שאלון

black rock star

New member
שאלון../images/Emo103.gif

זה גם קשור לביט P: שעת התחלה: קצת ידע כללי : שם: גיל: כיתה: מיקום: תאריך לידה: תחביבים :] : מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : זמר מועדף: זמרת מועדפת: להקה מועדפת: ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?
לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? ולי? :] אבל חבר, לא חברה. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? זה או זה: ספרייט או קולה? נסטי או פאנטה? מיץ ענבים או מיץ תפוזים? סושי או נודלס? חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? אורנג' או סלקום או פלאפון? MP3 או MP4? לקנות דיסק או להוריד אותו? איי סי קיו או מסן? MCR או TH? שירים באנגלית או שירים בעברית? מה אתם חושבים על: ביט? MCR? Tokio hotel? +44? Simple Plan? Good Charlotte? Linkin park? Green day? Evanescence? Within Temptation? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מופע הארנבות של ד"ר קספר? שייגעצ? FOB? סינרגיה? דנה עדיני? אייל גולן?
עברי לידר? נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה? :|| תרצו להוסיף תמונה? שעת סיום: - משוחררים - ** אגב , אל תחשבו שהעתקתי מפורום פול אאוט בוי , כי אני כתבתי את השאלון
**

שאלון..

שעת התחלה: 15:02 קצת ידע כללי :תקראו את השלון ותדעו... שם:גאיה גיל:12 כיתה:ו' מיקום:גבעתיים תאריך לידה:12.9 תחביבים :] :לשיר,להיות במחשב,לראות טלביזיה,לעצב ולתפור בגדים.... מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק...או פופרוק זמר מועדף:לאדעת אני בקטע של להקות זמרת מועדפת:אבריל לאוין להקה מועדפת:ביט 69...חחח...לאדעת ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?אה...רונאל....XD יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:כן...מסיבה שביט מופיעים בה רענן מאוהב באחת הילדות אבל היא חברה של לורל ורענן ממש כועס עליו ולכולם יש חברה חוץ מרענן ובסוף הקליפ יש מלחמת אוכל של עוגות גבינה! מהו? מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?סבבה להם והן ממש נחמדות... לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן?לא... ולי? :] אבל חבר, לא חברה.לא... איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?קשה לבחור... איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?קשה לבחור... זה או זה: ספרייט או קולה?לא זה ולא זה....בעעעעע נסטי או פאנטה?כנ"ל מיץ ענבים או מיץ תפוזים?מיץ תפוזים סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נויקיה אורנג' או סלקום או פלאפון?סלקום MP3 או MP4?MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות ברור! איי סי קיו או מסן?מסן MCR או TH?TH שירים באנגלית או שירים בעברית?שירים באנגלית... מה אתם חושבים על: ביט?הלהקה הכי טובה EVER MCR?להקה נחמדה קצת אפלים... Tokio hotel?מגניבים ומושלמים +44?נחמדים Simple Plan?נייס Good Charlotte?אוהבת... Linkin park?נחמד... Green day?טבים... Evanescence?טובים אבל קצת דיכאונים ואמי לי הסולנית ממש דוחה אותי בהתנהגות שלה... Within Temptation?מי?!? Gym Class Heroes?מי?!? Panic!At the disco?אוהבת... מופע הארנבות של ד"ר קספר?נחמדים... שייגעצ?מאוהבת! FOB?הכי הכי שיש!!!!! סינרגיה?נחמדים.... דנה עדיני?יפה!!!!!!1 אייל גולן?בעעעעעעעעעעע עברי לידר?מהמם!!!!!!{בתור יוצר}... נהנתם? יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?למה אני מתה עלייךך.... למה? :|| תרצו להוסיף תמונה?לאאא.... שעת סיום:15:09 כי דיברתי באותו זמן במסן....

סליחה תיקון...

אני היתי רוצה לבצע עם ביט 69 שיר הרי אמרתי שאני אוהבת לשירXPP חלום שאני מקווה שיתגשם...

3has3

New member
הדבר היחיד המגניב בTH זה טום D:

או ביל. או שניהם נו XDD

shelly malka

New member
עניתי==]]

זה גם קשור לביט P: שעת התחלה: 3:3 מישו חושב עליי.. קצת ידע כללי : שם:שלי גיל:עוד מעט 14 כיתה:ח מיקום:איפושהוא תאריך לידה:29.7.93 תחביבים :] :לאכולXP מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :רוק זמר מועדף:אמ..אני שומעת בעיקר להקות... זמרת מועדפת:אבריל לוין להקה מועדפת:גרין דיי,מיוז,פאניק אט דה דיסקו,פוב,לינקין פארק,סימפל פלאן,רד הוט צ'ילי פפרס,בלינק 182, סאם 41,הקלרז ועוד מלא... ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?אני==P יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P:יאפ מהו?שיהיה בקליפ מלא עוגות גבינה ברקע.. איזה מקורי אה? מגניב =] אנ יודעת.. מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה להם פאנן.. לא יפה, תפרגנו. מה עשיתי עכשיו?? יש לכם רעיונות לחברה לרענן?לא.. ולי? :] אבל חבר, לא חברה.==\\ איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?עוגות גבינה,כמו שלך, דני מכור לבמבה.. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?לא יודעת.. זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?נסטי מיץ ענבים או מיץ תפוזים?תפוזים סושי או נודלס?סושי חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?מוטורולה אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4?MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו?שאלה מכשילה.. איי סי קיו או מסן?אייסי.. MCR או TH? שירים באנגלית או שירים בעברית?אנגלית מה אתם חושבים על: ביט?אחלה.. MCR?סבבה Tokio hotel? פעם הם היו סבבה אבל עכשיו חברות שלי חופרות עם השירים שלהם אז הם כבר לא סבבה... +44?סבבה Simple Plan? סבבה Good Charlotte?אאחלה.. Linkin park? באןזונה Green day?באןזונה Evanescence?=ן Within Temptation? סבבה Gym Class Heroes?=\ Panic!At the disco?באןזונה מופע הארנבות של ד"ר קספר?סבבה שייגעצ?אחלה.. FOB?באןזונה סינרגיה?קקי של להקה... דנה עדיני?קקי אייל גולן?קקי עברי לידר?נחמד נהנתם?כה.. יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?מה קשור? למה?כובע... :|| תרצו להוסיף תמונה?לאא - משוחררים -

עדי D

New member
עונה. :)

קצת ידע כללי : שם: עדי גיל: 16 כיתה: י' מיקום: חיפה תאריך לידה: 16.1.91 תחביבים :] : אמ .. מוזיקה צופים חברים.. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : פאנק ,רוק, ישראלי זמר מועדף: יותר מידי זמרת מועדפת: גם.. לא חסר להקה מועדפת: נו יש מלא.. ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? יובל מנדלסון חח יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: לאO: מהו? מגניב =] נכון? גמני חושבת. מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? שיהיה להם בכיפ. לא יפה, תפרגנו. יש לכם רעיונות לחברה לרענן? אני. סתם. לא יודעת O: מישי שחורה כזאת ויפה:) ולי? :] אבל חבר, לא חברה. אוף חבל רציתי להציע את עצמי.. איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? יותר מידי סרטים איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? תפסיקו לעשן זה או זה: ספרייט או קולה? איככ גזים. נסטי או פאנטה? איככס מיץ ענבים או מיץ תפוזים? תפוזים! סושי או נודלס? נולדסס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר
נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? אמ. נוקיה. חח אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' MP3 או MP4? אייפוד. חח לקנות דיסק או להוריד אותו? תלוי איי סי קיו או מסן? מסן שירים באנגלית או שירים בעברית? גםוגם. מה אתם חושבים על: ביט? אחלהה בחלהה MCR? אחלה? חח Tokio hotel? ממ +44? מעוליםםם. Simple Plan? מעולים:) Good Charlotte? מעולים:) חח Linkin park? בלעט. לא אוהבת Green day? מעולים:) Evanescence? אחלה Within Temptation? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? מעולים מופע הארנבות של ד"ר קספר? מעולים שייגעצ? אהבת חיי FOB? מעולים סינרגיה? אחלה דנה עדיני? היא אחלה אייל גולן? כפרעליו חייימי. [לא] עברי לידר? מתהעליו. נהנתם? מאוד יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למהO: למה? לא ידועת אנ שאלתי קודם :|| תרצו להוסיף תמונה? אמ. טוב?.. שעת סיום: 3וחצי - משוחררים -

Xx MaayaN xX

New member
להלהלה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 16:16 D: קצת ידע כללי : שם: מעיין גיל: עוד חודש ו18 ימים 14 O: כיתה:ח' מיקום: רעות תאריך לידה: 18.7.1993 תחביבים :] : מוזיקה מחשב לישון! מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : בעיקר פאנקרוק זמר מועדף: - זמרת מועדפת: - להקה מועדפת: יש פוללל ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? חח לאדעת.. שאלה למחשב יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: אינרעיון מהו?- מגניב =] לא מגניב מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? בכיף שלהם למה לא?! לא יפה, תפרגנו. אני אומרת את זה במלוא הפירגון יש לכם רעיונות לחברה לרענן? את XD ולי? :] אבל חבר, לא חברה. רענן? O: איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? רק ידידים אולי.. איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? המשחק הלא נכון זה או זה: ספרייט או קולה? קולה |סגידה| נסטי או פאנטה? נסטי!!!!! |סגידהכפולה!| מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים סושי או נודלס? סושי חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] איה!
נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? נוקיה [סתם כי זה מה שיש לי..] אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג' MP3 או MP4? אמ.פי.4 לקנות דיסק או להוריד אותו? בטח שלקנות! איי סי קיו או מסן? מסןן MCR או TH? מזה TH
שירים באנגלית או שירים בעברית? מצטערת אבל.. אנגלית מה אתם חושבים על: ביט? שאלה טיפשית. אני בפורום...
MCR? אחלה Tokio hotel? יאקק +44? אחלה לגמרי!!!! Simple Plan? גועל שייחנקו מפולקע אמן!! Good Charlotte? פסדר כזה Linkin park? לא אוהבת Green day? פסדר Evanescence? גם פסדר Within Temptation? אע? Gym Class Heroes? Panic!At the disco? נחמדים ביותר :] הדיסק שלהם מעניין מופע הארנבות של ד"ר קספר? בנזונה שייגעצ? כנ"ל FOB? כנ"ל סינרגיה? איככ! שייחנקו מסושי דנה עדיני? לא שומעת אייל גולן? שייחנק מחרגול! עברי לידר? לא שומעת נהנתם? כן נחמד כזה יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה לא?! למה? סובלים סובלים. אני בכלל לא מכירה אותך אבל שיהיה XP :|| תרצו להוסיף תמונה? בכיפ >>>> שעת סיום: 16:22

black rock star

New member
חחחחחחחחחח שיחנק מחרגול ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

ויש לך יומולדת ביום של חברה שליי :)) ו-4 ימים לפניי O:

3has3

New member
עונה D:

זה גם קשור לביט P: שעת התחלה: 16:29 קצת ידע כללי : טוב :) שם: חנה גיל: 13 כיתה: ז' מיקום: מזכרת בתיה תאריך לידה: 20.02.94 תחביבים :] : מחשב D: טלוויזיה ועוד נוו.
מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] : אעע רוק אעע זמר מועדף: אין D: זמרת מועדפת: אין D: להקה מועדפת: FOB אעע ביט 69: כן. איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט? נממ.. קשה קשה. יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: כן. שימו בופט מלא עוגות ותזללו ובין היתר תשירו כמה מילים D: מהו? הרגע רשמתי אותו
מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות? בכיף, למה לא? לא יפה, תפרגנו. ומה לדעתך עשיתי? D: יש לכם רעיונות לחברה לרענן? אני לא מכירה אותו, כאילו אישית.. אני לא יכולה גם לקבוע בשבילו. זה הרגשות שלו, לא שלי. ולי? :] אבל חבר, לא חברה. גם אותך אני לא הכי מכירה
איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק? וואו. יש הרבה D: איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק? נו באמת! זה או זה: ספרייט או קולה? איכס. שום דבר נסטי או פאנטה? כנ"ל מיץ ענבים או מיץ תפוזים? ענבים D: סושי או נודלס? אסור לאכול סושיי! חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ] חזרזיר D: נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה? סוני אריקסון כל שעההה סוני אריקסון כל שעההה ו... אורנג' או סלקום או פלאפון? אורנג'.. הם הכי טובים.. למרות שיש לי סלקום
MP3 או MP4? 4 לקנות דיסק או להוריד אותו? לקנות . ברור! איי סי קיו או מסן? מסן MCR או TH? TH! ברור D: שירים באנגלית או שירים בעברית? אנגלית. רק זה
מה אתם חושבים על: ביט? אחלה MCR? לא אוהבת. Tokio hotel? מעולים . אע
+44? לא שמעתי :| Simple Plan? אחלה Good Charlotte? אחלה Linkin park? אחלה Green day? אחלה Evanescence? לא הכי אוהבת אותם Within Temptation? אה? Gym Class Heroes? :| Panic!At the disco? נחמדים מופע הארנבות של ד"ר קספר? לא מתה עליהם שייגעצ? בסדר FOB? אעע
סינרגיה? בסדר דנה עדיני? :| אייל גולן? חחחחחחחחחחחחחחחחח עברי לידר? D:
נהנתם? בטח XDD יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו? למה?
למה? :| :|| תרצו להוסיף תמונה? לא D: שעת סיום: 16:35 - משוחררים - כן , המםקדת! ** אגב , אל תחשבו שהעתקתי מפורום פול אאוט בוי , כי אני כתבתי את השאלון** בכיף, לא אכפת לי

liavii

New member
עונהD:

שעת התחלה:16:31 קצת ידע כללי : שם:ליאב גיל:אוגוסט 14 כיתה:ח' מיקום:עפולה תאריך לידה:31.8 תחביבים :] :חח לשיר,לנגן.. אממ יש הרבה.. מוזיקה מועדפת [סוג, לא זמרים!] :פאנק רוק, רוק, זמר מועדף:יוני בלוך זמרת מועדפת:אבריל לאבין להקה מועדפת:אממ יש הרבה ביט 69: איזה זמר\ת הייתם רוצים שיבצע שיר עם ביט?אני:p לא סתם אממ לא יודעת יש לכם רעיון לקליפ הבא של ביט?אולי לעוגות גבינה? P: אממ לא.. מהו?חח לא יודעת.. מגניב =] מה אתם חושבים על זה שללורל ולברי יש חברות?מזלל טובבבב!!! לא יפה, תפרגנו.אני מפרגנת:p יש לכם רעיונות לחברה לרענן?תמניה? XD לא סתם סתם לא יודעת ולי? :] אבל חבר, לא חברה.לא יודעת:p איזה שיר הכי אהבתם שלהם מהדיסק?חח אממ כל הילדים..אני אוהבת את הקול של ברי הוא צרוד כזה XD איזה שיר הכי פחות אהבתם מהדיסק?רבי נחמן זה או זה: ספרייט או קולה?קולה נסטי או פאנטה?פאנטה.. מיץ ענבים או מיץ תפוזים?ענבים סושי או נודלס?נודלס חזרזיר או טיגר? [ מפו הדוב ]טיגר נוקיה או סוני אריקסון או מוטורולה?נוקיה אורנג' או סלקום או פלאפון?אורנג' MP3 או MP4?MP4 לקנות דיסק או להוריד אותו?לקנות איי סי קיו או מסן?מסנ MCR או TH?לא זה ולא זה שירים באנגלית או שירים בעברית?גם וגם מה אתם חושבים על: ביט?חרא של להקה..לא סתם אחלה להקה אחרת לא הייתי פה MCR?לא אוהבת Tokio hotel? לא שומעת אותם אבל טום הגיטריסט חתיךך:p +44?לא מכירה Simple Plan?נחמדים Good Charlotte?לא מכירה Linkin park?לא אוהבת אותם Green day?להקה טובה Evanescence?להקה טובה Within Temptation?נחמדים התחלתי לשמוע אותם לא מזמן Gym Class Heroes?לא מכירה Panic!At the disco?חחח אחלה להקה! מופע הארנבות של ד"ר קספר?אני אוהבת אותם:p שייגעצ?אוהבת אותם:p FOB?לא אוהבת,אבל לפעמים שומעת סינרגיה?בסדר דנה עדיני?בע. אייל גולן?בעעע עברי לידר?נחמד! נהנתם?מאוד יופי =] נכון אתם לא סובלים אותי עכשיו?לא בכלל לא למה?כי הכנת שאלון מאגניב:p :|| תרצו להוסיף תמונה?אני לא יודעת את לעלות.. שעת סיום:16:35 - משוחררים - תודה:p בייביי;P

liavii

New member
הא עכשיו הבנתי

מזה T.H. טוקיו הוטל XD קיצ' אני לא שומעת את שתי הלהקות האלה אבל לדעתי בילל חתיךךך ויש לו אח הומו XD

3has3

New member
לא. ביל הומו בהכחשות D:

וטום כוסון . (נקודה XDD )

למעלה