שאלון:

שאלון:../images/Emo110.gif

שם: גיל: שיר אהוב של אמינם: שיר הכי פחות אהוב של אמינם: זמר אהוב: זמרת אהובה: להקה אהובה: שיר אהוב: צבע אהוב: צבע שיער: צבע עייניים: אתר הבית: אתר אהוב: אתר שנוא: אתם בצופים?: אם כן איזה?: מי המדריך\ה שלכם?: מקום אהוב: חבר\ה(יש או אין): מחזיק מפתחות: רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): משחק אהוב: משחק שנוא: תוכנית טלוויזיה אהובה: תכנית טלוויזיה שנואה: זמר שנוא: זמרת שנואה: להקה שנואה: שיר שנוא: חיה אהובה: יש חיית מחמד?: אם כן איזו?: באילו ארצות היית?: ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר)

../images/Emo110.gif

שם:כרמל גיל:12 שיר אהוב של אמינם:mockingbird שיר הכי פחות אהוב של אמינם:לדעת זמר אהוב:אמינם זמרת אהובה:מיסי אליוט להקה אהובה:גרין דיי שיר אהוב:יש יותר מדיי צבע אהוב:כחול כהה ושחור צבע שיער:שחור צבע עייניים:חום אתר הבית:msn אתר אהוב:אין אתר שנוא:יש יותר מדיי אתם בצופים?:כן אם כן איזה?:צופיי ים מי המדריך\ה שלכם?:עומרי מקום אהוב:בית חבר\ה(יש או אין):אין מחזיק מפתחות:יש יותר מדיי(יש לי אוסף) רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר):משהו יפה אוליי אח"כ אני אצרף משחק אהוב:אין משחק שנוא:ברבי? תוכנית טלוויזיה אהובה:pimp my ride תכנית טלוויזיה שנואה:הרבה זמר שנוא: אהההם כל הזמרים הישראלים למיניהם זמרת שנואה:רוני סופרסנטר להקה שנואה:סליפנוט שיר שנוא:אינקומפליט? חיה אהובה:צפרדע
יש חיית מחמד?:כן אם כן איזו?:דגים באילו ארצות היית?:הולנד, מצריים, ארה"ב, טורקיה, אוסטרליה, יוון, איטליה, צ'כיה, ספרד נראה לי שעוד גם אני לא בטוחה ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר)0

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo11.gif

שם: גלי גיל: 15 שיר אהוב של אמינם: Lose Yourself שיר הכי פחות אהוב של אמינם: Just Lose It
זמר אהוב: אמינם
זמרת אהובה:מישל בראנץ' להקה אהובה: לינקין פארק שיר אהוב: I Dont Wanna Miss A Thing של אירוסמית' צבע אהוב: סגול צבע שיער: חום כהה מאוד צבע עייניים: כחול- ירוק לא מזוהה אני קוראת לזה צבע גלי אתר הבית: Ynet אתר אהוב: תפוז
אתר שנוא: טיפו אתם בצופים?: הלוואי אם כן איזה?: אם שבט פסגות לא היה כזה זנותי אז הייתי שם
מי המדריך\ה שלכם?: ^^ מקום אהוב: המחשב חבר\ה(יש או אין): אין מחזיק מפתחות: משו מגניב שידיד שלי הכין לי ועוד משו מגניב מחוטי גומי חחח רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר):
משחק אהוב: משחק מחשב?! מממממ טאקי במחשב
משחק שנוא: לא יודעת... תוכנית טלוויזיה אהובה: שנות ה-70 תכנית טלוויזיה שנואה: מר בלופר. זה עושה לי כאב ראש
זמר שנוא: 50 סנט זמרת שנואה: רוני להקה שנואה: קולדפליי שיר שנוא: תנו לו צ'אנס חיה אהובה: כלב יש חיית מחמד?: כן
אם כן איזו?: כלב - סאם באילו ארצות היית?: צרפת

Magi¢ Girl

New member
יאיי,שאלון../images/Emo13.gif

שם: גל גיל: עוד 15 ימים יומולדת 16
שיר אהוב של אמינם: Without Me,Under The Influence שיר הכי פחות אהוב של אמינם: המממ... Drug Ballad זמר אהוב: EMINEM, מוקי, קוואמי, קאשי, ש"ס, תומר יוסף, BOB MARLEY... זמרת אהובה: אין
להקה אהובה: SOAD, LIMP BIZKIT, שב"ק ס', הדג נחש, בויאקה, D12 שיר אהוב: יש המון מה.. צבע אהוב: אדום,לבן,שחור צבע שיער: חום עם גוונים צבע עייניים: חום אגוז (?) אתר הבית: תפוז
אתר אהוב: תפוז! אתר שנוא: הממ לא יודעת, אתר מעריצים של בריטני? אתם בצופים?: לא, אני בשמו"צ מקום אהוב: בית,תל אביב,קולנוע,מסעדה,בית קפה
חבר\ה(יש או אין): המממ... מחזיק מפתחות:
רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): תמונה מצורפת
משחק אהוב: הממ לא יודעת, משחקי שולחן מפגרים כאלה משחק שנוא: מחבואים, אימא'לה תוכנית טלוויזיה אהובה: מלך השכונה,נולד לרקוד,חברים תכנית טלוויזיה שנואה: המממ... Y בעשר
זמר שנוא: זוהר ארגוב זמרת שנואה: זהבה בן, שרית חדד ושיט כאלה להקה שנואה: גרין דיי שיר שנוא: כל דבר של גרין דיי\רוני סופרסטאר\זהבה בהן\שרית חדד\זהר ארגוב חיה אהובה: כלבלב קטן וחמודייי וחתול קטנטנייייי יש חיית מחמד?: לא באילו ארצות היית?: ברזיל,קנדה,ארה"ב עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר): 4

angela12

New member
כ"כ משעמם לי

שם: ספיר גיל: 14 שיר אהוב של אמינם: אנא עארף... אי אפשר לבחור אחד שיר הכי פחות אהוב של אמינם: ג'אסט לוז איט, נראה לי זמר אהוב:אין אחד זמרת אהובה:... להקה אהובה:הוו יש מלא שיר אהוב: אממ... זה בא בתקופות צבע אהוב: הכל נו מה צבע שיער:שטני [וזה לא בלונדיני כוסואמו, זה לא] צבע עייניים:שחור אתר הבית: ריק אתר אהוב: יש המונים אתר שנוא:לודעת אתם בצופים?:לא..
אם כן איזה?:.. מי המדריך\ה שלכם?:.. מקום אהוב: בית של חברה שלי חבר\ה(יש או אין):אין מחזיק מפתחות:משהו כזה עם חרוזים מיזדיינים.. אני יודעת.. אימא הביאה.. רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): משחק אהוב: סימס [קיפצו לי] משחק שנוא: דום [קיפצו לי בשנית] תוכנית טלוויזיה אהובה: מכושפות תכנית טלוויזיה שנואה:כל ראיליטי למיניהן זמר שנוא:קרייג דיוויד, מאז ומתמיד זמרת שנואה: אבריל לאבין, אבל באמת באמת רק לאחרונה להקה שנואה:כל הוונאבי מטאל שיר שנוא: אין כזה.. חיה אהובה:ירבוע יש חיית מחמד?: בצעירותי היו לי אפרוחים נורא נורא נורא מתוקים שדאגתי להרוג לפני שהגיעו לבגרות אם כן איזו?: ! באילו ארצות היית?:צרפת, הורגוואי ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר) 2

Lil M

New member
עונה מדאפאקאסססססססס

על הדסקטופ!! אני וסשטלה!! (sexy russion) מהפורום בפוזה של מאאאגניבים! שם:מייקי החתמפית (ווהו) גיל:עוד פחות מחודש 16! (ווהו בשנית) שיר אהוב של אמינם:המממ אין לי הכייייייייי אהוב..כי כולם מעולים..צמוד לפלייליסט בנתים זה when i'm gone שיר הכי פחות אהוב של אמינם: NO זמר אהוב:אמינם מן הסתם זמרת אהובה: איןןןןן להקה אהובה: השבטטטטטטטטטטטטטטטטט שיר אהוב: מיצינו? צבע אהוב: שחור,אדום,כחול,צהוב,ירוק צבע שיער: חום קקה צבע עייניים: חום קקה אתר הבית: יש לי דפדפן אוונט הוא נפתח בלי אתר בבית אני צכה לשים כתובת ואז עולה החלון אתר אהוב: פורום של השכבההההההה אתר שנוא: בריטנייייייייייייייייי \רוניייייייייי אתם בצופים?:NO... אם כן איזה?:הא? מי המדריך\ה שלכם?:עזבי אותי באמא שלך מקום אהוב: מיטה חבר\ה(יש או אין):לאא מחזיק מפתחות:עיגול כזה חח רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): משחק אהוב: לגרד תסשטלה!! (sexy russion מהפורום) את הראש!! משחק שנוא: הממ תופסת! אין לי כח לרוץ תוכנית טלוויזיה אהובה: משחק מכור תכנית טלוויזיה שנואה: הריאלטי של בריטני זמר שנוא: רומיאו ההווומווו זמרת שנואה:לא הבנתם שבריטני? להקה שנואה: להקות בנים למינהם שיר שנוא: כל שיר של בריטני חיה אהובה: איגואנה!! יש חיית מחמד?: הייתה..איגואנה...2!! מתו... :( אם כן איזו?:ראו למעלה באילו ארצות היית?:הולנד בלגיה פריז והרחם של אמא שלי ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר)10!!!!!!!!!!

angela12

New member
אלוהים הוא כ"כ דומה למישהו

שאני מכירה שבא לי לבכות.. ומזה, אין לכם תלבושת אחידה? לא פייר.

Lil M

New member
../images/Emo6.gif

חח וכה אין תלבושת. תמיד אמרנו שהתלבושת שלנו הכי יפה..כי פשוט אין:)

angela12

New member
אימאלה הוא יותר מידי דומה..

לא קוראים לו אלכס קגן במקרה, נכון??

galileho

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

שם:גלי גיל:14 ומשו
שיר אהוב של אמינם: my name is שיר הכי פחות אהוב של אמינם: like toy soilders זמר אהוב:eminem זמרת אהובה: בריטני *מחכה לסקילה באבנים* להקה אהובה:blink182
וכוורת (כע אני יודעת שאנלא קשורה לחיים) שיר אהוב: אוח יש כל כך הרבה... אם אני חייבת something stupid של רובי וויליאמס וניקול קידמן והמגפיים של ברוך של כוורת צבע אהוב:שחור ואדום צבע שיער:שטני צבע עייניים:ירוק אתר הבית:www.tapuz.co.il *חנפנית* אתר אהוב:www.tapuz.co.il חחח
והאתר של גלי
אתר שנוא: כל מה שקופץ לי באמצע משחק מותח בוואלה:ם אתם בצופים?:לא
ביזבוז זמן אם כן איזה?:- מי המדריך\ה שלכם?:- מקום אהוב:הקניון והחנות דיסקים בקניון
חבר\ה(יש או אין):אין
all by myself מחזיק מפתחות:של נעל אולסטאר קטנה בצבע ג'ינס ופרצוף עם איקס על פה שמאחורה כתוב wazzz up רקע של השולחן עבודה(רצוי לצרף תמונה אם אפשר): life as we know it משחק אהוב: מחשב או בכללי
מחשב --> gunbound wc כללי---> פלונטר
משחק שנוא: אמממ כל מה שארוך ומייגע תוכנית טלוויזיה אהובה:יותר מידי... בקצרה ... life as we know it , good girls dont , friends , that 70's show , jackass ועוד הרבה הרבה תכנית טלוויזיה שנואה: כל מה שבספרדית זמר שנוא:כל מה שקשור למזרחית זמרת שנואה:רוני בעעעעעעעעע (וכל מה שקשור למזרחית) להקה שנואה: אמממ לוידעת לא עולה לי שיר שנוא: כל השירים במזרחית חיה אהובה: נחשים
וחתולים יש חיית מחמד?: יאסס... אם כן איזו?:חתולה שמנה ועצלנית שחור לבן בשם מיסטי באילו ארצות היית?:אוי...לא זוכרת ... הרבה :X ולסיום עד כמה השאלון עיצבן אותך(מאחד עד עשר )3 :X

למעלה