בטח שזה תמיד כיף../images/Emo70.gif ../images/Emo3.gif
שם: ליאור תאריך לידה: 3.11.90 מקום מגורים: שהםםם (איי אין כמו שהם
) שיר אהוב: מממ אין לי מושג
סרט אהוב: ג'ומנג'י
תוכנית טלוויזיה אהובה: חברים זמר אהוב: אין ליי
זמרת אהובה: רוווני
חח סתם אין לי יום אהוב בשבוע: שלישי אוי הוא כזה מושלם
דיסק אהוב: פצעים ונשיקות של מוניקה סקס תאריך אהוב: אין לי.. האם אי פעם עישנת? לא
ילדה טובה האם אי פעם שתית אלכוהול? כן האם אי פעם לקחת סמים? לא לא חס וגראס
האם אי פעם עברת על החוק? לא נראה לי האם אי פעם נשבר לך הלב? כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? כן האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? כל הזמן חח
האם אי פעם בכית על מישהו? כן האם אי פעם בכית על מישהי? כן, אבל לא מבחינה כזו מממ
האם אי פעם שברת למישהו את הלב? כן האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת? ברור
האם אי פעם שיקרת? כן יש\אין חבר: אין איןיןין גובה: 1.60 מידת נעלים: 37 פריסינג: אין קעקועים: אין ב24 שעות האחרונות בכית? לא נראה לי .. אבל כמעט בכיתי ב24 שעות האחרונות צחקת? כמובן
ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו? ברור ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? כןכן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו? כן ב24 שעות האחרונות קנית משהו? סוכריה נחשב
בימים אלו אתה מאוהב? הא
הדבר שהכי קשה לך איתו: הדרכה
מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? וולארי המושלמת הזאת האדם האחרון שהתקשר אלי- *בודקת ממ* הראשגדי"ת שלי האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: ידיד שלי המקום האחרון שהייתי בו: שבט עמית, צופי שהם
הסטיה שלי היא: לדבר לעצמי
הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- צופים תכונה טובה שלי: אין לי מושגגג
תכונה רעה שלי: שאני נכנסת ללחץ בקלות ופוגעת בגלל זה באנשים סביבי (חח העיקר שאני מודעת) האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? לאלא האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?בטח האם צחקת על מישהו בעל מום? חס וחלילה
האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? לא.. חח חננה
עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? לא תרמת פעם לקבצן? לא האם גנבת משהו במכולת? לאלא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? החיים של חברים ומשפחה שלי אכלת משהו לא כשר? לא אתה שומר כשרות? כן שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? לא הפרת הבטחה שהבטחת? כן השתכרת עד אבדן חושים? לא
מה צבע החדר שלך? כתום
באיזה בושם אתה משתמש? כל מיני אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא ממש מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? באמת שיש הרבה, אני צריכה להיזכר
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? 17 ומעלה
אבל אם מוכנים לפני, אז סבבה .. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני חצי שנה חיבקת מישהו/י? לפני 10 דקות מישהו/י חיבק/ה אותך? 10 דקות
עישנת? אף פעם
שתית משקה אלכוהולי? לפני שבוע בערך השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעםם היית במועדון? אף פעם
לבשת חצאית? לפני חודש בערך קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני 10 דקות
הקדישו לך שיר? וואי לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? לפני שעה בערך היום: באיזו שעה התעוררת? 7:00 מה/מי העיר אותך? הדעון המעורר שלי וחברה שלי מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב גורן"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? "מההה?" מה היה השיר הראשון ששמעת? לא שמעתי היום שירים
מה אכלת? סנדוויץ' עם גבינה וזיתים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? הפעולה שלי להיום איזה כיתה את: י' הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי את חושבת שאת יפה? לא ממש את חושבת שאת צבועה? יש קטעים
את חושבת שאת קנאית? כן בטירוף
את חושבת שאת קרצייה? לא את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? לא ממש בזבזנית או חסכנית? חח חסכנית.. נווו קמצנית בשפה אמיתית
בנאדם ש: שונא/ת: אין כזה אוהב/ת: אחותי מתגעגע/ת אליו: חברה שלי שהרבה זמן לא דיברנו ממש חסר לך: אין כזהה עושה לך טוב להיות איתו: חברה אחרת שלי הכי מצחיק: ידיד שלי הכי דפוק: ידיד אחר שלי הכי מוזר: חברה שלי שהיא אחת ההזויות
הכי כיף לדבר איתו: חברה שלי יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? עומר הטפט
איזה צלצול יש לך? מגניב כזה.. חח סתם לא יודעת הקול הכי יפה ששמעת? הא
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי ושל חברות שלי בפעולה משנה שעברה את רוצה להיות זמרת? ממש חחח
את רוצה להיות שחקנית? ממשמשש חחח
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? בלשון
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תורמת חלק (כן כן) עושה טיול מסביב לעולם ... פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: מחול וצופים יש לך חברים בפורומים? כן מי האדם האחרון שדיברת איתו? אממממ מה את עושה עכשיו? כותבת פה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לאא מה את/ה שומע/ת? כלום
מה הסרט האחרון שראית? צ'רלי בממלכת השוקולדה
(צוות וונקה שווולט) מה התוכנית האחרונה שראית? חברים מה הדיסק האחרון ששמעת? צרוב שידיד שלי עשה לי מה החלום שלך? לרקוד על במה ענקית בתור סולנית רק פעם אחת בחיים, וזהו
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? כן שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חח בנית טירה מחול? כן היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? כן נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? לא היית בחקירה משטרתית? לא איך אתה מרגיש: אתה יודע מה אני יודע? האא