שאלון...

שאלון...../images/Emo11.gif

ת=ע=נ=ו!!!!!11 כן, חן, גם אתה
*נלקח מפורום מיקה קרני* אני: 1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. מיקום: 5. השכלה: 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: ציפי: 1. שיר אהוב של ציפי: 2. קליפ אהוב: 3. אלבום אהוב: משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? 8. שותה תה עם חלב? 9. שותה סתם חלב בלי כלום? 10. ספרייט או קולה? 11. נס קפה או שוקו? 12. שותה שוקו בשקית? 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? 6.מה מפחיד אותך? 7.מה מרתק אותך? 8.מה מעציב אותך? 9.מה משמח אותך? פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? 3.מעשה נועז שעשית? 4.מעשה טפשי שעשית? 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? 8.מה יש לך מתחת למיטה? 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: 10. מה סקסי בעיניך? 11. מה רומנטי בעיניך? 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? 1.מה היא המילה האהובה עליך? 2.מה היא המילה השנואה עליך? 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? 5.מה היא הקללה האהובה עליך? 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? 7.איזה קול/רעש אתה שונא? 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? 9.גלידה – בכוס או בוופל? 10. שוקו או וניל? 11. חוף או הרים? 12. לישון או לקום? 13. שקיעה או זריחה? 14. לילה או יום? 15. בזבזן או חסכן? 16. קור או חום? 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? 20. למי אתה מתגעגע? 21. את מי היית לוקח לאי בודד? 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה?

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני: 1. שם: ישראלה
2. גיל: 15 (כמעט
)
3. תאריך לידה: 24.9.91 4. מיקום: מושב בשרון 5. השכלה: שו?
6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: יש ב-5 תוכנית בבלוגTV שקוראים לה "מה שלומך"
ציפי: 1. שיר אהוב של ציפי: אין מועדף
2. קליפ אהוב: מתוך ה-1 שראיתי? גבי אני רוצה את "זה לא על אהבה"
3. אלבום אהוב: שו?
איך רואים שהעתקת
משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? לא אוהבת
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? שתיתי כמה פעמים טיפה יין אבל ממש לא אוהבת
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? NEVER
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? NEVER
5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? NEVER
6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? שוקו/תה 8. שותה תה עם חלב? תה בלי חלב
9. שותה סתם חלב בלי כלום? כן 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? שוקו 12. שותה שוקו בשקית? לא 13.קרלו, יוטבתה או באדי? לא שותה אף אחד מהם... יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מחשב
2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מחשב
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? היה פה מישהו שסידר משהו עם המנורה ולא רציתי לצאת בפיג'מה אז שכבתי במיטה וחשבתי מתי לעזאזל הוא הולך 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אמא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? שו?
6.מה מפחיד אותך? כלום
7.מה מרתק אותך? שו?
8.מה מעציב אותך? כל מיני אנשים.... לא משנה
9.מה משמח אותך? מחשב+לשמוע מוזיקה פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? אין
2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה מלא דיסקים שאני רוצה 3.מעשה נועז שעשית? שו?
4.מעשה טפשי שעשית? שו?
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: אין
6.האם היית בחו"ל, ואיפה? פעמיים בטורקיה ופעם אחת בהונגריה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לא יודעת
8.מה יש לך מתחת למיטה? ארגזים עם מלא צעצועים שהיו לי כשהייתי קטנה
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:
10. מה סקסי בעיניך?
11. מה רומנטי בעיניך?
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? לא הייתי חוזרת.. אני רוצה להגיע לשנה הבאה 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? שו?
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? לא יודעת
1.מה היא המילה האהובה עליך? באנגלית לא מבחינת משמעות- shadow (סתם כי כיף להגיד
) באנגלית בגלל המשמעות- bittersweet
2.מה היא המילה השנואה עליך? אין 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שו?
4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? שו?
5.מה היא הקללה האהובה עליך?
6.איזה קול/רעש אתה אוהב? שו?
7.איזה קול/רעש אתה שונא? שו?
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן?
לא מאמינה לא באלוהים ולא בגן עדן
9.גלידה – בכוס או בוופל? לא משנה
היא מתקבלת בכל דרך שהיא
10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? הרים(?) 12. לישון או לקום? לישון|שין| 13. שקיעה או זריחה? לא משנה 14. לילה או יום? לילה
15. בזבזן או חסכן? חסכן(?) 16. קור או חום? קור 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? לא זה ולא זה
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? יש לי נטייה להסתכל על החצי הריק
19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? פה במחשב לבד 20. למי אתה מתגעגע? אף אחד 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד.. להיות לבד
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אין משהו מיוחד.. 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? התכוונת נשיקה?
לא הייתה
24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? של שירי ואני עוד אעשה את זה
יש לי תוכניות על תפוז
25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? חום ו... כן

תיקונים../images/Emo178.gif../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

פשוט תענו: 9-
=
בחלק האחרון: 12- |שין|=

וול../images/Emo3.gif

אני: 1. שם: צלילע. 2. גיל: 13. 3. תאריך לידה: 18.5.93 4. מיקום: בית
. 5. השכלה: אין
.
סתם. 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: אני צליל
. ציפי: 1. שיר אהוב של ציפי: הולכת ביחד איתך. 2. קליפ אהוב: הולכת ביחד איתך. 3. אלבום אהוב: אופס
. משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? הממ... בארוחת ערב, לא זוכרת מתי בדיוק
. 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי? אנאערף. 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?
5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? לא. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? כלום
. 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? נס. 8. שותה תה עם חלב? לא שותה תה
. 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כן
. 10. ספרייט או קולה? לא זה ולא זה
. 11. נס קפה או שוקו? נס. 12. שותה שוקו בשקית? כשיוצא. 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה, ברור. יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים. 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? "אוווף, אבל נורא מוקדם!" 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא שלי. 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? ברביצה בבית, סתם, עם חברים וזה. 6.מה מפחיד אותך? מוות. 7.מה מרתק אותך? הרבה. 8.מה מעציב אותך? כשפוגעים בי איכשהו
. 9.מה משמח אותך? להיות עם אנשים שאני אוהבת
. פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? קשה יש רק בלחם וגם אותו אנחנו אוכלים. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? הממ, לא יודעת. 3.מעשה נועז שעשית? לא יודעת. 4.מעשה טפשי שעשית? לא יודעת. 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: לאכול
סתם
. לא יודעת. 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? אנאערף. 8.מה יש לך מתחת למיטה? כלום
. 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים. 10. מה סקסי בעיניך? די! 11. מה רומנטי בעיניך? הממ, לאדעת. 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?
14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ריקוד. 1.מה היא המילה האהובה עליך? תכלס, דוגרי. 2.מה היא המילה השנואה עליך? לא יודעת. 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? שיר טוב. 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הממ... לא יודעת. 5.מה היא הקללה האהובה עליך? זונות
. 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? של המקלדת
. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הממ, של מלי לוי
. 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לא מאמינה באלוהים
9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל, ברור. 10. שוקו או וניל? וניל. 11. חוף או הרים? חוף. 12. לישון או לקום? לישון
. 13. שקיעה או זריחה? שקיעה. 14. לילה או יום? לילה. 15. בזבזן או חסכן? בזבזנית. 16. קור או חום? קור. 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מפחידות. 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה. 19. ברגע זה ממש – עם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם סבא שלי
20. למי אתה מתגעגע? לסבא שלי
21. את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא יודעת. 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי? לא הייתה. 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? קרייג דיויד
. 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? שחור, לפעמים מרוצה, לפעמים לא.

daniel rubin

New member
עונה../images/Emo218.gif

אני: 1. שם:דניאל 2. גיל:12 3. תאריך לידה:29.5.94
4. מיקום:רעננה 5. השכלה:אין:'( 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו:אני הולכת להופעה של קרן ב26!אעאעאעא!! ציפי: 1. שיר אהוב של ציפי:זה לא על אהבה 2. קליפ אהוב:לא ראיתי אפ קליפ:'( 3. אלבום אהוב:? משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי?מי, אני?
2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?מי, אני?
3. מתי בפעם האחרונה השתכרת?כל יום מה איתכם!!
4. מתי בפעם הראשונה השתכרת?עוד שנתיים? 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב?רק אני.. 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף?אממ... אוהבת את כולם
7. איזה משקה חם אתה מעדיף? סחלב, שוקו חם
8. שותה תה עם חלב?לא 9. שותה סתם חלב בלי כלום? כן 10. ספרייט או קולה?ספרייט 11. נס קפה או שוקו?שוקו 12. שותה שוקו בשקית?לפעמים 13.קרלו, יוטבתה או באדי?יוטבטה איזה שאלה! יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מתלבשת(?!) 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?מתפשטת?
3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר?אבל היה לי כזה חלום יפה על רן דנקר:'( 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אח שלי
5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך?בדרך כלל בהקלטות
6.מה מפחיד אותך?המורה לפיתוח קול
7.מה מרתק אותך?סרטי שואה 8.מה מעציב אותך?סרטי שואה
9.מה משמח אותך?שקוראים לי להקלטות
פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים?לאדעת.. 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? צועקת "יש"? 3.מעשה נועז שעשית?אמרתי לחברה שאני שונאת את מה שאני חושבת עלייה.. כמובן שאאחרי זה אמרתי שזה היה בצחוק! 4.מעשה טפשי שעשית?שצעקתי באמצע הבריכה "אני מטפשטת" ואז צללתי
5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:אין 6.האם היית בחו"ל, ואיפה?היית במלאא... לאא זוכרת כבר.. 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת?לונדון
אבל אין כמו בארץ! 8.מה יש לך מתחת למיטה?גיטרה
9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא:כפות הרגלים
סתם לאדעת.. 10. מה סקסי בעיניך?אני
11. מה רומנטי בעיניך?נתי
12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? הייתי משאירה את התקופה הזאת
13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה?אין 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך?לדעת לרקוד.. אני יודעת לשיר ולשחק.. רק זה חסר לי
1.מה היא המילה האהובה עליך?נתי
2.מה היא המילה השנואה עליך?אין 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?אש(?!) 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך?מים?
5.מה היא הקללה האהובה עליך?כוס אמקם ערס
6.איזה קול/רעש אתה אוהב?סקעתת
7.איזה קול/רעש אתה שונא?לאדעת 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? "היי מאמי מקורה?"
9.גלידה – בכוס או בוופל?ופל 10. שוקו או וניל?וניל 11. חוף או הרים?חוף 12. לישון או לקום?לישון 13. שקיעה או זריחה?שקיעה 14. לילה או יום?יום 15. בזבזן או חסכן?חצי חצי 16. קור או חום?חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?גם וגם 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה?חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? במיטה לחרופ 20. למי אתה מתגעגע?לנתי:'( 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את נתי
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?את המגלשה הצהובה בשפיים
וגם את המפל בקינג סיטי.. 23. איפה הייתה הנשיה הראשונה שלך, עם מי?לפני שבועיים בערך
עם נתי
בבית שלי... 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? נינט\סקעת\ציפי
25. מה צבע השיער שלך? מרוצה?חום כהה.. היה יכול להיות יותר טוב

תראו אותי../images/Emo9.gif

אני: 1. שם: נוי ג'אן 2. גיל: 15 וחצי 3. תאריך לידה: 12.02.1991 4. מיקום:באר שבע 5. השכלה: תלמידה 6. משו שאת/ה רוצה לספר לנו: שאני פה אחרי חודשים שלמים
ציפי: 1. שיר אהוב של ציפי:הולכת ביחד איתך 2. קליפ אהוב: חחח יש לה קליפ?! 3. אלבום אהוב: חחחחחח משקאות: 1.מתי בפעם האחרונה שתית משקה אלכוהולי? היום... 2.מתי בפעם הראשונה שתית משקה אלכוהולי?לא זוכרת... 3. מתי בפעם האחרונה השתכרת? נאבר !!! 4. מתי בפעם הראשונה השתכרת? נאבר !!! 5. אתה נוהג לשתות/ להשתכר הרב? נייט 6. איזה משקה מוגז אתה מעדיף? קולה !!! 7. איזה משקה חם אתה מעדיף? נס 8. שותה תה עם חלב? איכסה 9. שותה סתם חלב בלי כלום? איכסה... 10. ספרייט או קולה? קולה 11. נס קפה או שוקו? נס קפה
12. שותה שוקו בשקית? הכי טעים.... 13.קרלו, יוטבתה או באדי? יוטבתה !! יומיום: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיפי 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? פיפי 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? איפה אימא שלי ?! 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אימא 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? לפעמים יציאות ולפעמים פגישות עם אנשים בביתי החם והנעים
6.מה מפחיד אותך? חושך 7.מה מרתק אותך? אגדות
8.מה מעציב אותך? שאנשים עצובים
9.מה משמח אותך? שאנשים מאושרים
פשוט תענו: 1. .מה המוטו שלך בחיים? "תן חיוך הכל לטובה" 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? קונה
לספתא שלי... 3.מעשה נועז שעשית?יש הרבה... 4.מעשה טפשי שעשית? יש המון ! 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך:סטייה... חח סתם לא! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? ארגנטינה ואיטליה 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ארגנטינה עם הדודים שלי 8.מה יש לך מתחת למיטה? קפיצים וציוד לבית ספר... 9.האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: כפות ידיים ועיניים וישבן 10. מה סקסי בעיניך? ישבנים... 11. מה רומנטי בעיניך? שאוהבים.... 12. אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שהייתי בכיתה ד' כי הייתי בחו"ל... 13. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דודים שלי... 14. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? ציירת
1.מה היא המילה האהובה עליך? תכלס 2.מה היא המילה השנואה עליך? מאמי 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? הכל 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? הרוח
5.מה היא הקללה האהובה עליך? כוס אמק 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? מוזיקה 7.איזה קול/רעש אתה שונא? הצעקות של אימא שלי
8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? בחיוך
9.גלידה – בכוס או בוופל? וופל
יותר משמין.... 10. שוקו או וניל? שוקו 11. חוף או הרים? חוף 12. לישון או לקום? לקום 13. שקיעה או זריחה? שקיעה... 14. לילה או יום? יום
15. בזבזן או חסכן? בזבזן 16. קור או חום? קור
17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות?אימלה
18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה... 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? עם עברי לידר במיטה... חח מאיפה לי ?! 20. למי אתה מתגעגע? לא משנה עכשיו... 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את הצופים
22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? לא זוכרת... 23. איפה הייתה הנשיקה הראשונה שלך, עם מי? חסוי ! 24. אם היית מנהל פורום - איזה הוא היה? המושלמים והמושלמות 25. מה צבע השיער שלך? מרוצה? חום- מאוד
שאלה לא קשורה בשיט! צלילע חזרתי בקאמבק מטורף
התגעגעת

טוב שהגעת../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אחרי שהיית אמורה להתארח ב"הכר את הפורום" ולא היית

איזה קורס? מד"צים/מד"חים?../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אני אפתח שוב אבל הפעם גם תעני טוב?

למעלה