת מוסיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? אכן מה את/ה שומע/ת? שירי מימון מה הסרט האחרון שראית? מעודדות צמודות 2 מה התוכנית האחרונה שראית? וויל וגרייס מה הדיסק האחרון ששמעת? אני עכשיו שומעת שירי מימון מה החלום שלך?יש לי המון חלומות... שאני אגשים כמובן:) האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? לא
רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא
בנית טירה מחול? כן :) היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חח לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא *למרות שאחי תמיד רוצה לתת לי סיבוב* סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? אממ.. לא הגעתי למצב כזה... היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? אני יודעת שאתה יודע שאני יודעת שאנלא יודעת כלום.... יש מיליונים כמוני... סתם אין:)

nikiya

New member
אוי מממממגניב....אל תשפטו

כי זה תמיד כיף לא? שם: חסוי טוב? תאריך לידה: 08/10/84 מקום מגורים: מרכז שיר אהוב: iris- goo goo dolls סרט אהוב: center stage תוכנית טלוויזיה אהובה: buffy/ charmed זמר אהוב: אמינם זמרת אהובה: מריה קארי יום אהוב בשבוע: שלישי דיסק אהוב: של אבריל לאוין- הראשון והשני. תאריך אהוב: 8/10 האם אי פעם עישנת? כן האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא האם אי פעם עברת על החוק? כן(גנבתי מדבקות מחנות של דולר)
האם אי פעם נשבר לך הלב? לא האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו? לא האם אי פעם בכית על מישהי? כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? לא האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין גובה: 170 מידת נעלים:38 פריסינג: טבור.. אוזן עליונה... נזם קעקועים: בעתיד הקרוב ב24 שעות האחרונות בכית? כן ב24 שעות האחרונות צחקת? לא ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? לא ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו? כן בימים אלו אתה מאוהב? לא הדבר שהכי קשה לך איתו: עצמי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? פיה האדם האחרון שהתקשר אלי- חברה האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד המקום האחרון שהייתי בו: מכללה הסטיה שלי היא: בלט הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- בלט תכונה טובה שלי: אינטואיטיבית תכונה רעה שלי: לחוצה האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לא(נראה לי)... המממממממ האם צחקת על מישהו בעל מום? לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? כן תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? כן אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא( אבל תמיד רציתי) מה צבע החדר שלך? צהוב באיזה בושם אתה משתמש? naomagic אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן... אבל מעט מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? נולדתי ;) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17+ מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? הרבה.... חיבקת מישהו/י? יומיים מישהו/י חיבק/ה אותך? כמה ימים עישנת? יומיים שתית משקה אלכוהולי? שבוע השתכרת? חודשיים שכבת עם מישהו/י? ???? היית במועדון? חודש לבשת חצאית? יומיים קנית בגד? חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא זוכרת... הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום בבוקר (לדקה בלבד) היום: באיזו שעה התעוררת? 5:30 מה/מי העיר אותך? שעון ואז אבא שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? היי מה היה הדבר הראשון ששמעת?את צריכה לקום לא??? מה היה השיר הראשון ששמעת? "לשם" מה אכלת? יוגורט איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מבחנים מבחנים מבחנים... איזה כיתה את: מכללה שנה א' הבנאדם הכי יפה שראית: מישהי באוטובוס נראתה כמו מתוך מחזה של שייקספיר את חושבת שאת יפה? כך אומרים לי... את חושבת שאת צבועה? לפעמים... משתדלת שלא את חושבת שאת קנאית? לפעמים ... במידה. את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לעיתים בזבזנית או חסכנית? בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: יש אחת דורית .. אדם רעעעעעעעעעעעעע אוהב/ת: אחותי מתגעגע/ת אליו: חברה חסר לך: סבתא שלי עושה לך טוב להיות איתו: הממממממממ... לא יודעת הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: הכי מוזר: הכלב של חברה שלי.... נחשב?? :) הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא יודעת בעיקר SMS איזה צלצול יש לך? "בוקר טוב עולם" הקול הכי יפה ששמעת? ידיד שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הסרט 13 את רוצה להיות זמרת? אם הקול שלי??????? את רוצה להיות שחקנית? כן... יכולה לרצות אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא תמיד... איפה את רוצה פירסינג? לשון אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? טסה לניו יורק ללמוד בביה"ס למחול.... פורום אהוב: .... קשה באיזה פורומים את כותבת: פה... באפי... מכושפות... אירובי יש לך חברים בפורומים? כן... שהכרתי קודם מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה מהמכללה מה את עושה עכשיו? מנסה ללמוד למבחן באנטומיה... אבל הסקר הרבה יותר מעניין :) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? .................. מה הסרט האחרון שראית? רקוויאם לחלום מה התוכנית האחרונה שראית? בטיפול מה הדיסק האחרון ששמעת? ANOUK מה החלום שלך? לרקוד בלהקה בניו יורק האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? כן בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? לא... נראה לי נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? כן סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? מה עשיתי בקיץ האחרון????

SHIRAN00110

New member
עונה

שם:שירן זומר תאריך לידה:13.6.90 מקום מגורים:מודיעין [עיר העתיד חחח] שיר אהוב:יש הרבה,הבלדה שלי עליך-השיר שלנו,אהבה-דניאל סולומון ועוד... סרט אהוב:מרכז הבמה=] =] =] ואממ אני משערת שיש עוד שלא עולים בראש עכשיו תוכנית טלוויזיה אהובה:השיר שלנו=] זמר אהוב:דניאל סלומון נראה לי זמרת אהובה:נינטטטטט יום אהוב בשבוע:שלישי=] דיסק אהוב:אממ אין,כלמיני צירופים תאריך אהוב:13.6.90 יומולדת שלי..חח.. האם אי פעם עישנת?כה האם אי פעם שתית אלכוהול?כה האם אי פעם לקחת סמים?לא!!!! האם אי פעם עברת על החוק?לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב?כן האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?אממ אולי פעם אחת האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן הרבה האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר:אין גובה:1.58 מידת נעלים:36-37 פריסינג:היה בפופיק,כבר לא קעקועים:יהיה=][הלוואיייייי] ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?המון ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?ברור=] ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ב24 שעות האחרונות קנית משהו?כן בימים אלו אתה מאוהב?לא הדבר שהכי קשה לך איתו:חרטות מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?יש כלכך הרבה. האדם האחרון שהתקשר אלי-חן האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:רותמוש[מסנג'ר] המקום האחרון שהייתי בו:שירותים הסטיה שלי היא:חח שוב,יש הרבההה הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-אממ האמת שלא יודעת,אולי על חברה 1 שלי ועל העקשנות שלי תכונה טובה שלי:מצחיקה וספונטנית תכונה רעה שלי:קנאית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? כן האם צחקת על מישהו בעל מום?לא נראה לי,אולי[רעההה] האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? חיים של המשפחה אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות?ככה ככה שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? כן הפרת הבטחה שהבטחת? אולי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? כתום באיזה בושם אתה משתמש? איסימייקי אתה אוהב לענוד תכשיטים? טבעות ועגילים מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? חח לצחוק על אנשים ואממ נקמה אחת מתוקה=] באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?פו,לא זוכרת חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?זה היה רק פעם אחת בחיי,מזמן שתית משקה אלכוהולי? ממ שבוע שעבר[?] השתכרת?אפפעם שכבת עם מישהו/י?אפפעם היית במועדון? אפפעם לבשת חצאית? בים לפני שבוע בערך קנית בגד? קנו לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? ממזמןןן הקדישו לך שיר?אפפעם=\ שיפרו לך את המצברוח? היום=] היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך?אמא מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?שירן,קומי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי מה אכלת? קורנפלקס עם חלב איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מחשבות על חברה טובה שלי איזה כיתה את: י הבנאדם הכי יפה שראית: כלכך הרבההההה את חושבת שאת יפה?לפעמים את חושבת שאת צבועה? שצריך את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? לפעמים בזבזנית או חסכנית? בין לבין בנאדם ש: שונא/ת: שחררררררר בלעעע אוהב/ת:משפחה מתגעגע/ת אליו:חברה בחו"ל חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו: רותם הכי מצחיק:חן הכי דפוק: מלחי,גונן הכי מוזר:חח יש מלא כאלה הכי כיף לדבר איתו: רותם יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לא משתמשת בו הרבה איזה צלצול יש לך? ממעמקים הקול הכי יפה ששמעת? של נינט=]|מאוהבת| איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של בלט את רוצה להיות זמרת? לא יש לי חרא קול את רוצה להיות שחקנית? אממ לא נראה לי,זה תחביב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? גבה,פופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נרשמת לקורסים,ואממ שומרת,ונעלים,ועוד..... פורום אהוב:מחול באיזה פורומים את כותבת:מחול יש לך חברים בפורומים? לא ממש מי האדם האחרון שדיברת איתו? לא יודעת מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? לא מה הסרט האחרון שראית? מממ...לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אתמול-רצים לדירה מה הדיסק האחרון ששמעת?אני שומעת במחשב לא דיסק מה החלום שלך? להיות רקדנית ולהיות מאושרת ולהצליח האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?כן בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?לא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:מדלגת אתה יודע מה אני יודע?מדלגת

עונה(בטח יקח לי שעה..חח)

שם: שחר תאריך לידה:12.7 מקום מגורים:ישוב ליד רחובות.. שיר אהוב:ואו..אמ...יש יותר מדי.. סרט אהוב:הנשכחים תוכנית טלוויזיה אהובה:טלנבולה בעמ..(שנגמר..) ובטיפול.חחח זמר אהוב:
...אממ..דניאל סלומון,עברי לידר זמרת אהובה: יום אהוב בשבוע:רביעי וראשון...יש לי קלאסי מודרני וג'אז ומימיקה דיסק אהוב:רובם צרובים אבל האלה שלא צרובים-אבריל לווין.. תאריך אהוב:
אין... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?לא האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?כן...זה לא קרה לכולנו? האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן... האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?ברור...חחח האם אי פעם בכית על מישהו?המוןן פעמים-לרב על אותו בנאדם האם אי פעם בכית על מישהי?אמממ....כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?יכול להיות...חיחיחי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כןן אבל הוא לא..
האם אי פעם שיקרת?כן.. יש\אין חבר:אין גובה:162 מידת נעלים:38 פריסינג:אוזניים...חחח נחשב? קעקועים:אין ב24 שעות האחרונות בכית?אמממ כן...כי אני חולה... ב24 שעות האחרונות צחקת?כן כי אבא שלי מצחיק אותי..חחח ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא..נשארתי בבית ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא
מחר אני קונה נעלי בלט חדשות וברכיות!אה וגרביון נוצץ בצבע גוף... בימים אלו אתה מאוהב?לא.... הדבר שהכי קשה לך איתו:שמשקרים לי או מעליבים אותי... מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?המורה לג'אז שלי יפיפיה חמודה נחמדה ורוקדת מדהים! האדם האחרון שהתקשר אלי-חברה שלי לראות מה שלומי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לוזוכרת... המקום האחרון שהייתי בו:אתמול בערב...בקלאסי הסטיה שלי היא:
לוידעת הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-ריקוד...משום מה.. תכונה טובה שלי:נחמדות...חברתית תכונה רעה שלי:תמימות יתר.. האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך? לאא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא נראה לי.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? כן
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא...אבל לקחנו טרמפ איזה אשה בת 80 ומשו שמתנדבת אצלנו בביצפר.. תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא-אין אצלנו מכולת..חחח יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? הכלבה שלי! אכלת משהו לא כשר? כן אתה שומר כשרות? לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחח לא... הפרת הבטחה שהבטחת? כן לצערי השתכרת עד אבדן חושים? לא מה צבע החדר שלך? סגול באיזה בושם אתה משתמש? אמור אמור..חחח אתה אוהב לענוד תכשיטים? כן..אבל לא זהב או כסף! מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אממממ לא ממש זוכרת(דברים רעים מנסים לשכוח) באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?פחחח איזה שאלה לוידעת..אממ 18 ומעלה...?) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
עוד לא-סך הכל בת 13 וחצי חיבקת מישהו/י? אממ לפני שנתיים... מישהו/י חיבק/ה אותך? לפני שנתיים..חחח עישנת?לא עישנתי... שתית משקה אלכוהולי? לא שתיתי השתכרת?לא שתיתי שכבת עם מישהו/י?לא שכבתי..חחח היית במועדון? לא הייתי במועדון לבשת חצאית? לפני כמה שבועות... קנית בגד? לפני כמה שבועות..חחח אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני שנה וחצי ... הקדישו לך שיר?לא הקדישו..
שיפרו לך את המצברוח? חיחיחייח לפני כמה ימים היום: באיזו שעה התעוררת? 7 מה/מי העיר אותך?הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת? להורים שלי..."שלום" מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אמא שלי ואבא שלי מדברים מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר שאני שרתי..חח הוא הולך ככה "here i am will u send me an angel" מה אכלת? סנדוויץ' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?הפצע שיש לי בסנטר..חחח איזה כיתה את: ח הבנאדם הכי יפה שראית:טלי שרון!והמורה שלי לג'אז! את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים לאחותי..חחח את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? ככה ככה-תלוי במצב רוח בזבזנית או חסכנית? בזבזנית אבל חסכונית כשצריך בנאדם ש: שונא/ת: חיחיחיחי מישהי מהכיתה שלי אוהב/ת:אמממ חברות שלי מתגעגע/ת אליו:חברים שלי מארה"ב חסר לך:חברים שלי מארה"ב.. עושה לך טוב להיות איתו: חברה שלי שחר-או ידיד שלי ניר.. הכי מצחיק: אממממ ילד מהכיתה שלי הכי דפוק: חיחיחי יש המוןןן הכי מוזר:עוד ילד מהכיתה שלי..חחחח מעופף לגמרי הכי כיף לדבר איתו: חברה טובה שלי!או אחותי יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי... איזה צלצול יש לך? של אובססיון הקול הכי יפה ששמעת? הזאת ששרה פון דה רי פליי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? כחול משעמם כי זה מחשב של כולם את רוצה להיות זמרת? לא אין לי את הקול שצריך.חחח את רוצה להיות שחקנית? גם לא..אני מתביישת.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אולי...תלוי איזה אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן חיחיחי חבל שלא מי שרציתי שזה יהיה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באוזן למעלה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה נעליים בגדי גוף,תורמת קצת ושומרת את הרב...בבנק פורום אהוב:טלנובלה בעמ... באיזה פורומים את כותבת:מחול וטלנובלה בעמ יש לך חברים בפורומים? כןן... מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי שהתקשרה אליי מה את עושה עכשיו? כותבת מגילה על עצמי..חחח את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא... מה את/ה שומע/ת? .... מה הסרט האחרון שראית? האחים גרים מה התוכנית האחרונה שראית? ואו ראיתי המון היום אני לא זוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת?לא זוכרת זה היה מזמן מאז יש את האמ פי 3 מה החלום שלך?להיות יפה,לפגוש את טלי שרון..חח ולהצליח במה שאני רוצה! האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות?כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ?כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש:פסדר,יותר טוב אתה יודע מה אני יודע?לא -מה אתה יודע?!

תווים

New member
החלמה מהירה....

איזה קטע גמאני חולה..חיחי אז החלמה מהירה גם לי.. ואהבתי את השיר הראשון ששמעת...!!! זה השיר הכי יפה בעולם!!!

ליזיגי

New member
בטח שזה תמיד כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif

שם: ליאור תאריך לידה: 3.11.90 מקום מגורים: שהםםם (איי אין כמו שהם
) שיר אהוב: מממ אין לי מושג
סרט אהוב: ג'ומנג'י
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אין ליי
זמרת אהובה: רוווני
חח סתם אין לי יום אהוב בשבוע: שלישי אוי הוא כזה מושלם
דיסק אהוב: פצעים ונשיקות של מוניקה סקס תאריך אהוב: אין לי.. האם אי פעם עישנת? לא
ילדה טובה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא לא חס וגראס
האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כל הזמן חח
האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן, אבל לא מבחינה כזו מממ
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור
האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין איןיןין גובה: 1.60 מידת נעלים: 37 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא נראה לי .. אבל כמעט בכיתי ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ברור ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כןכן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סוכריה נחשב
בימים אלו אתה מאוהב? הא
הדבר שהכי קשה לך איתו: הדרכה
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? וולארי המושלמת הזאת האדם האחרון שהתקשר אלי- *בודקת ממ* הראשגדי"ת שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד שלי המקום האחרון שהייתי בו: שבט עמית, צופי שהם
הסטיה שלי היא: לדבר לעצמי
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- צופים תכונה טובה שלי: אין לי מושגגג
תכונה רעה שלי: שאני נכנסת ללחץ בקלות ופוגעת בגלל זה באנשים סביבי (חח העיקר שאני מודעת) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאלא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?בטח האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. חח חננה
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לאלא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של חברים ומשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא
מה צבע החדר שלך? כתום
באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באמת שיש הרבה, אני צריכה להיזכר
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 ומעלה
אבל אם מוכנים לפני, אז סבבה .. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? לפני 10 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? 10 דקות
עישנת? אף פעם
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בערך השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעםם היית במועדון? אף פעם
לבשת חצאית? לפני חודש בערך קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 10 דקות
הקדישו לך שיר? וואי לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לפני שעה בערך היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? הדעון המעורר שלי וחברה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב גורן"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מההה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום שירים
מה אכלת? סנדוויץ' עם גבינה וזיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הפעולה שלי להיום איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? יש קטעים
את חושבת שאת קנאית? כן בטירוף
את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? חח חסכנית.. נווו קמצנית בשפה אמיתית
בנאדם ש: שונא/ת: אין כזה אוהב/ת: אחותי מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שהרבה זמן לא דיברנו ממש חסר לך: אין כזהה עושה לך טוב להיות איתו: חברה אחרת שלי הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ידיד אחר שלי הכי מוזר: חברה שלי שהיא אחת ההזויות
הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? עומר הטפט
איזה צלצול יש לך? מגניב כזה.. חח סתם לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? הא
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל חברות שלי בפעולה משנה שעברה את רוצה להיות זמרת? ממש חחח
את רוצה להיות שחקנית? ממשמשש חחח
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חלק (כן כן) עושה טיול מסביב לעולם ... פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: מחול וצופים יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממממ מה את עושה עכשיו? כותבת פה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לאא מה את/ה שומע/ת? כלום
מה הסרט האחרון שראית? צ'רלי בממלכת השוקולדה
(צוות וונקה שווולט) מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? צרוב שידיד שלי עשה לי מה החלום שלך? לרקוד על במה ענקית בתור סולנית רק פעם אחת בחיים, וזהו
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? האא

סתיף

New member
קצת בדיליי...

שם:סתיו תאריך לידה:26/10 מקום מגורים:ראשון.. שיר אהוב:אממ יש מללללא כמעט הכל...אבל בעיקר הנהג של מטרופולין או 3Doors Down - Here Without You סרט אהוב:שרק..כי זה קורעעעעעעעעעעעעעע תוכנית טלוויזיה אהובה:ברור שמכושפות..וגם חברים!!.. זמר אהוב:עברי לידר.. זמרת אהובה:מריה קארי או וויטני יוסטון(אני מושפעת מאחותי..) או קלי קלרקסון יום אהוב בשבוע:דפנטלי שלישי...למרות שלומדים הרבה
דיסק אהוב:מטרופולין.. תאריך אהוב:זה די ברור.. למי שלא הבין..26/10... האם אי פעם עישנת?לא האם אי פעם שתית אלכוהול?כן בקטנה.. מאוווד... האם אי פעם לקחת סמים?פחחח לא... האם אי פעם עברת על החוק?לשבת בגינה בלילה ומדורניקים שבאים לצעוק עלייך ולאיים עלייך בקנס נחשב?! האם אי פעם נשבר לך הלב?זה חלק מהחיים לא?! האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כמו לשטוף את הבית?! האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כמו להגיד לא על לשטוף את הבית?! האם אי פעם בכית על מישהו?אממ כן.. האם אי פעם בכית על מישהי?מזאת אומרת?! האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לצערי.. האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?למישהו?!לא... האם אי פעם שיקרת?פחחחח ברוווור...(למרות שאני לא אמורה להיות גאה בזה..) יש\אין חבר:אין.. גובה:מטר שישים ומשהו מידת נעלים:כל נעל והמידה שלה..סתם סתם..38.. בואו ניסחף 39 פריסינג:נזם.. ואוזניים כרגיל.. קעקועים:לא..אוווץ' ב24 שעות האחרונות בכית?אממממ לא.. ב24 שעות האחרונות צחקת?ברווור הרגע ראיתי משחק מכור! איך אפשר שלא לצחוק?! ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן... ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?חחחחח כמעט תמיד... ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא ולא... ב24 שעות האחרונות קנית משהו?פחחחח לא..אהה בעצם כן...הייתי צמאה.. בימים אלו אתה מאוהב?קשות.. הדבר שהכי קשה לך איתו:לימודים מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?בנתיים טוב לי עם עצמי... האדם האחרון שהתקשר אלי-אמא שלי...חומד.. האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:אורט..תפוחה..חח עזבו היא תבין.. המקום האחרון שהייתי בו:בית ספר... הסטיה שלי היא:סטייה סטייתית... הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-המשפוחלה שלי..וכמובן שהחברות שליי תכונה טובה שלי:כנות..למרות שלפעמים זה אובר כנות..ואז זה לא טוב.. אז אני אשנה תכונה..ספונטניות.. תכונה רעה שלי:פפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נגיד כנות.... האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?חחחחחחח לא בדיוק אבל בערך בים בם בום האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?חח לא.. האם צחקת על מישהו בעל מום?אממ לאא.. האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?כן...אני לא שולטת בכעסים שלי.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא אבל עזרתי לזקנה להרים את השקיות הביתה.. תרמת פעם לקבצן?תמיד כשיש לי.. האם גנבת משהו במכולת?לא.. יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?החיים של המשפוחלה שלי אכלת משהו לא כשר?לא...אני שומרת כשרות.. אתה שומר כשרות?נו מה?!כבר אמרתי...
שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?לא..אבל אני אשקר אם אני אגיד שאף פעם לא רציתי.. הפרת הבטחה שהבטחת?חחחחחחח כן...לצערי.. השתכרת עד אבדן חושים?לא... מה צבע החדר שלך?לבן משעמם!!.. באיזה בושם אתה משתמש?אמור... אתה אוהב לענוד תכשיטים?כןןןןן יאווווו זה אובססיההההה מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? אולי שיקרתי למישהו ממש נחמד.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?אממ בגיל שבו אם תיכנסי להריון זה לא יהיה נורא... מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?פיייייייייי חיבקת מישהו/י?10 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך?כנ"ל עישנת?לא עישנתי.. שתית משקה אלכוהולי?אממ אולי אולי שנתיים שלוש השתכרת?לא השתכרתי... שכבת עם מישהו/י?לאאא היית במועדון?אתם מחזירים אותי אחורה...3 חודשים לבשת חצאית?במסיבת סיום... אז זה אומר לפני 3 חודשים בערך.. קנית בגד?אולי אולי לפני חודש ומשהו אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?שוב..למישהו לא אמרתי...אבל סתם ככה אולי אתמול.. הקדישו לך שיר?ביומולדת שלי
שיפרו לך את המצברוח?ניסתה...חברה שלי שתהיה בריאה כפרה עליה..לפני חודש בערך.. היום: יום טוב.. באיזו שעה התעוררת?7 ורבע... מה/מי העיר אותך?הפלאפון המעפנן שלי.. מה היה הדבר הראשון שאמרת?מי מדבר על הבוקר?! מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצלצול המעפנן של הפלאפון המעפנן שלי מה היה השיר הראשון ששמעת?אני לא שומעת שירים בבוקר כי אז אני נדבקת בשיר כל היום ולא מפסיקה לזמזם אותו...וזה מעצבן.. מה אכלת? סנדוויץ' איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מה לעזאזל אני עושה פה?! איזה כיתה את:י.. הבנאדם הכי יפה שראית:יש כל כך הרבהההההה... את חושבת שאת יפה? לא תמיד את חושבת שאת צבועה? ממש לא.. את חושבת שאת קנאית? לא כל כך.. את חושבת שאת קרצייה? לא נראה לי...ואם כן אז זה בכוונה
את חושבת שאת עקשנית? מאוד....מזל עקרב.. את אוהבת את עצמך? לפעמים.. בזבזנית או חסכנית? דפנטלי בזבזנית!..בשלושה שבועות בזבזתי 1000 שקל שחסכתי 3 שניייייים בנאדם ש: שונא/ת: אותו אוהב/ת: אותו מתגעגע/ת אליו: אותו אחד.. חסר לך: החתול החמוד שלייי עושה לך טוב להיות איתו: החברות החמודות שלי.. הכי מצחיק: נטעע יאוו היא קורעעעעת הכי דפוק: אני..סתם לא..הרבה.. הכי מוזר: לכל אחד יש צד מוזר משלו... הכי כיף לדבר איתו: אוי..כל החברות שלי(אחרת הן לא היו חברות שלי).. יש לך פלאפון? כן.. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא..מה אני אעשה שאין לי רישיון!!.. איזה צלצול יש לך? מפחיד כזה שבא עם הפלאפון..בדרך כלל כשאמא מתקשרת.. הקול הכי יפה ששמעת? אחותי..כפרה עליייה..סתם חחח איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? בובספוג ויצור ירוק חמוד כזה וגלידה שנפלה חמודה כזאאת.. את רוצה להיות זמרת? לא.. את רוצה להיות שחקנית? אממ גם לא.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? על מה היא?! ויכול להיות אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אגיד אם אני לא מתכוונת.. איפה את רוצה פירסינג?בגבה..אבל אסווור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? פייייי רק מלחשוב על זה... פורום אהוב: מטרופולין...טובנו גם מחול..
באיזה פורומים את כותבת: מחול ומטרופולין..למרות שלא כל כך הספקתי לכתוב.. יש לך חברים בפורומים? עדיין לא..אני חדשה..(חוץ מהחברות שלי..) מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא... מה את עושה עכשיו? עונה על שאלון מוזר ביותר עם שאלות מוזרות ביותר שלא נגמרווות..
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא אמצע הלילה!.. מה את/ה שומע/ת? הרגע אמרתי שלא... מה הסרט האחרון שראית? הטיסה...סרט משעמם ביותררררר מה התוכנית האחרונה שראית? משחק מכור...קורעעעע מה הדיסק האחרון ששמעת? מטרופולין.. מה החלום שלך? להצליח בתחום המחול.. האם אי פעם.. הרגשת שאתה עומד למות? מממ לא.. רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא... שאבת אבק בלי שביקשו ממך? פחחחח אמממ לא...אבל ניקיתי בכללי... בנית טירה מחול? חח ברווור...בטח גם תקעתי מקל למעלה... היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? חחח כן..בשיעור הזה עם הכנס ההוא שההוא היה שם..(מי שמבין מבין..) נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? גם לא על הברכיים של אבא.. סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא אבל בכיף הייתי מסכנת..כאילו...לא בכיף...הכוונה...עזבוו.. היית בחקירה משטרתית? לא אבל נשמע לי מזה מגנובי איך אתה מרגיש: קצת עייפה...עייפות מצטברת..אבל אחלה תודה אתה יודע מה אני יודע? לא אבל אני יודעת משהו שאתה לא יודע... אווו גאאד אני מדברת לשאלון! אמרתי לכם שאני עייפההה..

l o l a z z

New member
שאלון מגניבבב

שם:ליאות תאריך לידה:6.9 מקום מגורים:חדרה שיר אהוב:הבית שלך-שלמה ארצי סרט אהוב:מרכז הבמה תוכנית טלוויזיה אהובה:החיים על פי y זמר אהוב:שלמה ארצי זמרת אהובה:אפרת גוש יום אהוב בשבוע:שישי דיסק אהוב:בית הבובות-מדפים תאריך אהוב:6.9 האם אי פעם עישנת?לאאא האם אי פעם שתית אלכוהול?פעם האם אי פעם לקחת סמים?לא האם אי פעם עברת על החוק?לא האם אי פעם נשבר לך הלב?פעם האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות?כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית?כן האם אי פעם בכית על מישהו?כן האם אי פעם בכית על מישהי?כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?כן האם אי פעם שיקרת?כן יש\אין חבר:אין גובה:1.53 מידת נעלים:37 פריסינג:לא קעקועים:לא ב24 שעות האחרונות בכית?לא ב24 שעות האחרונות צחקת?כן ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?כן ב24 שעות האחרונות עשית שטויות?לא ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו?לא בימים אלו אתה מאוהב?קשות הדבר שהכי קשה לך איתו:הכל קשה לי מישהו אחד שהייתי רוצה להיות?אתם לא מכירים האדם האחרון שהתקשר אלי-אתם לא מכירים האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו:לא מכירים המקום האחרון שהייתי בו:בבית הסטיה שלי היא:בייגלה ושוקולד הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים-ריקוד תכונה טובה שלי:תמיד מחייכת,לא משנה מה תכונה רעה שלי:קנאית האם פרצת לאייסיקיו של מישהו?בטעות-נשבעת האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא האם צחקת על מישהו בעל מום?לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה?חחח כן עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש?לא תרמת פעם לקבצן?כן האם גנבת משהו במכולת?בטעות..פסק זמן יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך?הריקוד-אני יעשה הכל בשביל לרקוד אכלת משהו לא כשר?כן אתה שומר כשרות?לא שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה?כן הפרת הבטחה שהבטחת?כן השתכרת עד אבדן חושים?לא מה צבע החדר שלך?ורוד ובורדו באיזה בושם אתה משתמש?בודי שופ אתה אוהב לענוד תכשיטים?רק שעון וטבעת מהו הדבר הרשע ביותר שעשית?לא זוכרת.. באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה?18 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?אף פעם לא..עדיין.ואל תצחקו חיבקת מישהו/י?כן מישהו/י חיבק/ה אותך?כן עישנת?כבר שאלתם לא? שתית משקה אלכוהולי?כן השתכרת?לא שכבת עם מישהו/י?לא היית במועדון?כן לבשת חצאית?כן קנית בגד?כן אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כן הקדישו לך שיר?כן שיפרו לך את המצברוח? כן היום: באיזו שעה התעוררת?10 בבוקר מה/מי העיר אותך?אף אחד-יום שבת היוםם מה היה הדבר הראשון שאמרת?בוקר טוב מה היה הדבר הראשון ששמעת?את אחותי עם חברה בטלפון מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי מה אכלת?שוקו ועוגה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?אם הוא יאהב אותי אי פעם איזה כיתה את:י' הבנאדם הכי יפה שראית:לא מכירים את חושבת שאת יפה?לא ממש את חושבת שאת צבועה?לא ממש את חושבת שאת קנאית?מאוד את חושבת שאת קרצייה?לא נראה לי את חושבת שאת עקשנית?כן את אוהבת את עצמך?לא בזבזנית או חסכנית?בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת:לא מכירים אוהב/ת:לא מכירים מתגעגע/ת אליו:לא מכירים חסר לך:סבתא עושה לך טוב להיות איתו:לא מכירים הכי מצחיק:מה קשור הכי דפוק:מה קשור הכי מוזר:לא מכירים הכי כיף לדבר איתו:לא מכירים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא ואבא איזה צלצול יש לך?טרררררררררר הקול הכי יפה ששמעת?לא זוכרת כבר איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בלרינה את רוצה להיות זמרת?ממש לא את רוצה להיות שחקנית?גם לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כןןן-חוויה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?מבזבזת על הכל-דיסקים,בגדים,קפה ועוד פורום אהוב:מחול באיזה פורומים את כותבת:מחול יש לך חברים בפורומים?לא מי האדם האחרון שדיברת איתו?חברה מה את עושה עכשיו?עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?כן מה את/ה שומע/ת?דניאל סלומון מה הסרט האחרון שראית?אזעקת שווא מה התוכנית האחרונה שראית?האו.סי מה הדיסק האחרון ששמעת? מדפים מה החלום שלך?להיות מישהי חשובה האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך?לא בנית טירה מחול?כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו?כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)?לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר?לא היית בחקירה משטרתית?לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע?בטח

למעלה