שאלון

system רולז

New member
שאלון../images/Emo12.gif

שאלון מקומונת שאלונים.. תענו שעת התחלה- 1. שם פרטי? 2. כינוי? 3. גיל? 4. עיר? 5. יש אחים? כמה? 6. ההורים נשואים? 7. מה אתם לובשים? 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? 9. יש לך אייסיקיו? 10. יש לך מסנג'ר? 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? 12. יש לכם חיית מחמד? 13. הייתם בחו"ל? איפה? 14. מידת הנעליים שלך? 15. מאמין באהבה? 16. מאמין באהבה וירטואלית? 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? 19. מאמין בגורל? 20. מאמין בה'? 21. חוף או הרים? 22. לישון או לקום? 23. קרמבו וניל או שוקו? 24. איזה שפות אתה מדבר? 25. בן אדם של יום א לילה? 26. רגיש לדגדוגים? 27. יש חבר/ה? 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? 29. התחביב האהוב עליך הוא? 30. עברת על החוק? 31. נרדמת בשיעור? 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? 38. שם אהוב לבן - 39. שם אהוב לבת - 40. שם אהוב לכלב - 41. בגדת אי פעם? 42. בגדו בך? 43. מה דעתך על בגידות? 44. מה הפחד הכי גדול שלך? 45. מה החלום הכי גדול שלך? 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? 47. זרקו אותך? 48. אתה זרקת? 49. מה התכונה הכי בולטת בך? 50. מה היית משנה בך? חברים ומשפחה שלך :

system רולז

New member
../images/Emo9.gifתשובות לשאלון

שעת התחלה- 17:45 1. שם פרטי? גל 2. כינוי? אין
3. גיל?13 4. עיר? גן רווה 5. יש אחים? כמה? כן בטח
אני ועוד שתי אחים
6. ההורים נשואים? אהא
7. מה אתם לובשים? מכנסי האנס וחולצה ממשמיש 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? פרגילישס 9. יש לך אייסיקיו?בארורררר
10. יש לך מסנג'ר? יש ועוד איך יש!
11. מה הדבר האחרון שאכלתם? פיצה ניאמממ
12. יש לכם חיית מחמד?ממ יש הכלבה שלי ..
13. הייתם בחו"ל? איפה?כן טורקיה וסיניי
14. מידת הנעליים שלך? 35-36
15. מאמין באהבה? כן
16. מאמין באהבה וירטואלית? לא
17. מאמין באהבה ממבט ראשון? ממ בטח
18. מה דעתך על הומואים/לסביות? שייחיו להם בכיף..
19. מאמין בגורל? בארך
20. מאמין בה'? עדיין לא מוחלט חח
21. חוף או הרים? ברור שחוף
22. לישון או לקום? לישון במיוחד שצריך לקום לבצפר אני אוהבת לישון חח
23. קרמבו וניל או שוקו? הכל תלוי מתי
24. איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית טיפה ערבית פחחח ממש רק משעורי ערבית אני נרדמת
25. בן אדם של יום א לילה?לילה חח אני מחורפנת בלילה חחח
26. רגיש לדגדוגים? אהא מאוד
27. יש חבר/ה? לא
28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? הרבהההה
29. התחביב האהוב עליך הוא? שוםדברר
30. עברת על החוק? לאיודעת..
31. נרדמת בשיעור? לא אבל מדברת חחח
32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? מזמן לא היתה לי
תגידו לי כל הכבוד חח 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? אממ בסוף החופש הגדול והספר פיחלץ לי את השיער אבל עשיתי פן לפני כמה זמן
34. מתי פעם אחרונה התקלחת? היוםם
35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? ממ לפני שנים רבות
36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? הרבה פעמים
37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? ממ לא זוכרת חחח 38. שם אהוב לבן - מיקל.. 39. שם אהוב לבת -תום,זואי
40. שם אהוב לכלב - אין משו מסוים 41. בגדת אי פעם? אולי 42. בגדו בך? הרבה 43. מה דעתך על בגידות? מגעיל אבל אין מה לעשות
44. מה הפחד הכי גדול שלך?למות 45. מה החלום הכי גדול שלך? לפגוש את הבי אי פי
46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? ממש לאאא
47. זרקו אותך?לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? אין משו ממש 50. מה היית משנה בך? רגליים חח יש לי רגליים לא ממש יפות במיוחד חח הכי לא קשור בעולם

x N O A M x

New member
^_^

שעת התחלה-18:48 1. שם פרטי?נעם 2. כינוי?נומע, נועמיק, נעמאמי, נומי 3. גיל?במרץ 14 4. עיר?חיפע 5. יש אחים? כמה?כן, אחת. 6. ההורים נשואים?כן:$ 7. מה אתם לובשים?סווטצ'רט כתום ומכנס אדום 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו?'Rock Your Body'-של ג'סטין 9. יש לך אייסיקיו?כן..אבל מחקתי. לא משתמשת בו כבר, סתם חרא. 10. יש לך מסנג'ר?בארור. D: 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?תפוח.
12. יש לכם חיית מחמד?כן. כלבה.
13. הייתם בחו"ל? איפה?חח הייתי בהרבה מקומות..נממ ממה שאני זוכרת: ארה"ב [
], לונדון, פריז, ספרד, יוון, [בקיצר כמעט בכל אירופה.] 14. מידת הנעליים שלך?40:O 15. מאמין באהבה?כע 16. מאמין באהבה וירטואלית?אממ..אולי. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון?כן 18. מה דעתך על הומואים/לסביות?נממ כלום. שיעשו מה שהם אוהבים. 19. מאמין בגורל?כן 20. מאמין בה'?כן 21. חוף או הרים?חוףף 22. לישון או לקום?לקוםXD 23. קרמבו וניל או שוקו?
24. איזה שפות אתה מדבר?אנגלית, ערבית, עברית. 25. בן אדם של יום או לילה?יום. שונאת לילה!!11@ 26. רגיש לדגדוגים?כע 27. יש חבר/ה?כרגע-לא. ;[ 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?חח הרבה
29. התחביב האהוב עליך הוא?מחשבף טלוויזיה, בילויים וכל השטויות 30. עברת על החוק?חח מלא פעמיםXD 31. נרדמת בשיעור?תמיד-בפיזיקה. 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך?לא זוכרת|: 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת?חח לפני הרבה זמןXD פאאק אני חייבת לעשות שוב מדורגג~! 34. מתי פעם אחרונה התקלחת?היום 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות?חח לא זוכרת-אני לא ילדה של מכות וכל זה 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך?:S 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?:S 38. שם אהוב לבן -תומר 39. שם אהוב לבת -מיקה/קרן 40. שם אהוב לכלב -טוווווווווווופי. P: 41. בגדת אי פעם?לא 42. בגדו בך?לא 43. מה דעתך על בגידות?ש..לא יודעת. 44. מה הפחד הכי גדול שלך?מוות. 45. מה החלום הכי גדול שלך?לפגוש ת'בלאקוססD: 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו?לא:S 47. זרקו אותך?לא 48. אתה זרקת?ת'תיק[?] 49. מה התכונה הכי בולטת בך?חח לא'דעת. 50. מה היית משנה בך?ת'גוף. אוחח אני מקנאת ברזים=[[ חברים ומשפחה שלך:לא הבנתי מה רצית פהXD

avivoOsh2

New member
עונההה.../images/Emo182.gif../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif../images/Emo9.gif

1. שם פרטי
אביב
2. כינוי
אבושקע בדרך כלל.או אבוש.או אביבוש.:) 3. גיל
13 4. עיר
קרוב[בערך]לחיפה
5. יש אחים
כמה
דיי אז מה עם יש לי עוד 5 אחים?! ואנחנו לא דוסים.
שתקו.
6. ההורים נשואים
בטח.
7. מה אתם לובשים
ג'ינס וסווצ'ארט פסים תכלת ירוק זית D: 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו
Evanescence- Bring Me To Life.
9. יש לך אייסיקיו
לא. 10. יש לך מסנג'ר
כן. 11. מה הדבר האחרון שאכלתם
גלידה.מה לעשות.מכורה.
12. יש לכם חיית מחמד
כן.הרבה. 13. הייתם בחו"ל
איפה
לפני שבועיים.לונדון ופריז.ושנה שעברה עוד פעם בצרפת אבל סקי.^^ 14. מידת הנעליים שלך
40 15. מאמין באהבה
יאפ. 16. מאמין באהבה וירטואלית
נופ. 17. מאמין באהבה ממבט ראשון
יאפ. 18. מה דעתך על הומואים/לסביות
אניודעת.:| 19. מאמין בגורל
אולי.
20. מאמין בה'
כן.:) 21. חוף או הרים
שנייהם.ושנייהם גם ליד הבית שלי.XD 22. לישון או לקום
לישוןןן
23. קרמבו וניל או שוקו
וניל.יאמיי. 24. איזה שפות אתה מדבר
קצת אנגלית ועברית. 25. בן אדם של יום או לילה
גם וגם.
26. רגיש לדגדוגים
כןןןןן מאודדד.XD 27. יש חבר/ה
נופ. 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה
הרבה.
חחח סתם. 29. התחביב האהוב עליך הוא
לצייר.לרקודד.לשחק במחשב.לשמוע מוזיקה.[; 30. עברת על החוק
מי אמררר?!?!?! 31. נרדמת בשיעור
כל יום. 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך
אממ....
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת
יאאא ממזמן.מגדלתת.רוצה שיער עד התחת.
34. מתי פעם אחרונה התקלחת
היום בבוקר. 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות
לפני שלוש שבועות.אח שלו.אבל זה לא רציני.XD 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך
לא זוכרת... 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך
לא זוכרת.
38. שם אהוב לבן - תומר ועומר.למרות שזה נפוץ.XD 39. שם אהוב לבת - סתיו[כן,כן, סתיו.ישלך שם יפה.],נעמה,רותם.
40. שם אהוב לכלב - שוקייייייייי:) 41. בגדת אי פעם
לא שאני יודעת. 42. בגדו בך
אולי.
43. מה דעתך על בגידות
מה כבר אפשר להגיד על בגידות?! 44. מה הפחד הכי גדול שלך
מוות.זה הפחד של כולנו. 45. מה החלום הכי גדול שלך
אמ גם כן לפגוש ת'בלאק,כמובן.XD חחח.ושיהיה לי מקרר גדילה משלייייי מפוצץ גלידה[ראה למעלה יותר"מה אכלת בפעם האחרונה?"XD];) 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום
ומהו
אין קשר.:S 47. זרקו אותך
אולי. 48. אתה זרקת
נופ. 49. מה התכונה הכי בולטת בך
יש הרבה.
50. מה היית משנה בך
אני ביישנית.לפעמים.:) חברים ומשפחה שלך : ?!

system רולז

New member
חח אביב../images/Emo9.gif

יש לי בחדר מקרר בצורת קוקה קולה חח יש באנטר.. לא ממש יקר...!

system רולז

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo6.gif

אני פשוט מכורה על החנות הזאת *אנטררר..!* יש שם כזה מיי עדן בקטנה כזה
קיניתי XD וגם מכונת מסטיקים בקטנה אבל ממש בקטנה
הקיצר יש לי כבר הכל משם
XDD

HaDaRoSh

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

שעת התחלה- 21:04 1. שם פרטי? הדר 2. כינוי? דרדר
3. גיל? 17 4. עיר? ת"א 5. יש אחים? כמה? 2 אחים גדולים 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? הרבה דברים 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? כלום, מתפוצץ לי הראש 9. יש לך אייסיקיו? לא 10. יש לך מסנג'ר? כן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? קלמנטינה 12. יש לכם חיית מחמד? לא 13. הייתם בחו"ל? איפה? לונדון פריז ותורכיה
14. מידת הנעליים שלך? 41 15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? אממממ חמודים XD 19. מאמין בגורל? כן 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים? חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? וניל
24. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית, ואני מבינה קצת ערבית
25. בן אדם של יום א לילה? יום 26. רגיש לדגדוגים? אפשר להגיד 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?הרבה 29. התחביב האהוב עליך הוא? לשמוע מוזיקה 30. עברת על החוק? אולי 31. נרדמת בשיעור? לא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא יודעת 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? חודש 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? מקודם 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא יודעת, תמיד אני הולכת מכות בצחוק
36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא זוכרת 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? לא יודעת 38. שם אהוב לבן - עידו ורועי
39. שם אהוב לבת - דנה
40. שם אהוב לכלב - חחחחחח 41. בגדת אי פעם? לא 42. בגדו בך? לא 43. מה דעתך על בגידות? יופי 44. מה הפחד הכי גדול שלך? לא יודעת 45. מה החלום הכי גדול שלך? עזבו
לא בא לי לשתף 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לא 47. זרקו אותך? לא 48. אתה זרקת? לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? חוסר ביטחון 50. מה היית משנה בך? הלוואי והיה לי חברים ומשפחה שלך : מה איתם ?

HaDaRoSh

New member
חדל ! ../images/Emo7.gif ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

אז אתה יותר גבוה ממני !
מה אתה מתלהב חבוב ???
ואגב.... אוורירי !

pump girl

New member
עונה..

מה זו השעה הזו?תנסו אתם להיות ערים כול הלילה רק בגלל שישנתי בצהרים.למה?כי אני חולה מתה
שעת התחלה-7:56 1. שם פרטי? גל:) 2. כינוי?גלי,גלילאו.. 3. גיל?10 וחצי
4. עיר?מושב מצליח..
5. יש אחים? כמה?כן,עוד 2. 6. ההורים נשואים? בטח
7. מה אתם לובשים? חולצה ומכנסים(?!)
8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? 9. יש לך אייסיקיו?כן
10. יש לך מסנג'ר? כן
11. מה הדבר האחרון שאכלתם?אוכל הודי
12. יש לכם חיית מחמד?כן,חתולה
13. הייתם בחו"ל? איפה?לא
14. מידת הנעליים שלך?35-36 15. מאמין באהבה?
16. מאמין באהבה וירטואלית?
17. מאמין באהבה ממבט ראשון?
18. מה דעתך על הומואים/לסביות?אין לי ממש דעה עליהם,כאילו,לכול אחד יש זכות להיות כול מי שהוא רוצה.אני לא יכולה להכריך אפאחד שלא יהיה הומו/לסבית. 19. מאמין בגורל? כן:S 20. מאמין בה'? בטח!! 21. חוף או הרים?חוף
22. לישון או לקום? לישון
23. קרמבו וניל או שוקו?וניל:)
24. איזה שפות אתה מדבר? עברית,וקצת אנגלית
25. בן אדם של יום או לילה?יום 26. רגיש לדגדוגים?כן,מאוד.
27. יש חבר/ה? הלוואי
28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? מלא:Sמאיפה אני אמורה לדעת?? 29. התחביב האהוב עליך הוא? לשחק במחשב,לשמוע מוזיקה. 30. עברת על החוק? לא יודעת..
31. נרדמת בשיעור? לא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זכור לי עכשיו 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני שנה בערך.. 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול. 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? לא יודעת.. 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?. 38. שם אהוב לבן - רון
39. שם אהוב לבת -שירן
40. שם אהוב לכלב - לוקי
41. בגדת אי פעם?
42. בגדו בך?
43. מה דעתך על בגידות?זה מאוד חרא. 44. מה הפחד הכי גדול שלך?מוות,נחשים.
45. מה החלום הכי גדול שלך?עזבוXD 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לא 47. זרקו אותך?לא:SS 48. אתה זרקת? את הזבל. 49. מה התכונה הכי בולטת בך? עקשנית 50. מה היית משנה בך? הרבה. חברים ומשפחה שלך :מה?

ME

שעת התחלה-15:50 1. שם פרטי? אור 2. כינוי? בתפוז אור ה1 והיחידה בבית אורוש אוריק 3. גיל?13 4. עיר? חו"ל סתם... בית אריה 5. יש אחים? כמה? איתי 4 6. ההורים נשואים?איך לא 7. מה אתם לובשים? חולצה חומה וג'ינס 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? כלום 9. יש לך אייסיקיו?לא 10. יש לך מסנג'ר? כן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?ביצת הפתעה...
12. יש לכם חיית מחמד?תוכים נחשב...? 13. הייתם בחו"ל? איפה?הייתי הרבה פעם אחרונה יוון 14. מידת הנעליים שלך?40 15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית?בערך 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? ברור 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? זונות 19. מאמין בגורל? כן 20. מאמין בה'? איך לא 21. חוף או הרים?חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? וניל אבל עדיף מוקה 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית 25. בן אדם של יום או לילה?לילה 26. רגיש לדגדוגים? בזמן האחרון לר ממש 27. יש חבר/ה? ברור 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? 1\2 29. התחביב האהוב עליך הוא? מחשב 30. עברת על החוק? מתי???? 31. נרדמת בשיעור? כמעט 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? לא זוכרת 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? פסח שנה שעברה 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? אתמול בערב 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לפני שנתיים 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? תמיד 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?מאיפה לי? 38. שם אהוב לבן - טאבו 39. שם אהוב לבת -פרגי 40. שם אהוב לכלב - סקובי 41. בגדת אי פעם?לא 42. בגדו בך? לא 43. מה דעתך על בגידות?צביעות 44. מה הפחד הכי גדול שלך?ג'וקים 45. מה החלום הכי גדול שלך? לטוס לארה"ב 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? אין 47. זרקו אותך?כן 48. אתה זרקת? דחיתי לא זרקתי 49. מה התכונה הכי בולטת בך? לא יודעת 50. מה היית משנה בך? כלום חברים ומשפחה שלך:מה?

mm

שעת התחלה-16:45 1. שם פרטי? דודי 2. כינוי? דוצלי
3. גיל?13+ 4. עיר? פ"ת 5. יש אחים? כמה? 2 אחיות 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? כל מיניD= 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? climbing the walls-backstreet boys 9. יש לך אייסיקיו?301650439 10. יש לך מסנג'ר? [email protected] 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?בננה[= 12. יש לכם חיית מחמד?לאקי
. 13. הייתם בחו"ל? איפה?לא 14. מידת הנעליים שלך?39/40 15. מאמין באהבה? לא 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? אין לי בעיה איתם.. 19. מאמין בגורל? כן 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים?חוף 22. לישון או לקום? לישון 23. קרמבו וניל או שוקו? קרמבו עם כל דבר שתרצו לשים שםD= 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית ועוד כמה שפות בקושי [אנגלית,ספרדית,ערבית] 25. בן אדם של יום א לילה?יום 26. רגיש לדגדוגים? כן 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? לא זכור לי מתי הייתה האחרונה.. 29. התחביב האהוב עליך הוא? כדורגל 30. עברת על החוק? אה-הא 31. נרדמת בשיעור? לא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? היו והיוD=0 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? ממ לא מזמן [חודש] 34. מתי פעם אחרונה התקלחת? ממ לא מזמן [שנה/שנתייםD=] 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? הרבה זמן 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? הרבה זמן 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? הרבה זמן 38. שם אהוב לבן - תומר 39. שם אהוב לבת -מור 40. שם אהוב לכלב - לאקי 41. בגדת אי פעם?תלוי איזו סוג של בגידה 42. בגדו בך? לא נראה לי 43. מה דעתך על בגידות? יאכס! 44. מה הפחד הכי גדול שלך? מוות של אנשים קרובים 45. מה החלום הכי גדול שלך? רפואה 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לא.. 47. זרקו אותך?כן 48. אתה זרקת?כן 49. מה התכונה הכי בולטת בך?ציניות
50. מה היית משנה בך?הגובה חברים ומשפחה שלך :הכל

יאללה:] ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

שעת התחלה-11:24 1. שם פרטי? מעיין 2. כינוי? סתכלו בצד
3. גיל?13 4. עיר? מרכז
5. יש אחים? כמה? 2 אחיות 6. ההורים נשואים? כן 7. מה אתם לובשים? טרנינג 8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? Take That - Patience 9. יש לך אייסיקיו?כן 10. יש לך מסנג'ר? לא 11. מה הדבר האחרון שאכלתם?קורנפלקס 12. יש לכם חיית מחמד?כן
13. הייתם בחו"ל? איפה?אירופה 14. מידת הנעליים שלך?40 15. מאמין באהבה? כן 16. מאמין באהבה וירטואלית? לא 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא 18. מה דעתך על הומואים/לסביות? הכל טוב:) 19. מאמין בגורל?לא 20. מאמין בה'? כן 21. חוף או הרים?הרים 22. לישון או לקום? לישון (קמתי ב-10
) 23. קרמבו וניל או שוקו? שוקו 24. איזה שפות אתה מדבר? עברית וקצת אנגלית
25. בן אדם של יום א לילה?יום
26. רגיש לדגדוגים? כן 27. יש חבר/ה? לא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה?לא יודעת 29. התחביב האהוב עליך הוא?לצאת 30. עברת על החוק? אולי
31. נרדמת בשיעור? לא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אני גם אספר פה:D 33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? לפני הטיול השנתי שאין לי מושג מתי זה היה:p 34. מתי פעם אחרונה התקלחת?אתמול 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא הלכתי 36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך?לא זוכרת 37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך?שאלה טובה
38. שם אהוב לבן - אני מדלגת על שאלות השמות.. 39. שם אהוב לבת - 40. שם אהוב לכלב - 41. בגדת אי פעם?לא 42. בגדו בך? כן 43. מה דעתך על בגידות?מגעיל
44. מה הפחד הכי גדול שלך?או או..אתם מדברים עם הילדה הכי פחדנית בעולם
45. מה החלום הכי גדול שלך? להצליח 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו?שאני לא אצליח להצליח
47. זרקו אותך?לא 48. אתה זרקת?לא 49. מה התכונה הכי בולטת בך?ביישנית? 50. מה היית משנה בך?הרבה דברים חברים ומשפחה שלך :אה?

למעלה