שאלון

inbal287

New member
שאלון../images/Emo123.gif

כ-ו-ל-ם עונים
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

fashasha

New member
אלוהים אדירים

שעת התחלה: 14:26 שיר שמתנגן ברקע: מה שיש ברדיו idobi ספר קצת על עצמך: בת 23, עובדת בבזק בינלאומי ולומדת לתואר ראשון במדעי המדינה באוניברסיטה הפתוחה. בעלת 2 קעקועים, בקרוב מקווה לעוד. מחשבה שעוברת בראש: משפט שעלה לי אתמול ועדיים חרוט לי בראש - אני יכולה לבכות בכל מקום מבלי שמישהו ישים לב לכך. מה עשית היום? למדתי. מה תעשה מחר? אמשיך ללמוד. חשק ל...: סקס. מה המידה שלך בנעליים? 42. קשה למצוא נעליים במידה כזאת. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה ובזירת הפשע. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ממש אין לי מושג. מה את הכי אוהבת לאכול? מרק עגבניות. מה את הכי שונאת לאכול? יש כל כך הרבה. בצל, בשר, שום. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צבעתי את השיער לסגול. זה יותר מטורף מקעקוע. מה הצבע האהוב עלייך? סגול. מה הצבע השנוא עלייך? לבן. מה המקצוע האהוב עלייך? כנראה אנגלית. זה הכי קל. מה המקצוע השנוא עלייך? המממ. כנראה סטטיסטיקה. טוב שאני לא לומדת את זה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה. עיר/ים אהובות: לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טבעת מחבר שלי. היא לא יורדת לי מהיד. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית. איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה מה ואיפה כל עוד חבר שלי שם. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בדרך כלל 23:00, בגלל העבודה יוצא שלפעמים בעשר. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? סיימתי תיכון ב-2000
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? ראה תשובה מעל. מה היה המבחן האחרון? יסודות המנהל הציבורי. כמה קיבלת בו? 75 לדעתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה? לא רלוונטי יותר. ומחוץ לשכבה? שוב לא רלוונטי. ומבית ספר אחר? ראה תשובה מעל. ומעיר אחרת? כמובן שיש. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם בובות פרוותיות. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? דה. כל תקופת ההתבגרות היא כזאת. אם כן - סיפרת למישהו? לא נראה לי. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. מדוע? סתם. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? l-m lights baby מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש מזמן. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מורידים לי :) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני אוהבת שירים בודדים. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהי בקורס של העבודה. כל כך מעצבנת. ולחבק? חבר שלי. ולנשק? חבר שלי. ולספר לו משהו מהלב? שוב, חבר שלי. יש לך חברה? יש לי חבר.
ראית בחנוכה את הפסטיגל? אני בת 23, אז ממש לא. את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר שלי. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא. עם מי? - שם מיוחד לבן? סתיו. שם מיוחד לבת? ברק. מאכל אהוב: מרק עגבניות. מאכל שנוא: כל דבר עם בשר. דבר אחרון שאכלת: פשטידת תירס וסלט. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס שממש גדולים עלי. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? תיאוריות וגישות במדעי המדינה נחשב? אהבת? לא ממש. מה הסרט האחרון שראית? משימה בלתי אפשרית 3. אהבת? היה קצת צפוי אבל בסדר. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? היום, אמא שלי. על מה דיברת איתו? על ארוחת צהריים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנראה שעל חבר שלי. מה הדבר האחרון שקנית? חופשי חודשי לפתח תקווה. כמה הוא עלה? 290 שקל. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחבר שלי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? warda מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כבר אכלתי. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. היא סדיסטית. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כנראה שהתגייסתי ב-2001. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה. למה הלכת לשם? כי אני עובדת שם. איך קוראים לאמא שלך? רחל. יש לך שם שני? לא. מהו? - אתה קרוי על שם מישהו? יאפ. מי? ערבוב של שתי שמות הסבתות - ורה ורוזה. זה יוצר ורד. אתה אוהב ילדים קטנים? איכס לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אמממ 4-5 לא זוכרת. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 0 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת הדודה הקטנה והחולת נפש שלי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? כלום, אני אשאר בגיל שלי. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את המשקל שלי ואני עובדת על זה. ובפנימיות? לא להיות כל כך אנטי כלפי אנשים, וגזענית. אני נורא גזענית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות מפגרות וסרטים מצויירים. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד. למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אני מעדיפה לא לחשוב על ילדים כרגע. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? הא? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דויד. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? לא לא לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: התכנון שלי הוא להגיע לשגרירות בחו"ל. אם לא אני בטח אלמד קונדיטוריה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל רגע שאני בו עם חבר שלי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה. אני אומרת מה יותר מידי. מה עושה לך טוב? חבר שלי ומוזיקה. מה מעצבן אותך? אנשים טיפשים. מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריה ומצית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? או לדעת לנגן או לעשות סלטות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? כנראה המחשב שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קטשופ. מה היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי. המלצה לסרט: נערי הכרך. הסרט האהוב עלי. תוכנית טלוויזיה? csi las vegas מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? I love you איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה וסיגריה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש 2 עיקריות. לירוק על הרצפה והשנייה היא לצעוק לבחורה "מי רוצה אותך בכלל יא מכוערת" שנייה אחרי שהיא מתעלמת מהצעות מגונות של אותו אדם. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? אין לי ממש חג אהוב. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כמובן. חיית מחמד: 2 כלבים. כמה אחים יש לך? 1. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן, מלא. נפגשת איתו/ איתה? נפגשתי עם הרבה, אבל לא במובן של דייטים. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? אין אפשרות לתאר את זה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חבר שלי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? סקס. מקומות בילוי מועדפים: אני לא יוצאת הרבה או בכלל. את/ה אוהב/ת להיות בבית? בית זה ברירת המחדל. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כמובן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא. החיים טובים לדעתך? כן, למה לא. לבוש: מה שיש בארון. איפור: בעיקר צללית חומה והרבה עיפרון שחור. מאכל אהוב: לא עשינו את זה כבר? שתייה אהובה: פעם זה היה קולה, עכשיו אסור. אז מים. להקה אהובה: Bon Jovi, Muse סרט אהוב:נערי הכרך, שרק 2. גלידה: תות. עיר בעולם: לונדון. ארץ: אנגליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתלבש. שיר ברקע: מה שיש ברדיו idobi שעת סיום: 14:58

Conviction

New member
אמא -_-

אני אענה אח"כ.
[למרות שגם ככה לא נראה לי שמישהו יקרא שאלון כ"כ ארוך
]

crzy4u

New member
../images/Emo26.gif

שעת התחלה: 3:50 שיר שמתנגן ברקע: something To Believe In ספר קצת על עצמך: אין לי כוח מחשבה שעוברת בראש: שלא בא לי ללמוד למתכונת בספרות מה עשית היום? ניסיתי ללמוד לספרות מה תעשה מחר? אלמד לספרות חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה בעיקר, ולפעמים בבלוגים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ב... איפה שאני לא אהיה =| מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? כבד
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא נראה לי שעשיתי משהו מטורף במיוחד מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת. היו כמה... =| מה הצבע האהוב עלייך? כחול כהה מה הצבע השנוא עלייך? לא יודעת. אין כל כך מה המקצוע האהוב עלייך? ביו למיניהם מה המקצוע השנוא עלייך? נכון לעכשיו - ספרות! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? י"ב - תחושה של סיום, כל השנה. אבל הייתה שנה מדהימה. עיר/ים אהובות: עיר הבית, למרות שאין סוף לתלונות שלי עליה... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המחשב היפיוף שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדת "פביאנה" בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות/חברים. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 22:00 - 23:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין יותר בית ספר!
אבל היה ב-8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה
מה היה המבחן האחרון? בגרות במתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כה ומחוץ לשכבה? כה ומבית ספר אחר? כה ומהעיר אחרת? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש. רק כשאני ממש ממש מתעצבנת. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? גם לא חשבת פעם על התאבדות? לא במובן של להתאבד, אלא במובן של להבין למה אנשים עושים את זה... אם כן - סיפרת למישהו? היה לי דיון מעמיק על הנושא עם חברה הכי טובה שלי
מתי פעם אחרונה שבכית? אממ... לויודעת מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? נופ אתה מעשן? נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? הורדתי את האלבום של שון פול בשביל אמא שלי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה דיסקים, כשיש תקציב. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המממ.. אחותי
ולחבק? יש המון! לא יודעת מי האחרון... ולנשק? =| ולספר לו משהו מהלב? צליל. וגם סיפרתי. יש לך חברה? הכי טובה
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? המממ
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? לא אוהבת את השאלה הזו. יש הרבה. שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב: היה כבר מאכל שנוא: היה כבר דבר אחרון שאכלת: פסטה ועוף בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חבר ילדות מירושלים איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים למיניהם אתה לומד ביום שישי? בעבר למדתי
מה הספר האחרון שקראת? המממ...אבא עשיר אבא עני אהבת? סביר מה הסרט האחרון שראית? משהו בסינמה סיטי. לא זוכרת איך קראו לו. אהבת? היה חביב ביותר מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? נטע על מה דיברת איתו? על הרבה דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? צליל, נראה לי על מי אתה יודע הכי הרבה? אני לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק מים כמה הוא עלה? 3.7 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? צליל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? צליל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יהיי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ממש לא בא לי לאכול עכשיו יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת
מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? הדרכה של העבודה איך קוראים לאמא שלך? מה זה משנה? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1 (ועוד הרבה מדרגה שניה...) כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 (כנ"ל) איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לויודעת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? נחמד לי ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת. ובפנימיות? חוסר החלטיות נוראי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? =| איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיות רומנטיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אולי עם ג'ניפר סקאי
למה? כי היא אשתו של אלכס באנד וכבר 4 וחצי שנים אני חולה עליו
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2. גג 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אין. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פרנהיים (בע ספרות) כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? / מתי זה היה? / מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ביו-משהו מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תבוא/י כל יום מה עושה לך טוב? כתיבה מה מעצבן אותך? אחותי מה תמיד צריך להיות בכיס? 5 ש"ח ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? היה כבר המלצה לסרט: פרל הארבור או קייט וליאופולד תוכנית טלוויזיה? חברים, השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת בונג' איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו יורק, לוס אנג'לס מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לזרוק זבל ברחוב ולא בפח
איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב/סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? יכול להיות הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כה מהי אהבה בשבילך? אי אפשר לתאר את זה, זה דבר מופשט את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? חלקית מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש הרבה דברים
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשמוע מוזיקה, להעביר את הזמן עם אנשים שאני אוהבת. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, קניונים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה (אני חושבת..) את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ממש לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: היה כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני מאמינה במשהו שגדול מאיתנו. לא יודעת אם זה ה' או לא. החיים טובים לדעתך? כה לבוש: ג'ינס וחולצה חמודה איפור: עדין מאכל אהוב: היה כבר פעמיים! שתייה אהובה: מיץ תפוזים סחוט להקה אהובה: Bon Jovi, The Calling סרט אהוב: פרל הארבור, קייט וליאופולד, רק ידידים גלידה: ריבת חלב או מייפל ואגוזי קליפורניה עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: =| מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלויזיה (רק לא ללמוד ספרות!) שיר ברקע: With Arms Wide Open / Creed שעת סיום: 4:11

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gifalas.

שעת התחלה: 16:14 שיר שמתנגן ברקע: Everything- Dave Navarro ספר קצת על עצמך: נמנ. ^_^ מחשבה שעוברת בראש: טעים לי. >< מה עשית היום? לימדתי חברה את הטקסט שלה להצגה. מה תעשה מחר? כנ"ל, ואלמד וביולוגיה, ואסע לסבתא. חשק ל...: שסק?
מה המידה שלך בנעליים? 37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אליאס [אבל כבר בקושי], גילמור, אורלנדו בלום [כןכן. אז מה?
], מדי פעם סופרנטורל. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ממ... מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? דגים/בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ארמ... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מדי הא. >< מה הצבע האהוב עלייך? אין. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? ארמ... תיאטרון מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? רע? עיר/ים אהובות: לונדון, סן פרנסיסקו, ל"א, נ"י מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ריצ'י
[האייפוד שלי ><] איפה חגגת יומולדת אחרון? לא ממד חגגתי אותו. איך אתה הכי אוהב לבלות? מוזיקה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יותר מדי מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7:45 [זנות
] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נופ מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? לא החזירו לנו עדיין, זה היה ביום ד' יש לך חברים מחוץ לכיתה? יס ומחוץ לשכבה? יס ומבית ספר אחר? יס ומהעיר אחרת? יס אתה נוהג לדבר עם חפצים? בטח! ^_^ היית פעם אצל פסיכולוג? נופ [אבל אמא שלי אחת, אז.
אבל לא *פסיכולוגית* פסיכולוגית, אלא פסיכולוגית התפתחותית. אוה, שכחו מזה ^_^] ואצל פסיכיאטר? נופ חשבת פעם על התאבדות? יאפ אם כן - סיפרת למישהו? נופ מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? הכל קחת סמים מתישהו? נופ אתה מעשן? נופ מתי פעם אחרונה שהשתכרת? never איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Red Hot Chili Peppers- Don't Forget Me למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כן! ^_^ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ארמ.... אחותי הקטנה, נראה לי ולחבק? דביר אולי. ^^ ולנשק? ארמ, לא דעת
ולספר לו משהו מהלב? אף אחד יש לך חברה? האהא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, למה לי :| את מי היית לוקח לאי בודד? ריצ'י! ^_^ [גם הבנאדם, וגם האייפוד.
] סתם נו.
לא 'דעת, נו.
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? דביר ^^ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, מסנ זונה לא מתחבר
שם מיוחד לבן? Thom, אבל זה לא מיוחד. שם מיוחד לבת? אלבה
[אשתו של הנוסע בזמן
] מאכל אהוב: שוקולד ^^ מאכל שנוא: דגים/בשר דבר אחרון שאכלת: מילקי
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ארמ, לא יודעת
. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ארמ, פרובבלי אחד הג'ינסים, או המכנס השחור. אתה לומד ביום שישי? נופ מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת? יאפ
מה הסרט האחרון שראית? ארמ.... לא זוכרת אהבת? ^^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? הוא שאל אם אני רוצה לבוא לדבר הזה של שבועות, ואמרתי שנראה.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ניתי [חברה] על מי אתה יודע הכי הרבה? ארמ... ניתי? אולי בר. מה הדבר האחרון שקנית? מתנות כמה הוא עלה? 50 ומשהו נראה לי ממי הsms האחרון שקיבלת? סלקום
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? נית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ארמ. *בודקת* "מחר" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת, שנה שעברה? השנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ארמ.... לא יודעת
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? קצרין [אם אפשר לקרוא לה עיר
] למה הלכת לשם? חברה החליטה שצריך לציין את היומולדת שלי. מוזר, איי? איך קוראים לאמא שלך? יעל יש לך שם שני? מהו? נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא ז"ל, בערך אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי כמה קטנים ^^ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? ארמ... רגע, תנו לי לספור. ^^ 11? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם ^^ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ארמ... לא דעת מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? הכל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אנוכית? לא דעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אין ממש ז'אנר אהוב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כל אחד שהוא לא אני למה? מעצם היותם לא-אני >< כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? door [זה מה שהוא אמר, נו. ><] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ליאן
כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן, לא נחזיר את הגולןןןן.
הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד החזרת הגולן [לפני מיליון שנה בערך] מתי זה היה? לפני מיליון שנה בערך? >< כשהייתי בת 7-8 אולי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ארמ, לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הו, יש הרבה! בטח אבל f*cking-piece-a-sh*t. >< המשך תיכף.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo122.gif

מה עושה לך טוב? שוקולד. מוזיקה. קפה. מה מעצבן אותך? הכל? >< מה תמיד צריך להיות בכיס? צ'רלי [הפלאפון ><], ורצוי גם ריצ'י. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות שמחה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ריצ'י, השרשרת של הקוקופלי שלי, Two, Camino Palmero, לא יודעת מה עוד מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מילקי. >< מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת נו
מוזיקה.שוקולד.קפה. המלצה לסרט: סטאר וורס! אהמ. יש מיליון. תוכנית טלוויזיה? דארק אנג'ל
, אליאס [
], גילמור, פריזון ברייק, פרינדס, סופרנטורל, שנות ה70, דוקטור הו, לוסט, ורוניקה מארס, ועוד כלמיני ^^ מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהבת אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד, מוזיקה. מוזיקה, בעיקר איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד, לחזור לארה"ב, שוודיה, סקוטלנד, קנדה [קלגרי קלגרי! ג'ואל! מרינה!
], ועוד מלא מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? רעשנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? נראה לי ששבועות, יש אוכל טוב. ^^ או חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן ^_^ חיית מחמד: חתול[ה] וכלב[ה] כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ, אבל אפלטונית נפגשת איתו/ איתה? יאפ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש, לא סגורה על זה כל כך מהי אהבה בשבילך? unreachable? לא יודעת את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא, בכלל בכלל לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה, בעיקר. לראות אנשים שאני אוהבת מאושרים. לא יודעת. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מוזיקה. >< לקרוא, לכתוב, לנגן, טלוויזיה, מחשב, כלמיני דברים רגילים. מקומות בילוי מועדפים: בבית? >< את/ה אוהב/ת להיות בבית? יאפ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? I'll let you know את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי עם מי ^^ אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? יאפ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ממ יש יותר מדי
האם את/ה מאמינ/ה בה´? תלוי מתי. יותר מאמינה בכוח עליון מאשר בה'. החיים טובים לדעתך? כן, אבל לא לכולם. אהמ. לבוש: שחור איפור: שחור? >< מאכל אהוב: שוקולד. אני חשה דז'ה-וו, משהו. |מגלגל| שתייה אהובה: קפה. להקה אהובה: The Calling. Bon Jovi. Ours. Guns N' Roses. Nirvana. Pearl Jam. Led Zeppelin. Travis. Coldplay. 3 Doors Down. Ash. HIM. Lifehouse. Red Hot Chili Peppers. The Rolling Stones. The Beatles. Pink Floyd. The Perishers. Metallica. U2. Oasis. My Chemical Romance. Nickleback. R.E.M. The Dave Mathews Band. Radiohead. Aerosmith. מספיק? מספיק. >< סרט אהוב: הו... Star Wars, Where the Heart Is, PotC, LotR, I Am Sam ועוד מלא
גלידה: וניל/שוקולד/ריבתחלב/קפוצ'ינו/כל דבר אחר בערך. >< עיר בעולם: לונדון/ל,א/סן פרנסיסקו/הוואנה/פריס ארץ: קליפורניה, צרפת, אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? ממ, לא סגורה על זה ^^ שיר ברקע: Going Inside- John Frusciante שעת סיום: 16:47, מה אני איטית כ"כ

fashasha

New member
מתוך 3 אנשים, רק לי יש חשק לסקס

מעניין מה זה אומר עלי?

msh196

New member
מה נסגר אני צריכה לישון מתי שהוא

שעת התחלה:08:39 שיר שמתנגן ברקע:אני שומעת אל הטלוויזיה יש ג'אג ספר קצת על עצמך: אני שרי הכי זקנה כאן 22 לומדת במכינה ת"א עובדת במוקש אזעקות וזהו מחשבה שעוברת בראש:כרגע.... אני בחיים לא אסיים את השאלון מה עשית היום? השפרצתי מים על כל השנים (יום המים אין ברירה ) וניסיתי ללמוד יום א' מבחן במדעי המדינה מה תעשה מחר?אני אלמד אין לי ברירה חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 40 איזה פורום אפשר למצוא אותך?כאן, וטלנובלות (מודה יש לי חולשה לסיפורים חסרי הגיון) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?מקווה בבורסה בת"א מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול?דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני לא יכולה לספר מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא הכי מטופש אחד מהם היה שהתקששרנו לשני אנשים בצבא וקישרנו בינהם ,והתגובות שלהם מה אתה רוצה ,לא אתה התקשרת מצחיק מאוד . או שהיינו מתקשרים ושמים להם את השיר של סטיבי וונדר I Just call to say I love you מצחיק בטירוף .טוב בצבא עושים דברים מטופשים מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אין לי צבא שנוא מה המקצוע האהוב עלייך?כלכלה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?אני עדיין לא מסכמת היא לא הסתיימה עבורי , מקווה שתסתיים טוב עיר/ים אהובות: ת"א (אני מגיע....) אילת (עיר הולדתי) נתניה (אני חייבת אני גרה בה ) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?צמיד וטבעת (יקרים לליבי ) ושוקולד מבת דודה שלי בת 4 שרצתה לשמח אותי איפה חגגת יומולדת אחרון? וואי אני כבר לא זוכרץ (עוד מעט הוא מגיע שוב אני חושבת בסינמה סיטי איך אתה הכי אוהב לבלות? אני אוהבת שמשחקים לי בשיער אני יכולה לבלות כך שעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?08:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה נסגר אין לי דבר כזה אני זקנה מה היה המבחן האחרון? מתודולגיה כמה קיבלת בו? 96 יש לך חברים מחוץ לכיתה?דה ומחוץ לשכבה?דה ומבית ספר אחרומהעיר אחרת?דה אתה נוהג לדבר עם חפצים? נייט היית פעם אצל פסיכולוג? נייא ואצל פסיכיאטר? נייט חשבת פעם על התאבדות?דה אם כן - סיפרת למישהו?כן לחברה טובה שלי מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? אישי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני חודש במסיבה בעבודה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? זה קצת מוזר אבל יהורם גאון (לאמא שלי ) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני כן קונה דיסקים של מי שאני אוהבת , למשל בון ג'ובי כולם מקוריים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי וענבל (בגלל השאלון הארוך הזה - סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם ) ולחבק? לברה טובה שעזרה לי ולנשק? סודי ולספר לו משהו מהלב?אמא שלי יש לך חברה? אני מעדיפה גברים ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד?מפורסם גו'ש הארטנט את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד (חם לי) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? בר שם מיוחד לבת? ליאל מאכל אהוב:זה לא היה כבר , גלידה מאכל שנוא: דג דבר אחרון שאכלת:עוגת גבינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות מהתיכון איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'נס אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?"זה " של סטיבן קינג אהבת? מאוד , עד הפרק האחרון ששפ זה נהיה יותר מידי .... מה הסרט האחרון שראית? חתולים בצמרת , שמרתי על בני דודים שלי אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? היא בעטה לעצמה בזרת ודיברנו על כמה ג' היא תוציא אם הזרת נשברה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? הרבה מה הדבר האחרון שקנית?שואב אבק לרכב כמה הוא עלה? 90 ממי הsms האחרון שקיבלת? סלקום מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שומעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פנקיק עם גלידה וקצפת יש לך עדשות/ משקפיים? כן וכן עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ךפני ודשיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? אני לומדת שם איך קוראים לאמא שלך? סמדר יש לך שם שני?לא אתה קרוי על שם מישהו?כן מי?סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כן (אבל לא כמו מייקל ג'קסון) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?40 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ספיר חולה עלייה אני שומרת עליה מאז שהיא נולדה היום היא בת 6 והיא ממש קשורה אליי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לרדת קצת במשקל ובפנימיות? לדעת לשתוק לפעמים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חפי נדחפי ,לא יודעת מתי לא רוצים אותה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת ,בתכנון שלי 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שאלות מעצבנות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אורטל כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מקווה לעבוד בבורסה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה לא רוצה לבחור באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שתוק מה עושה לך טוב? לצחוק מה מעצבן אותך? אנשים חסרי הבנה טוטלית מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון (אני תמיד שוכחת) איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אני רוצה לדעת לצייר מה הפריט הכי יקר שיש לך?הרכב שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד? קרם שיזוף אני יותר מידי לבנה המלצה לסרט:אין לי אני אשמח לשמוע תוכנית טלוויזיה? האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני חולה עלייך איך את/ה מתגבר על באסה? לצערי שוקולד איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להתערב בעניינים לא לך איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים ושבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאוד חיית מחמד: לא כמה אחים יש לך? מצד האמא 1 מצד האבא 5 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מאמינה בתשוקה ממבט ראשון מהי אהבה בשבילך? לקבל את הדברים הגרועים בבו אדם ,לא לנסות לשנות את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? ללכת למסיבות מקומות בילוי מועדפים: אתם קטנים מידי את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חובה משני בצדדים את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?חלילה לא מאמינה בלשנות אנשים את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:אוי אוי אוי , שתוק , מה המצב , מצחיק מאוד , אני לא רוסייה האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן ולא החיים טובים לדעתך?כן לבוש: ספוטיבי ביום אלגנט סקסי בלילה איפור: בלילה מאכל אהוב:מה לא הפנמתם כבר כמה פעמים אני אגיד גלידה שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה:בון ג'ובי סרט אהוב: אין לי גלידה: בננה עיר בעולם: אורלנדו פלורידה ,אולי קליפורניה איפה שיש חופים וחתיכים ארץ:ארה"ב (כל ה50 מדינות) מה תעשה כשתסיים את השאלון?אצעק שיר ברקע:עדיין טלוויזיה נראה לי שכבר נגמר ג'אג הפסקתי להקשיב שעת סיום: 09:16

למעלה