האא שאלוןןן ! ../images/Emo99.gif
אני מכורה לשלאונים. עשית לי ת'יום. שעת התחלה: 11:42 שיר שמתנגן ברקע: "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף.
(עדיין) ספר קצת על עצמך: סטודנטית, מאוהבת, פנאטית. מחשבה שעוברת בראש: האם אני באמת גאה בעובדה שאני פנאטית? מה עשית היום? חזרתי הביתה מחבר שלי.
מה תעשה מחר? אחזור לב"ש ולאונ'. חשק ל...: חופש ארוך. מה המידה שלך בנעליים? 39-40. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, האוס. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? כנראה סוףסוף משתחררת מהצבא
. מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל, כמעט. מה אתה הכי שונא לאכול? לאחרונה כמעט כלום. יש לי תאבון בריא (מדי). מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
אסור לי לדבר על זה. אנשים עשויים לגלות. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מישהו מסוים שיצאתי איתו. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק. מה הצבע השנוא עלייך? לבן. מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה. מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מלאת שינויים. עיר/ים אהובות: לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ, המחשב. אני מניחה. איפה חגגת יומולדת אחרון? בפאב נרגילות בב"ש. איך אתה הכי אוהב לבלות? בפאב. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? זה נע בין 8 ל13. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חחח. מה היה המבחן האחרון? בוחן במבוא לכלכלה. כמה קיבלת בו? 69.
יש לך חברים מחוץ לכיתה? אין לי כיתה. ומחוץ לשכבה? גם שכבה אין. ומבית ספר אחר? גם בית ספר אין. ומהעיר אחרת? כמובן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לפעמים, עם המקרר. היית פעם אצל פסיכולוג? לא (למרות שבמבט על התשובה הקודמת, אולי כדאי). ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? מי לא? אם כן - סיפרת למישהו? איימתי על אמא כמה פעמים.
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני שבועיים בערך. מדוע? כי אני נקבה מטומטמת שסתם עושה סרטים לחבר שלה. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבועיים. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף.
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני סטודנטית עניה ומרוטה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחד שלומד איתי. ולחבק? את חבר שלי. ולנשק? את חבר שלי. ולספר לו משהו מהלב? גם. יש לך חברה? טחח, הוא קצת כוסית, לא עד כדי כך. ראית בחנוכה את הפסטיגל? פויה, לא. את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? עדיין אותו. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא מדברת. שם מיוחד לבן? אין. שם מיוחד לבת? לורי/לירי/לורן. כאלה.. מאכל אהוב: גריינקי של סבתא או פלוב של סבא. מאכל שנוא: ירקות מבושלים. דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה אחת מהחטיבה. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם. אתה לומד ביום שישי? לא. גם בחמישי לא. מה הספר האחרון שקראת? תיק שקנאי / ג'ון גרישם. אהבת? יאפ. מה הסרט האחרון שראית? מממ.. הרבה זמן לא ראיתי סרט מהסוף להתחלה. בטח love, actually. אהבת? כמובן. גם בפעם המליון זה עדיין סרט מעולה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על לצרוב משהו. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה החברה הכי טובה. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנראה עליה. חברות של 10 שנים, זה לא הולך ברגל. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל. כמה הוא עלה? 40 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה שיש לה יום הולדת היום. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה אחת, איחלתי לה מזל טוב. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? have מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כל דבר מלוח. יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אוו, לפני המון זמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנ"ל. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רחובות, we drove by. ועצרנו בקניון. זה נחשב ביקור. למה הלכת לשם? הייתי צריכה להשתמש בשירותים.
איך קוראים לאמא שלך? סבטלנה. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אמא של סבא. אתה אוהב ילדים קטנים? מרחוק. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את ההוא מצד אמא. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי כך. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף. ובפנימיות? את החוסר השקעה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? דרמטיות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה. או משהו שגורם לך לחשוב כמו פייט קלאב או ממנטו. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד. למה?- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2.3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בממוצע.
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גרג. כמה קומות יש לך בבית? בדירה? 0, בבנין? 4. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו שקשור לכלכלה, כנראה.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל רגע בסופ"שים כשאני עם חבר שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בשאלון הזה - "חבר שלי". מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? מוזיקה בלי מילים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? יכולת לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הלפטופ. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים ודברים שהתקלקלו. מה היית לוקח לאי בודד? סירה.
המלצה לסרט: פייט קלאב ! תוכנית טלוויזיה? חברים. האוס. עקרות בית נואשות. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שהציניות שלי מדהימה. איך את/ה מתגבר על באסה? שוקעת בספר טוב. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אני לא טובה בדברים האלה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? פסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: ברור. חיית מחמד: היה פעם תוכי. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן, למה לא? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, לא יצא מזה כלום. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, זה קראש. מהי אהבה בשבילך? להתגעגע לבנאדם שיושב לידך. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מנסה להיות. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקים. פינגווינים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצייר. מקומות בילוי מועדפים: פאבים ראנדומליים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, רק לא לבד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא, זה לא נחמד, מנסיון. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יותר מדי, נדמה לי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני אוהבת אותך.
האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? אפשר לחיות איתם. לבוש: זרוק-אלגנט. איפור: מסקרה ועיפרון שחור. מאכל אהוב: לא עניתי על זה כבר? שתייה אהובה: קולה. תה. להקה אהובה: בון ג'ובי. סרט אהוב: מועדון קרב. גלידה: וניל עם עוגיות. עיר בעולם: לונדון. ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לחמם אוכל. שיר ברקע: "אם את הולכת" - מאור כהן, דן תורן, ברי סחרוף. זה השיר היחיד בפלייליסט כבר יומיים. שעת סיום: 12:09