שאלון

קטרפי

New member
שאלון ../images/Emo110.gif

מה הכי אהבת בשנה הזאת
מה הכי לא אהבת
אילו זכרונות היית רוצה לשמור
אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין
מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה
מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה
מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה
ממה הכי התאכזבת השנה
ממה הופתעת
מי האיש שעשה לך תשנה¿ למה¿
מי האיש שהרס לך תשנה¿ למה¿
מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה
מה השיר של השנה בשבילך
והשיר הכי מעצבן
מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה
והכי אידיוטי שעשו לך
אם היו לך 100,000,000 ש"ח א.מה היית עושה איתם ב.למי היית נותן אותם{*אהמ* *קופץ ומנופפ בידיים* *אהמ*} ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו**
מי אוהב אותך יותר ממני
{מי שכתבה את השאלון הייתה חייבת
}

Ivy Riddle

New member
טוב נענה ואני גם ראשונה

מה הכי אהבת בשנה הזאת
האבתי הרבה דברים...אמ..לא יודעת
מה הכי לא אהבת
שרסקתי ת'רגל שלי
אילו זכרונות היית רוצה לשמור
את כל הטובים
אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין
את כל הרעים
מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה
ליראות את ידיד שלי ואני עושים שטויות ומתנהגים כמו שני דיבלים בבית שלו
חבר שלי לשעבר.....
מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה
כבר אמרתי
מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה
גם זה אמרתי
ממה הכי התאכזבת השנה
סיריוס מת...
ממה הופתעת
שאין פורום לטורי אימוס אבל יש לשאר דברים לא חשובים. אה וגם התאריך יציאה של הארי פוטר ושפגשתי את קרן במסיבה של אורלי
מי האיש שעשה לך תשנה¿ חברות שלי
למה¿ כמו שנה שעברה הם תמיד שם שאני זקוקה להם
מי האיש שהרס לך תשנה¿ **********************
למה¿ עצם קיומו?
מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה? לאחל למי? כוכב שלי? כוכבת שלי? טוב אמ...טום, יקירי, אהובי, (שמלצי מידי) תעשה לי ילד!
מה השיר של השנה בשבילך? promisses של הקראנבריס וsilence all this years של טורי אימוס
השיר הכי מעצבן? כל שיר של רוני ושל הפיקות
מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? אמ...לא יודעת
והכי אידיוטי שעשו לך? בכמה מילים: חברה. יוםהולדת.מסיבה.מכוער.אידיוט.להתחיל.איתי.אנגלי.יאק.הצילו.ביי
אם היו לך 100,000,000 ש"ח א.מה היית עושה איתם- קונה דברים שאני רוצה ונוסעת לחול ב.למי היית נותן אותם{*אהמ* *קופץ ומנופפ בידיים* *אהמ*}? למשפחה שלי ותורמת חלק לאגודה למלחמה בסרטן ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו**? לא גנבתי אותם זה בטוח. אולי מהשמים? מאיפה לי...אני יודעת- מהעץ!
מי אוהב אותך יותר ממני {מי שכתבה את השאלון הייתה חייבת }? לא מכירה את מי שכתבה את זה לכן היא לא יכולה לאהוב אותי זה בטוח. ומי הכי הכי אוהב אותי- המשפחה שלי כמובן

Tinkerblack

New member
תשובון

מה הכי אהבת בשנה הזאת? אממ את הקטע של זאפ ל1 הוהטלוויזיה
מה הכי לא אהבת? את כל הנפטרים שאני הכרתי שהיו
אילו זכרונות היית רוצה לשמור? את המסיבות הפתעה שעשו לי
אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? את הזיכרון של הוים בבוקר נשייך אותו לשנה שעברה
מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? האירוניה בין מי שהייתי אמורה לצאת איתו מסתבר שהוא נמצא באותו הבית ספר עם מי שבסוף יצאתי איתו
מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לא יודעת
ממה הכי התאכזבת השנה? העטובדה שלא היה לי חבר
ממה הופתעת? שהייתה לי נשיקה ראשונה ואפילו יותר ושגברים אשכרה רצו אותי?
מי האיש שעשה לך תשנה¿ למה¿ אממ כל החברים שלי עשו לי את השנה בעצם למושלמת יותר- תודה
מי האיש שהרס לך תשנה¿ למה¿ לא יפה להאשים אנשים בהרס
מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה? אל תקחו טרמפים
מה השיר של השנה בשבילך? רומיאו
והשיר הכי מעצבן? שרית חדד וכל זה
מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? הלכתי למסיבה של קיבוצניקים לבושה כפקצה
והכי אידיוטי שעשו לך? היו הרבה במיוחד חברים של שלומי
אם היו לך 100,000,000 ש"ח
א.מה היית עושה איתם? מבזבזת
ב.למי היית נותן אותם{*אהמ* *קופץ ומנופפ בידיים* *אהמ*}? לאנשים שאני סומכת עליהם ממש
ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו**? איזה ירושה וא משהו כתוב לי בכוכיבם שיש לי מזל עם ירושות
מי אוהב אותך יותר ממני {מי שכתבה את השאלון הייתה חייבת }? אמא אבא פלג וכריסטופר

MI§§ING

New member
תשובותי

מה הכי אהבת בשנה הזאת:זאת היתה שנה מדהימה אהבתי כמעט את הכל מה הכי לא אהבת:את הבגרויות והמצבי רוח הדפוקים שתפסו אותי מידי פעם,את הפיגועים אילו זכרונות היית רוצה לשמור:את הטיסה להולנד,את המפגשי פורום ועוד כל מיני דברים אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין:יש הרבה כאלו מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה:היו המון,אני מוקפת בחבורה של שרוטים וגמני כזאת ככה שכמעט כל דבר שאנחנו עושים הוא מצחיק =)(אותנו לפחות) מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה:לא היה משהו רציני ואני מודה על כך מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה:לא יודעת =) מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה:לא חסרים כל הפיגועים ומה שהיה עם הצונמי הזה ממה הכי התאכזבת השנה:אנשים שטעיתי בשיפוט לגביהם (במובן שלילי) ממה הופתעת:מהרבה אנשים שטעיתי בשיפוט לגביהם(בעיקר במובן חיובי) מי האיש שעשה לך תשנה¿ למה¿:ההורים,חברים ועוד כמה אנשים מי האיש שהרס לך תשנה¿ למה¿:מממ לא,והסיבות לא חשובות מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה:שימשיכו לזרוח והרבה מין מה השיר של השנה בשבילך:אני לא יכולה לבחור יש יותר מידי שירים שאהבתי השנה,מה לעשות אני חיה על מוסיקה! והשיר הכי מעצבן:שירי מאיה בוסקילה למיניהם מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה:סיפור ארוך והכי אידיוטי שעשו לך:שיקרו לי אם היו לך 100,000,000 ש"ח א.מה היית עושה איתם:קונה אוטו/בית בעזריאלי=) ב.למי היית נותן אותם: להורים,או למי שבאמת צריך אותם ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו:מעבודה? מי אוהב אותך יותר ממני:אין,אני אוהבת הכי הרבה מכולם!

TziMHoNoa

New member
הממ../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מה הכי אהבת בשנה הזאת
את הצטרפותי ל"שומר הצעיר", נראהלי. מה הכי לא אהבת
שיעור מתמטיקה
סתאם
לודעת מה.. אילו זכרונות היית רוצה לשמור
טיול לניצנה, טיול אחד שאנ'לא זוכרת כלום חוצ מהכיף שהיה לי באוטובוס.. <שנת לימודים שעברה..> אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין
הממ.. לודעת.. כלמני דברים קטנים... מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה
הממ.. קרו לי הרבה דברים מצחיקים
לודעת
החתול שלי נפטר
ממה הכי התאכזבת השנה
בתחילת שנת הלימודים, התאכזבתי שקיבלנו שוב את דפנה יימח שמה כמורה למתמטיקה. איכ. והממ.. התאכזבתי מהמון דברים השנה..
ממה הופתעת
ש*** פתאום מדבר איתי. עכשיו אני גם יודעת למה..
מי האיש שעשה לך תשנה
למה
לודעת.. היו לי כמה דברים טובים השנה.. לודעת וזהו. מי האיש שהרס לך תשנה
למה
לודעת.. קשה לי לזכור דברים לפי תאריכים... אבל קרו לי המון דברים רעים השנה.. כאילו.. בכיתה ח' זה יוצא.. זו הייתה שנה גרועה.. המורה למתמטיקה הרסה לי המון שנה שעברה. היא ממש תיסכלה אותי..
מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה
לאוונסנס
אממ.. בואו לארץ כבר
מה השיר של השנה בשבילך
יש לי המוןןן שירים השנה.. אבל בגלל שאני לא זוכרת את כולם אני ארשום רק מעט: Thoughtless, קורן, בביצוע אוונסנס
Crucify, של טורי איימוס, בשני הביצועים, שלה ושל Within Temptetion Missing, של אוונסנס <הסינגל החדש והמדהים
> בוכה לך, של דנה ברגר כפרעליה. ארים ראשי, של גבסו. סתמו.
השיר שגבסו שר בפסטיבל. יפהפה..
כאן איתך <זה השם נכון
>, של סינקופה ורותם מלכה <מהפסטיבל..> בקיצר, הרבה
והשיר הכי מעצבן
הממ.. Yeah של אשר
והיו עוד הרבה..
הממ.. סופרסטאר של רוני. בעיקר. מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה
היו כ"כ הרבה..
והכי אידיוטי שעשו לך
כנ"ל..
אם היו לך 100,000,000 ש"ח: א.מה היית עושה איתם
קונה את רשימת הקניות שיש לי.. <אופניים, דיסקמן, MP3, זכרון נייד ועוד מלאן..
>, מש שנשאר - חסכון, למשפחה, ותורמת גם..
ב.למי היית נותן אותם
עניתי על זה למעלה
ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו
מאיפה אני יודעת
אבל הם לא באמת הגיעו גמככה..

slallum

New member
Yes - Starship Trooper../images/Emo45.gif

מה הכי אהבת בשנה הזאת? לוידע מה הכי לא אהבת? לימודים אילו זכרונות היית רוצה לשמור? לוידע אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? לימודים מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? לוידע מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? לימודים מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה? לוידע מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה? ועדת דוברת ממה הכי התאכזבת השנה? לימודים ממה הופתעת? גיליתי שאני יותר מפגר ממה שחשבתי שאני
מי האיש שעשה לך תשנה¿ לוידע למה¿ כי אין לי כח לחשוב על זה מי האיש שהרס לך תשנה¿ לימור ליבנת למה¿ ועדת דוברת מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה? אה..? מה השיר של השנה בשבילך? Dream Theater - Metropolis =] והשיר הכי מעצבן? לוידע מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? :X והכי אידיוטי שעשו לך? לוידע אם היו לך 100,000,000 ש"ח א.מה היית עושה איתם? קונה דברים ב.למי היית נותן אותם? לבנאדם שהייתי קונה ממנו את מה שהייתי קונה ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו? מלמעלה?

אם אני כבר פה אז אני הענה../images/Emo150.gif

מה הכי אהבת בשנה הזאת? שום דבר מיוחד מה הכי לא אהבת? את הזמן אחרי סוכות אילו זכרונות היית רוצה לשמור? את הנשיקה הראשונה שלי עם עופר.. = P אילו זכרונות היית רוצה למחוק לחלוטין? מאיר... מה הדבר המצחיק ביותר שקרה לך השנה? אין לי מושג מה הדבר הכי עצוב שקרה לך השנה? מאיר מה הדבר הכי מצחיק שקרה השנה? ועדת דוברת מה הדבר הכי עצוב שקרה השנה? ועדת דוברת ממה הכי התאכזבת השנה? ועדת דוברת ממה הופתעת? לא מפתיעים אותי כלכך בקלות .. = P מי האיש שעשה לך תשנה¿ לא יודעת למה¿ כי אני לא יודעת מי האיש שהרס לך תשנה¿ מאיר!! למה¿רו תשאני נגד אלימות.. = ] ) מה תרצה לאחל לכוכב\ת שלך לשנה החדשה? אהההה???. מה השיר של השנה בשבילך? waiting for a girl like u והשיר הכי מעצבן? נומה יא מה הדבר הכי אידיוטי שעשית השנה? מאיר והכי אידיוטי שעשו לך? לא יודעת אם היו לך 100,000,000 ש"ח א.מה היית עושה איתם? קודם הייתי משתגעת... אחכ הייתי שמה חלק בבנק.. עוד חלק הייתי תורמת... עם עוד חלק הייתי נוסעת לפולין... ומה שנשאר הייתי מבזבזת ב.למי היית נותן אותם? אמרתי.. חלק הייתי נותת לאנשים שהייתי תורמת להם...ועוד חלק למוכרים בחנויות ג.מאיפה את\ה חושב\ת שהם הגיעו?מאלוהים (לא באמת.. זה ההי הכי בציניות שבעולם) מי אוהב אותך (יותר ממני)? אין לי מושג... ההורים שלי, עופר, חברים שלי, המשפחה שלי...

למעלה