שאלון

msh196

New member
ענבל היקרה

זה לא חוכמה לתת שאלון של שלוש שעות אבל למה את לא משיבה עליו בעצמך

inbal287

New member
השבתי עליו בפורום השני שלי,

ועוד לא היה לי זמן לעשות העתק-הדבק

../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 10:29 שיר שמתנגן ברקע: דני קליפורניה של הפייפרס
ספר קצת על עצמך: |מספרתעלעצמי| מחשבה שעוברת בראש: מה זה השאלון הארוך הזה?
מה עשית היום? כלום.. מה תעשה מחר? בצפר
חשק ל...: פיצה ! ! !
מה המידה שלך בנעליים? 36/37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 302, 150 ,715,1528 ,1470 ,461 ויש עוד כמה אבל אני כותבת שם מידי אלף שנה.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מביימת סרטים ונשואה נראלי. מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל!! חוץ ממה שאני שונאת
מה אתה הכי שונא לאכול? פסטרמה, נקניק, שווארמה, עוף בתנור, גמבה, כל מה שקשור לשוקלד (גלידה..) חוץ מכיףכף
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? זרקתי על מורה פצצת סירחון
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש הרבה..
מה הצבע האהוב עלייך? אדום, שחור, אפור, ירוק, כחול. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב!! כ"כ מציק :S. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית והסטוריה
מה המקצוע השנוא עלייך? צרפתית, טכנולגיה, חנ"ג ותנ"ך. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חרא, חרא ועוד חרא. עיר/ים אהובות: לא יודעת? מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? MP3.. אבל הוא נגנב לי
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית, סרט... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בד"כ 00:00. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ^_^ יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
מה היה המבחן האחרון? שבוע וחצי. כמה קיבלת בו? 39
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם האמפי שלי.. ועם תהילים. |דוס| היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן.. אם כן - סיפרת למישהו? לא.. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים מדוע? סבי מאושפז בבית חולים ומצבו הידרדר...שיהיה בריא. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא קרה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? החדש של כריסטינה
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים והרבה, אבל לפעמים זה דיסק שלא שווה את הכסף.. אז אני מורידה שירים בודדים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? שתי "חברות" שלי! ולחבק? את... לא יודעת. ולנשק? גם. ולספר לו משהו מהלב? חברה.. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כל מיני שם מיוחד לבן? וילה? שם מיוחד לבת? אין... מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר? מאכל שנוא: כנ"ל. דבר אחרון שאכלת: שתיתי נס קפה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה מכנס. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? "הניצוץ"... לפני פול זמן
אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? "פרויקט המכשפה מבלייר" אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבי על מה דיברת איתו? שיכין לי נס קפה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? - ממי הsms האחרון שקיבלת? ידיד
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אין לי SMS
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תתחדשי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ג'חנון, פיצה..
יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בתחילת השנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא יודעת... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים
למה הלכת לשם? טיול. איך קוראים לאמא שלך? נילי. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יובל
בת דודתי מצד האמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15!!
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד 10 ק"ג. ובפנימיות? שאני רגישה מדי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שכ"כ חשוב לה מה חושבים עליה, שזה נורא. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה ומתח. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? - כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חמור. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיכל. כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אביים סרטים..אני מקווה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת אם יש בכלל... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "איזה דפקט" מה עושה לך טוב? כל הלהקות/זמרים שאני שומעת, אחי הגדול..
מה מעצבן אותך? הבנים בכיתה שלי ! ! !
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה..נגינה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון שליץ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, מים. מה היית לוקח לאי בודד? MP3. המלצה לסרט: "יעד סופי". תוכנית טלוויזיה? אבודים, ד"ר האווס, מירוץ לאתמול, ורוניקה מארס... :) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני אכפתית מידי
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? פינלנד, בריטניה, ניו יורק, לוס אנג'לס, פריז. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הדבקת סטיגמות
. איזה עונה בשנה אהובה עליך? ח ו ר ף. איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ממש לא. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? 3. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן.

../images/Emo3.gif

נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? חרא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון בעיקר. מקומות בילוי מועדפים: בית, קניון, בית. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? לא הייתה לי עדיין... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? יכול להיות.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים, נראה לי שלא ממש... החיים טובים לדעתך? לא ממש... לבוש:
איפור:
מאכל אהוב:
שתייה אהובה: דיאט קולה. להקה אהובה: יש 1000. סרט אהוב: קשה להחליט... גלידה: וניל וריבת חלב. עיר בעולם: ירושליים. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אהיה על המחשב? שיר ברקע: אין. שעת סיום: 10:56

neurotica

New member
האא שאלוןןן ! ../images/Emo99.gif

אני מכורה לשלאונים. עשית לי ת'יום. שעת התחלה: 11:42 שיר שמתנגן ברקע: "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף.
(עדיין) ספר קצת על עצמך: סטודנטית, מאוהבת, פנאטית. מחשבה שעוברת בראש: האם אני באמת גאה בעובדה שאני פנאטית? מה עשית היום? חזרתי הביתה מחבר שלי.
מה תעשה מחר? אחזור לב"ש ולאונ'. חשק ל...: חופש ארוך. מה המידה שלך בנעליים? 39-40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, האוס. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כנראה סוףסוף משתחררת מהצבא
. מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל, כמעט. מה אתה הכי שונא לאכול? לאחרונה כמעט כלום. יש לי תאבון בריא (מדי). מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
אסור לי לדבר על זה. אנשים עשויים לגלות. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מישהו מסוים שיצאתי איתו. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? לבן. מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מלאת שינויים. עיר/ים אהובות: לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ, המחשב. אני מניחה. איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאב נרגילות בב"ש. איך אתה הכי אוהב לבלות? בפאב. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? זה נע בין 8 ל13. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חחח. מה היה המבחן האחרון? בוחן במבוא לכלכלה. כמה קיבלת בו? 69.
יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי כיתה. ומחוץ לשכבה? גם שכבה אין. ומבית ספר אחר? גם בית ספר אין. ומהעיר אחרת? כמובן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים, עם המקרר. היית פעם אצל פסיכולוג? לא (למרות שבמבט על התשובה הקודמת, אולי כדאי). ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? מי לא? אם כן - סיפרת למישהו? איימתי על אמא כמה פעמים.
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים בערך. מדוע? כי אני נקבה מטומטמת שסתם עושה סרטים לחבר שלה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבועיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף.
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני סטודנטית עניה ומרוטה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד שלומד איתי. ולחבק? את חבר שלי. ולנשק? את חבר שלי. ולספר לו משהו מהלב? גם. יש לך חברה? טחח, הוא קצת כוסית, לא עד כדי כך. ראית בחנוכה את הפסטיגל? פויה, לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עדיין אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדברת. שם מיוחד לבן? אין. שם מיוחד לבת? לורי/לירי/לורן. כאלה.. מאכל אהוב: גריינקי של סבתא או פלוב של סבא. מאכל שנוא: ירקות מבושלים. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה אחת מהחטיבה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי? לא. גם בחמישי לא. מה הספר האחרון שקראת? תיק שקנאי / ג'ון גרישם. אהבת? יאפ. מה הסרט האחרון שראית? מממ.. הרבה זמן לא ראיתי סרט מהסוף להתחלה. בטח love, actually. אהבת? כמובן. גם בפעם המליון זה עדיין סרט מעולה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על לצרוב משהו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה החברה הכי טובה. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנראה עליה. חברות של 10 שנים, זה לא הולך ברגל. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? 40 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה שיש לה יום הולדת היום. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה אחת, איחלתי לה מזל טוב. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? have מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כל דבר מלוח. יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אוו, לפני המון זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנ"ל. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות, we drove by. ועצרנו בקניון. זה נחשב ביקור. למה הלכת לשם? הייתי צריכה להשתמש בשירותים.
איך קוראים לאמא שלך? סבטלנה. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא של סבא. אתה אוהב ילדים קטנים? מרחוק. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את ההוא מצד אמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי כך. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף. ובפנימיות? את החוסר השקעה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? דרמטיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. או משהו שגורם לך לחשוב כמו פייט קלאב או ממנטו. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד. למה?- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2.3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בממוצע.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גרג. כמה קומות יש לך בבית? בדירה? 0, בבנין? 4. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור לכלכלה, כנראה.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל רגע בסופ"שים כשאני עם חבר שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בשאלון הזה - "חבר שלי". מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? מוזיקה בלי מילים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יכולת לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הלפטופ. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים ודברים שהתקלקלו. מה היית לוקח לאי בודד? סירה.
המלצה לסרט: פייט קלאב ! תוכנית טלוויזיה? חברים. האוס. עקרות בית נואשות. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שהציניות שלי מדהימה. איך את/ה מתגבר על באסה? שוקעת בספר טוב. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני לא טובה בדברים האלה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור. חיית מחמד: היה פעם תוכי. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן, למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, לא יצא מזה כלום. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, זה קראש. מהי אהבה בשבילך? להתגעגע לבנאדם שיושב לידך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מנסה להיות. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקים. פינגווינים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר. מקומות בילוי מועדפים: פאבים ראנדומליים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, רק לא לבד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, זה לא נחמד, מנסיון. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יותר מדי, נדמה לי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת אותך.
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? אפשר לחיות איתם. לבוש: זרוק-אלגנט. איפור: מסקרה ועיפרון שחור. מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר? שתייה אהובה: קולה. תה. להקה אהובה: בון ג'ובי. סרט אהוב: מועדון קרב. גלידה: וניל עם עוגיות. עיר בעולם: לונדון. ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחמם אוכל. שיר ברקע: "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף. זה השיר היחיד בפלייליסט כבר יומיים. שעת סיום: 12:09

Conviction

New member
עונה. ../images/Emo173.gif

שעת התחלה: 15:10. שיר שמתנגן ברקע: Stone Temple Pilots - Plush ספר קצת על עצמך: המ, אני הדר.
בת 16 עוד מעט. אוהבת לישון. מחשבה שעוברת בראש: שאני שונאת לענות על שאלות כמו השאלה הקודמת. :X מה עשית היום? ישנתי! מה תעשה מחר? מגן בלשון בבוקר. קניות בצהריים. חשק ל...: קולה/שוקולד. מה המידה שלך בנעליים? 42-41. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בקסטריט בויז, אמטיוי, אמריקן איידול. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת.
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי. מה אתה הכי שונא לאכול? המון דברים... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כנראה סנפלינג במערת קשת. [ואז צריך לרדת ולעלות הר תלול מאוד, וזה ממש מפחיד. :S] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת מקרה ספציפי. בטח היו הרבה. מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז/כחול. מה הצבע השנוא עלייך? חום/סגול. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לא משהו מיוחד. עיר/ים אהובות: בארץ? ת"א ואילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרית עם תמונה של הבקסטריט בויז.
איפה חגגת יומולדת אחרון? המ, לא זוכרת כבר. עברה כמעט שנה. [שנה פחות 10 ימים. D:] איך אתה הכי אוהב לבלות? קניון, בקניות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ביום לימודים 1-2, בחופש 5-6. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בדר"כ ב-9. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי, כן. מה היה המבחן האחרון? מגן בהסטוריה. כמה קיבלת בו? לא ידוע. :X יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא.
היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? לא חשבתי. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? סתם מחשבות על דבר שעשה לי רע... לא משהו רציני. לקחת סמים מתישהו? לא! אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא השתכרתי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Live - I Alone למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה, אבל מעולם לא ראיתי דיסקים של Live בארץ. הא!
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד. ולחבק? כריס.
ולנשק? כריס.
ולספר לו משהו מהלב? כריס.
יש לך חברה? כאילו, חבר? אז לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? כל מי שאני רוצה?
אלכס, כריס ובריאן. [זמרים אהובים ^^] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כריס. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? לא יודעת. שם מיוחד לבת? לא יודעת. מאכל אהוב: הייתה כזו שאלה.
ספגטי. מאכל שנוא: המון דברים. דבר אחרון שאכלת: במבה, אתמול בלילה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה, לשעבר. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה וכחולה יפה כזו. ^^ אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? The Notebook. אני עדיין קוראת אותו. אהבת? בנתיים כן. מה הסרט האחרון שראית? התרסקות. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? היא העירה אותי, אז אמרתי לא שתתן לי לישון.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה קרן, אחת החברות הכי טובות. על מי אתה יודע הכי הרבה? גם קרן, נראה לי. מה הדבר האחרון שקנית? אלבום של Stone Temple Pilots. כמה הוא עלה? 80. ממי הsms האחרון שקיבלת? דר
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? סיון, חברה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הדר. מקורי
. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטי. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? לא, אבל אני צריכה. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן.. :| מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש בערך. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים.
למה הלכת לשם? לקחו אותנו מהבית ספר לקבל תעודות זהות. איך קוראים לאמא שלך? זמירה. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? בערך. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מנחשת שזה אמור להיות מצד אבא...וגם כאן אין לי. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה?
ובפנימיות? להיות פחות עצבנית. ופחות רגישה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אני לא מרגישה בנוח לרשום את זה כאן. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה,מתח, וקומדיות. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דיאנה דוהטרי.
למה? כי היא אשתו של כריס.
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אין לי מושג. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוכל. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כריס. D: כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הלכתי. מתי זה היה? לא הלכתי. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו בתחום הפרסום/תקשורת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. :X באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לא יודעת", "כאילו". מה עושה לך טוב? מוזיקה, תמונות, שינה, קניות, אוכל טוב. מה מעצבן אותך? אנשים, חוסר שינה. מה תמיד צריך להיות בכיס? אייפוד, פלאפון, מפתחות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה/ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפוד. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כל מיני יוגורטים של ההורים. >< מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון, מחשב [+אינטרנט] ואוכל.

Conviction

New member
המשך.

המלצה לסרט: בנים אינם בוכים. תוכנית טלוויזיה? האוס, אבודים, חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לא זוכרת משהו ספציפי. איך את/ה מתגבר על באסה? יוצאת מהבית עם חברות. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר התחשבות.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? פורים! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: אח שלי. כמה אחים יש לך? אחד. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? שאלה קשה מדי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בכלל לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? בקסטריט בויז, כריס דוהטרי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, קניות, לשמוע מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: קניון. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במקרה הספציפי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לעולם לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הייתה כזו שאלה, נו.
"לא יודעת", "כאילו". האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: ג'ינס, טי שירט, נעלי ספורט נוחות. איפור: עיפרון שחור בעיניים. [ולפעמים גם קצת צללית שחורה.] מאכל אהוב: ספגטי. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: בקסטריט בויז! סרט אהוב: מוצאים את נמו/מלך האריות. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: ניו יורק. ארץ: ארה"ב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול. אני רעבה ולא אכלתי כלום היום. >< שיר ברקע: Chris Daughtry - Wanted Died Or Alive. [חידוש לבונג'.] שעת סיום: 15:40 הודגש באמצעות מדגישומטיק

corala

New member
../images/Emo103.gifהוו,אני אוהבת שאלונים כאלו.

[זה לא שמישהו יקרא אותם, אבל עדיין
]. שעת התחלה: 20:00 שיר שמתנגן ברקע: נו, השיר האחרון בדיסק של have a bla bla [אין לי כוח לרשום XD] ספר קצת על עצמך: אני סמל פאלי!!!111 |מושפעת| מחשבה שעוברת בראש: מעניין אם אני אספיק לגמור את החומר למבחן במתמטיקה. מה עשית היום? הייתי אצל סבתא לארוחת חג והשתעממתי למוות. מה תעשה מחר? אני הולכת למאי צ'אן אהובתי~
חשק ל...:סלט פירות/שוקולד/לקרוא את המלט. XD. מה המידה שלך בנעליים? 41 וחצי ~;; אבל יש לי כפות רגליים נורא רזות ;-; באיזה פורום אפשר למצוא אותך? או ווה. כרגע..מנגה ואנימה, אינויאשה,כתיבה יוצרת, פאנפיקים, ו..נו, כל האלו שרשומים לי בצד של "העולם שלי" [כן, גם מתמטיקה]. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעבודה. מה אתה הכי אוהב לאכול? כל מה שכרוך בו הרבה שומנים וכולסטרול וסוכר והוא טעים~^___^ מה אתה הכי שונא לאכול? דגים! יאק X=. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?נמ. נעזוב את זה. מה הצבע האהוב עלייך? אין. מה הצבע השנוא עלייך?אין. איך אפשר לאהוב/לשנוא צבעים? X= מה המקצוע האהוב עלייך?או. הרבה מאוד. ספרות, והסטוריה, והבעה, ואנגלית, וערבית~^^. מה המקצוע השנוא עלייך?אני לא חושבת שאני שונאת מתמטיקה, אני פשוט חושבת שזה מתיש. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ענקית. עיר/ים אהובות: אשדוד. ות"א. בעצם ת"א יותר, כי יש לי שם הרבה חברים~ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?בגיל 5 קיבלתי מאמא בובה של כבשה מקסימה שכזאת, ואני לא יכולה בלעדיה ^^. איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית. מסיבת הפתעה~D: איך אתה הכי אוהב לבלות?לצאת עם כמה חברים ולעשות שטויות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?לפעמים 11, לפעמים 12, לפעמים 4 בבוקר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאפ :) מגניבה דווקא. מה היה המבחן האחרון?מבחן טיפשי בלשון. כמה קיבלת בו? עדיין לא חולקו ציונים. יש לך חברים מחוץ לכיתה? המ, ברור (= ומחוץ לשכבה?יאפ (= ומבית ספר אחר? אכן. ומהעיר אחרת?ברור ^____^ רוב החברים שלי~ אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים. היית פעם אצל פסיכולוג?אףפעם, אבל אני אמורה ללכת. בעיות וזה. ואצל פסיכיאטר?הוו, לא. אם כי אמרו לי שהקלאוסטרופוביה שלי היא מחלת נפש. חשבת פעם על התאבדות?בחיים לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?היום. מדוע?כי מתמטיקה התאכזרה אליי. לקחת סמים מתישהו?איכ! אתה מעשן?אפילו לא שאכטה! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי :) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אממ.. נראה לי שמשהו של דיסני, או אביב גפן. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני אוהבת לשמוע מוזיקה בזמן שאני עושה משהו במחשב, כי אני חוסכת כסף. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אקס חברה שלי. ולחבק?עומר ;-; ולנשק?תומר XD ולספר לו משהו מהלב?עמית. וסיפרתי לה. יש לך חברה? אממ.. לא, לא חבר מוגדר. ראית בחנוכה את הפסטיגל?איכ, לא. את מי היית לוקח לאי בודד?את אמא. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? קליי. X= אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם עמית. שם מיוחד לבן?חלום!
שם מיוחד לבת?גשם. דבר אחרון שאכלת:אממ.. גבינה XD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?תומר. >< . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?הג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי?יאפ. מה הספר האחרון שקראת?אני לא זוכרת ;; עצוב ;; בעצם XD משו לבוקריפורט. אהבת?איכ. מה הסרט האחרון שראית?מאיפהלי. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא. על מה דיברת איתו?על זה שהגבינה נורא טעימה. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברות שלי D: על מי אתה יודע הכי הרבה?על חברה שלי. מה הדבר האחרון שקנית?בטח משהו לאכול. ממי הsms האחרון שקיבלת?אין לי פלאפון. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה. יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים, אבל אני לא איתם רוב הזמן. עשית ישור שיניים?נואופ. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?ביום ירושלים ^^. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א :) למה הלכת לשם?לקנות לאחותי מתנה וזה. איך קוראים לאמא שלך?ניקול. יש לך שם שני? מהו?אין D: אתה קרוי על שם מישהו? מי?נואופ. אתה אוהב ילדים קטנים?XD פדופיליה @_@ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?X= ובפנימיות?X= איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אדישות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הרפתקאות ^^. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?בלונדינית. למה?^_^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?evil או אוויל 8.8 מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יותם. כמה קומות יש לך בבית?3/4 הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום: שמונה וחצי. לא עניתי על חצי כי לא היה לי כוח XD

na no da

New member
*נושמתעמוק* ../images/Emo168.gif

שעת התחלה:9:30 שיר שמתנגן ברקע: breakaway ספר קצת על עצמך:בת אל בת 12 (4 חודשים 13 ^^") מה עוד לספר? מחשבה שעוברת בראש: מתי אני אסים את השאלון הזה? מה עשית היום? לישון ניחשב? מה תעשה מחר? בי"ס חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בון ג'ובי, בנים בילבד *מסמיקהמבושה* איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא דעת מה אתה הכי אוהב לאכול? לא דעת מה אתה הכי שונא לאכול? חציל.... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הצקתי לאחי הגדול מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הצקתי לאחי הגדול.. מה הצבע האהוב עלייך? שחוראדום מה הצבע השנוא עלייך? ורווווווד מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? חשבון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מרד (חרא בצרפתית) עיר/ים אהובות: אין מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמפי איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה וחצי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כע מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא קיבלנו אותם.. יש לך חברים מחוץ לכיתה? יאפ ^^ ומחוץ לשכבה? יאפ ^^ ומבית ספר אחר? יאפ ^^ ומהעיר אחרת? נופ >; אתה נוהג לדבר עם חפצים? נופ...O__O היית פעם אצל פסיכולוג? נופ..O__o ואצל פסיכיאטר? נופ... חשבת פעם על התאבדות? יאפ.. אם כן - סיפרת למישהו? נופ מתי פעם אחרונה שבכית? אממממממממממ לא זוכרת מדוע? לא זוכרת... לקחת סמים מתישהו? מה פיתאום!!!!! אתה מעשן? חס וחסה!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחיים שלי לא הישתכרתי!! (אמג אני רק בת 12!!) איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אסור לי להוריד למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? *מצביעלשאלהלמעלה* מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי.. ולחבק? אותה חברה ולנשק? אף אחד.. ולספר לו משהו מהלב? לחברה שלי יש לך חברה? כע ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? סירה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכרית אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שון (אני מאוהבת בשם הזה) שם מיוחד לבת? עדי מאכל אהוב: שאלת כבר לא? מאכל שנוא: גם את זה לא? דבר אחרון שאכלת: אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אפ'חד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס וחולצת מקרוני.. אתה לומד ביום שישי? ברור (אני בכיתה ז') מה הספר האחרון שקראת? כולם שונאים מטמטיקה אהבת? לא סיימתי אותו (אניי בסוף..) מה הסרט האחרון שראית? עידן הקרח 2 אהבת? כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? כמה משעממים החיים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אותה חברה על מי אתה יודע הכי הרבה? אותהה חברה מה הדבר האחרון שקנית? דוקי (הדיסק של גרין דיי) כמה הוא עלה? 39 ממי הsms האחרון שקיבלת? מאותה חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא דעת.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בלי.. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בגיל 7 או 6 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ליפני חודש בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים למה הלכת לשם? ככה איך קוראים לאמא שלך? שששששש סודי יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? כע סבתא אתה אוהב ילדים קטנים? כעעעעעעע כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת...>; כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יש לי דה זה וו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אמממ לא דעת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? תינוקת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכווווווווללללללל ובפנימיות? הכוווווולללללל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא חושבת שהיא קרציה.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פעולה ומתח.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ג'ון בון ג'ובי למה? כי אני חולה עליו כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפו לי??? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שעמום מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שון כמה קומות יש לך בבית? אחד הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני חושבת על מנתחת גופות (כע אני מוזרה...) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? סיימתי יסודי.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? נה נ ו דה.. מה עושה לך טוב? לישון מה מעצבן אותך? אחי הגדול מה תמיד צריך להיות בכיס? אמפי.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? אמפי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? סלטים.. מה היית לוקח לאי בודד? עוד דה זא וו המלצה לסרט: עידן הקרח 2...? תוכנית טלוויזיה? נישואים פלוס... מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה....(כן בטח..) איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא מיתגברת.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפןןןןן 3> מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: דגים וחתול כמה אחים יש לך? 3 (איתי 4) מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת.. מהי אהבה בשבילך? לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודעת.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לישון מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון מקומות בילוי מועדפים: המיטה (אמג לא נישמע טוב...) את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ניראה לי.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? איך? את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: נה נו דה האם את/ה מאמינ/ה בה´? במה? החיים טובים לדעתך? לא לבוש: גי'נס חולצה קצרה ונעלי ספורת.. איפור: לא מאכל אהוב: שאלת כבר פעמיים.. שתייה אהובה: קולה דייאט להקה אהובה: בונג' וקווין וגרין דיי וארו סמית' וכ'ו.. סרט אהוב: לא יודעת גלידה: פיסטוק עיר בעולם: מה? ארץ: אההה? מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שיר ברקע:Always שעת סיום: 10:5 *קוצרנשימה* איזה שאלון ארררררררךךךךך

למעלה